Είμαστε στον αέρα… νιώθοντας πάντα παιδιά!

Callie

Εσείς πόσο συχνά νιώθετε παιδιά; Μήπως όταν παίζετε με τα παιδιά σας, όταν είστε με τους φίλους σας, όταν παίζετε επιτραπέζια… 

 
Εγώ πάντως βρήκα ένα τρόπο που είναι πολύ ξεχωριστός! Κάθε Παρασκευή βράδυ στις 22.00 θα παρουσιάζω με τις φίλες μου τις mama Colada…. την βραδινή εκπομπή του ραδιοφωνικού ιντερνετικού σταθμού ifeelkid!

Απίστευτο; Έρχεται, βρε παιδί μου, κάποια στιγμή που τα όνειρά σου αρχίζουν ένα ένα να γίνονται πραγματικότητα! Που να ήξερα πριν χρόνια ή ακόμα και πριν μερικούς μήνες που άκουγα τους αγαπημένους μου ραδιοφωνικούς παραγωγούς στο ραδιόφωνο και σκεφτόμουν πόσο θα ήθελα κάποια στιγμή κι εγώ να έχω έστω την εμπειρία της παρουσίασης μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, ότι θα ερχόταν η ώρα που αυτό θα γινόταν πραγματικότητα!
 
Και ναι, έγινε πραγματικότητα και μάλιστα δεν είμαι μόνη μου… ζω ένα από τα όνειρά μου μαζί με πολύ καλή παρέα! Tαράν ταράν… Βέρα (κατά κόσμον owl mommy), Δήμητρα (κατά κόσμον counting smiles) και Σοφία (κατά κόσμον shareyourlikes)… όλες μαζί είμαστε οι mama Colada (βλ. Pina Colada) και για το επόμενο διάστημα θα σας κρατάμε συντροφιά τα καλοκαιρινά βράδια της Παρασκευής!
 
Φανταστείτε ότι είστε παρέα μας, βάλτε ποτάκι, χαλαρώστε και ξεκινήστε μαζί μας μια όμορφη καλοκαιρινή βραδινή διαδρομή! Τα θέματα πολλά και διάφορα…κυρίως μαμαδοκαταστάσεις καθημερινής τρέλας αλλά και ιδέες, συμβουλές και πολύ τρέλα και κορδέλα!
 
Έχουμε βέβαια την χαρά και την τιμή να μπορούμε να αξιοποιήσουμε την τρέλα μας και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας χάρη στον Κωνσταντίνο, τον ιδρυτή του ifeelkid, ο οποίος με πολύ μεράκι, κέφι και αρκετή γνώση, έστησε έναν ραδιοφωνικό σταθμό αφιερωμένο στα παιδιά και κατεπέκταση στους γονείς. 
Εσείς με την σειρά σας μπορείτε να συμμετέχετε στην εκπομπή μέσω του live chat και εννοείται ότι περιμένουμε τα σχόλια και τις επιθυμίες σας στο e-mail του σταθμούinfo@ifeelkid.gr) αλλά και στα blog μας!
Και για όσους είστε καινούργιοι στο σπορ του ιντερνετικού ραδιοφώνου οι τρόποι ακρόασης του ifeelkid είναι οι εξής: 
 
1. Από desktop ή laptop υπολογιστή
Ανοίγεται την κεντρική σελίδα www.ifeelikd.gr και πατάτε το Play πάνω στην κεντρική εικόνα
2. Απο Smartphone ή Tablet 
Αν διαθέτετε συσκευή Αpple (iPhone, iPad, iPadmini) κατεβάζετε την δωρεάν εφαρμογή ifeelkid
Αν διαθέτετε συσκευή Samsung, Nokia, LG ή άλλη με λειτουργικό Android κατεβάζετε την εφαρμογή στο Play Store.
3. Απο Smart TV ή άλλη τηλεόραση

Συνδέεστε στο Internet και αναζητείται τον iFeelKid μέσω internet ή Tune in 

Πώς σας φάνηκαν τα νέα μας; 

 Σήμερα στις 22.00 σας περιμένουμε στην παρέα μας γιατί αλλιώς… θα βάλουμε απουσίες!!!! Και επειδή θέλω να σας προετοιμάσω και για την υπέροχη μουσική του Σταύρου του ηχολήπτη μας… πάρτε μια ιδέα!

 Να έχουμε ένα υπέροχο Σ/Κ. 
Κάλη

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.