Λίστα διακοπών/ταξιδιού για campers και όχι μόνο!-Vacation List!

Kathy

Καλημέρα σε όλους! Πριν λίγες μέρες σας είχα πει για τη διαδικασία στησίματος του τροχόσπιτου…τουλάχιστον για το δικό μας τροχόσπιτο. Σας είχα υποσχεθεί όμως ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Τι χρειάζεται για να εξοπλίσετε ένα τροχόσπιτο ώστε να είναι οι διακοπές σας εύκολες και να νιώθετε σαν στο σπίτι σας; Και τι χρειάζεται να πάρετε μαζί σας για σας προσωπικά; (ισχύει για κάθε ταξίδι). Όταν ήμουν μικρή θυμάμαι πως η μαμά μου έπαιρνε στο τροχόσπιτο αντικείμενα ή σκεύη που είχαμε στο σπίτι μας. Αλλά εγώ δεν το άντεχα αυτό όταν ξεκίνησα το στήσιμο του δικού μας τροχόσπιτου. Αυτό το πήγαινέλα με κούραζε. Οπότε σιγά σιγά με τον Γιώργο το εξοπλίσαμε με είδη που υπάρχουν μόνο στο τροχόσπιτο. Ελάχιστα πράγματα μεταφέρουμε από το σπίτι μας. Για να βοηθήσω λοιπόν τους αρχάριους ή μελλοντικούς τροχοσπιτάδες ή campers αλλά και όλους όσους όσους θα πάνε διακοπές, ετοίμασα μια λίστα που περιλαμβάνει τα απαραίτητα για ένα τροχόσπιτο ή αυτοκινούμενο ή ακόμα και για μια σκηνή και στην συνέχεια πρόσθεσα και όσα θα μπορούσε κανείς να πάρει μαζί του σε ένα ταξίδι.

Τη λίστα μπορείτε να την βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμό, να την αποθηκεύσετε στο υπολογιστή σας και έπειτα να την εκτυπώσετε. Κάτω από τον τίτλο Λίστα των διακοπών για campers και όχι μόνο!… πατήστε αρχείο-εκτύπωση-εκτύπωση για να την εκτυπώσετε ή αρχείο-λήψη ως-έγγραφο pdf ή microsoft excel για να την αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκό και να την εκτυπώσετε όποτε εσείς θελήσετε. 

Λίστα των διακοπών για campers και όχι μόνο!-Vacation List

Επίσης μπορείτε να την βρείτε και στο scribd. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί Download or Print. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Επιλέξτε όποιον σύνδεσμο σας βολεύει περισσότερο. Εκεί θα βρείτε κι άλλες λίστες μας που μπορεί να σας φανούνε χρήσιμες. 

Περιμένω και τη δική σας βοήθεια για να βάλετε κι εσείς το λιθαράκι σας ώστε να φτιάξουμε τηνλίστα ακόμη πιο ολοκληρωμένη. Υπάρχει κάτι που ξέχασα;

 Λίστα των διακοπών για campers και όχι μόνο!-Vacation List! 

Τέλος θα σας πρότεινα και την λίστα διακοπών της Άσπας στην οποία μπορείτε επίσης να τσεκάρετε και όσα πρέπει να κάνετε πριν φύγετε από το σπίτι και να μην αναρωτιέστε στον δρόμο αν κλείσατε το θερμοσίφωνο!

Kathy