ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Οι Mama Colada στον αέρα… νιώθοντας πάντα παιδιά

    Εσείς πόσο συχνά νιώθετε παιδιά; Μήπως όταν παίζετε με τα παιδιά σας, όταν είστε με τους φίλους σας, όταν παίζετε επιτραπέζια. Εγώ πάντως βρήκα ένα τρόπο που είναι πολύ ξεχωριστός! Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22.00 θα παρουσιάζω με τις φίλες μου τις mama Colada… την βραδινή εκπομπή του ραδιοφωνικού ιντερνετικού σταθμού ifeelkid!

    Οι Mama Colada στον αέρα... νιώθοντας πάντα παιδιά 1
    Οι Mama Colada στον αέρα... νιώθοντας πάντα παιδιά 5

    Mama Colada στον i feel kid

    Απίστευτο; Έρχεται, βρε παιδί μου, κάποια στιγμή που τα όνειρά σου αρχίζουν ένα ένα να γίνονται πραγματικότητα! Που να ήξερα πριν χρόνια ή ακόμα και πριν μερικούς μήνες που άκουγα τους αγαπημένους μου ραδιοφωνικούς παραγωγούς στο ραδιόφωνο και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα κάποια στιγμή κι εγώ να έχω έστω την εμπειρία της παρουσίασης μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, ότι θα ερχόταν η ώρα που αυτό θα γινόταν πραγματικότητα!   Και ναι, έγινε πραγματικότητα και μάλιστα δεν είμαι μόνη μου… ζω ένα από τα όνειρά μου μαζί με πολύ καλή παρέα!

    Tαράν ταράν… Βέρα (κατά κόσμον owl mommy), Δήμητρα (κατά κόσμον counting smiles) και Σοφία (shareyourlikes)… όλες μαζί είμαστε οι mama Colada (βλ. Pina Colada) και για το επόμενο διάστημα θα σας κρατάμε συντροφιά τα καλοκαιρινά βράδια της Παρασκευής!   Φανταστείτε ότι είστε παρέα μας, βάλτε ποτάκι, χαλαρώστε και ξεκινήστε μαζί μας μια όμορφη καλοκαιρινή βραδινή διαδρομή! Τα θέματα πολλά και διάφορα…κυρίως μαμαδοκαταστάσεις καθημερινής τρέλας αλλά και ιδέες, συμβουλές και πολύ τρέλα και κορδέλα!  

    Έχουμε βέβαια την χαρά και την τιμή να μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τρέλα μας και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας χάρη στον Κωνσταντίνο, τον ιδρυτή του ifeelkid, ο οποίος με πολύ μεράκι, κέφι και αρκετή γνώση, έστησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό αφιερωμένο στα παιδιά και κατεπέκταση στους γονείς. 

    Οι Mama Colada στον αέρα... νιώθοντας πάντα παιδιά 3
    Οι Mama Colada στον αέρα... νιώθοντας πάντα παιδιά 6

    Διαβάστε σχετικά άρθρα:

    Εσείς με την σειρά σας μπορείτε να συμμετέχετε στην εκπομπή μέσω του live chat και εννοείται ότι περιμένουμε τα σχόλια και τις επιθυμίες σας στο e-mail του σταθμού αλλά και στα blog μας! Και για όσους είστε καινούργιοι στο σπορ του ιντερνετικού ραδιοφώνου οι τρόποι ακρόασης του ifeelkid είναι οι εξής:   

    1. Από desktop ή laptop υπολογιστή ανοίγεται την κεντρική σελίδα www.ifeelikd.gr και πατάτε το Play πάνω στην κεντρική εικόνα

    2. Απο Smartphone ή Tablet  Αν διαθέτετε συσκευή Αpple (iPhone, iPad, iPadmini) κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή ifeelkid Αν διαθέτετε συσκευή Samsung, Nokia, LG ή άλλη με λειτουργικό Android κατεβάζετε την εφαρμογή στο Play Store.

    3. Απο Smart TV ή άλλη τηλεόραση Συνδέεστε στο Internet και αναζητείται τον iFeelKid μέσω internet ή Tune in 

    Πώς σας φάνηκαν τα νέα μας; 

    Σήμερα στις 22.00 σας περιμένουμε στην παρέα μας γιατί αλλιώς… θα βάλουμε απουσίες!! Και επειδή θέλω να σας προετοιμάσω και για την υπέροχη μουσική του Σταύρου του ηχολήπτη μας… πάρτε μια ιδέα!

    Να έχουμε ένα υπέροχο Σ/Κ. 


    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    24 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κάληηηηη!!! Όταν αγχωνόμαστε θα χορεύουμε στις καρέκλες μας, θα κουνάμε χεράκια σα Χαβανέζες και πού θα πάει! Θα του πάρουμε τον αέρα! Πόσο χαίρομαι που είμαστε μαζί σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία και ένα παραπάνω που συμμετέχω με έναν τρόπο στο όνειρό σου που απόψε γίνεται πραγματικότητα! <3 Mama colada σε φιλώ

    2. Ε, λοιπόν, τόσα χρόνια αδερφές…(χαχα) πρώτη φορά ακούω ότι είχες τέτοια όνειρα! Αλλά ποιος να την περίμενε μια τέτοια εξέλιξη όταν ξεκινούσαμε! Χαίρομαι τόσο για όλο αυτό! Έχει μια δόση τρέλας! Μια δόση παιδικότητας αλλά και σοβαρότητας ταυτόχρονα μιας και είστε μαμάδες πάνω απ όλα! Περιμένω σας τρελή το βράδυ!
      kathy by anthomeli

    3. Αχ Κάλη μου, καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς. Ήταν βλέπεις πάντα και δικό μου όνειρο, άσε που είμαι περίεργη να δω πως είναι πίσω από μικρόφωνο, αλλά μάλλον δύσκολα θα γίνει πραγματικότητα…
      Anyway, σας εύχομαι τα καλύτερα και ανυπομονώ να σας ακούσω!
      Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!

    4. Καλίτσα μου ενθουσιώδη και γλυκιά τι καλά που θα είμαστε παρεάκι σε αυτή την υπέροχη εμπειρία!!! Mama colada for ever!!!!!
      (Φτιάχνω βαλίτσες και φεύγω για Αμέρικα!!! Μην με ψάχνετε!!!)

    5. Κοριτσάρες μου! Μπράβο. Εγώ σήμερα δεν θα μπορέσω δυστυχώς να σας ακούσω μα θα περιμένω μετά να βρω το αρχείο…όπως πάντα καθυστερημένη…τι να κάνω βρε γλυκιά μου!!!!
      Με τρελαίνει η χαρά κι ο ενθουσιασμός σου (σας) και χαίρομαι που σου βγήκε το όνειρο…βρε…Υπάρχει όνειρο που δεν σου βγαίνει αν δεν είσαι ανοιχτός και χαρούμενος κι διεκδικητικός άνθρωπος…όχι δεν υπάρχει! Καλα να περάσετε να το καταευχαριστηθείτε …τρελάρες!

    6. Καλή επιτυχία στον καινούργιο σου ρόλο ,όπως και το ίδιο εύχομαι σε όλες τις μπλόγκερς φίλες που συμμετέχουν.

    7. τι να πω βρε κορίτσια….πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!! Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία καλές διαδρομές!!!! Είμαι σίγουρη πως θα είστε σούπερ ομάδα και πολύ σύντομα η ακροαματικότητα θα χτυπήσει κόκκινο!!!!!!!!!!!!!!!! Κάλη μου σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!!

    8. Ήρθα για αυτόγραφο!!!! Έμαθα ότι έχετε μια ραδιοφωνική παραγωγό εδώ!!! Κάλη, Κάλη, Κάλη ήσουν πολύ καλή, τόσο καλή που ένιωσα ότι κάνετε καιρό εκπομπή παρά ότι χθες ήταν η πρώτη σας φορά. Το ευχαριστήθηκα, είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μου, όση ώρα σας άκουγα (ο Νικόλας ρώταγε, γιατί μαμά χαμογελάς;;; χαχαχα!) και πρέπει να σας πω ξανά και ξανά ότι είμαι πολύ περήφανη για τις φιλενάδες μου!!! Τα φιλιά μου και πάντα επιτυχίες!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης