ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Καλέ… να με χαίρεστε!!!

    Και εκεί που ήμουν ήσυχη και νόμιζα ότι κλείνω τα 32… τσουπ έρχεται η πεθερά μου προ μηνός και μου θυμίζει (κυριολεκτικά όμως) ότι κλείνω τα  33!!! Ντόινγκ… μα πόσο πολύ είχα πείσει τον εαυτό μου… τόσο που δεν την πίστεψα και άρχισα να λύνω μαθηματικές εξισώσεις, τετραγωνικές ρίζες, αγνώστους χ… το αποτέλεσμα; Πάλι 33!!! Τραγικό!!! Θα μου πείτε καλά για ένα χρόνο κάνεις έτσι!!! Ναι, ναι… γιατί όταν δεν νιώθεις ούτε καν 30, ο ένας χρόνος είναι μαχαιριά στην καρδιά!!!

    Αν, ωστόσο, θέλετε πραγματικά την αλήθεια, απλά να σας πω ότι φέτος τα γενέθλιά μου με βρίσκουν μάλλον ντεφορμέ! Είναι από αυτές τις χρονιές (άλλη μία φορά δηλαδή μου έχει συμβεί) που δεν έχω κανονίσει τίποτα και να σας πω και την αλήθεια δεν έχω και διάθεση για πολλά πολλά! Μα γιατί; Ούτε εγώ ξέρω! Το μόνο πράγμα που με τσιγκλάει είναι η Μελίτα που μόλις άκουσε (εδώ και μία βδομάδα) ότι έχω γενέθλια, φωνάζει “Εγκώ κόνια πολλά! – Εγκώ πάτι! – Οκι Μαμά! (φαντάζομαι μετάφραση δεν χρειάζεστε,χιχι!) Αν και δεν ξέρω αν θα της χαλάσω το χατήρι τελικά ή όχι πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξουν υπερπαραγωγές όπως πέρσι! Ισως λίγοι καλοί φίλοι (δεν μας έμειναν και πολύ από δαύτους άλλωστε!) χαλαρά στο σπιτάκι μας! Θα δείξει η πορεία καθώς το σίγουρο είναι ότι σήμερα η μέρα δεν θα έχει εκπλήξεις λόγω δουλειάς και λοιπών καθημερινών υποχρεώσεων.

    1-100D5100 

    Φέτος ειλικρινά το μόνο που θέλω ανεξάρτητα από το τι θα κάνω τελικά είναι να σβήσω τα κεράκια μου αγκαλιά με την οικογένειά μου. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο τα προηγούμενα δύο χρόνια η Μελίτα δεν ήταν μπροστά όταν έσβηνα τα κεράκια (κοιμόταν και τις δύο φορές)… οπότε νομίζω ότι της το χρωστάω,,, ή μάλλον το έχω ανάγκη! Ασε που θα τρελαθεί  κι αυτή γιατί όπως όλα τα παιδάκια τρελαίνεται να φυσάει κεράκια!

    Τώρα, όσον αφορά σε εσάς όλους… να με χαίρεστε και φυσικά καλοδεχούμενες και οι καλύτερες ευχές σας… ξέρετε αυτές που περιλαμβάνουν ομορφιά, πλούτη, επιτυχίες και τέτοια! Μου αρέσουν… είναι γκράντε και με κάνουν να ονειρεύομαι!!! Και νομίζω ότι ποτέ δε θα πάψω να ονειρεύομαι ανεξάρτητα με την ηλικία μου… άλλωστε νομίζω ότι η δεκαετία των 30 είναι η πιο κατάλληλη ηλικία για όνειρα… όνειρα όχι απατηλά αλλά όνειρα που μπορείς να μετατρέψεις σε στόχους! 

    Τώρα, όσον αφορά σε εμένα… Χρόνια μου πολλά και καλά! Για μια ακόμα χρονιά είμαι γερή, δυνατή, μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας, φίλη, κόρη, αδερφή  και πάνω απ’όλα ο εαυτός μου που εύχομαι να μην τον χάσω ποτέ!!! Και μόνο γι’αυτό αξίζει να χαμογελάω διάπλατα!!!Καλέ... να με χαίρεστε!!! 2

     Η Κάλη σας!!!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    34 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Χρόνια πολλά Κάλη με υγεία ευτυχία και ότι άλλο ποθείς! Ομορφιά την έχεις, την οικογένεια σου την έχεις, φίλους καλούς κι ας είναι λίγοι!!! Τι τα θέλεις τα λεφτά / τα λεφτά είναι δανεικά / χέρια αλλάζουν τακτικά…..Στο τραγουδώ και αφήνω για δικούς σου το happy birthday! Καλά να περάσεις στο πάτι σου! Φιλάκια!

    2. Αχχχ δεν πρόλαβα ν' αφήσω πρώτη το σχόλιό μου!
      Κάλη μου να είσαι γερή κι ευτυχισμένη και κούκλα και μοναδική και γεμάτη επιτυχίες και πολυταξιδεμένη και φραγκάτη. Κάθε επιθυμία σου ευχή μου κοριτσάκι μου!
      Σε φιλώ και να σε χαιρόμαστε κι εμείς και η οικογένειά σου

    3. Χρόνια πολλά και καλά γεμάτα υγεία αγάπη και τύχη!!! Να τα εκατοστήσεις και να νιώθεις πάντα 30 χρονών γιατί σημασία έχει αυτό που νιώθεις!!!

    4. Χρόνια πολλά κοριτσάκι! Να είσαι γερή και κεφάτη, δημιουργική και χαμογελαστή ως τα βαθιά, πολύ βαθιά σου γεράματα!
      φιλιά πολλά!
      Όλγα

    5. Χρόνια πολλά κοριτσι, γιατί ναι εισαι κορίτσι!!!
      Να τα εκατοστήσεις, να εισαι παντα καλα και ευτυχισμένη!!
      και να ξερεις ο αριθμος ειναι απλα αριθμός……η ψυχη εχει σημασία πως αισθάνεται!!
      φιλια πολλα!

    6. Φίλη μου και γλυκιά Κάλη πολύχρονη!!!!! να είσαι γερή δυνατή, ευτυχισμένη και πάντα όμορφη και κούκλα, να σε χαίρεται ο Κώστας σου και το Μελιτάκι σου!!! Από πείρα και προσωπική άποψη, που θα ήθελα να την εκφράσω, διανύεις την πολύ όμορφη δεκαετία των 30 και σου εύχομαι να την απολαύσεις στο έπακρο!!!!!!!! σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλιά!!!!

    7. Τρελιάρικο, δοτικό, ειλικρινές μου κοριτσάκι εσύ!! Είσαι ακόμα τόσο μικρούλα!! Είσαι στο άνθος της ηλικίας σου. Στα καλύτερα σου χρόνια. Λάμπεις, πετάς, απογειώνεσαι!! Χρόνια σου πολλά με υγεία και πάθος σε ότι κάνεις. Να εχεις παντα την ομορφη φαμίλια σου δεμένη και γερή και να δημιουργείτε όμορφες αναμνήσεις!!!
      Όσο για το αλλο θεμα, τα ειπαμε. Ο χρόνος θα δείξει αν η φιλία αυτή άξιζε και αν θα διαρκέσει στο μέλλον. Εσύ φόρεσε σημερα το ζεστό σου χαμόγελο και ολα θα πανε καλα!!!

    8. Γλυκό μου Καλάκι σου στέλνω τις πιο ζεστές και αληθινές μου ευχές για τα γενέθλιά σου! Πάντα να χαμογελάς κορίτσι μου. Ουτε μια μέρα να μην περάσει που να μην σε βρει χαμογελαστή ! πολλά φιλάκια

      Υ.Γ. Ακου 33 !!!!!!

    9. Και τι έγινε που δεν κανόνισες τίποτα; Να δείς που φέτος θα περάσεις τέλεια. Τα κανονίζει η μικρή για σένα. Γνήσιο ανθομελάκι που ψοφαει για πάρτι!Να τα εκατοστήσεις γιαγια! (με περνας 2 χρόνια) Να σε χαίρονται οι ανθρωποι που σε αγαπούν!

    10. Χρόνια πολλά Κάλη μας!
      Εμείς που έχουμε τα διπλάσια χρόνια αισθανόμαστε ακόμη παιδιά, όχι εσύ που είσαι παιδί!!!
      Να είσαι γερή και να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!!!!
      Δεν υπάρχει τίποτε πιο πολύτιμο!!!!!
      Φιλάκια!!!!

    11. Χρόνια Πολλά Κάλη μου!!!!Σου εύχομαι τα καλύτερα για σένα και την οικογενειά σου!!! Να μη χάσεις ποτέ το χαμογελό σου, την γλυκύτητα και ζεστασιά σου!!!Πολλά φιλιά! Λευκή

    12. "Για μια ακόμα χρονιά είμαι γερή, δυνατή, μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας, φίλη, κόρη, αδερφή και πάνω απ'όλα ο εαυτός μου… " Μπράβο Κάλη μου που το αναγνωρίζεις και είσαι χαρούμενη για αυτό! Χρόνια Πολλά και από μένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

    13. Χρονια πολλα΄γεματα υγεια και ευτυχια στο σπιτικο σας παρεα με το κοριτσακι σας , εχεις πολυ δικιο πολοι οι ρολοι μα ειναι όλοι υπεροχοι , σε 2 μερες κλεινω και εγω τα 34 σε καταλαβαινω πολυ καλα , Να τα εκατοστισεις !!!!!
      απο xiotiko.blogspot.gr

    14. Να πω και από εδώ τα Χρόνια Πολλά!
      Χρόνια Πολλάαααα!!! Αγαπημένη μου φιλεναδίτσα, πάντα χαρούμενη να είσαι, πάντα ευτυχισμένη με τους αγαπημένους σου! Και να κάνεις ότι θες σήμερα.. δεν είναι όλες οι χρονιές ίδιες..και πού ξέρεις, μπορεί στο τέλος να περάσεις το ίδιο όμορφα ή και καλύτερα!

    15. Χρόνια πολλά και καλά Κάλη μας!εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενη, ευτυχισμένη, με ανθρώπους γύρω σου που σε αγαπάνε και τους αγαπάς!

    16. Κάλη μου, να σου ευχηθώ και εδώ Χρόνια Πολλά και ΥΠΕΡΟΧΑ! Πλάι στον Κώστα και το Μελιτάκι σου! Έχεις μία τόσο όμορφη οικογένεια που τι τους θέλεις τους άλλους για να σβήσεις κεράκια; Περιττοί είναι νομίζω 🙂
      Όσο για την ηλικία σου, δεν είσαι 33. Είσαι όσο δείχνεις και όσο αισθάνεσαι. Τι σημασία έχει τι γράφει στην ταυτότητα; Φιλάκια πολλά στα δυο σου μαγουλάκια 🙂

    17. Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά. Πολύ χαρά. Να μην είσαι καθόλου ντεφορμέ. Ασε που μια χαρά είναι να είσαι 33! Το εχω περάσει προσφατα ευτυχώς και ξέρω.Φιλάκια πολλά.

    18. Χρόνια σου πολλά και καλά, Κάλη μου!!!!
      Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται όλοι οι αγαπημένοι σου, πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά!!
      Φιλάκια!!

    19. κοριτσάκι χρόνια σου πολλά και καλά και ευτυχισμένα όπως σου αξίζει. Εύχομαι να αγαπάς πάντα τον εαυτό σου γιατί έτσι θα σε αγαπούν και οι δικοί σου άνθρωποι!!!
      πολλά χαμόγελα!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης