Διαγωνισμός Scarabeo Kids Οκτωβρίου με σούπερ δώρα για 2 τυχερά κορίτσια!- ΕΛΗΞΕ!

Kathy & Callie

Καλημέρα Ανθομελάκια!! Αυτή η εβδομάδα, που ούτως ή άλλως ήταν κουτσή, πέρασε σαν νερό για εμάς! Ήρθε η Πέμπτη και ήδη χαιρετάμε από μακριά το Σ/Κ, το οποίο είναι γεμάτο και αυτό! Δύο παιδικά πάρτυ που ούτως ή άλλως σου πιάνουν την μισή μέρα, συν τις δουλειές του Σαββάτου, συν ότι ξεκίνησα και κάτι χειμωνιάτικες δουλειές (βλ. ντουλάπια κουζίνας)… ε, με βλέπω την Κυριακή το βράδυ να σέρνομαι,χιχι! Μέσα σε όλα όμως έχω και τα δώρα για τα πάρτυ. Υπάρχει περίπτωση να ρωτήσεις τι θέλει κάποιος και να μην σου πει ρούχα; Εμείς, λοιπόν, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα ρούχα Scarabeo ως επιλογή για τα κορίτσια σας!

Είναι μοδάτα, ραμμένα σωστά και από ποιοτικά υφάσματα, έχουν καλή εφαρμογή και κυρίως είναι ελληνικά!

Το Ανθομέλι σε συνεργασία με την εταιρεία παιδικών ρούχων SCARABEO KIDS. (Εδώ μπορείτε να κάνετε like στην νέα τους σελίδα τους στο Facebook!) οργανώνει για μια ακόμη φορά έναν σούπερ διαγωνισμό που χαρίζει κάθε μήνα σε δύο τυχερούς νικητές από ένα σετ ρούχων για κορίτσια!

*Ενημερώνουμε ότι τα ρούχα πάντα είναι της επιλογής της εταιρείας. Και να είστε σίγουροι ότι πάντα επιλέγουμε δώρο από τα καλύτερα!!!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Η collection περιλαμβάνει ρούχα για κορίτσια από 3 μηνών ως 13 ετών! Οπότε μαμάδες, μπαμπάδες, θείες, νονοί, γιαγιάδες σπεύσατε!

Τα δώρα θα είναι από την νέα collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013!

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1997 από τους Γ. Σκάρας – Κ. Δεβετζάκη με την επωνυμία “SCARABEO”, με σκοπό την κατασκευή παιδικών ενδυμάτων ηλικίας από οκτώ μηνών έως δώδεκα ετών. Σε μικρό χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ στο χώρο του παιδικού ενδύματος με βάση την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί. 

Τα παιδικά ρούχα “SCARABEO” ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και στο σύγχρονο σχεδιασμό και διακρίνονται για την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, έχοντας ανταγωνιστικές τιμές. Κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. 

Πώς θα συμμετάσχετε! 

Την απάντηση για τον διαγωνισμό και τα στοιχεία σας τα συμπληρώνετε στην φόρμα συμμετοχής που θα δείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης και όχι στα σχόλια!!!   

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό πρέπει να απαντήσετε με ακρίβεια (και άσχετα με την ηλικία του δικού σας παιδιού) στην ειδική φόρμα που ακολουθεί στο τέλος αυτής της ανάρτησης στις ερωτήσεις:  

«Πόσα παλτό έχει η collection Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013-2014;»

Πατήστε στο παραπάνω link για να σας οδηγήσει  στο site της εταιρείας και επιλέξτε. Πατώντας πάνω στις εικόνες ανοίγει ένα παράθυρο με τα νούμερα των οδηγών. Ανατρέξτε στις σελίδες με το βελάκι. 

Μην ξεχάσετε να γράψετε όνομα, το e-mail σας αλλά και την περιοχή σας σε περίπτωση που θέλετε να σας ενημερώσουμε για το που μπορείτε να βρείτε τα ρούχα SCARABEO KIDS στην περιοχή σας! (θα σας σταλεί e-mail) 

Σε περίπτωση που κληρωθείτε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και τότε θα μας πείτε το φύλο και την ηλικία του παιδιού για να σας στείλουμε το δώρο σας!

Επίσης παρακαλούμε όσοι έχετε Facebook, Twitter ή Google + να μην παραλείψετενα το κοινοποιήσετε  και στους φίλους σας!

  Προσοχή!!! 

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook δεν θα γίνονται δεκτά!!!! 
  • Συμμετοχές στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Ο νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε τρεις μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές ως τις 7 Νοεμβρίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση. 
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι της Ελλάδας και της Κύπρου
  • Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε αυτή την ανάρτηση! 

Το banner του διαγωνισμού μπορείτε να το βρείτε στην δεξιά στήλη του Ανθομέλι. 

Για διευκρινίσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό γράψτε μας κάποιο σχόλιο ή στείλτε μας e-mail στο kathycallie@gmail.com. 

Καλή σας επιτυχία! Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

Αποτελέσματα Διαγωνισμού (ανανεώθηκε 8/11/2013)

Ο διαγωνισμός μας έληξε και είχαμε 149 έγκυρες σωστές απαντήσεις. Η απάντηση στην ερώτηση είναι ένα παλτό. Αυτό που βλέπετε στην 4η φωτογραφία αυτής της ανάρτησης. Μετά από κλήρωση με το randomiser έχουμε δυο τυχερούς αριθμούς

Και τα δύο αυτά νούμερα αντιστοιχούν… στην κα Κατερίνα Αναστασιάδου από την Καβάλα και στην κα Λαμαρη Μαρία από τα Φάρσαλα!

Συγχαρητήρια και στις δύο! Όπως γνωρίζετε οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail από εμάς. Εάν δεν απαντήσουν μέσα σε 3 μέρες θα γίνει νέα κλήρωση για να αναδειχθεί νέος νικητής!