ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Επιστροφή στο σπίτι και λίγη δόση δημοσιότητας!

    Δευτέρα στις 21:50 και το αεροπλάνο μας προσγειώνεται στην Αθήνα μετά από 12 ημέρες στας εξοχάς! Έχετε ακούσει μαμά να φεύγει με ένα παιδί και να γυρνάει με άλλο; Ε, αυτό συνέβη σε μένα. Έφυγα με μια πριγκίπισσα και γύρισα με ένα γυφτάκι (συγχωρέσετε με για την παρομοίωση!) Αλλά πώς να χαρακτηρίσω ένα παιδί που γύρισε μαυράκι, ξυπόλητο και φυσικά με άρνηση να φορέσει κάθε τι πέρα από στράπλες (αυτές οι τιράντες τάνησαν όλες!). Όσο για τις πατούσες της, φωνή να είχαν να βογκήξουν!

    Επιστροφή στο σπίτι και λίγη δόση δημοσιότητας! 1
    Αποχαιρετώντας την Χαλκιδική
    Τρίτη πρωί και μέσα σε μία ώρα παρακαλούσα να περάσει η μέρα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Νεύρα, κλάμα, μίρλα, γκρίνια…. όλα στο ίδιο πακέτο με το όνομα Μελίτα! Για κάθετι έπρεπε να κλαίει γοερά και να ξαπλώνεται και στα πατώματα. Όσο για το χέρι-χεράκι στο δρόμο… αυτό είχε πάει περίπατο μόνο του. Το μόνο καλό ο ύπνος…. α, εδώ από την πολύ κούραση δεν κάναμε εκπτώσεις. Ξύπνημα στις δέκα και μετά τρίωρο μεσημεριανό ύπνο. Ψόφιο γύρισε το παιδάκι μου από τις διακοπές και μαζί του και εγώ… το ομολογώ! 
    Επιστροφή στο σπίτι και λίγη δόση δημοσιότητας! 3
    Και πώς να μην είναι ψόφια αφού παίζανε ΟΛΗ μέρα!
    Τετάρτη και τα πράγματα είναι ήδη πολύ καλύτερα. Επέστρεψε το χέρι-χεράκι από την βόλτα του (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και η μίρλα πήγε να επισκεφτεί άλλο παιδάκι! Η Μελίτα που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε επέστρεψε (εν μέρη) πιο ανεξάρτητη και πιο διεκδικητική από πριν. Διακοπές ήταν αυτές που κάναμε ή σεμινάρια ανεξαρτητοποίησης; Όπως και να χει το διασκέδασε με την ψυχή της και μαζί με αυτή και τα ξαδέρφια της αλλά και εμείς… αλλά όλα αυτά θα σας τα πω σε μια άλλη ανάρτηση.  
    Επιστροφή στο σπίτι και λίγη δόση δημοσιότητας! 5
    “Είμαι Ελεύθερηηηηη”
    Πέμπτη σήμερα και αν και ακόμα δεν ξέρω πώς θα την βγάλουμε την ημέρα… σας έχω αποστολή. Συντονίστε όλοι παρακαλώ τα ραδιόφωνά σας στον Αθήνα 9.84 ή τον υπολογιστή σας στην σελίδα του 9,84 καθώς στις 3.30 έχω την τιμή να εκπροσωπώ τις Εκδόσεις Μοτίβο στην εκπομπή της Μαρίας Παύλου (Δια Χειρός, 3-4 το μεσημέρι) για να μιλήσουμε για το βιβλίο “Νταντά 2” την γνωστή σε όλους μας Τζο Φροστ και τις τεχνικές της. Και για όσους παραξενευτείτε απλά να σας πω ότι εκτός από blogger και καθηγήτρια αγγλικών είμαι και μεταφράστρια. Ως μεταφράστρια, λοιπόν, του βιβλίου θα μιλήσουμε με την Μαρία για όλα όσα μπορείτε να μάθετε διαβάζοντας τις σελίδες του “Νταντά 2”. Ευχαριστώ τις εκδόσεις Μοτίβο και φυσικά την Μαρία για την πρόσκληση. Εύχομαι να κάνουμε μια ωραία και εποικοδομητική συζήτηση.  
    Επιστροφή στο σπίτι και λίγη δόση δημοσιότητας! 7
    Αυτή την φορά δεν θα βρίσκομαι στο στούντιο όπως  την προηγούμενη (βλ. Beautiful People)
    αλλά η χαρά μου θα είναι η ίδια.

    Για το τέλος θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα τα σχόλια που κάνατε στις τελευταίες τέσσερις αναρτήσεις μας και δεν βρήκαμε ακόμα τον χρόνο να σχολιάσουμε ούτε στο ελάχιστο… καθώς το σήμα στον κάμπινγκ ήταν τραγικό! 

    Και καθώς το καλοκαιράκι συνεχίζεται…
    stay cool and keep… swimming!!!Update 19/7/2013 
    Όσοι δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν ζωντανά την ραδιοφωνική εκπομπή μπορούνε να την ακούσουν εδώ πατώντας play (ξέρετε….το τριγωνάκι) στην εκπομπή Διαχειρός με ημερομηνία 18/7/2013.Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές, τα καλά σας λόγια και φυσικά τα μηνύματά σας!
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    28 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλώς ήρθατε Κάλη μου!! Η μικρή σου σαν μοντελάκι εκεί με την ολόσωμη φόρμα! Τα ζωηρά παιδάκια τα καλοκαίρια γίνονται αγρίμια!! Αλλά τα χαίρεσαι, ας μη το κρύβουμε!! Συγχαρητήρια και για τις άλλες σου δραστηριότητες.. φιλάκια πολλά!

    2. Διαβάζω πάντα αναρτήσεις σου γιατί.γιατί είναι σαν να κάθομαι απέναντι σου στο καναπέ και να σε ακούω να μου τα λες ενώ συγχρόνως κάνεις τις καθημερινές δουλειές σου..είναι λες και ζω στο χώρο ..Γέλασα με τα σημερινά γιατί..μου θύμησες τον εαυτό μικρή όταν γύριζα από διακοπές..Η μητέρα μου τότε θυμώτανε το..σόι του πατέρα..-σαν κατσιβέλα..ίδια ο πατέρας ..μου έλεγε..Καλημέρα γλυκιά μου και καλή προσαρμογή στη καθημερινότητα.

      • Αχτίδα μου χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Και για να μην νομίζεις ότι είσαι η μόνη.. ακόμα και οι φίλοι μου (όσοι με διαβάζουν) αυτό λένε… ότι γράφω όπως μιλάω… είναι λες και με ακούνε… και έχω μια φωνή… κορμάρα!!!χιχι!

    3. καλημέρα Κάλη μου και καλώς ήρθες!Κούκλες μαμά και κόρη!!!!Το Μελιτάκι βρήκε την ελευθερία του στην εξοχή και ποιός την πιάνει τώρα!
      Καλή επιτυχία σου εύχομαι Κάλη μου στην ραδιοφωνική εκπομπή που θα κάνεις απόψε και πάντα επιτυχίες!!!
      φιλάκια!!!

    4. Κάλη μου χτες δεν μιλήσαμε όλη μέρα λόγω του ταξιδιού αστραπή στον Βόλο αλλά σήμερα το πρωί με περίμενε μεγάλη έκπληξη! Ευτυχώς θα είμαι σπίτι και θα σε απολαύσω έστω και ανάμεσα στα βαψίματα που ξεκινάνε σήμερα! Εξάλλου λατρεύω τα βιβλία της Τζο Φροστ και τις τεχνικές της!! Καλή επιτυχία!
      Kathy by anthomeli

    5. τα παιδιά χάνουν λίγο το πρόγραμμά τους το καλοκαίρι γι αυτό και η όλη ανακατωσούρα! από Χειμώνα στρώνουν πάλι τα πράγματα….μίλησε η παιδαγωγός Νάσια χαχαχαχαχα κι αυτό μες στο πρόγραμμα είναι!
      θα προσπαθήσω να σε ακούσω!

      • Εδώ το χάνουμε εμείς… ειδικά οι δάσκαλοι που καθόμαστε και ένα δίμηνο και βάλε! Οι αλήθεις να λέγονται! Τι να σου κάνουν μετά και τα έρημα τα παιδιά… να μην ξεσαλώσουν;

    6. Καλή επιτυχία Κάλη μου στην συνέντευξή σου στο ραδιόφωνο για το βιβλίο της ΄΄Νταντάς 2΄΄.Θα φροντίσουμε να σε παρακολουθήσουμε. Όσο για την Μελίτα να την χαιρόμαστε όλοι μας,είναι ένα υπέροχο παιδάκι,πολύ χαρούμενο και σε διαβεβαιώ καθόλου άτακτο.

    7. Γειά σου όμορφη και καλό κουράγιο από την επιστροφή των διακοπών…τι γρήγορα που περνούν οι άτιμες οι μέρες! Το Μελιτάκι από την άλλη ότι και να κάνεις γυφτάκι δεν θα γίνει το κορίτσι μας…ίσως καραμελωμένο τσουρεκάκι…γλυκό σαν τη μελομάνα του! Συγχαρητήρια και για το βιβλίο, του έριξα ήδη μια ματιά μιας και το αγόρασε η Λίτσα.Μπράβο ρε μικρή, είσαι αστέρι…το διάσημο αστέρι στις Ψηφιακές μας γειτονιές….

      • Καραμελωμένο τσουρεκάκι… θέε μου τι γλυκιά παρομοίωση!!! Ειδικά στα μπρατσάκια έχει γίνει ό,τι πρέπει για να την φας,χιχι!!! Οσο για το διάσημο αστέρι… μην υπερβάλλουμε…. πες κι άλλα, πες κι άλλα,χιχι!

    8. καλώς ήρθατε! Διαβάζω αυτα που γραφεις και ταυτόχρονα σκέφτομαι τον μικρό μου ο οποίος ξεσαλώνει μόνος εδω και ένα μηνα με τους παππούδες και τρέμει η καρδουλα μου τι έχω να αντιμετωπίσω στην επιστροφή. Ο οποίος αρνείται να φορέσει παπούτσια (!!) και χοροπηδάει σαν την ακρίδα πάνω στον γκαζόν όλο μέρα. Άντε τωρα να τον κλείσεις στους 4 τοίχους του διαμερίσματος. Και που να έρθει το νεο μπεμπέ…!

    9. Welcome back και μην ανησυχείς, όλα τα πράγματα βρίσκουν το ρυθμό τους στον καιρό τους! Καλή ευκολία και καλή διασκέδαση σε ό,τι κάνεις!

    10. Κάλη ποια από όλες είναι η εκπομπή, δεν την βρήκα (είμαι γκαγκά!!!!)
      Πολύ χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Μη στεναχωριέσαι για το Μελιτάκι. Το καλοκαίρι είναι περίοδος αλλαγών και όλα λίγο ή πολύ βγαίνουν από το πρόγραμμα. Αυτό με τις βρώμικες πατούσες το ζω και εγώ. Σβουράκι χρειάζονται του δικού μου τα πόδια για να βγάλω τις μαυρίλες. Όλη μέρα ξυπόλητος κι ας μην είμαστε διακοπές!!!! Πολλά φιλάκια!

    11. Καλώς ορίσατε Κάλη!!!
      Τό Μελιτάκι,κουκλί!!!Καί τά δικά μας μικρά,μέ τό πού έχονται,πετάνε τά παπούτσια τους καί τριγυρνάνε ξυπόλητα!!!
      Καλό Σ/Κ!!!Φιλάκια!!!

    12. Καλώς ήρθατε και συγχαρητήρια για την εκπομπή. Όσο για τη Μελίτα γιατί να την βάλεις ξανά σε καλούπια. Καλά κάνει το παιδί. Αυτό θα πει καλοκαίρι. Ξεγνοιασιά, ξυπόλυτα πόδια και τιραντάκια.
      Φιλάκια πολλά.

    13. Καταρχήν ξεκινώ με την εκπομπή την οποία έχασα γιατί έλειπα, αλλα θα μπω τώρα να σε ακούσω!!! Δεν ήξερα ότι έχει και βιβλίο η Νταντά! Θα το ερευνήσω λοιπόν.
      Οσο για το αγγελάκι σου, δεν ξέρω τι λες, είναι μια τσαπερδόνα γλυκιά, όπως πρέπει να είναι ένα χαρούμενο και ζωντανό παιδάκι δύο ετών Αξιαγάπητη, δυναμική και ανεξάρτητη! Να τη χαίρεσαι Κάλη, είναι μια ζωγραφιά!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης