ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ένα συνέδριο, πολλή δημοσιότητα και μια ραδιοφωνική εκπομπή!

    Ένα πράγμα για το οποίο είμαστε πολύ περήφανες από την στιγμή που μπήκαμε σε αυτό τον ψηφιακό χώρο και φτιάξαμε το Ανθομέλι είναι η παρουσία μας στο πρώτο διαδραστικό συνέδριο στην Ελλάδα, τις Ψηφιακές Γειτονιές! Έτσι, λίγους μήνες μετά τα πρώτα μας γενέθλια μας μας ήρθε μία πρόσκληση από την ομάδα των μικρών μεγάλων να συμμετέχουμε ως ομιλήτριες στο πάνελ γονιών blogger. Η χαρά μας ήταν απερίγραπτη και φυσικά δεχτήκαμε! Και ήμασταν εκεί! 

    Ένα συνέδριο, πολλή δημοσιότητα και μια ραδιοφωνική εκπομπή! 1

    Γνωρίσαμε ανθρώπους τους οποίους ως τότε διαβάζαμε στα blog τους, γνωρίσαμε ανθρώπους που είναι κρυμμένοι πίσω από τα φώτα της ψηφιακής δημοσιότητας αλλά η συμβολή τους στα blog είναι φοβερή, ακούσαμε ενδιαφέρουσες ομιλίες από αξιόλογους ανθρώπους του χώρου, συμμετείχαμε σε speed dating με τις εταιρείες-χορηγούς, ενημερωθήκαμε για τεχνικά θέματα. Όλα όσα ακούσαμε εκείνη την ημέρα μπορείτε να τα βρείτε εδώ

    Αυτό το οποίο δεν το περιμέναμε πραγματικά και μας συγκίνησε απίστευτα, ήταν ο ενθουσιασμός με τον οποίο μας πλησίαζαν κάποιοι αναγνώστες που μας γνώριζαν μόνο μέσα από τα κείμενά μας ως τότε και που ήρθαν στις ψηφιακές μόνο για να γνωρίσουν εμάς τους bloggers! 
    Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται υπερβολικό αλλά για κάποιους ανθρώπους είμαστε το παρεάκι τους. Ξέρετε πόσες φορές μας στείλανε αναγνώστες e-mail εκφράζοντάς μας το πόσο μας διαβάζουν; Γράφοντάς μας πως περιμένουν πως και πως την επόμενή μας ανάρτηση! Πως περιμένουν πως και πως να βραδιάσει, να βάλουν τα παιδιά για ύπνο και να απολαύσουν με την ησυχία τους μια ανάρτησή μας! Έχει τύχει πολλές φορές να πούμε σε κάποιους νέους φίλους για την ύπαρξη του Ανθομέλι και να ξενυχτήσουν για να διαβάζουν όλες μας τις αναρτήσεις!Δεν θέλουμε να περιαυτολογίσουμε ούτε έχουν πάρει τα μυαλά μας αέρα, ειλικρινά! Αλλά είναι η αλήθεια! Εξάλλου εμείς μπορούμε να τους νιώσουμε γιατί συμβαίνει και σε μας το ίδιο για κάποια άλλα blogs. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας και ελπίζουμε να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας. 

    Επιστρέφοντας λοιπόν στην παρουσία μας στις ψηφιακές γειτονιές θα θέλαμε να σας θυμίσουμε μια παλαιοτερη ανάρτησή μας που έγραψε η Κάλη λίγο πριν την παρουσία μας στις ψηφιακές γειτονιές.

    Είναι….Μια ιστορία επαγγγελματικού bloggoσποσανατολισμού

    Είναι η δική μας ιστορία από τα εφηβικά μας χρόνια όταν ακόμα δεν ξέραμε τι επάγγελμα θα ακολουθήσουμε. Κι αν δεν την έχετε διαβάσει κάντε το γιατί είναι πολύ ευχάριστη!

    Αμέσως μετά το συνέδριο ακολούθησε η ανάρτηση Digital Neighbourhoods όπου σας διηγηθήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για το πριν και το μετά το συνέδριο. 

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!)
    Ένα συνέδριο, πολλή δημοσιότητα και μια ραδιοφωνική εκπομπή! 3
    Το κολάζ δημιουργήθηκε με φωτογραφίες τα δικαιώματα των οποίων ανήκουν στις ψηφιακές γειτονιές.

    Αυτό που τότε δεν είχαμε ήταν το βίντεο με την συμμετοχή μας εκεί και σας το παραθέτουμε σήμερα!

     
    Η 6άδα μας ή πιο σωστά εφτάδα, γιατί εμείς είμαστε δύο σε ένα, είχε ακόμη μια ακόμη πρόσκληση που μας έκανε επίσης χαρούμενες και μας τίμησε! Ήταν μια ραδιοφωνική πρόσκληση από τον δημοσιογράφο κ. Γιωργο Τασούλα στην εκπομπή του “Beautiful People” στο web radio του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, το Spam Radio, για να συνεχίσουμε την κουβέντα, που είχαμε ξεκινήσει. Όλα καλά με τις ψηφιακές αλλά λίγος ο χρόνος για να μιλήσει κανείς βρε παιδί μου!!

    Η μια μας μίλησε ζωντανά στο στούντιο ενώ η άλλη, λόγω της απόστασης μέσω Skype! Για την εκπομπή μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η εκπομπή ακούστηκε ζωντανά μέσω live streaming. Αν όμως έχετε λίγο χρόνο και δεν την ακούσατε τότε ζωντανά μπορείτε να την ακούσετε από εδώ. 

     
     

    Για την ραδιοφωνική μας παρουσία έγραψε τότε και η Kid΄s Cloud.

    Σας αφήνουμε με το βιντεάκι που έφτιαξαν οι ψηφιακές γειτονιές με φωτογραφίες blogger. Το θέμα; Από ποια γωνιά μπλογκάρεις;

    Υ. Γ. Αναρτήσεις εορταστικού εφταήμερου για τα δεύτερα γενέθλια του Ανθομέλι. Αν τις χάσατε…διαβάστε:

    Την  γενέθλια ανάρτησή μας με τίτλο “To γλυκό σαν μέλι διαδικτυακό μας παιδί γίνεται σήμερα 2 χρονών

    Kathy and Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Σίγουρα φαίνεται πολύ ιδιαίτερη εμπειρία και είμαι βέβαιη ότι η παρουσία σας στο συνέδριο ήταν σημαντική! Έτσι δημιουργικές να είστε πάντα, κορίτσια!
      υ.γ. Μα πώς να μην σας πλησιάζουν με αγάπη οι αναγνώστες; Εννοείται ότι είστε φοβερή παρέα για πολλούς από εμάς!
      Φιλάκια!!!

    2. Μας κρατάτε συντροφιά, μας δίνεται ιδέες και ευχομαι μέσα από τέτοιες εκπομπές και συνέδρια να σας γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος και να εμπνέονται από τις αναρτησεις σας.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης