ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Tip για συντήρηση των μανιταριών και μπανανών στο ψυγείο.

    Καλημέρα ανθομελάκια! Καλή εβδομάδα! 

    Δυστυχώς τα αποτελέσματα των διαγωνισμών μας δεν είναι ακόμα έτοιμα! Οι συμμετοχές ήταν πολλές και κάθε συμμετέχων είχε 3 επιλογές. Από την άλλη το Σαββατοκύριακο ήταν αρκετά φορτωμένο με δουλειά αλλά και άλλες ευχάριστες (ευτυχώς!) δραστηριότητες και δεν προλάβαμε! Επιφυλασσόμαστε για τις επόμενες μέρες! Εξάλλου ήδη ετοιμάζουμε αναρτήσεις με θέμα τα χριστούγεννα αλλά και ένα “πάρτυ” λίγο διαφορετικό από τα άλλα! Γι αυτό μείνετε μαζί μας!

    Για την ώρα σας έχουμε ένα μικρό tip για φρέσκα μανιτάρια και μπανάνες στο ψυγείο. Τι έτσι θα σας αφήναμε;

    Εάν, λοιπόν, θέλετε να διατηρήσετε φρέσκα τα μανιτάρια που μόλις αγοράσατε, τοποθετείστε τα σε χάρτινη σακούλα και κλείστε την πολύ καλά. Τοποθετείστε την σακούλα στο ψυγείο και αυτά θα διατηρηθούν περισσότερο από δύο βδομάδες μιας και η χάρτινη σακούλα απορροφά την υγρασία!Tip για συντήρηση των μανιταριών και μπανανών στο ψυγείο. 1

    Αυτό μου το είπε ο μανάβης απ΄ όπου τα αγόρασα στην λαϊκή! Ζητήστε κι εσείς από τον δικό σας μανάβη να σας τα βάλει σε χάρτινη σακούλα, οπότε να μην ψάχνετε στο σπίτι. (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία χάρτινη από τον φούρνο)

    Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με τις μπανάνες για να μην μαυρίσουν. Η΄αν μαυρίσουν απ έξω λίγο, τουλάχιστον διατηρούνται καλά από μέσα. 

    Ένα άλλο κόλπο που είδα στο ίντερνετ για τις μπανάνες είναι να τυλίξετε το κοτσάνι από το τσαμπί που αγοράσατε με αλουμινόχαρτο. Λέτε να πετυχαίνει; Δεν έχουμε παρά να το δοκιμάσουμε. 

    Περιμένουμε τα σχόλιά σας σε περίπτωση που δοκιμάσετε κάτι από τα παραπάνω!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Το έχω δοκιμάσει το κόλπο με το αλουμινόχαρτο στις μπανάνες κ έχω να πω οτι δεν έκανε κάτι σημαντικό. Το πολυ να έδωσε 1-2 μέρες παραπάνω. Από την άλλη για τα μανιτάρια ξέρω ότι πρέπει να τα έχουμε ανοιχτά στο ψυγείο. Θα δοκιμάσω κ το δικό σας tip γιατί αγοράζω πολυ συχνά.

    2. καλησπερα
      τα κερασια διατηρουνται πολυ καλα στην.χαρτινη σακουλα δεν χαλανε καθολου για οσο διαστημα θελεις να τα φας πανω απο μια βδομαδα στο ψυγειο

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης