ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μια καλημέρα και τα νέα μας!

    Καλημέρα, 
    Σήμερα ομολογώ ότι ξύπνησα με ένα αίσθημα άγχους και λίγο ενοχής! Αλήθεια!!! Τα Ανθομελάκια μου, λέω, τα έχουμε παραμελήσει! Με το να τρέχουμε εμείς παρασκηνιακά για να ετοιμάσουμε όλα όσα θέλουμε για τoυς προσεχείς εορτασμούς του blog τελικά περνάνε οι μέρες χωρίς να το καταλάβουμε!
    Για αυτό σήμερα αποφάσισα να γράψω… έτσι χωρίς σχέδιο, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Να σας πω τα νέα μου, βρε παιδί μου!
    Η αλήθεια είναι ότι η ζωή μου από τότε που μετακομίσαμε στο καινούργιο σπίτι έχει μπει σε φοβερά καλούς ρυθμούς. Θέλετε η αίσθηση του καινούργιου, η φρεσκαδούρα του σπιτιού, η θετική αύρα της γειτονιάς (είμαστε βλέπετε ακριβώς απέναντι από σχολείο)… όλα αυτά μαζί με κάνουν να νιώθω πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε και παρεάκι με παιδιά φανταστικό και έτσι όλα στο καινούργιο σπίτι μου δίνουν την αίσθηση της καινούργιας όμορφης ζωής! Σαν να μπήκε η ζωή μας σε μια τάξη. Μήπως τελικά το φενγκ σούι τα λέει σωστά; 
     
     
    Με τους νέους γείτονες κάνουμε και μπάρμπεκιου ρεφενέ!
    Αμέ!!! Να ναι καλά η πυλωτή κι ο καλός καιρός της Ελλάδας!

    Όσο δε για τα μαθήματά μου φέτος.. όνειρο! Αν και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες γιατί οι πλειοψηφία των μαθητών μου ανήκουν πλέον σε μεγάλες τάξεις και οι εξετάσεις φέτος για τα πτυχία δίνουν και παίρνουν, νομίζω ότι η αίσθηση ότι τα μικρά μου φυτάκια μεγάλωσαν και μιλάμε πλέον επί ίσοις όροις με κάνει πολύ χαρούμενη. Το πρόγραμμά μου είναι άψογο, έχω πολύ χρόνο και για την οικογένειά μου και έτσι ο συνδυασμός είναι ιδανικός! 

    Η Μελίτα μου όπως σας είπα φέτος δεν με κουράζει καθόλου (όχι ότι με κούραζε παλιότερα!)! Δυο φορές την εβδομάδα πηγαίνει και στο μπαλέτο και έτσι και η ίδια είναι πολύ χαρούμενη, μιας και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει παιδικό. Μάλιστα, δεν θέλει να ακούει ότι δεν πηγαίνει σχολείο ή ότι είναι μικρή! Ααα, με αυτό έχει κόλλημα! “Είμαι μεγάλη! Πηγαίνω σχολείο! Πηγαίνω γυμναστική. Πηγαίνω στο μπαλέτο!” 
     
    Μια καλημέρα και τα νέα μας! 1
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
    Έχει τις φίλες της πολυκατοικίας, όπου οι μπαμπάδες δυο-τρεις φορές την εβδομάδα βρίσκονται με τις κόρες τους και πίνουν αυτοί καφέ και τα παιδιά παίζουν (στα σπίτια, στον παιδότοπο ή στην παιδική χαρά), έχει τις φίλες του μπαλέτου και φυσικά τις φίλες των φίλων μας και συγγενών που βλέπουμε κάθε Σ/Κ! Καλά είμαστε και φέτος, φουλ, δεν μπορώ να πω!
     
    Μια καλημέρα και τα νέα μας! 3
    Η παρέα της πολυκατοικίας! Σύντομα ελπίζουμε να μεγαλώσει γιατί και οι καινούργιοι ένοικοι έχουν παιδιά! Γιεεεε!
    Την εβδομάδα μου συμπληρώνουν φυσικά οι mama colada μου που έχουν δώσει άλλο νόημα στη ζωή μου! Δύο βράδια την εβδομάδα αφιερωμένα σε έρευνα και προετοιμασία για την εκπομπή, συν οι φωτογραφίσεις και φυσικά το πρωινό της Τετάρτης μόνο για εκείνες. Βλέπετε φέτος, η γιαγιά μας δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει την Μελίτα και το πρωί (μιας και την φροντίζει το μεσημέρι που φεύγω για τα μαθήματα). Απλά τα κανονίσαμε έτσι ώστε να πηγαίνει η Μελίτα εκεί και έτσι να παίρνει και τον αέρα της και η πεθερά μου να μην χάνει τις πρωινές δουλειές της. Έτσι νιώθω ξελαφρωμένη, τσιτάρω μουσική στο αυτοκίνητο και πάω να βρω τα κορίτσια μου που ομόρφυναν τη ζωή μου και ακόμα καλύτερα μπήκαν στη ζωή μας οικογενειακώς!
     
    Μια καλημέρα και τα νέα μας! 5
    Γιατί οι mama colada διασκεδάζουν και το βράδυ!
    Συνεχίζουμε με τις μεταφράσεις… οι οποίες αν και όχι σε εβδομαδιαία βάση αλλά συχνά πυκνά από το καλοκαίρι και μετά με ωθούν σε πολύωρα ξενύχτια γιατί το πρωί με την Μελίτα δεν παίζει με τίποτα! Βλέπετε με το που γεννήθηκε η μικρή μου πάγωσα αυτό το κομμάτι της επαγγελματικής μου ζωής μιας που δεν μπορούσα να τα βγάλω πέρα σε συνδυασμό πάντα με το φουλ πρόγραμμα μαθημάτων που κάνω. Έτσι έπρεπε να επιλέξω. Τώρα όμως επανήλθα στο προσκήνιο. Το παιδί μεγάλωσε και, όχι ότι ο χρόνος μου περισσεύει, έχω όλο το βράδυ μπροστά μου να απολαύσω τις μεταφράσεις μου, χεχε! (τώρα το λέω έτσι γελαστά… όταν συμβαίνει σιχτιρίζω, χεχε!). Κι αν το βράδυ δεν μου φτάσει, απλά τότε αναλαμβάνει ο μπαμπάς να απασχολήσει την Μελίτα.
     
    Μια καλημέρα και τα νέα μας! 7Αααα, ένα άλλο πράγμα που με έχει σώσει φέτος είναι ο προγραμματισμός του εβδομαδιαίου μενού! Έχω γίνει νοικοκυρά με τα όλα μου!!! Θα μου πείτε δεν ήσουνα; Εντάξει, μια ανοργανωσιά της είχα, αλήθεια! Φέτος όμως συνδύασα δύο πράγματα και πετάω στα σύννεφα. Το πρόγραμμα φαγητού που έχει φτιάξει η αδερφή μου το συμπληρώνω με τα φαγητά της εβδομάδας παρακολουθώντας κάθε Παρασκευή βράδυ το μενού που βγάζει το Kalli’s blog (Κάλλη μου, σωτήρα μου). 
     
    Μια καλημέρα και τα νέα μας! 9
     
    Με αυτό τον τρόπο γλυτώνω και χρόνο και χρήμα. Γιατί χρήμα; Γιατί επιτέλους μετά από 15 χρόνια που είμαστε με τον άντρα μου ψωνίζουμε ακριβώς αυτά που χρειαζόμαστε και όχι ένα καλάθι που ναι μεν είναι γεμάτο αλλά σίγουρα περιείχε και πράγματα που δεν θα προλαβαίναμε να το φάμε μέσα στην εβδομάδα… στοκάραμε και ξοδεύαμε λεφτά χωρίς λόγω και αιτία! Τώρα κανονίζω τα φαγητά της εβδομάδας (από το Kalli’s συν φυσικά τις δικές μας ορέξεις… δεν το ακολουθώ και κατά γράμμα), κανονίζω ένα με δύο επιδόρπια (ένα γλυκό, μία πίτα ή κέiκ) ώστε να έχει και η Μελίτα κολατσιό για την εβδομάδα και είμαι κιουρίιιιιααααα!!!!
     
    Ένας ακόμα λόγος που τον τελευταίο καιρό αργό με τις αναρτήσεις μου είναι ότι από το καλοκαίρι και μετά χάλασε η φωτογραφική μου μηχανή! Που πας ρε Καραμήτρο, χωρίς φωτογραφική; Και μην μου πείτε για κινητά! Εκεί είμαι η γκαντέμω! Μία επιδότηση μου δώσανε κι εμένα για να πάρω smart phone και βγήκε σκάρτο. Εκατό φορές το γύρισα πίσω και όλο με υποσχέσεις που το έδιναν ξανά. Τελικά χάλασε και αυτουνού η κάμερα. Όλα αυτά τέλος όμως τώρα γιατί η αδερφούλα μου μου έδωσε το δικό της (μιας και αυτή πήρε καινούργιο) Γιούπι!! Είμαι έτοιμη για τρελές androidκινητοκαταστάσεις!!! Επιτέλους εκμοντερνίζομαι. Άργησα αλλά τα κατάφερα! Σύντομα θα σας ενημερώσω και για το instagram, που ενώ το ξεκίνησα με πάθος μετά έμεινα στο… βάθος! Ι will come back εντός ημερών!
    Για το τέλος σας άφησα φυσικά τα καλύτερα! Την άλλη βδομάδα το Ανθομελάκι γίνεται 3 χρονών! Και έρχονται πολλά… αλλαγές στο blog, υπέροχες αναρτήσεις και φυσικά πολλοί διαγωνισμοί. Stay tuned γιατί η τρίτη χρονιά μας θα σας δώσει τα καλύτερα!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!
    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι όμορφο αυτό το συναίσθημα οργάνωσης και προγραμματισμού! Εύχομαι όλα να κυλάνε πάντα τόσο εύκολα και ειρηνικά. Περιμένω με αγωνία τα χριστουγεννιάτικα ανθομελάκια…!

    2. Είδες που το καινουργιο σπιτάκι εδωσε πνοή σε όλα; Μηπως είναι γουρικο; Στεναχωριέμαι που τις εκπομπες σας τις ακουω κονσερβουλα. Χτες ακουγα αυτην με τα νεανικά σας χρόνια και απανταγα μόνη μου. Οσο για την επόμενη βδομάδα αναμένουμε να μας καταπληξετε!!!

    3. Μια χαρά είναι και τα νέα σας. Γιατί δλδ, πρέπει συνεχώς να φτιάχνετε κατασκευές ή να μοιράζεστε συνταγές;
      Είναι πολύ ευχάριστο να αλλάζεις σπίτι και να περιτριγυρίζεσαι από γείτονες που όχι μόνο τα πάτε καλά αλλά κάνετε και παρέα μεταξύ σας. Και είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να σου πηγαίνουν όλα ρόδινα στη ζωή σου.
      Καλά γενέθλια και στο μπλογκάκι εύχομαι. Για να δούμε τι εκπλήξεις ετοιμάζετε…

    4. Πολύ ωραία τα νέα σου Κάλη μου, χαίρομαι που όλα πάνε καλά και φυσικά που με την αλλαγή του σπιτιού μόνο θετικά ήρθαν να συμπληρώσουν τη ζωή σου. Φιλιά πολλά!

    5. Καλίτσα χαίρομαι πολύ με τα νέα σου και κάνεις πολύ καλά που τα μοιράζεσαι μαζι μας γιατί εισαι τρανό παράδειγμα πως μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο:)
      Το πλάνο της εβδομάδας που έφτιαξε το Κατερινάκι με βοηθησε και μενα πολυ και επίσης το blog της Kallis που εμαθα πρόσφατα το συμβουλευομαι για να παίρνω ιδέες.
      Για τις mama colada δεν εχω λογια!!! Ειστε και οι τρεις υπεροχα πλασματα, ακομπλεξαριστα και χωρις ιχνος ανταγωνισμου και το γεγονος πως ταιριαξατε τοσο πολυ ειναι φανταστικο!
      Μπορει φετος να μην ειμαστε στην εκπομπη αλλα μονο που με συμπεριλαμβάνετε στην προετοιμασια της και σας συναντώ που κ που, ειναι για μενα συγκινητικο κ τιμητικο:)
      Ευχομαι η φιλια αυτη να κρατησει πολλα πολλα χρονια!!!

    6. Ωραιότατα νέα από ένα ωραιότατο κορίτσι με γλυκιά ψυχή! <3 Όλα έτσι όμορφα να κυλούν πάντα Κάλη μου. Εντάξει, να μην έχεις και θέματα με τα gadgets! χιχι

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης