Παιχνίδι στην άμμο για μικρούς και μεγάλους και ένας καλοκαιρινός ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!

Kathy & Callie
Καλημέρα, 

Σε μια από τις εκπομπές των mama colada, τα κορίτσια αναφέρθηκαν και στην γλυπτική στην άμμο ως μία δημιουργική δραστηριότητα για τις ώρες που θα είστε στην παραλία! Ε, πραγματικά φέτος ήταν σαν να τις άκουσαν όλοι εδώ στην Χαλκιδική! Έχει γίνει χαμός… μία ακόμα νέα μανία του καλοκαιριού! Όπου σταθείς βλέπεις και κάποιον να ζωγραφίζει στην άμμο! Μα τόσοι καλλιτέχνες μαζεμένοι!

Αν και για πρώτη φορά το είδαμε πέρσι, βλέπω ότι τελικά δεν ήταν τυχαίο καθώς παίζει μεγάλο ρόλο και η πολύ ψιλή άμμος που έχει σε αυτό το σημείο της Χαλκιδικής που είμαστε. Και επειδή δεν θα μπορούσα να αφήσω τα Ανθομελάκια χωρίς φωτογραφικό υλικό, πάρτε μία γεύση από αυτά που είδαμε φέτος. Και όχι μην νομίζετε πως ήταν μόνο αυτά! Απλά τότε είχα φωτογραφική,χεχε!!! Τα συγκεκριμένα μάλιστα είναι από τον ίδιο καλλιτέχνη!Και επειδή τα παιδιά ό,τι βλέπουν κάνουν… επιδόθηκαν και αυτά στην δική τους εκδοχή της αμμογλυπτικής… κάστρα στην άμμο! Και για να το πάμε όμως ένα βήμα παρακάτω, αποφασίσαμε με μια φίλη να τους προτείνουμε να κάνουμε έναν διαγωνισμό! Ποιος θα έκανε το καλύτερο κάστρο!Απολαύστε και τις δικές τους δημιουργίες!!!Φυσικά στο τέλος όλοι έλεγαν ότι των παιδιών ήταν καλύτερο (στημένο το παιχνίδι,χεχε!). Για εμάς όμως ήταν ένα πολύ ωραίο πρωινό με πολύ γέλιο και πολύ θαλασσινή δημιουργικότητα!

Επειδή όμως θέλουμε να δούμε και τις δικές σας δημιουργίες, τι θα λέγατε για έναν διαγωνισμό που θα τρέξει όλο τον Αύγουστο; Στείλτε μας στο e-mail μας (kathycallie@gmail.com) μια φωτογραφία με την δική σας δημιουργία (ή και τον παιδιών σας) και μετά από κλήρωση ένας τυχερός θα κερδίσει δωράκι έκπληξη! Εντωμεταξύ όλες οι φώτος θα δημοσιεύονται και στη σελίδα μας στο facebook!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Εύχομαι να περνάτε ωραία το καλοκαίρι σας και να έχετε να μας πείτε πολλά όταν γυρίσετε! Αλήθεια εσείς τι φτιάξατε φέτος στην άμμο; Μέχρι την επόμενη ανάρτηση… καλή συνέχεια!!!

Kathy