ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

    Την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς ταξιδέψαμε οικογενειακώς στην Αθήνα για να γιορτάσουμε αυτές τις ‘Αγιες ημέρες μαζί με την αδερφή μου και τον γαμπρό μου. Είχαμε να πάμε στην Αθήνα σχεδόν ενάμιση χρόνο, από την βάπτιση της Μελίτας και πραγματικά το είχαμε ανάγκη αυτό το ταξίδι! Για να διασκεδάσουμε παρέα αλλά και για να γνωρίσουν την πόλη επιλέξαμε αρκετές και διαφορετικές δραστηριότητες. Τι ήταν όμως αυτό που άρεσε περισσότερο στα παιδιά; Για όλα αυτά θα μας πουνε παρακάτω μέσα από τα μάτια τους για την δική τους Πρωτοχρονιά στην Αθήνα!

    Πρωτοχρονιά στην Αθήνα

    Ποιες είναι οι σημαντικότερες αναμνήσεις σου;

    Τα παιδιά είναι αρκετά μικρά για να θυμούνται πολλές λεπτομέρειες από τα προηγούμενα ταξίδια μας στην Αθήνα. Συνδυάζουν μνήμες με φωτογραφίες και δικές μας διηγήσεις και κρατάνε στην μνήμη τους πράγματα που ίσως εμείς δεν θυμόμαστε. Οπότε σε αυτό το ταξίδι σχεδόν όλα τους φαίνονταν καινούργια! Και πραγματικά προσπαθήσαμε με την Κάλη να οργανώσουμε έτσι τις μέρες μας ώστε να κάνουμε μαζί τους όσο μπορούμε περισσότερα και διαφορετικά πράγματα. Λίγα κάθε μέρα για να μην ξεμείνουμε και από λεφτά αλλά και για να μην βαρεθεί κανείς!

    Σκεπτόμενες μάλιστα τι να γράψουμε σε αυτή την τελευταία εορταστική ανάρτηση τα ίδια τα παιδιά άθελά τους μας έδωσαν την λύση! Όταν έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού, ανάμεσα σε χαμόγελα γλυκόπικρα, αγκαλιές και δάκρυα ρωτήσαμε και τα τρία παιδιά ποιες είναι οι σημαντικότερες αναμνήσεις από αυτές τις γιορτές. Και πήραμε απαντήσεις που πραγματικά δεν περιμέναμε!

    Οι αναμνήσεις της Μελίτας

    Cinema

    Η Μελίτα μας (2 1/2 χρονών) το πρώτο πράγμα που είπε ήταν “μα” δηλαδή σινεμά γιατί είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την ταινία Ψυχρά κι Ανάποδα μαζί με τα ξαδέρφια της στην μεγάλη οθόνη! Ήταν η πρώτη της επίσκεψη στο σινεμά και μπορώ να πω μας έβγαλε ασπροπρόσωπους…αφού δεν ενόχλησε κανέναν (ίσως λίγο την ξαδέρφη της που στο δεύτερο μέρος ήταν συνέχεια στην αγκαλιά της).
    Παρεπιπτόντως πολύ καλή η ταινία για μικρούς και μεγάλους! Μην την χάσετε! Φυσικά η ταινία συνοδευόταν από όλα τα κλασικά σνακ, ηλεκτρονικά παιχνίδια και τρελές φωτογραφίες στον αυτόματο φωτογραφικό θάλαμο! Τέλειο πρωινό για όλους μας!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 21

    Κάλαντα

    Επίσης λέγοντας συνέχεια την φράση“Πάλι κάλαντα εγώ!”, καταλάβαμε ότι της άρεσαν πολύ τα κάλαντα που είπανε οι τρεις τους! Φυσικά δεν ήταν μόνα τους! Ήμασταν κάπου εκεί κι εμείς οι δυο! Πήγαμε σε γνωστούς και αγνώστους τις γειτονιάς να τους τραγουδήσουνε δυνατά Άγιος Βασίλης έρχεται χτυπώντας χαρούμενα τα τριγωνάκια! Δεύτερη χρονιά που τα λένε μαζί τα κάλαντα (απλά αυτή τη φορά της Πρωτοχρονιάς γιατί πέρυσι είπανε παρέα τα χριστουγεννιάτικα) και πραγματικά κάθε χρόνο είναι και πιο απολαυστικά!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 22

    Οι αναμνήσεις της Μαρίας

    Βόλτα με οικογενειακό ποδήλατο

    Η 7 χρονη Μαρία πάλι μας είπε πως αυτά που της άρεσαν περισσότερο ήταν η βόλτα με το ποδήλατο για 7 άτομα στην παραλία του Φλοίσβου. Πραγματικά πολύ ωραία και διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Το εισιτήριο για μισή ώρα είναι πολύ οικονομικό ειδικά επειδή το μοιράζεσαι και υπάρχουν ποδήλατα για 4 αλλά και για 7 άτομα. Άλλα είναι απλά κι άλλα είναι με εξτρά βοήθεια από μπαταρία. Φυσικά εμείς με τόσα άτομα πάνω επιλέξαμε το μηχανοβοηθούμενο… ευτυχώς Παναγία μου!!! Τρελά γέλια… ειδικά στην κατηφόρα που ο Γιώργος δεν πατούσε καν φρένο,χαχα!!!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά. Οικογενειακό ποδήλατο στη μαρίνα του Φλοίσβου
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 23

    Βόλτα με τουριστικό τρενάκι στην Αθήνα

    Η βόλτα με το τρενάκι στο κέντρο της Αθήνας. Εδώ αν και μας τα χάλασε λίγο η συγκεκριμένη εταιρεία.. καθώς άργησε πολύ να έρθει και είχε αλλάξει εκτάκτως το δρομολόγιό της… τα παιδιά τρελάθηκαν! Ρουφούσαν σαν τρελά κάθε πτυχή των δρόμων και χαιρετούσαν του περαστικούς και τα αυτοκίνητα! Οι σχεδόν 50 λέπτων διαδρομή πέρασε σαν νερό! Απλά εδώ εμείς δεν ευχαριστηθήκαμε γιατί ναι μεν ήταν φθηνότερο το εισητήριο αλλά η δήθεν γιορτινή διαδρομή ήταν μέσα από τους δρόμους της πόλης και όχι στα στενά σοκάκια της Αθήνας.

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Γίναμε για λίγο τουρίστες!

    Η επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης.  

    Εντάξει μπορεί η Μελίτα να κατάλαβε ελάχιστα, η Μαρία όμως το κατ΄ ευχαριστήθηκε καθώς μετά από ένα βιβλίο που τους είχε πάρει η Κάλη το καλοκαίρι ήταν πολύ εξοικειωμένη με τη δουλειά των αρχαιολόγων και έτσι αυτά που είχε διαβάσει τα έβλεπε στην πραγματικότητα. Ενθουσιάστηκαν και σίγουρα θα ξαναπάμε να δούμε όλο τα εκθέματα! 

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 5
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 24
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 25

    Φυσικά δεν παραλείψαμε να τσιμπίσουμε και κάτι στο καφέ… αξίζει να πάτε έστω και μόνο για αυτό (με μηδενικό εισιτήριο ανεβαίνετε στον 2ο όροφο και ρίχνετε και μια κλεφτή ματιά και στις Καρυάτιδες!). Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και με το αναγνωστήριο! Θα μπορούσαν να κάτσουν όλοι μέρα εκεί και να διαβάσουν όλα τα βιβλία!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 26
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Η ξενάγηση είχε ξεκινήσει από τα εκθέματα του σταθμού του μετρό!

    Οι αναμνήσεις του Θάνου

    Κάλαντα, η μοιρασιά

    Η δε 5χρονος Θάνος μας είπε άλλα πράγματα! Αρχικά συμφώνησε με τη μικρή και είπε ότι τα κάλαντα του άρεσαν πολύ. Ναι, ήταν πολύ χαρούμενος αν και αρκετά ψόφιος και τρελά… πεινασμένος κατά το μεσημέρι. Μετά δε όταν γυρίσαμε και έγινε η μοιρασιά είχε πολύ πλάκα γιατί η Μελίτα δεν ήθελε καθόλου τα χάρτινα και ο Θάνος ήθελε να έχει “πολλά”. Στο τσαφ τους προλάβαμε να μην χαρίσουν όλα τα χαρτονομίσματα στη Μαρία και να κρατήσουν μόνο το κέρματα, χαχα!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 27

    Παιδική Χαρά στο Φάληρο

    Τον ενθουσίασε επίσης η Παιδική χαρά στο Φάληρο και ειδικότερα τον εντυπωσίασε μία σύνθεση σαν κάστρο. Παίξανε, λερώθηκαν… χτύπησαν! Ναι, είναι δεδομένο ότι το ξεσάλωμα καταλήγει πάντα και σε κλάματα! Ευτυχώς χωρίς πολλά τραύματα τη γλίτωσε το Μαράκι μας!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 28

    Το Τρενάκι στο κέντρο της Αθήνας

    Το Τρενάκι στο κέντρο της Αθήνας μπορεί να μην μας άρεσε εμάς τους μεγάλους αλλά έκανε μια χαρά την δουλειά του για τα παιδιά. Κι αυτό το λέω γιατί όταν πηγαίναμε με το αυτοκίνητο στον σταθμό για να επιστρέψουμε Θεσσαλονίκη εκείνος είδε από μακριά τις Στήλες του Ολυμπίου Διός πρώτος χωρίς να του πούμε κάτι εμείς! Είναι και τρελαμένος ήδη με τη μυθολογία… μου φαίνεται ιστορικό θα τον κάνω!

    Βόλτα με οικογενειακό ποδήλατο

    Το οικογενειακό ποδήλατο δεν θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές του γιατί ήταν πράγματι το highlight των δραστηριοτήτων για όλους μας!

    Η Αλλαγή του χρόνου

    Τέλος αυτό που του άρεσε πολύ ήταν η Αλλαγή του χρόνου. Τι πρωτότυπο θα μου πείτε βρήκε; Κι όμως στην ουσία είναι η πρώτη χρονιά που ένιωσε τόσο έντομα την αλλαγή του χρόνου και την έζησε σαν ισότιμο μέλος της παρέας. Φάγαμε, “τρακάραμε” (=τσουγκρίσαμε) τα ποτήρια μας, μετρήσαμε αντίστροφα, είδαμε πυροτεχνήματα, τραγουδήσαμε όλοι μαζί δυνατά και με τρίγωνα το Πάει ο παλιός ο χρόνος, χορέψαμε… Πράγματι αυτή η αλλαγή είχε κάτι διαφορετικό για όλους μας… μιας και είχαμε χρόνια να αλλάξουμε τον χρόνο όλοι μαζί παρέα!

    Τι άλλο εντυπωσίασε τα παιδιά σε αυτό το ταξίδι;

    Κάτι άλλο που εντυπωσίασε τα δικά μου παιδιά είναι οι διαδρομές με το τραμ το μετρό και το τρένο! Το τράμ και το μετρό τα χρησιμοποιούσαμε για τις εσωτερικές μετακινήσεις μας και το τρένο ήταν το μέσω μεταφοράς μας για το ταξίδι μας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα μιας και αυτή τη φορά αποφασίσαμε να μην ταξιδέψουμε με το αυτοκίνητό μας. Τα διόδια δυσβάσταχτα όπως και οι βενζίνες. Βγάλαμε μια ετήσια οικογενειακή κάρτα από τον ΟΣΕ και ταξιδέψαμε με 50% έκπτωση οι ενήλικες και με 65% τα παιδιά. Το ταξίδι ήταν πολύ ξεκούραστο και ευχάριστο! Δεν το μετανιώσαμε καθόλου!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 29

    Και εννοείται ότι… πιο πολύ απ’ όλα απόλαυσαν την παρέα και τα παιχνίδια μεταξύ τους… παρ’ όλη την διαφορά ηλικίας με την μικρότερη, τα βρίσκανε μια χαρά! Την φροντίζανε, την παίζανε και αυτή φυσικά η μικρή δεν έχανε την ευκαιρία να είναι κοντά τους… κολλιτσιδάκι!!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 30

    Και εννοείται πως τα παιδιά μας έχουν μοιάσει… θα θυμούνται ακόμα και το σούπερ πρωινό με αυγά για τους μεγάλους και κρέπες με μερέντα για τους μικρούς! Με όποιον δάσκαλο καθίσεις….

    Καλέ είμαστε κι εμείς εδώ!

    Βέβαια αν ζητήσετε κι από εμάς να σας πούμε τι άλλο άρεσε  αυτές τις μέρες, εκτός από τα παραπάνω που επέλεξαν τα παιδιά, έχουμε να πούμε κι άλλα!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 31

    Καταρχάς το ότι δεν κουραστήκαμε ιδιαίτερα πολύ με τραπέζια και μαγειρέματα, ότι κοιμηθήκαμε πολύ τα πρωινά (τα παιδιά βγήκαν από το πρόγραμμα, εκτροχιαστήκανε θα λέγαμε, κοιμότανε αργά και ξυπνούσανε αργά το πρωί οπότε κι εμείς ήμασταν πιο χαλαροί), ότι κάναμε παρέα με καλούς φίλους δίπλα στο τζάκι και άλλα πολλά!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Βραδιά χαμπουργκερ! Τι άλλο να χωρέσει ανάμεσα στα δύο ψωμάκια;

    Μερικά ακόμα είναι ότι χαρήκαμε όλοι μας απερίγραπτα βλέποντας την χαρά παιδιών μας μετά την επίσκεψη στο άγιο Βασίλη και γελάσαμε με την  αστεία φωτογράφιση με τα χριστουγεννιάτικα printables που ετοιμάσαμε.

    Αν και η Στρωματσάδα την τελευταία βραδιά δίπλα στο τζάκι δεν ήταν αυτό ακριβώς που φανταζόμασταν αρχικά, λόγω του ότι ήμασταν πολλά άτομα (με εμένα και την Κάλη συναχωμένες) και κάποιοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν στα δωμάτιά τους, αλλά σίγουρα τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν!

    Για το τέλος αφήσαμε την έξοδο των “anthomeli sisters” για ποτάκι. Οι άντρες μας κράτησαν τα παιδιά κι εμείς ξεπορτήσαμε με καλή παρείτσα! Ε, δεν το δικαιούμαστε κι εμείς;

    Φυσικά… μιας και αυτή είναι η τελευταία χριστουγεννιάτικη ανάρτηση για τις φετινές γιορτές… δεν θα θέλαμε να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και μερικούς καλούς φίλους που μας θυμήθηκαν φέτος! (η σειρά είναι τυχαία!)

    Η Πινελιά ή κατά κόσμον Πηνελόπη τίμησε την Κάλη με το δωράκι της. Ένα ημερολόγιο για το νέο έτος… που θα αντικαταστήσει το περσινό που είχε κερδίσει από το Κατερινάκι… και μια κάρτα που μόλις την είδε η Μελίτα ήταν σίγουρη ότι της την έστειλε… η Μπάρμπι!!! Με τόσο γκλίτερ… το παιδί σου λέει.. για μένα είναι, χαχα!!!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 32

    Δεύτερο ευχαριστώ στην Χριστοδούλα για την κάρτα που μου έστειλε μέσω του Secret Card Swap της Ασπασίας μας στην Κάλη! Δεν έχουμε ξαναδεί πιο πρωτότυπη κάρτα και φυσικά τόσες πολλές ευχές. Αφού όταν θέλαμε να στείλουμε ευχές μέσα στις γιορτές την κάρτα της Χριστοδούλας συμβουλευόμασταν!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 33

    Τρίτο ευχαριστώ στη Μαρία μας από το Per Mano που γέμισε χαρά τα παιδάκια μας με τα υπέροχα κουτιά της και τα ξύλινα στολίδια της. Στην φωτογραφία δυστυχώς θα δείτε μόνο δύο από αυτά καθώς δεν πρόλαβα να τα φωτογραφίσω όλα πριν τα σηκώσω. Τελικά δεν λέγεται πόση χαρά μπορεί να δώσει στα παιδιά κάτι τόσο απλό όσο ένα κουτί… δεν τολμούσε να αγγίξει ο ένας του άλλου… ήταν δικό τους… και σκέφτονταν τι θα βάλουν μέσα… καθώς εννοείται πως απαγόρευσαν στην μαμά τους να τα σηκώσει μαζί με τα άλλα χριστουγεννιάτικα!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 34

    Και τελευταία αλλά καλύτερη απ’ όλες!!!… η Αχτίδα μας! Μας έστειλε καρτούλα όμορφη γεμάτη ευχές! Ευχαριστούμε πολύ πολύ… δεν μας ξεχνάς ποτέ!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Μέσα από τα μάτια των παιδιών η Πρωτοχρονιά στην Αθήνα 35

    Αυτές τις γιορτές ήμασταν και τυχερές όμως. Εγώ κέρδισα το γούρι της χρονιάς από την Μαρίνα και το Δημιουργούμε Μαζί και φυσικά η Μαρίνα δεν έλειψε να μου δώσει και στην Κάλη το γουράκι της!!! Και εννοείται πως δεν παραλείψαμε να προμηθευτούμε και τα υπέροχα στολίδια της Μαρίας από το New Kid in Town (ε, τι μόνο εσείς θα τα έχετε;). Ένα στολίδι για κάθε μας παιδάκι!!! Και του χρόνου!

    Μέσα από τα μάτια των παιδιών... η δική μας Πρωτοχρονιά
    Το κόκκινο σπιτάκι είναι το περσινό που μου έφερε δώρο η Κάλη… μου πήγε πολύ γούρικο. Φέτος, λοιπόν, ελπίζω και το πορτοκαλί να μου φέρει το ίδιο γούρι!

    Φυσικά, μέσα από αυτή την ανάρτηση θα ήθελα και να τους ευχαριστήσω για την φιλοξενία τους. Κυρίως όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω την αδερφή μου που όχι μόνο προσπάθησε να μην μας λείψει τίποτα και να μας περιποιηθεί σαν βασιλιάδες αλλά και να κάνει αυτές τις γιορτές αξέχαστες για τα παιδιά. Και το κατάφερε!

    Και κάπου εδώ θα σας αποχαιρετήσουμε! Διαβάσαμε με πολύ χαρά όλες τις δικές σας αναρτήσεις και σας στείλαμε τα μηνυματάκια σας με απίστευτη χαρά. Εάν ξεχάσαμε κανέναν συγχωρέστε μας… ένα μυαλό τι να σου κάνει! Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσουμε και για τις δικές σας ευχές! Ένα μεγάλο φιλί σε όλους χωριστά… η νέα χρονιά έχει μπει και ξεκινάμε να τη ζήσουμε όσο καλύτερα γίνεται!

    Κατερίνα (+Κάλη)

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    14 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Τι όμορφες οι διακοπές σας στην Αθήνα! Σίγουρα στα παιδικά μυαλουδάκια έχουν αποτυπωθεί κι άλλες όμορφες στιγμές που δεν εξέφρασαν! Να έχετε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά όλοι σας, γεμάτη υγεία! φιλιά

    2. Ααα, ζηλεύω!!!!!!! Τι ωραία που τα περάσατε! Κι εγώ στη θέση των παιδιών θα ξεχώριζα το ποδήλατο, φοβερό πραγματικά!
      Πάντα ευτυχισμένες στιγμές να έχετε!

    3. Και του χρόνου γλυκές αδερφούλες, να είστε πάντα καλά, να σμίγουν οι υπέροχες οικογένειες που έχετε και να περνάτε πάντα καταπληκτικά!!!! Ανθομελένιες μου δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μέρα με την ημέρα μπαίνουν στην συντροφιά σας όλο και περισόττεροι αναγνώστες, όπως πάντα αστείρευτες σε κέφι,ζωντάνια αλλά και με τις καλύτερες προτάσεις- ιδέες για μικρούς μεγάλους και όλη την οικογένεια!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα βρε κορίτσια,δεν έχω λόγια πια….χαρά μου να κάνω παιδάκια να γελάνε!!!! Και φυσικά μαζί σας απόλαυσα την παρέα σας, την θέρμη σας ,την φιλοξενία σας και την καλύτερη βραδυά χάμπουρκερ EVER!!!!!!!!!! Είστε απίστευτες!!!! Σας γλυκοφιλώ!!!!!

    4. Τι όμορφες στιγμές που χαριζεται στα βλαστάρια σας; Μπράβο βρε κοριτσια! Να πω την αληθεια μου ζηλεψα λιγακι που τα καταφερατε να ειστε μαζι αυτα τα Χριστουγεννα… ας ελπισουμε οτι του χρονου θα τα καταφερουμε κι εμεις!!! Παντα τετοια!!! Φιλια!

    5. Μπράβο σας κορίτσια .. ευτες είναι διακοπές χορταστικές..για όλους σας…πολλές όμορφες στιγμές ..με τα παιδιά θα έχετε να θυμάστε και να γελάτε…και του χρόνου… να το ξανακάνετε..!!! φιλάκια καλή και χαρούμενη χρονιάαα φιλάκιαα

    6. Αγαπημένες αδελφούλες σας χαίρομαι πολύ πολύ!!! Τα παιδιά θα ενθουσιάστηκαν με τόσες δραστηριότητες και δρώμενα!!! Αυτη η ποδηλαταδα ειναι αστεια αλλα και κουραστικη. Χε χε χε
      Στο μουσείο της Ακρόπολης θελω και εγω να παω πολυ!! Μπραβο που πηγατε.
      Στην επομενη επίσκεψη θα γίνει της κακομοίρας λέμεεεεεε

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης