ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Σχεδιάστε τρισδιάστατα χέρια… έτσι για παιχνίδι

  Δεν έχετε βαρεθεί, εσείς που έχετε παιδιά, να ακούτε την φράση “μαμά, βαριέμαι” και τελικά από την πολλή βαρεμάρα να καταλήγουν πάντα στην τηλεόραση και στα τάμπλετ, τους υπολογιστές και τα βιντεοπαιχνίδια; Εγώ πάντως έχω βαρεθεί και γι αυτό βάζω όριο και σε αυτά. Να ένας γρήγορος τρόπος να απασχολήσετε δημιουργικά τα παιδιά σχεδιάζοντας κάτι διαφορετικό, κάτι τρισδιάστατο…. όπως τα τρισδιάστατα χέρια, έτσι για παιχίδι! 

  Πώς θα σχεδιάσετε τρισδιάστατα χέρια

  Για να φτιάξετε τα τρισδιάστατα χέρια θα χρειαστείτε τα εξής υλικά: χαρτί, μολύβι και τρεις μαρκαδόροι διαφορετικού χρώματος (καλύτερο αποτέλεσμα έχει όταν έχετε έναν σκούρο, ένα “μέτριο” κι έναν ανοιχτόχρωμο μαρκαδόρο)

  1.Φτιάξτε το περίγραμμα της παλάμης σας πάνω σ’ ένα χαρτί. (εικ. 1-2)

  2.Δημιουργείστε παράλληλες οριζόντιες γραμμές όπως στην εικόνα 3 με τον σκούρο μαρκαδόρο. Στα σημεία του χεριού η γραμμή είναι καμπύλη ενώ έξω από το χέρι είναι ευθεία.

  3.Επαναλαμβάνετε κατά τον ίδιον τρόπο με τα άλλα δύο χρώματα. (πάνω τα σκούρα και από κάτω τα ανοιχτά) και τα τρισδιάστατα χέρια σας είναι έτοιμα.

  Σχεδιάστε τρισδιάστατα χέρια... έτσι για παιχνίδι
  Πώς τα σχεδιάζουμε βήμα βήμα

  Πάρτε περισσότερες ιδέες για κατασκευές για παιδιά στην Κατηγορία DIY

  Δεν είναι ωραίο το αποτέλεσμα με αυτά τα τρισδιάστατα χέρια; Είμαι σίγουρη πως όταν το μάθουν πώς γίνεται θα απασχοληθούν και μόνα τους δοκιμάζοντας διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς.  Αλήθεια εσείς τι κάνετε για να τα απασχολήσετε τις μέρες που βαριούνται και δεν έχουν τι να κάνουν;

  Να έχετε ένα όμορφο υπόλοιπο Κυριακής! 

  Kathy

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  Kathy
  Kathyhttps://www.anthomeli.com
  Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

  7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρήκαμε την απογευματινή μας δραστηριότητα!!! Και μη σου πω, θα τα κάνω και κορνίζα μετά για το δωμάτιό τους!!! Φιλιά, καλή Κυριακή!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης