Από ένα κομμάτι ύφασμα..κατευθείαν στο Cook Craft Create!

Kathy & Callie

Καλημέρα ανθομελάκια, 

σήμερα (γιούπι!) κυκλοφορεί το 7ο τεύχος του περιοδικού Cook Craft Create στο οποίο έχουμε την χαρά να φιλοξενούνται άρθρα μας «Do it your self».  Μας έλειψε τόσο πολύ! Μετά από λίγους μήνες ξεκούρασης, η συγγραφή ομάδα του CCC επέστρεψε δυναμικά μ’ ένα φθινοπωρινό (και σχολικό) τεύχος γεμάτο ιδέες, προτάσεις, συνταγές και πολλά πολλά tutorial για να μπορέσετε να  φτιάξετε κι εσείς  παρόμοιες δημιουργίες. 

Η δική μας πρόταση σε αυτό το τεύχος αυτού του online περιοδικού είναι μια ιδέα για να ανακυκλώσετε παλιές κορνίζες χρησιμοποιώντας υφάσματα

Το ζουμί όμως βρίσκεται, όπως πάντα, στο παρασκήνιο! Πως γεννήθηκε αυτή η ιδέα; Πριν περίπου αρκετούς μήνες, μια τότε οικογενειακή φίλη, λίγο μετά την γνωριμία μας, μου χάρισε κομμάτια από υφάσματα που δεν χρειαζότανε για να τα χρησιμοποιήσω σε κατασκευές μου. Από τότε, και χωρίς πολύ πολύ να το καταλάβουμε  (έτσι δεν συμβαίνει συνήθως άλλωστε;) γεννήθηκε μια δυνατή φιλία!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Έτσι, όταν μια μέρα  βρήκα μια παλιά κορνίζα στην ντουλάπα μου, σκέφτηκα να την χρησιμοποιήσω για να φτιάξω ένα διακοσμητικό στήριγμα για memo σημειώσεις. Εννοείται πως αστραπιαία σκέφτηκα σε ποιον, ή μάλλον σε ποια θα τo χαρίσω! 

Όταν τελικά έδωσα στην Α. το συμβολικό αυτό δωράκι, η συγκίνησή της ήταν πολύ μεγάλη. 

Της το έδωσα, μάλιστα, λέγοντάς της ότι: «Είναι φτιαγμένο από την Kathy (όπως με λέει συνήθως), με πολύ αγάπη για σένα , για να μην ξεχάσεις ότι η φιλία μας ξεκίνησε από ένα κομμάτι ύφασμα«. Αμέσως το τοποθέτησε στο γραφείο της σε περίοπτη θέση και το κοίταζε με λατρεία! Χάρηκα τόσο πολύ που της άρεσε!

Χαρισμένο με νόημα ή χωρίς, φτιαγμένο για άλλους ή για εσάς, ανακυκλώστε τις παλιές σας κορνίζες!

Tip: Αν δεν σας βρίσκονται υφάσματα, τότε χρησιμοποιήστε ένα παλιό αντρικό πουκάμισο με τσέπες στο μπροστινό μέρος της κατασκευής σας, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε και κάποιο στυλό ή μολύβι! (τώρα μόλις το σκέφτηκα αυτό! χαχα!)

Το τρόπο κατασκευής μπορείτε να τον βρείτε στο καινούργιο τεύχος του CCC. Ακόμη θα βρείτε φθινοπωρινά φαναράκια, ρολόι τοίχου από φελλό, ιδέα για διακόσμηση με ξερά φύλλα, φωτεινό πίνακα, πουγκάκια λεβάντας αλλά και συνταγή για πεντανόστιμα τυροπιτάκια χωρίς φύλλο!

Για τα παλιότερα τεύχη μπορείτε ενημερωθείτε κι από εδώ από τις σχετικές μας αναρτήσεις στην κατηγορία Cook Craft Create

Αλλά σας έχουμε και μια πολύ όμορφη έκπληξη! Το περιοδικάκι μας έχει πλέον την δική του γωνίτσα! Καθώς δεν του αρκούσε μόνο το Issue που το φιλοξενεί, ή το facebook, που έχει τη δική του σελίδα , ή ακόμα και το pinterest που έχει τους δικού του boards, ήθελε κι ένα ολόδικό του blog

Καλή ανάγνωση! Καλό ξεφύλλισμα! Καλή σας εβδομάδα! 

Μείνετε μαζί μας έρχονται και διαγωνισμοί!

Kathy