ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Came Photography: Οικογενειακή φωτογράφιση σε στούντιο

    Η χρονιά που πέρασε είχε πολλές όμορφες στιγμές για μένα… με μια Μελίτα που διένυε το δεύτερο χρόνο της ζωής της και φυσικά τα κατορθώματά της αποτυπώνονταν συνέχεια στο φωτογραφικό μας φακό. Τα πρώτα βήματα, τα δεύτερα Χριστούγεννα,  οι πρώτες βόλτες χωρίς καρότσι, τα πάρτυ, οι φίλες της (τα κουκού!) και φυσικά οι ατελείωτες αγκαλιές της.Δεν σας κρύβω όμως ότι μέσα στη χρονιά υπήρχαν και κάποια πράγματα που ζήλεψα … όπως οι φωτογραφίσεις που έκαναν οι Βέρα και η Ασπασία στο Came Photography με τις μικρές τους! Ήταν πραγματικά υπέροχα τα λίγα δείγματα που είδα… και η ιδέα τρύπωνε όλο και πιο πολύ μέσα στο κεφάλι μου! Μμμ, όταν όμως θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις!!! Έτσι κι εγώ, είχα την καλή τύχη να κερδίσω (ο Κώστας δηλαδή) σε ένα διαγωνισμό μια οικογενειακή φωτογράφιση! Θέε μου, όταν το έμαθα πέταξα από την χαρά μου και έκανα σχέδια για τις πόζες και τα ρούχα μας! Η μέρα αυτή ήρθε κι εμείς είχαμε μια απολαυστική εμπειρία! Πού;

    Στο στούντιο Came Photography!

    Μας υποδέχτηκαν με μεγάλο χαμόγελο και η φωτογράφιση ξεκίνησε. Τέτοιο τρελό γέλιο και κυνηγητό δεν έχω ξαναζήσει. Ο φωτογράφος μας ήταν γεμάτος ενέργεια και αυτό στο μετέδιδε! Μέσα στην φιλοσοφία των καλλιτεχνών βλέπετε είναι να μην βγάζουν τις κλασσικές στημένες φωτογραφίες αλλά σύμφωνα με το θέμα που έχεις διαλέξει (προαιρετικά φυσικά) να σε βάλουν να κινηθείς, να τρέξεις, να γελάσεις, να πάρεις το παιδί σου αγκαλιά, μέχρι και κολοτούμπες να κάνει αν θέλεις. Με την συνοδεία λοιπόν ωραίας μουσικής και με σύνεργα όπως μπάλες, φούσκες, σκηνές και ό,τι άλλο θέλετε εσείς, το στούντιο μετατρέπεται σε έναν υπέροχο “παιδότοπο”. Εμείς τα κάναμε όλα και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Μετά από 30 λεπτά ήμασταν τόσο γεμάτοι και χαρούμενοι, ειδικά βλέποντας το μουτράκι της Μελίτας να το έχει καταδιασκεδάσει και να γελάει και αυτή σαν τρελή, που παρόλο που είχαμε κουραστεί, θέλαμε κι άλλο!!!

    Στη συνέχεια κλείσαμε ραντεβού για μετά από δυο μέρες ώστε να δούμε το υλικό και να επιλέξουμε την φωτογραφία που θα μας έκαναν δώρο… δύσκολο φυσικά όπως καταλαβαίνετε γιατί η μία ήταν καλύτερη από την άλλη. Η παρουσίαση των φωτογραφιών γίνεται σε ένα όμορφο γραφείο διαμορφωμένο σε σαλονάκι που με κλειστά φώτα γίνεται η προβολή τους σε μεγάλη διάσταση. Εμείς τελικά εκτός από το καμβαδάκι πήραμε και το cd ώστε να τις έχουμε όλες! Ωστόσο, μέσα στα σχέδιά μας είναι να κάνουμε άλλα τρία καμβαδάκια για να καλύψουμε έναν τοίχο στην κρεβατοκάμαρά μας!.

    Came Photography: Οικογενειακή φωτογράφιση σε στούντιο 1

    Ας μάθουμε όμως λίγα πράγματα για το Studio Came Photography

    Το περιβάλλον στην CAME PHOTOGRAPHY είναι φιλόξενο και μοντέρνο με μηχανήματα  τελευταίας τεχνολογίας. O χώρος είναι καθαρός και περιποιημένος για να απολαύσετε τον χρόνο σας εδώ με την πολυτέλεια που σας αξίζει.  Οι χώροι αποτελούνται από ένα χώρο υποδοχής, ένα δωμάτιο προβολής, dressing room, studio φωτογραφίας και art labs.  Οι δημιουργημένοι για τους πελάτες χώροι παρέχουν μοναδική άνεση και είναι ειδικά μελετημένοι για να ικανοποιήσουν την κάθε ανάγκη. Οι κατηγορίες φωτογράφιση είναι τρεις: family, two and me! Εμείς σας προσφέρουμε μια φωτογράφιση στην κατηγορία family… δηλαδή για να λάβετε μέρος πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα παιδί στην οικογένεια! Ο στόχος είναι να αποτυπωθούν τα συναισθήματά σας, το γέλιο σας και το βλέμμα σας βλέποντας το παιδί, τον σύζυγο ή την σύζυγό σας!!!Η διαφορά της Came Photography με άλλα studio φωτογράφισης είναι ότι οι φωτογραφίες που θα δείτε στο τέλος, δεν είναι απλές φωτογραφίες αλλά έργα τέχνης.

    Να και μία από τις δικές μας!

    Came Photography: Οικογενειακή φωτογράφιση σε στούντιο 3

    Οι καλύτερες από τις φωτογραφίες σας θα επιλεγούν και θα μετατραπούν σε μοντέρνα έργα τέχνης. Εάν θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερες από μία, οι επιλογές είναι πολλές… ο καμβάς, η κορνίζα και το πόστερ είναι μόνο μερικές από τις επιλογές σας. Οι άνθρωποι της Came είναι διαθέσιμοι να συζητήσουν μαζί σας κάθε σας επιθυμία. Επικοινωνήστε μαζί τους για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού: Came Photography

    Came Photography: Οικογενειακή φωτογράφιση σε στούντιο 5

    Αγία Παρασκευή 121
    Αγία Παρασκευή
    Δίπλα απο το μετρό της Αγίας Παρασκευής
    Τ.Κ. 152 34
    Τηλ.: 210 68 47 500
    Φαξ: 210 68 47 500

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μπράβο ανθομελάκια πολύ όμορφος διαγωνισμός, εξαιρετικό ενθύμιο για μια οικογένεια!!!Το Μελιτάκι είναι μια κούκλα ζωγραφιστή στη δική σας φωτογραφία!!! Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!

    2. Πολύ όμορφο και πρωτότυπο το δώρο σας! Μέχρι ποια ηλικία πρέπει να είναι τα παιδιά; Τα ενήλικα επιτρέπονται; Τζίνα Μ.

      • Τζίνα μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα… άλλωστε οικογένεια θεωρούνται ακόμα και τα ενήλικα παιδιά μας!!! Ακόμα πιο ιδιαίτερη φωτογράφιση!!!

    3. Καλά τέλειος διαγωνισμός και φοβερή δουλειά τα παιδιά στο στούντιο φωτογράφησης! Θέεεεελωωωω να κερδίσωωωωωω !!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! Στην φωτογραφία είστε υπέροχοι!!! φιλιά!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης