ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Σημαιάκια καλωσορίσματος των μαθητών ώστε να τους γνωρίσετε καλύτερα! (εκτυπώσιμο)

    Καλή σας μέρα! Πού να σας βρίσκω; Στο σπίτι ή σε κάποια παραλία αραχτούς; Όπου κι αν είστε να περνάτε τέλεια! Η σχολική χρονιά έχει αρχίσει ήδη. Τις τελευταίες μέρες επισκέπτομαι πολλά blogs αφού μου λείψανε λόγω των καλοκαιρινών διακοπών. Βλέποντας διάφορες προτάσεις μου ήρθε μια ιδέα! Να φτιάξω σημαιάκια καλωσορίσματος των μαθητών για την τάξη θεωρίας στο ωδείο στα ελληνικά! WELCOME BANNERS (1)

    Όχι απλά σημαιάκια! Σημαιάκια που όχι μόνο θα στολίσουν την αίθουσα αλλά θα περιέχουν και πληροφορίες για κάθε μαθητή. Θα είναι ευκαιρία κι ένας πρωτότυπος τρόπος να γνωρίσω τους καινούργιους μαθητές αλλά και να μάθω κάποια ακόμη πράγματα για τους παλιότερους. Σημαιάκια καλωσορίσματος των μαθητών ώστε να τους γνωρίσετε καλύτερα! (εκτυπώσιμο) 2

    Στην αρχή του πρώτοθ μάθηματος, λοιπόν, θα τους δώσω από ένα σημαιάκι να το συμπληρώσουν και να το χρωματίσουν. Το ίδιο θα κάνω με όλα τα τμήματα, αφού δεν είμαι δασκάλα μιας μόνο τάξης. Μετά θα τα κόψουμε, θα γυρίσουμε το πάνω μέρος τους ώστε να μπορέσουμε να τα κολλήσουμε σε έναν σπάγγο και έτσι να στολίσουμε την τάξη!

    Tip: Xρησιμοποιείστε την ειδική μαστίχα που κολλάμε αφίσες στους τοίχους στις άκρες του σπάγγου.

    Θέλω να μοιάσει με γιορτή η πρώτη μας μέρα!

    Τα παιδιά θα χαλαρώσουν και θα χαρούν! Μπορείτε να στολίσετε τον τοίχο, την πόρτα ή και τον πίνακα. Στη θέση του πορτρέτου δεν είναι απαραίτητο να βάλετε φωτογραφία αλλά μπορούν τα ίδια να ζωγραφίσουν τον εαυτό τους.Σημαιάκια καλωσορίσματος των μαθητών ώστε να τους γνωρίσετε καλύτερα! (εκτυπώσιμο) 4

    Αν κι εσείς χρησιμοποιήσετε τα σημαιάκια αυτά μπορείτε να μας στείλετε τις δικές σας φωτογραφίες από την τάξη σας στο e-mail του blog: info[at]anthomeli.com

    Αυτά που πρέπει να συμπληρώσουν τα παιδιά στα σημαιάκια δεν έχουν άμεση σχέση με τη μουσική, οπότε μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε κάθε τάξη εάν είστε  οι εκπαιδευτικοί. simaiakia_kalosorismatos_sxoleio-1

    welcome_banner_school-1

    Πως να κατεβάσετε το δωρεάν εκτυπώσιμο

    Για να κατεβάσετε δωρεάν το εκτυπώσιμο και να το εκτυπώσετε σε καλή ανάλυση κάντε εγγραφή στο newletter μας συμπληρώνοντας το μέιλ σας και το όνομά σας (προαιρετικά) στο παρακάτω κουτάκι. Μόλις πατήσετε το κουμπί εγγραφή θα εμφανιστεί στη θέση του ένα λινκ για να το πατήσετε και να κατεβάσετε το pdf δωρεάν εκτυπώσιμο. Από εκεί και πέρα θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εκτυπώσιμα του Ανθομέλι σε οποιαδήποτε ανάρτηση κι αν ανοίξετε στο μέλλον.

    Αύριο επανέρχομαι με μια ακόμα σχολική ανάρτηση για να υποδεχτούμε την πρώτη ολόκληρη εβδομάδα με σχολείο με πολλές ιδέες, προτάσεις αλλά και printables! Ως τότε να περνάτε υπέροχα!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Είναι τυχαίο άραγε που μερικούς δασκάλους τους αγαπάμε και τους θαυμάζουμε για αυτές τις όμορφες ιδέες! Θα ήθελα να δώ τα φατσάκια των μαθητών σου!!
      Φιλάκια πολλά

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης