Επιστροφή στο σπίτι και λίγη δόση δημοσιότητας!

Callie

Δευτέρα στις 21:50 και το αεροπλάνο μας προσγειώνεται στην Αθήνα μετά από 12 ημέρες στας εξοχάς! Έχετε ακούσει μαμά να φεύγει με ένα παιδί και να γυρνάει με άλλο; Ε, αυτό συνέβη σε μένα. Έφυγα με μια πριγκίπισσα και γύρισα με ένα γυφτάκι (συγχωρέσετε με για την παρομοίωση!) Αλλά πώς να χαρακτηρίσω ένα παιδί που γύρισε μαυράκι, ξυπόλητο και φυσικά με άρνηση να φορέσει κάθε τι πέρα από στράπλες (αυτές οι τιράντες τάνησαν όλες!). Όσο για τις πατούσες της, φωνή να είχαν να βογκήξουν!

Αποχαιρετώντας την Χαλκιδική
Τρίτη πρωί και μέσα σε μία ώρα παρακαλούσα να περάσει η μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Νεύρα, κλάμα, μίρλα, γκρίνια…. όλα στο ίδιο πακέτο με το όνομα Μελίτα! Για κάθετι έπρεπε να κλαίει γοερά και να ξαπλώνεται και στα πατώματα. Όσο για το χέρι-χεράκι στο δρόμο… αυτό είχε πάει περίπατο μόνο του. Το μόνο καλό ο ύπνος…. α, εδώ από την πολύ κούραση δεν κάναμε εκπτώσεις. Ξύπνημα στις δέκα και μετά τρίωρο μεσημεριανό ύπνο. Ψόφιο γύρισε το παιδάκι μου από τις διακοπές και μαζί του και εγώ… το ομολογώ! 
Και πώς να μην είναι ψόφια αφού παίζανε ΟΛΗ μέρα!
Τετάρτη και τα πράγματα είναι ήδη πολύ καλύτερα. Επέστρεψε το χέρι-χεράκι από την βόλτα του (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και η μίρλα πήγε να επισκεφτεί άλλο παιδάκι! Η Μελίτα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε επέστρεψε (εν μέρη) πιο ανεξάρτητη και πιο διεκδικητική από πριν. Διακοπές ήταν αυτές που κάναμε ή σεμινάρια ανεξαρτητοποίησης; Όπως και να χει το διασκέδασε με την ψυχή της και μαζί με αυτή και τα ξαδέρφια της αλλά και εμείς… αλλά όλα αυτά θα σας τα πω σε μια άλλη ανάρτηση.  
«Είμαι Ελεύθερηηηηη»
Πέμπτη σήμερα και αν και ακόμα δεν ξέρω πώς θα την βγάλουμε την ημέρα… σας έχω αποστολή. Συντονίστε όλοι παρακαλώ τα ραδιόφωνά σας στον Αθήνα 9.84 ή τον υπολογιστή σας στην σελίδα του 9,84 καθώς στις 3.30 έχω την τιμή να εκπροσωπώ τις Εκδόσεις Μοτίβο στην εκπομπή της Μαρίας Παύλου (Δια Χειρός, 3-4 το μεσημέρι) για να μιλήσουμε για το βιβλίο «Νταντά 2» την γνωστή σε όλους μας Τζο Φροστ και τις τεχνικές της. Και για όσους παραξενευτείτε απλά να σας πω ότι εκτός από blogger και καθηγήτρια αγγλικών είμαι και μεταφράστρια. Ως μεταφράστρια, λοιπόν, του βιβλίου θα μιλήσουμε με την Μαρία για όλα όσα μπορείτε να μάθετε διαβάζοντας τις σελίδες του «Νταντά 2». Ευχαριστώ τις εκδόσεις Μοτίβο και φυσικά την Μαρία για την πρόσκληση. Εύχομαι να κάνουμε μια ωραία και εποικοδομητική συζήτηση.  
Αυτή την φορά δεν θα βρίσκομαι στο στούντιο όπως  την προηγούμενη (βλ. Beautiful People)
αλλά η χαρά μου θα είναι η ίδια.

Για το τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα σχόλια που κάνατε στις τελευταίες τέσσερις αναρτήσεις μας και δεν βρήκαμε ακόμα τον χρόνο να σχολιάσουμε ούτε στο ελάχιστο… καθώς το σήμα στον κάμπινγκ ήταν τραγικό! 

Και καθώς το καλοκαιράκι συνεχίζεται…
stay cool and keep… swimming!!!Update 19/7/2013 
Όσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την ραδιοφωνική εκπομπή μπορούνε να την ακούσουν εδώ πατώντας play (ξέρετε….το τριγωνάκι) στην εκπομπή Διαχειρός με ημερομηνία 18/7/2013.Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές, τα καλά σας λόγια και φυσικά τα μηνύματά σας!
Callie