Αποτελέσματα διαγωνισμού Αμμοκατασκευών

Kathy & Callie
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ξέρω ότι καθυστερήσαμε αρκετά να βγάλουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού και αρχίσατε να ανησυχείτε και να μας στέλνετε μηνύματα… αλλά ελπίζω να μας συγχωρέσετε! Οι λόγοι κλασσικοί… φόρτο εργασίας!
 
Αν και συνήθως τα αποτελέσματα του διαγωνισμού τα δίνουμε στην ίδια την ανάρτηση του διαγωνισμού, δεν θα μπορούσαμε σε αυτή τη φάση να ακολουθήσουμε το ίδιο μοτίβο καθώς οι αμμοκατασκευές σας ήταν καταπληκτικές και άξιζαν τη δική τους θέση. 
 
Για όσους δεν τις είδατε στη σελίδα μας στο facebook, πάμε να τις δούμε αναλυτικά. Αααα, εδώ να πω ότι η κλήρωση θα γίνει με βάση τη σειρά που μας τις στείλατε γι’ αυτό και αναφέρω και την ημερομηνία που τις παραλάβαμε στο inbox μας. 
 
1) Laura Perla στις 8 Αυγούστου
 
 
2) helen p. στις 9 Αυγούστου
 
Εμφάνιση IMG_1698.JPG
 
 
 
3) Μαρία Συθροπούλου στις 12 Αυγούστου
 
 
4) Αναστασία Μιτροσίλη στις 16 Αυγούστου
 
Εμφάνιση IMG_6913.JPG
 
5) Ritsa Gk στις 17 Αυγούστου
 
Εμφάνιση IMG_1433.JPG
 
6) Lambrini Sn στις 17 Αυγούστου
 
Εμφάνιση IMG_1435.JPG
 
7) Στέλλα Κατσίκη στις 18 Αυγούστου
 
Εμφάνιση IMG_1434.JPG
 
8) xrysa xrysa στις 20 Αυγούστου
 
Εμφάνιση 1.jpg
 
9) Κώστας Χατζηανδρέου  στις 20 Αυγούστου
 
Εμφάνιση φωτογραφία.JPG
 
10) Ελπίδα Τουβεντζίδου στις 20 Αυγούστου
 
Εμφάνιση IMG_3463.JPG
 
11) Γεωργία Λαμ  στις 22 Αυγούστου
 
Εμφάνιση 14807047720_32a0d49086_o.jpg
 
 
 
12) Αφροδίτη Καρφή στις 22 Αυγούστου
 
Εμφάνιση DSC_0565.JPG
 
 13) Ειρήνη Βασιλειάδου στις 24 Αυγούστου
 
 
14) Αnna Anna στις 24 Αυγούστου 
 
Εμφάνιση DSC04007.JPG
 
15) Ιωάννα Κεμ στις 25 Αυγούστου
 
 
 
16) Γεωργία Α στις 25 Αυγούστου
 
 
17) Μαρίνα Μπάρμπα στις 28 Αυγούστου
 
 

 

 

Πώς σας φάνηκαν; Εμείς πάντως συγκινηθήκαμε πολύ με όλη τη διαδικασία. Ήταν υπέροχο να βλέπεις στο inbox να γεμίσει με τα δικά σας μηνύματα. Επίσης να μην ξεχάσω να πω ότι η συμμετοχή ήταν μία ανεξάρτητα από το πόσες φωτογραφίες θα μας στέλνατε.Είχαμε υποσχεθεί όμως και δωράκι!!!! Εδώ να πω ότι η αλήθεια είναι ότι όταν λέγαμε για δωράκι έκπληξη πραγματικά δεν ξέραμε κι εμείς τι θα σας δίναμε. Έτσι, άρχισε η έρευνα. Και επειδή θέλαμε κάτι γυναικείο και όχι παιδικό τελικά καταλήξαμε σε μία καλή φίλη του Ανθομέλι… στη Δέσποινα από το Ohsocutethings!!! (βλ. facebook εδώ – κάντε κι ένα like, χεχε!)

Tελικά όμως μας περίμενε κι εμάς μία έκπληξη καθώς όταν η Δέσποινα το άκουσε ήθελε οπωσδήποτε να κάνει εκείνη αυτό το δώρο στο Ανθομελάκι που θα κερδίσει. Τι γλυκιά!!! Έτσι, επιλέξαμε για εσάς ένα βραχιόλι  συμβολικό… ένα βραχιόλι για να σας φυλάει από το κακό μάτι!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Οι χρωματισμοί θα είναι επιλογή της Δέσποινας!

Η Δέσποινα εκτός από την κόρη της ασχολείται γενικά με το DIY και ειδικότερα με την κατασκευή κοσμημάτων. Στο blog της μπορείτε να βρείτε μια τεράστια συλλογή από κοσμήματα (όχι μόνο σε στυλ μακραμέ) αλλά και συνταγές ή ιδέες διακόσμησης. 

Πάρτε μία γεύση…

Ας περάσουμε όμως στο δια ταύτα! Πάμε για την κλήρωση που θα γίνει με το random.com. 
Λοιπόν με 17 συμμετοχές, η τυχερή είναι η…….η Lambrini Sn

 

Λαμπρινή, συγχαρητήρια! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τα περαιτέρω. Ωστόσο αν το δεις πρώτη θα χαρούμε να επικοινωνήσεις κι εσύ μαζί μας.

Ευχαριστούμε όλες όσες συμμετείχατε στο διαγωνισμό μας και είχατε την καλή διάθεση να μας στείλετε τις καλοκαιρινές αμμοκατασκευές σας.
 
Εννοείται πως ευχαριστούμε και τη Δέσποινα από το ohsocutethings για το δωράκι και υποσχόμαστε να επανέρθουμε σύντομα με νέα διαγωνισμό… για τα παιδιά σας αυτή τη φορά!
 
 
Να είστε όλοι καλά.
Kathy and Callie