ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή!

    Ένα πάρτυ με θέμα… τα σκυλιά!

    Πριν περίπου ενάμιση μήνα μια πολύ καλή φίλη και μαμά κολλητής της κόρης μου, μου ζήτησε να την βοηθήσω στη διοργάνωση του πάρτυ τους για τα 8α γενέθλια της μικρής της. Δεν ήξερε με ποια είχε μπλέξει ..αν κι εκείνη τελικά δεν πήγαινε πίσω στην τρέλα απ όσο αποδείχθηκε!

    Το πάρτυ θα γίνονταν τέλη Ιουνίου στην αυλή του σπιτιού τους. Το θέμα, λόγω της αγάπης της μικρής για την σκυλίτσα τους αλλά και γενικά για όλα τα σκυλιά, θα ήταν τα σκυλιά!
    Ένα πάρτυ θέλει όπως σας είπαμε και παλιότερα οργάνωση! Ήταν πολλά αυτά που έπρεπε να γίνουν! Πήραμε μολύβι και χαρτί και αρχίσαμε το brainstorming! Βέβαια δεν παραλείψαμε να συμβουλευτούμε τις αναρτήσεις για πάρτυ του Ανθομέλι αλλά και άλλων αγαπημένων blog.

    Τελικά το πάρτυ είχε μεγάλη επιτυχία! Ειδικά όταν ακούς μικρούς καλεσμένους να λένε στην μαμά τους  ότι ήταν το καλύτερο πάρτυ που έχουν πάει στην ζωή τους!!!Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 1

    Αλλά ας δούμε αναλυτικά τι ετοιμάσαμε!

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η πρόσκληση φτιάχτηκε από μένα. Η αρχική σκέψη ήταν να τυπωθεί σε φωτογραφικό χαρτί αλλά τελικά την τυπώσαμε σε τυπογραφείο. Γύρω στις 20 προσκλήσεις μεγάλου μεγέθους κόστισαν 5-6 ευρώ.Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 3

    ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ
    Ιδέες υπήρχαν πολλές αλλά χρόνος για την υλοποίηση τους ελάχιστος. Οπότε περιοριστήκαμε σε πατούσες που τυπώσαμε επίσης στο τυπογραφείο για να διακοσμήσουμε την τζαμαρία και τον μπουφέ.

    Το εκτυπώσιμο αρχείο με τις πατούσες από το ανθομέλι μπορείτε να το κατεβάσετε και να το εκτυπώσετε από εδώ!

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 5

    Επίσης τυπώσαμε κόκαλα σκύλου για ταμπελίτσες στον μπουφέ τις οποίες κολλήσαμε με κολλητική ταινία πάνω σε ξυλάκια για σουβλάκια. Τις εκτυπώσιμες ταμπέλες σε σχήμα κόκαλου από το Ανθομέλι μπορείτε να τις βρείτε εδώ!
     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 7

    Υπήρχαν επίσης πον-πον τα οποία δυστυχώς μια σύντομη βροχούλα λίγο πριν το πάρτυ μας τα χάλασε!

    Ως ιδέα για το θέμα επίσης θα πρότεινα λευκά μπαλόνια ζωγραφισμένα με παρούσες με έναν μαρκαδόρο.

    Φυσικά υπήρχα κι άλλα διαδικαστικά θέματα που έπρεπε να λυθούν από την οικοδέσποινα που μας πήραν πολύ χρόνο όπως για παράδειγμα η αγορά τέντας για την βεράντα, αν και τελικά η μέρα δεν ήταν τόσο ζεστή όσο την περιμέναμε για την εποχή.

    ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ
    Ένα μικρό τραπεζάκι δίπλα στην είσοδο φιλοξενούσε τον δίσκο με τα welcome jelly. Τα  ζελεδάκια καλωσορίσματος (τα είχαμε δει και στο Χαβανέζικο πάρτυ μαζί με βυσσινάδα) ενθουσίασαν, εξέπληξαν αλλά και δρόσισαν τους καλεσμένους.

     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 9

    Tip: Χρησιμοποιήστε μικρά ποτηράκια (μέγεθος σφηνάκι) και βάλτε το κουταλάκι μέσα στο υγρό του ζελέ πριν αυτό στερεοποιηθεί. Δείχνει όμορφα και στηρίζονται τα κουταλάκια.

    ΜΠΟΥΦΕΣ
    Δυστυχώς ο αέρας στην αρχή του πάρτυ δεν μας επέτρεψε να στήσουμε τον μπουφέ στην βεράντα και τον στήσαμε μέσα στο σαλόνι του σπιτιού.
     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 11Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 13

    Τελικά αποδείχθηκε βολικό γιατί στην βεράντα μπήκαν τραπέζια με καρέκλες όπου κάθονταν κυρίως οι γονείς σε παρέες. Τα παιδιά τρέχαν και παίζανε στην τεράστια αυλή!

     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 15Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 17

    Η μαμά Α. έκανε θαύματα. Έμπνευσή της. κυρίως, η ανάρτηση του daddy cool με υπέροχες ιδέες για μπουφέ.
    Και τι δεν έφτιαξε!

    Πίτσα σε ρολό,

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 19τριανταφυλλένια σφολιατάκια (θεϊκά),Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 21πατάτες φούρνου (επίσης θεικές), 

    σαντουιτσάκια σε σχήμα κάμπιας,
    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 23

    Κρακεράκια πασχαλίτσες,Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 25

    τυρόπιτα, σπανακοτυρόπιτα, ρολό κοτόπουλο, σπέσιαλ σαλάτα χωριάτικη,
    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 27

    λουκάνικα βραστά για να φτιάξει κάποιος το hot dog του.

    Επίσης ο μπαμπάς Γ. είχε ψήσει σουτζουκάκια και σουβλάκια

     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 29

    και υπήρχαν μπαγκέτες, σαντουιτσάκια, ντομάτα, κρεμμύδι, αγγούρι, κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα για να φτιάξει ο καθένας το σαντουιτσάκι του.

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 31Φυσικά δεν έλειπαν τα κρουασανάκιατα οποία τα γέμιζε ο καθένας με όση nutella ήθελε (υπήρχε δίπλα βαζάκι με μαχαράκια για κόψιμο αλλά και άλειμμα)Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 33και φυσικά να παινέψω τα….σκυλοcupcakes από το Τουρtorial! Αφράτα,  πεντανόστιμα και γλυκούλικα με τις πατουσίτσες πάνω τους και μέσα τους με κρυμμένους σοκολατένιους αλλά και φραουλένιους θησαυρούς!Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 35Πάρτυ όμως χωρίς πατατάκια και ποπ κορν δεν γίνεται, οπότε αυτά τοποθετήθηκαν στο τραπέζι και για τα παιδιά αλλά και για όσους έπιναν την μπυρίτσα τους. 


    FACE PAINTING
    Το πάρτυ ξεκίνησε με face painting. Αν δεν υπήρχαν κάποιοι “δύσκολοι” μικροί καλεσμένοι θα ήταν πολύ επιτυχημένα σκυλάκια όλοι τους! Αλλά τελικά λίγοι από αυτούς βάφτηκαν κι όσοι μείναν τελικά ξεβάφτηκαν για να μην ξεχωρίζουν! Τι κρίμα! 

     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 37
    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 39

     

    Εγώ κι η Α. πάντως το κάναμε το σκυλοτατουάζ μας!!!
    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 41

    PHOTO BOOTH
    Ώρα για φωτογραφίες! Παιδιά τέλος το παιχνίδι! Αρχίζει η φωτογράφιση! 
     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 43

    Μουτράκια θλιμμένα στην αρχή αφού το ανέμελο παιχνίδι σταμάτησε αλλά με λίγα photo props που είχαμε φτιάξει και λίγη ξεσηκωτική μουσική από τον Γιώργο, μετατράπηκαν σε χαμογελαστά! Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 45

    Τα συγκεκριμένα που ήταν έτοιμα και χρωματιστά θα τα βρείτε εδώ αλλά μπορείτε να πάρετε μια γεύση κι από τα δικά μας Ανθομελένια που φτιάξαμε για τις γιορτές.Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 47Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 49

    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    Σειρά είχαν τα παιχνίδια. Εδώ ανέλαβα εγώ γιατί είχα και προϋπηρεσία! Σημαντική όμως ήταν και η συμμετοχή των γονιών της μικρής αλλά και πολλών από τους γονείς καλεσμένους.

    Παιχνίδια κυρίως “απο τα παλιά” είχε το πρόγραμμα αν και τελικά κάποια μας ξέφυγαν! Δεν πειράζει θα τα παίξουμε στο επόμενο πάρτυ!

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 51
    Η καινούργια κούνια δώρο γενεθλίων των γονιών για την μικρή Ά. ήταν το επίκεντρο όλων των παιχνιδιών

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 53Tip: Φροντίστε από τις προηγούμενες μέρες να δοκιμάσετε τα ηχεία, (σας έχουμε δώσει συμβουλές κι εδώ) να βρείτε τραγούδια και να έχετε τον κατάλληλο φωτισμό αν πρόκειται να νυχτώσει. Φροντίστε να έχετε κατάλληλα τραγούδια κι ένα άτομο στον υπολογιστή για να κάνει τον dj. 

    Και τι δεν παίξαμε!

    Μουσικά χούλαχουπ (σαν τις μουσικές καρέκλες),Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 55

    Το καπέλωμα

    Τσουβαλομαχίες
    Κι αφού παίξανε τα παιδιά, μας ζήτησαν κι εμάς να συναγωνιστούμε μεταξύ μας! Εκεί να δείτε γέλιο!

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 57
    Τα τσουβάλια τα έραψε η μαμά Α.

    Τράβα το σκοινί 

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 59
    Τρελός συναγωνισμός και πολύ γέλιο!

    Σχοινάκι 

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 61
    Το γνωστό παιχνίδι το οποίο δεν θέλανε να τελειώσει ποτέ!

    Στο πρόγραμμα ήταν οι ψείρες, το ένα δύο τρία κόκκινο φως, τα μήλα και το κουτσό (είχαμε πάρει κιμωλίες αλλά τελικά η βρουχούλα μας αποσυντόνισε τελευταία στιγμή) αλλά τελικά τους κέρδισε το σκοινάκι! (Και τα παιδιά και τις μαμάδες)

    Άλλες ιδέες για παιχνίδια σε παιδικό πάρτυ μπορείτε να βρείτε και στην αναρτησή μας απ όπου μάλιστα μπορείτε να τα εκτυπώσετε!

    Μετά το γυρίσαμε στον χορό! Κι αφού τελειώσαμε τα ομαδικά χορευτικά, σειρά είχε κι εδώ ένα παιχνίδι. Ο καθένας με την σειρά έκανε κάποια φιγούρα που έπρεπε όλοι να την επαναλάβουμε!

    ΤΟΥΡΤΑ
    Μετά από τόσο παιχνίδι και χορό είχαμε αρχίσει και πάλι να πεινάμε! Ναι, είχε έρθει η ώρα της τούρτας!Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 63Την δυόροφη τούρτα επιμελήθηκε το Tουρtorial!!
     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 65

    Στην κορυφή της δέσποζε η Ζιζέλ! Το σκυλάκι της εορτάζουζας!

     Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 67
    Τα υπόλοιπα τα ξέρετε! Τραγούδι γενεθλίων και σβήσιμο κεριών και φωγραφίες με τους φίλους και την οικογένεια.

    Who let the dogs out? Whooffffff! Ένα σκυλοπάρτυ στην αυλή! 69

    ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ

    Για τα κορίτσια: μωβ και φουξ χουλαχουπ
    Για τα αγόρια: μικρές μπάλες (ενόψη μουντιάλ) που μοιάζαν με τα μπάλα ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδας.

    Η επιλογή των δώρων δεν είχε σχέση με το θέμα του πάρτυ! Θέλαμε να είναι κάπως πιο… καλοκαιρινή! Αλλά θα μπορούσα να προτείνω μικρά λούτρινα σκυλάκια μέσα σ΄ενα καλάθι με το αντίστοιχο χαρτί υιοθεσίας

    Τελικά περάσαμε τέλεια και το σημαντικότερο ήταν ότι πέρασαν υπέροχα και οι καλεσμένοι μας! Η εορτάζουσα κοιμήθηκε πανευτυχής εκείνο το βράδυ! Χαλάλι η κούραση όλων μας!

    Και του χρόνου!

    Άλλες ιδέες για πάρτυ και ειδικότερα για πάρτυ με θέμα τα σκυλάκια μπορείτε να βρείτε και στον αντίστοιχο πίνακά μας με ιδέες για πάρτυ στο pinterest!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    15 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Όλα ΤΕΛΕΙΑ!!! ..πραγματικά απίθανα..η τούρτα ..τα φαγητά..και έχω πάθει πλάκα με την αυλή τους….αν το λες απλά αυλή..χαχα καλά που μένουνε και 'έχουν αυτή την τέλεια..απέραντη άπλα??!!
      μια τέτοια ''αυλή'' είναι το όνειρό μου!!
      μπράβο για την οργάνωση κορίτσια! καταπληκτική!!

    2. Πραγματικά υπέροχο πάρτυ, φαίνεται πόσο πολύ το διασκεδάσατε όλοι! Συγχαρητήρια σε όλους σας για την ωραία δουλειά, πολλά μπράβο και στη Τζωρτζίνα! Το ότι υπήρχε άφθονος χώρος για να οργανωθείτε έκανε μεγάλη διαφορά.

    3. Αρχικά γελασα πολύ με τον τιτλο της ανάρτησης……χα, χα!!
      Όλα τελεια οργανωμένα, αλλά και σουπερ χωρος για την διοργάνωση παρτι!!
      Μπράβο για τις ιδεες σας!

    4. Πολύ ωραίο θέμα για πάρτυ και άψογη, από όσο φαίνεται από τις φωτογραφίες, η εκτέλεσή του!
      Πολύχρονη η μικρή και του χρόνου πάλι με τις όμορφες ιδέες σας!
      Την καλησπέρα μου & καλό μήνα

    5. Αν αρχίσω να γράφω θα τελειώσω αύριο! Από τα φοβερά φαγητά, τη διακόσμηση τους ?Τα παιχνίδια που είδα και τα γέλια? Συγχαρητήρια…την επόμενη φορά καλέστε με pls χαχαχα Φιλιά ανθομελάκια μου!

    6. Χρόνια πολλά στο κοριτσάκι! Ωραία όλα, αλλά έπαθα πλάκα με την…αυλή; Πλάκα μου κάνετε εκεί πάνω έτσι;;;; :))))) Κάθε φορά βλέπω φωτογραφίες εξοχής ρε παιδιά! Να ανέβω Θεσσαλονίκη μόνιμα; Έχω πάθει ζημιά λέμε.Θέλω κι εγώ τέτοια "αυλή" 🙂

    7. Υπεροχα!!!Ολα καταπληκτικα εμεινα με ανοιχτο το στομα!!!Συγχαρητηρια !!!Πρεπει τα παιδια να περασαν τελεια!!!!Και του χρονου!!!Την επομενη φορα θελουμε και εμεις καλεσμα!!!!!χχαχαχαχαχα φιλια,και ευχαριστω πολυ πολυ για την αναφορα του μπλογκ!!!!!!!!

    8. Φανταστικο το σκυλοπαρτυ και σουπερ πρωτοτυπο το θεμα!!! Εντυπωσιαστηκα φυσικα απο τα δεκαδες εδεσματα και την μαγικη τουρτα της Τζωρτζινας!!!
      Αλλα πιο πολυ επαθα κι εγω με την αυλη!!! Με τετοια αυλη πεδιαδα, η επιτυχια ειναι δεδομενη!!!! Και ολα τα παιχνιδια σου Κατερινα θα εδωσαν την απαραιτητη πινελια τσαχπινιας!!!!
      Υποκλινομαι!!! Μια αυλη σε πακετο παρακαλω:)

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης