ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!)

    Καλησπέρα! Τι κάνετε; Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε σε κάποια παραλία και μας διαβάζετε από το τάμπλετ ή το κινητό σας! Έπεσα μέσα; Έχει πέσει η κίνηση αυτές τις ημέρες και λογικό είναι μιας και η εποχή αυτή χρειάζεται ξεκούραση, μπανάκι και βόλτες! Και επειδή κι εμείς όπως καταλαβαίνετε κάνουμε λίγο κούρα, μην μας παρεξηγείτε που έχουμε χαθεί λιγάκι αυτές τις ημέρες! Ωστόσο, επειδή σας το υποσχέθηκα, δεν μπορούσα να σας αφήσω χωρίς το φωτογραφικό υλικό από το πάρτυ της Μελίτας! Πάρτυ με θέμα την Barbie Merliah…δηλαδή την Βασίλισσα των Ωκεανών!!!! Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού η Μελίτα έχει τρεις μεγάλες αγάπες… την Barbie, τις γοργόνες και το σέρφινγκ (ω, ναι!)… και η Μερλία συνδυάζει όλα τα παραπάνω!!!
     
    Πριν όμως από αυτό, να σας ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά για τις υπέροχες ευχές, τα τηλέφωνα και όλα τα καλά σας λόγια για τα γενέθλια της μικρής μας! Μεγάλο φιλί σε όλους!
     
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 1
    Η Μελίτα μου έγινε 3 και φυσικά το γιορτάσαμε μετά τιμών και κλάδων!
    Όπως και στην περσινή ανάρτηση για το πάρτυ με θέμα την Χαβάη, έτσι και φέτος θα χωρίσω την ανάρτηση σε κατηγορίες, έτσι για να μπορείτε να την συμβουλεύεστε καλύτερα σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις ιδέες και την υλοποίησή τους! Σε αυτή την φάση θέλω να σας υπενθυμίσω ότι στα πάρτυ μας δεν θα δείτε τις ιδέες και ενδεχομένως τις φωτογραφίες που θα βλέπατε σε ένα επαγγελματικό ξένο ή ακόμα και ελληνικό (γιατί υπάρχουν και στην Ελλάδα πολύ καλές εταιρείες διοργάνωσης ) site διοργάνωσης εκδηλώσεων! Σε εμάς θα βρείτε πράγματα που μπορείτε να τα διοργανώσετε μόνοι σας είτε γιατί τα οικονομικά σας δεν το επιτρέπουν αλλιώς είτε γιατί, όπως κι εμείς, έχετε την τρέλα να τα ετοιμάζετε όλα μόνες σας! 
    Για το συγκεκριμένο πάρτυ πρέπει να πω (εντελώς υποκειμενικά) ότι ήταν από τα καλύτερα που έχουμε κάνει! Και δεν θα σας μιλήσω για τους μεγάλους (γιατί να σας πω και την αλήθεια, οι μεγάλοι θέλουν και λίγο σπρώξιμο για να περάσουν καλά) αλλά για τα παιδιά, τα οποία πέρασαν υπέροχα! Δεν σταμάτησαν να παίζουν, δεν βαρέθηκαν καθόλου και ήταν από τις 7 έως και τις 11.30 (οι τελευταίοι έφυγαν στις 12.30) με ένα χαμόγελο και με τρελό κέφι! Άλλωστε το πάρτυ ήταν για αυτά! Όσο για την Μελίτα… νομίζω ότι εκείνη την ημέρα υπήρχαν για αυτήν μόνο οι φίλοι της!!! Ούτε φωτογραφίες ήθελε να βγάλει γιατί χόλευε (βλ. χόρευε) και έπαιζε!!! Οπότε μόνο και μόνο για αυτό, εκείνο το βράδυ κοιμήθηκα με ένα υπέροχο χαμόγελο ευτυχίας. 
     
    Μην λέω όμως άλλα… πάμε να τα δούμε αναλυτικά όλα και αν θέλετε πατήστε και τη μουσική για να μπείτε στο κλίμα!
     
     
    Η πρόσκληση 

    Αααα, για την πρόσκληση ομολογώ ότι παιδεύτηκα πολύ… όχι γιατί ήταν δύσκολη στη δημιουργία της αλλά γιατί δεν μπορούσα να αποφασίσω τι φωτογραφία της Barbie Merliah να επιλέξω, χαχα!!! Γοργόνα ή σέρφερ;  Ναι, είμαι αναποφάσιστη, πως να το κάνουμε! Τελικά αποφασίστηκε η Merliah σέρφερ για να είναι λίγο πιο unisex, οι προσκλήσεις στάλθηκαν ηλεκτρονικά, εκτός από 2-3 που της έδωσα με το χέρι, και όλοι περίμεναν με χαρά το πάρτυ μας! Πώς σας φαίνεται; 
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 3

    Η διαμόρφωση του χώρου και η διακόσμηση!

    Φέτος, όπως και πέρσι, αποφασίσαμε να κάνουμε το πάρτυ στον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας. Αφού, λοιπόν, πήραμε άδεια (τους καλέσαμε και όλους ούτως ή άλλως) ξεκίνησε η προετοιμασία του χώρου. Ευτυχώς φέτος τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα καθώς ούτε ξεχορταριάσματα είχαμε ούτε καθαρίσματα. Ένα σκούπισμα και ένα νερό και έτοιμο το πάτωμα. Λίγο πράσινο δίχτυ για την προστασία των παιδιών στα κάγκελα και τα υπόλοιπα ήταν καθαρά διακοσμητικά. Με σκοινί που δέσαμε στα μπαλκόνια των πολυκατοικιών (με την άδεια και τη βοήθεια των φίλων ενοίκων φυσικά), στηρίξαμε τις λάμπες και τα σημαιάκια! Γενικά ψιλοδυσκολευτήκαμε λίγο στην στήριξη των αντικειμένων μιας και δεν υπάρχουν εξοχές πάντα εκεί που τις χρειάζεσαι αλλά τελικά όλα μπήκαν στη θέση τους!

    Κυρίαρχο στοιχείο οι μέδουσες που είδα στο blog της Ερμιόνης  για το πάρτυ Γοργόνα που είχε κάνει στην κόρη της και φυσικά εκτέλεσε ο Κώστας… αν και είναι γενικά μια πολύ εύκολη κατασκευή! Όλοι ενθουσιάστηκαν μαζί τους και δεν ήταν και λίγοι αυτοί που πήραν μία φεύγοντας, χεχε!

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 5

     

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 7
    Ο χώρος στολίστηκε με τα τραπέζια και τις καρέκλες που με πολύ αγάπη μας δάνεισε η κουκουβαγιοοικογένεια…καθώς επίσης και τα σημαιάκια αλλά και τα τραπεζομάντηλα! Εντάξει όπως καταλάβατε δεν κουβαλήσαμε τίποτα παρά μόνο το τραπέζι του μπουφέ και λίγες ακόμα καρέκλες! Σούπερ! Ολα στήθηκαν στο χώρο κάτω από το υπόστεγο για να αφήσουμε την υπόλοιπη αυλή για τα παιδιά! 
     
    Το επόμενο αγαπημένο στοιχείο που δυστυχώς δεν μου βγήκε όπως σε αυτή την φωτογραφία εδώ… είναι ο μπαλονοουρανός! Η ιδέα ήταν να υπάρχει ένα δίχτυ με μπαλόνια πάνω από το σημείο που θα κόβαμε την τούρτα και μόλις θα έσβηνε το κεράκι η Μελίτα να ανοίγαμε το δίχτυ και να έπεφταν όλα τα μπαλόνια. Εντάξει, δεν γίνεται πάντα και αυτό που θες! Πρώτον δεν υπήρχε χώρος εκεί που θα ήταν η τούρτα για να στηριχτεί το δίχτυ και δεύτερον ο αέρας που είχε εκείνη την ημέρα μετακινούσε (στην ουσία έριχνε συνέχεια) τα μπαλόνια και έτσι από μπαλονοουρανό καταλήξαμε σε μπαλονογωνιά…. αλλά δεν πειράζει… το αποτέλεσμα ήταν εξίσου όμορφο για τα παιδιά! Επίσης αν αποφασίσετε να το κάνετε να ξέρετε ότι θα χρειαστείτε πολλά μα πολλά μπαλόνια! Το μάτι ξεγελιέται! Εγώ χρησιμοποίησα γύρω στα 50 και κάτι μπαλόνια και επειδή λόγω ζέστης έσκασαν και μερικά η όψη δεν ήταν και η καλύτερη!
     
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 9Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 11
     Η επόμενη ιδέα ήταν κάτι που έκανα πρώτη φορά πέρσι. Φωτογραφίες από το περσινό πάρτυ για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούργιοι,χεχε! Εννοείται πως στο τέλος οι φωτογραφίες πάρθηκαν από τον κάθε πρωταγωνιστή! Μιας και κάθε χρόνο όλοι μου γκρινιάζουν ότι πάντα τους στέλνω από λίγες έως καθόλου φώτος, είπα να εξιλεωθώ,χεχε!
     
    Μια ακόμη υπέροχη ιδέα που βρήκα στο διαδίκτυο (αλλά δυστυχώς δεν κράτησα την πηγή) είναι αυτά τα όμορφα πιατάκια-καδράκια. Εκτύπωσα φωτογραφίες από την Barbie Merliah που βρήκα δωρεάν στο διαδίκτυο, τις κόλλησα μέσα στα πιατάκια με τη βοήθεια της Μελίτας (περάσαμε υπέροχα εκείνο το πρωινό) και μετά με ταινία διπλής όψης στόλισα τους τοίχους της πολυκατοικίας (αρκεί να είναι λείοι γιατί στον τραχύ τοίχο δεν έμεναν). Το αντίστοιχο θα μπορούσατε να κάνετε και με φωτογραφίες των παιδιών σας. Όμορφο ε; 
     
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 13 
    Ο χώρος για τα παιδιά ήταν από τους αγαπημένους μου. Στήσαμε την φορητή τέντα (που για κάποιον λόγο αποκαλούμε οβελίξ!!!) και στολίσαμε με τις υπέροχες σανίδες του σερφ που έφτιαξε ο Κώστας μου! Στη συνέχεια προστέθηκαν τα τραπεζάκια και τα καρεκλάκια για να μπορούν τα παιδιά να κάθονται κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών και του βαψίματος από την διασκεδάστριά μας, για την οποία θα σας μιλήσω αργότερα. Στο τέλος, η τέντα αποτέλεσε και το σκηνικό που  κόψαμε και την τούρτα μας!
     
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 15Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 17

    Να μην ξεχάσω φυσικά να πω ότι τον στολισμό των τραπεζιών τον ολοκλήρωσα  με γυάλες γεμάτες με τα μπιρμπιλάκια που έμαθα από την Ελπίδα (μπαλίτσες νερού). Μέσα στις γυάλες υπήρχαν τα photo props που βρήκα εδώ και φυσικά στη συνέχεια αξιοποίησα δεόντως! Εννοείται πως υπήρχαν κεριά με σιτρονέλα για τα κουνούπια… τα οποία ευτυχώς σεβάστηκαν το πάρτυ μας και δεν μας επισκέφτηκαν όπως άλλα βράδια! Τέλος, να σας θυμίσω να μην ξεχνάτε ποτέ σε τέτοιου είδους πάρτυ και τα τασάκια. Γλιτώνετε από πολύ βρωμιά και σκούπισμα!
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 19

    Ο μπουφές

    Για τον μπουφέ μου δεν έχω να σας πω πολλά. Η διακοσμητική πινελιά νομίζω ότι είναι αυτό που με ξετρέλανε περισσότερο! Το γνωστό πια σε όλους “ηλικιακό νούμερο” με τις φωτογραφίες της Μελίτας έκλεψε την παράσταση ειδικά για όσους δεν το είχαν δει άλλες χρονιές! Και ευτυχώς δηλαδή που το είδαν φέτος γιατί θα είναι και η τελευταία χρονιά που το φτιάχνουμε (μετά λύπης μου). Πόσο ακόμα τεράστια νούμερα να αποθηκεύσουμε άλλωστε! Φέτος τα τρία νούμερα θα κρεμαστούν σαν κάδρα στο δωμάτιο της Μελίτας (από Σεπτέμβρη στην οθόνη σας,χεχε). Οι σανίδες συμπλήρωσαν το σκηνικό και από κάτω, φυσικά, όλα τα εδέσματα! Γενικά για τις σανίδες πρέπει να πω ότι ήμουν ενθουσιασμένη καθώς ήθελα να είναι και λίγο πιο unisex το σκηνικό και να ενθουσιαστούν και τα αγόρια! Δεν είναι φοβερές; 

     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 21

    Όσον αφορά στα φαγητά, ομολογώ ότι και φέτος δεν πρωτοτύπησα…χοντ-ντογκ, χάμπουργκερ, σπανακόπιτα, πίτσες, κρέπες με μερέντα και παριζοστριφτάρια. Λίγα και χορταστικά. Και ναι αν ρωτάτε… έφτασαν για όλους! Πήρα και μια πιατέλα με διάφορα στο σπίτι για την βραδινή λιγούρα, χιχι!Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 23

    Όσο για τα ποτά, όπως και πέρσι, τα αφήσαμε να “κάνουν μπάνιο” στο ψυγειοπισινάκι της Μελίτας (εντάξει είχαμε και μία μεγάλη παγοθήκη) και μας άφησε πάλι πολύ ικανοποιημένους! Το συστήνω απόλυτα για καλοκαιρινά πάρτυ!
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 25
     Μικρή αλλά όμορφη ήταν επίσης η περσινή ιδέα με τα καλαμάκια! Εννοείται πως τα παιδιά χρησιμοποίησαν τα καλαμάκια τους ακόμα και για το νερό,χιχι! (βρείτε τα εδώ)

     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 27

    Το καλωσόρισμα

    Επίσης για δεύτερη χρονιά καλωσόριζα τους μεγάλους φίλους με ένα δροσερό ζελέ! Και λέω τελευταία χρονιά γιατί έχω ήδη βρει το κέρασμα για του χρόνου,χιχι! Σχεδόν όλοι το τίμησαν και πραγματικά το συστήνω ανεπιφύλακτα. 
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 29

    Για τις μαμάδες όμως είχα ακόμα μία όμορφη έκπληξη. Έδωσα σε όλες από ένα κοχύλι για τα μαλλιά (που είχα κολλήσει με σιλικόνι ένα τσιμπιδάκι) ώστε να μεταμορφωθούν και αυτές σε βασίλισσες του ωκεανού… όλοι άλλωστε έχουμε δικαίωμα στο παραμύθι!)
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 31
     Και τώρα έρχεται το καλωσόρισμα των παιδιών! Εδώ νομίζω τα έδωσα όλα! Ή μάλλον τα δώσαμε όλα…γιατί πολλά από αυτά τα χρωστάω στον άντρα μου! Όταν λίγες ημέρες πριν το πάρτυ, η φίλη που ήταν να μας φτιάξει τις γοργονοουρίτσες μας είπε ότι για κάποιους προσωπικούς λόγους αδυνατεί να φέρει εις πέρας αυτό που της είχαμε ζητήσει (και το καταλαβαίνω απόλυτα) εγώ είπα, “πάει τελείωσε το όνειρό μου”! Ο Κώστας όμως όχι μόνο έτρεξε αλλά σχεδόν τις έφτιαξε μόνος του! Πήραμε ύφασμα και τούλι, έφτιαξε το πατρόν, τις έκοψε και με την πολύτιμη βοήθεια μιας πολύ καλής φίλης της πεθεράς μου ολοκλήρωσαν παρέα το ράψιμο. Του είμαι ευγνώμων γιατί τελικά έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα… να έχουν όλες οι γοργονίτσες μια ουρά!
     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 33Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 35
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 37
    Και όχι μόνο τις φόρεσαν… .τις λάτρεψαν! Έμαθα ότι κάποια κοριτσάκια τις επόμενες ημέρες τις πήραν μέχρι και στην θάλασσα μαζί τους!
     
    Και τώρα θα μου πείτε, γιατί μπλε ουρίτσες και όχι μωβ όπως είναι της Μπάρμπι Μερλία; Γιατί βρήκα στο διαδίκτυο αυτές τις φοβερές δωρεάν εκτυπώσιμες κορώνες (δείτε εδώ) και πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση να μην τις φτιάξω. Εντάξει δεν έβαλα γκλίτερ όπως ήταν οι οδηγίες αλλά το αποτέλεσμα ήταν εξίσου υπέροχο και τα παιδιά τις φορούσαν σχεδόν μέχρι το τέλος του πάρτυ! Ενθουσιάστηκαν!
     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 39Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 41
    Εκτός όμως από την “στολή” τους, τα παιδιά έπαιρναν και το τατουάζ τους! Ναι, γιατί πως αλλιώς θα ήταν γοργόνες με την βούλα!χεχε! Ωστόσο, για τα αγόρια είχαμε και μερικά τατουάζ spideramn… ε, τι γοργόνα θα τους έβαζα; 
     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 43
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 45
    Στο τραπέζι καλωσορίσματος υπήρχαν όλα τα καλαθάκια με τα καλούδια. Οι κορώνες, τα κοχύλια και τα τατουάζ (για να μην τρέχω σαν τρελή) με ένα μπωλάκι με νερό και σφουγγαράκι για να τους τα κάνω την ώρα που έρχονται!
     
    Η διασκέδαση των παιδιών

    Τελικά όταν είσαι πολύ ευχαριστημένος με κάτι, δεν αξίζει να πειραματίζεσαι. Και όντως είχα δίκαιο! Η “Σταλίτσα” για δεύτερη φορά ξεσήκωσε και μικρούς και μεγάλους! Τι; Σταλίτσα είπα; Όχι, όπως λέει και η Μελίτα, αυτή δεν ήταν η Σταλίτσα αλλά η Barbie Merliah που ήρθε με το αεροπλάνο από το Μαλιμπού! Ναι, και δεν θέλω αντιρρήσεις! χεχε!Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 47

    Τι παιχνίδι, τι χορός, τι μαγικά! Τα πάντα είχε ο μπαξές από μία κοπέλα που είναι μπαξές από μόνη της! Το facepainting, οι μπαλονοκατασκευές, το χαρτόνι με τις ευχές είναι λίγα από αυτά που μπορείτε να ζητήσετε με highlight το σόου με τις σαπουνόφουσκες που πραγματικά έκλεψε τις καρδιές μας! Άλλωστε γοργονοχώρα χωρίς μπουρμπουλήθρες γίνεται; Δεν γίνεται! Εννοείται πως το dress code ήταν σχετικό με το πάρτυ μας! Μια ξανθιά γοργόνα για να γεμίσει τα όνειρα της κόρης μου! Την Στέλλα Πεφάνη μπορείτε να την βρείτε στο site της www.klooun.com

     
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 49
    Το σόου ήταν απολαυστικό και δοκίμασαν και όλα τα παιδιά!
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 51
    Φυσικά συμμετείχαν και οι γονείς… όσοι έχουν τρέλα και κέφι φυσικά!

    Για δείτε μερικά ακόμα στιγμιότυπα!

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 53
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 55
    Και επειδή το αγαπημένο τραγούδι της Μελίτας αυτή την εποχή (μιλάμε για τρέλα όμως) είναι το Dare (La La La) της Σακίρα δεν θα μπορούσε η Σταλίτσα να μην ξεσηκώσει τους πάντες (όλους όμως!!!) να χορέψουν το τραγούδι της σε ένα μεγάλο τρενάκι! Οχι δεν χορεύουμε τσάμικο,χεχε, αλλά αυτό:

     

    Όσον αφορά στην μουσική,  είχα κατεβάσει από youtube όλα τα τραγούδια της Barbie αλλά και αγαπημένα καλοκαιρινά τραγούδια και πραγματικά σωθήκαμε. Ούτε σιντί, ούτε τίποτα! Ευτυχώς δεν ζήσαμε το περσινό φιάσκο που δεν είχαμε μουσική παρά μόνο ευτυχώς τα σιντί της Σταλίτσας! Φυσικά με έσωσαν και οι mama colada με τις επιλογές τους (μας, δηλαδή) και έτσι είχα έτοιμο καλοκαιρινό playlist!  

     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 57

    H τούρτα

    Για την τούρτα δυστυχώς δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ενθουσιασμένη. Ενώ κάθε χρόνο παίρνω από το οικογενειακό ζαχαροπλαστείο της κουμπάρα μου φέτος είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο μιας και είχαμε φάει μια πολύ νόστιμη τούρτα από ένα κοντινό μας ζαχαροπλαστείο. Ναι, βρε κοπελιά αφού δοκίμασες και σου άρεσε γιατί πήρες άλλη γεύση; Εντάξει, όχι ότι δεν φαγώθηκε αλλά προσωπικά δεν ήταν του γούστου μου. Τέλος πάντως, τουλάχιστον η εμφάνιση άρεσε πολύ στην Μελίτα αλλά και σε εμάς μιας και ήταν η απόλυτη μπαρμπότουρτα!

     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 59

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 61
    Μικροί μεγάλοι την απόλαυσαν υπό τους ήχους ενός από τα αγαπημένα μου τραγούδια που το αφιέρωσα φυσικά στην κόρη μου:
     Τα happening

    1) Photo Props: Γνωστό πια happening που μας ακολουθεί και σε άλλα πάρτυ! Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην χρησιμοποιήσουμε αυτά τα υπέροχα καλοκαιρινά δωρεάν εκτυπώσιμα (βλ. εδώ) και να  διασκεδάσουμε όλοι σαν μικρά παιδιά!

     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 63Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 65Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 67Να και μερικά ακόμα στιγμιότυπα!
    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 69

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 71

    2) Μπαλονοουρανός: Και παρόλο που η αρχική ιδέα μας δεν μπόρεσε να υλοποιηθεί, τελικά τα παιδιά χάρηκαν εξίσου όταν μετά από το σβήσιμο της τούρτας, άνοιξε ο Κώστας το δίχτυ και χύθηκαν όλα κάτω!

     

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 73
     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 75
     3) Νερομπάλονα: Καλά εδώ έγινε το έλα να δεις! Αρχικά ήμουν πολύ διστακτική αλλά τελικά δεν το μετάνιωσε κανείς! Μια τσάντα γεμάτη νερομπάλονα και φυσικά την συνέχεια μπορείτε να την φανταστείτε! 

     Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 77

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 79

    Μικροί και μεγάλοι άρχισαν με το 1,2,3 να πετάνε τα μπαλόνια! Και ξέρετε κάτι, ενώ αρχικά δεν είχε έρθει κανένας μεγάλος, τελικά μαζεύτηκαν αρκετοί, ειδικά άντρες,χεχε! Μία υπέροχη στιγμή του πάρτυ, με μόνο μειονέκτημα ότι επειδή ήταν αργά (εν γνώση μου μιας και φαντάστηκα ότι μετά θα τελειώσει σιγά σιγά το πάρτυ) δεν μπορούσε να στεγνώσει ο δρόμος και έτσι μετά είχαμε ένα μικρό πέσιμο. Της βγήκε σε ξινό της μικρής Ι. αλλά ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά!

     

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 81Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 83

    4) Το κουτί της Barbie: Το υπέροχο κουτί μας που δυστυχώς λόγω των πολλών happening δεν βρήκε τον χώρο που του άρμοζε! Το κόνσεπτ ήταν να μπαίνουν ένα ένα τα παιδάκια και να φωτογραφίζονται σαν την κούκλα Barbie! Ναι, δεν ήταν και άσχημο, μην σας πω ότι στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ και τραβούσαν το ένα το άλλο για να μπουν μέσα, απλά ήθελα να γίνει μέρα για να έχουμε καλύτερο φωτισμό και δεν προλάβαμε! Δεν πειράζει, τα παιδιά όλα ήταν τόσο γλυκά ούτως ή άλλως ακόμα και με νυχτερινό φωτισμό!

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 85Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 87

    5) Πινιάτα: Αααα, να μην ξεχάσω να πω ότι είχαμε και μία πινιάτα! Όχι, όχι από αυτές τις ωραίες που φτιάχνουμε εμείς! Μία πάμφθηνη από γνωστό κατάστημα παιχνιδιών αλλά την πλάκα μας την κάναμε έτσι για το τέλος!

    Αυτή είναι η μόνη φωτογραφία που έχουμε… καλό ε; 

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 89

     Τα δώρα των καλεσμένων

     Και κλείνουμε με τα δώρα για τους καλεσμένους. 

    Θα σας πω κάτι να γελάσετε! Πέρσι ένα από τα δώρα ήταν και οι υπέροχες κονκάρδες της Μαρίνας από το Δημιουργούμε Μαζί. Φέτος ωστόσο είπαμε να μην επαναληφθούμε και τελικά κάναμε τρεις μόνο για εμάς, την οικογένεια. Ε, να σας πω ότι μου “παραπονέθηκαν” οι καλεσμένοι! “Δεν έχει για εμάς;” χεχε! Τελικά με τίποτα δεν τους έχεις ευχαριστημένους! (την Μαρίνα μπορείτε να την βρείτε και εδώ)

     

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 91
    Η Μελίτα έγινε 3. Γιεεεεε, φωνάζει η Ζούμα το Δελφίνι!
     

    Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψετε όμως να ευχαριστήσω θερμότατα μια πολύ καλή ιντερνετική φίλη που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν αλλά αυτή την φορά μου έδειξε το καλύτερό της πρόσωπο! Από νωρίς είχα αποφασίσει ότι το δώρο που θέλω να κάνω στα κορίτσια του πάρτυ ήταν το μαγικό κολιέ της Barbie Merliah που την μεταμορφώνει σε γοργόνα… έτσι κατέφυγα αμέσως στη Μαρία από το New Kid in Town. Καθώς όμως τα παιδιά ήταν περισσότερα απ’ όσα αρχικά είχα υπολογίσει το κόστος ανέβαινε πάρα πολύ. Η Μαρία μου όμως απλόχερα μου έκανε δώρο όλα τα κρεμαστά για τα κορίτσια και μάλιστα κάνοντάς μου έκπληξη! Η χαρά μου ήταν τεράστια και ένα ευχαριστώ δεν φτάνει! Νομίζω τελικά ότι οι άνθρωποι είναι αυτοί που κάνουν την επιτυχία στη δουλειά τους και χαίρομαι που μπορώ να βοηθήσω έστω και με ένα τόσο μικρό λιθαράκια! (Την Μαρία μπορείτε να την βρείτε στο facebook εδώ).

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 93
    Την συσκευασία την έκανα μόνη μου και ενώ ήθελα να βάλω και ευχαριστήρια καρτελάκια τελικά δεν πρόλαβα! Τα παιδιά όμως ενθουσιάστηκαν.. αφού άρχισαν να τα παίρνουν πριν τελειώσει το πάρτυ!Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 95

     Και εννοείται πως όλοι έπαιρναν τις ουρίτσες, τις κορώνες, τα κοχύλια και τις φώτος από πέρσι! Τι άλλο να κάνω για εσάς, πείτε μου; 

    Όσο για τα αγόρια μου… μιας και μαγικό κολιέ δεν έλεγε να τους δώσω, είπα να τους αγοράσω νεροπίστολα από τα οποία όμως δεν έχω φωτογραφίες! Δεν πειράζει άλλωστε, το νεροπίστολο δεν είναι και κάτι που δεν έχετε ξαναδεί!

    Αυτά από την οικογένεια γοργονομελίτας! Ελπίζω να σας άρεσε το πάρτυ μας! Εμείς το λατρέψαμε! 

     

    Το Τρίτο Πάρτυ Γενεθλίων της Μελίτας μας (Barbie Merliah ή αλλιώς Γοργονοπάρτυ!) 97
    Καρδιά μου εύχομαι να σβήσεις πολλά κεράκια στη ζωή σου περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους και συγγενείς!

    Και επειδή λίγο δύσκολο να τα πούμε πριν το Σ/Κ, να σας ευχηθούμε καλό 15αύγουστο και φυσικό καλά να περάσετε όλοι όπου κι αν πάτε!

    Κάλη

    Υ.Γ. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω τον φίλο μας τον Τάκη για το φωτογραφικό του υλικό. Τάκη μου για ακόμη μία φορά με έβγαλες ασπροπρόσωπη!

    Υ.Γ2 Να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για την υλοποίηση αυτού του πάρτυ αλλά και όσους βοήθησαν… στο συμμάζεμα! Η βοήθειά σας μας ήταν πολύτιμη!

    Y.Γ3 Αν θέλετε περισσότερες ιδέες για πάρτυ με θέμα την γοργόνα μπορείτε να δείτε τον πίνακά μου στο pinterest

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    19 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Εντάξει Κάλη μου τι να σχολιάσω….λόγια δεν έχω….μόνο συναισθήματα!!! Κάλη μου είσαι η χαρά όλων των παιδιών αλλά και των ενηλίκων!!!! Το κέφι σου η φαντασία, η αγάπη και η φιλοξενία σου ως οικοδέσποινα με οποιαδήποτε εκδήλωση καταπιάνεσαι είναι μοναδική!!!! Η Μελίτα είναι ένα τυχερό παιδάκι που έχει 2 υπέροχους γονείς,αλλά και εσείς ευλογημένοι που την έχετε!!!! Να είστε όλοι γεροί και δυνατοί και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!!!!!! Τα φιλιά μας και τις ευχές μας στο Μελιτάκι!!!!!

    2. Περάσαμε υπέροχα να είστε πάντα καλά και με τη διάθεση στα ύψη καλές διακοπές και τα λέμε στις….κούνιες!!!!!!!!!!!!
      Μαρία -Λάζαρος και Κωνσταντίνος

    3. Πω..πω..!! δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο παρτυ.. .. θαρρρώ όμως οτι οι μεγαλοι διασκεδασαν το ιδιο με τα παιδιά.. και περισσότερο ..χι.χιχ. όλα ηταν υπέοχα.. γαι την μικρή σας ΜΕΛΙΤΑνα την χαιρεσται και να την καμαρώνετε να τα εκατοτστήσει.. η μικρούλα σας.. φιλακιαααααα..!!

    4. Αυτο κ ειναι υπερπαραγωγή….εχω μείνει άφωνη. Τόσα πράγματα, τόσες λεπτομέρειες, τόσες ιδεες…τι να πω. Κ είχατε κ την μετακόμιση…..πραγματικα εχω καταπιεί τη γλώσσα μου. Συγχαρητηρια….. Να χαίρεστε κ το Μελιτάκι βέβαια. Να ειναι πάντα υγιής κ ευτυχισμενη

    5. μπραβο μπραβο μπραβοοοοοοοο τελειαααααααααα………να σας ζησει χιλιοχρονη..ολα ονειρεμενα………τρελα ο ουρανος μπαλονια ο στολισμος αλλα ολα τα λεφτα το ξεφαντωμα….ναιιιιιιιιιιιιιιιι………..περασατε τελεια………αμ οι ουρες?…….να στε γερες κ του χρονου……..σας φιλω καλα να περασετε το υπολοιπο του καλοκαιριου

    6. Υπεραπαραγωγή με τα όλα της γιατί έχουμε δει το dvd 1015 φορές και αν μη τι άλλο μπορώ να έχω άποψη. Οι γοργονο-ουρές, super! Η διακόσμηση άψογη, η γοργόνα ανιματέρ, όλα τέλεια!!! Να ζήσει το Μελιτάκι και να είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο Κάλη μου. Τα φιλιά μου!

    7. Μ' αρέσει που λες ότι εμείς κάνουμε υπερπαραγωγές 🙂 Ίδιες τρελλές είμαστε χαχαχαχαχαχα 😛 Να ζήσει το Μελιτάκι, να το καμαρώσετε, γερό τυχερό κι ευτυχισμένο και πάντα τέτοια ωραία πάρτυ να της κάνετε 🙂 Ενθουσιάστηκα με την ιδέα των φωτό από τα προηγούμενα γενέθλια θα το εφαρμόσω του χρόνου οπωσδήποτε!!!! Εμείς τώρα ζούμε τον πυρετό της βάφτισης 🙂 Να'στε πάντα καλά γεματοι όμορφες ιδέες!!!!

    8. Κάλη μου αυτό δεν ήταν πάρτι, ήταν υπερπαραγωγή και το εννοώ! Απίστευτο όλο αυτό που καταφέρατε και μπράβο σας! Πάντα τέτοια, πάντα χαρές!
      Να το χαίρεστε το Μελιτάκι, γερό και τυχερό! Χρόνια του Πολλά και πολλά φιλιά

      • Καλημέρα Κατερίνα μου! Στα αγόρια (που ήταν μόνο 4 τελικά) έδωσα τατουάζ και νεροπίστολα (μιας και ήταν καλοκαίρι). Φέτος έδωσα αφρολεξένια σπαθιά. Σύντομα θα βγάλω και το φετινό μας πάρτυ. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Κάλη

    9. Να το χαίρεστε το κοριτσάκι σας!
      Να είναι πάντα χαρούμενο και χαμογελαστό!
      Τα πάρτι σας είναι πάντα υπέροχα και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας!
      Λάτρεψα τον μπαλονοουρανό σας 🙂
      Πολλά πολλά φιλιά και εγκάρδιες ευχές!

      • Ερμιόνη μου το ίδιο ισχύει και για τα δικά σας πάρτυ… να μην μιλήσω για τις συνταγές, χεχε! Τα φιλιά μας και ευχαριστούμε για την επίσκεψη!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης