Τα 3 C έρχονται για να μείνουν!

Kathy & Callie
Καλημέρα ανθομελάκια! Χτες το βράδυ στην σελίδα μας στο fb σας ρωτήσαμε μήπως μπορείτε να φανταστείτε τι σχέση έχουμε με τα 3 C. Θα μας πείτε τώρα…. ξέρουμε τι σχέση έχετε με τα 3 G (3 Generations) τώρα μας ρωτάτε για  3 C; Ναι έχετε δίκιο! Δύσκολα σας βάλαμε!  Γιατί τα 3 C είναι κάτι εντελώς καινούργιο που ξεκινάει σήμερα 25/11/2013! 
 
 
Είναι τα αρχικά από τρεις λέξεις τις οποίες έχουμε αποδείξει στο Ανθομέλι πως λατρεύουμε!

 Cook, Craft, Create!

Όμως αν αυτές τις τρεις λεξούλες ενωθούν ξέρετε τι μπορεί να γίνουν! Τίτλος περιοδικού! Ναι, καλά ακούσατε! Σήμερα ξεκινάει δυναμικά η κυκλοφορία ενός νέου δωρεάν online περιοδικού Cook Craft Create στο  οποίο έχουμε την χαρά να συμμετέχουμε με θέματα δικά μας DIY !
 
Πριν λίγες μέρες, η Αθηνά ή  Σοφή Κουκουβάγια ή αλλιώς Craftaholic μας πρότεινε να συμμετέχουμε στο μηνιαίο online περιοδικό που θέλει να φτιάξει με Dο Ιt Υour Self θέματα. Η χαρά μας ήταν μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη όταν μάθαμε ποιες ακόμα φίλες blogger θα συμμετέχουν σε αυτό! Σοφία, Λίτσα, Κατερίνα, Αθηνά, Βιβή, Μάχη, Ερμιόνη, Βέρα, Φένια, Γεωργία! Είμαστε σίγουρες ότι τις περισσότερες, αν όχι όλες τις γνωρίζετε από τα δικά τους blogs! Δώδεκα γυναίκες-bloggers άκρως δημιουργικές, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα περιοδικό! To Cook Craft Create!
 
Το περιοδικό θα ανεβαίνει στο ISUU. Εμείς θα σας ενημερώνουμε επίσης και θα σας υπενθυμίζουμε την κυκλοφορία του μέσα από τις αναρτήσεις μας. Αν και νομίζουμε πως όσοι αγαπάτε τις δημιουργικές κατασκευές αλλά και την μαγειρική-ζαχαροπλαστική δεν θα το ξεχνάτε! Ωστόσο, όσοι έχετε facebook μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα του περιοδικού στο fb. Εμείς συμμετέχουμε σε αυτό το τεύχος (στην σελίδα 32) με μια πολύ δημιουργική κατασκευή. Ένα φωτογραφικό tutorial για το πως μπορείτε να φτιάξετε μια δική σας σακούλα για δώρα από …χαρτί περιτυλίγματος. 
 

 

Έφτασε η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου… τα Χριστούγεννα… και η έμπνευση μεγαλώνει  περισσότερο!
 
Ευχαριστούμε Αθηνά για την ευκαιρία να συμμετέχουμε και για την τιμή που μας έκανες με την πρότασή σου! Ευχόμαστε κάθε επιτυχία! Διαβάστε την σχετική ανάρτηση της Αθηνάς για το πως ξεκίνησε η ιδέα και με τις λεπτομέρειες πριν την κυκλοφορία του.  

Καλό ξεφύλλισμα λοιπόν Ανθομελάκια μας και όμορφες δημιουργικές κατασκευές και συνταγές! Εμείς πάμε να το διαβάσουμε εξωνυχιστικά και να φτιάξουμε πολλές πολλές κατασκευές αλλά και νόστιμα γλυκά για την οικογένεια και τους φίλους μας!  

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Cook Craft Create τεύχος 1ο και είναι δωρεάν!

 
 
Περιμένουμε τα σχόλιά σας! Μείνετε μαζί μας γιατί έρχονται νέες αναρτήσεις που θα σας ενθουσιάσουν!  

 
Kathy and Callie