ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Όλα για τον μπαμπά! (με δωρεάν εκτυπώσιμο για τη γιορτή του πατέρα)

    Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Από μέρες τώρα ψάχνω ιδέες για να αποφασίσω τι θα φτιάξουμε με τα παιδιά για τον μπαμπά, για την γιορτή του πατέρα. Με τις εκδηλώσεις όμως των σχολείων αυτήν την τελευταία εβδομάδα ξεχάστηκα και τo άφησα τελευταία στιγμή! Έτσι εχθές το μεσημέρι ανάμεσα στην γενική πρόβα για την παράσταση μπαλέτου της Μαρίας και την απογευματινή ετοιμασία για ένα κάλεσμα που είχα της νονάς του Θάνου, και ενώ φυσικά έλειπε ο μπαμπάς τους, πήρα τις τελικές αποφάσεις, τύπωσα όσα χρειαζόμουν και ετοιμάσαμε με τα παιδιά τις εκπλήξεις μας. 

    Πρώτα απ όλα τυπώσαμε, χρωματίσαμε, κόψαμε και κολλήσαμε χάρτινα γυαλιά που γράφουν dad! Έτσι, για να του χαρίσουνε αυτά που ετοιμάσανε φορώντας τα! Πολύ γέλιο! Ιδέα και link για να τα εκτυπώσετε από τις Mommy Wiki.

    Ιδέες για τη γιορτή του πατέρα
    Χάρτινα γυαλιά που γράφουν Dad

    Δεύτερον, ετοιμάσαμε 2 καρτούλες! Μία ο καθένας! Σε χαρτόνι τυπώσαμε την αρχική σελίδα της μηχανής αναζήτησης της Google. Έτσι γιατί ο μπαμπάς μας τα έχει πολύ καλά με την τεχνολογία. Κανονικά βέβαια σύμφωνα με την αρχική ιδέα έπρεπε να γράψει  ο καλύτερος μπαμπάς ή κάτι τέτοιο αλλά προτίμησε να γράψει Σ΄αγαπώ πολύ μπαμπά και δεν υπήρχε λόγος να της χαλάσω το χατήρι! Μέσα έγραψε όσα ήθελε να γράψει η ίδια. Στην ουσία του τραγούδησε τα λόγια του τραγουδιού “Η καλύτερη μαμά του κόσμου” σε παραλλαγή για τον μπαμπά.

    Κάρτα για την γιορτή του πατέρα
    Κάρτα έκπληξη για την γιορτή του πατέρα

    Για τον μικρό διάλεξα μια άλλη κάρτα. Τύπωσα από το word την λέξη μπαμπά σε διάφορες γλώσσες, ο μικρός τα έκοψε και τα κολλήσαμε στην καρτούλα του. Από κάτω ζωγράφισε μια ζωγραφιά. Έναν ήλιο αρχικά και μετά ένα παιδάκι (τον ίδιο) να μαζεύει λουλούδια για να τα χαρίσει στον μπαμπά για την γιορτή του. 

    Κάρτα για την γιορτή του πατέρα
    Κάρτα για την γιορτή του πατέρα

    Μέσα έγραψε και ζωγράφισε ό,τι ήθελε.  Εννοείται πως επειδή είναι προνήπια είχα γράψει εγώ το Σ αγαπώ μπαμπά και αυτός το αντέγραψε! Όλα τα υπόλοιπα είναι δικά του. Η ζωγραφιά σύμφωνα με αυτά που μου είπε σημαίνει: Μπαμπά σ ΄αγαπώ ως τον ουρανό! Σ΄αγαπώ ως το ήλιο , τ ‘αστέρια και το φεγγάρι! Δεν είναι συγκινητικό;

    Κάρτα για την γιορτή του πατέρα
    Ζωγραφιά για την γιορτή του πατέρα

    Διαβάστε περισσότερα:

    Τέλος ετοιμάσαμε στα ελληνικά μια ακόμη έκπληξη για τον μπαμπά. Πόσο καλά τον ξέρουνε και τι νιώθουνε κάποιες στιγμές με τον μπαμπά; Συμπληρώνουμε το “ερωτηματολόγιο” σύμφωνα με αυτά που ξέρουμε για τον μπαμπά. Δεν έχει σημασία αν οι απαντήσεις είναι σωστές! Πιστεύω πως ο μπαμπάς θα γελάσει αν τα διαβάσει!

    Δωρεάν εκτυπώσιμο για την γιορτή του πατέρα

    Της Μαρίας ήταν με κόκκινα γράμματα και το συμπλήρωσε μόνη της. Του Θάνου πάλι ήταν μπλε και το έγραψα εγώ αφού εκείνος πρώτα μου απαντούσε φυσικά. Στο κάτω μέρος ζωγράφισε ο καθένας τον εαυτό του μαζί με τον μπαμπά. Η όλη διαδικασία ήταν διασκεδαστική. Και για πρώτη φορά η μικρός μας άντεξε και δεν το μαρτύρησε στον μπαμπά του! Γιατί ως τώρα από την χαρά του όλο και κάτι λέει που δίνουν μια ιδέα στον μπαμπά πως κάτι ετοιμάζουμε!

    Την ελληνική δική μου έκδοση μπορείτε να βρείτε από εδώ (αποθηκεύστε και εκτυπώστε), αλλά και μέσω scribd (συνδεθείτε και μέσω του προφίλ σας στο facebook για να το κατεβάσετε). Όλα για τον μπαμπά μου
    Αν δεν είστε συμβεβλημένοι στο scribd (μπορείτε και μέσω fb να συνδεθείτε) στείλτε μου το μέιλ σας να σας στείλω το pdf  ή το word. 

    Γιορτή του Πατέρα
    Χρόνια πολλά μπαμπά! Σε αγαπάμε ως τον ουρανό, τον ήλιο και το φεγγάρι!

    Διαβάστε ακόμη στο Ανθομέλι:

    Μπαμπάδες δείξτε όλη σας την αγάπη με πράξεις, με πολύ παιχνίδι με τα παιδιά, με εκδήλωση συναισθημάτων και με πολύ τρυφερότητα και θα λάβετε πολύ πολύ αγάπη από τα παιδιά σας! 

    Εμείς το μπαμπά μας το συγκινήσαμε! Εσείς; 

    Και του χρόνου!

    ΥΓ. Δείτε στο Ανθομέλι κι άλλες ιδέες για δώρο στον μπαμπά εδώ για να φτιάξετε μπλουζάκια DIY κι εδώ για να τυπώσετε κούπες με τις δικές σας φωτογραφίες. Δείτε επίσης ένα συμβολικό δώρο για το μπαμπά και ιδέα για το πως μπορούν τα παιδιά να του το προσφέρουν.

    Kathy 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    18 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κατερινάκι μου τι υπέροχη έκπληξη και για μένα (!) και για τον μπαμπά σας! Συγκινήθηκα βρε συ! Ειδικά το ερωηματολόγια ανυπομονώ να μου το διαβάσεις να δω τι έγραψαν. Εμείς πάλι είμαστε για ξύλο καθώς ακόμα και αφού μου το είπες στο τηλ. το ξεχάσαμε! Τουλάχιστον πήγαμε στην θάλασσα και ευτυχώς περάσαμε ωραία! Φιλάκια και να τον χαίρεστε τον μπαμπάκα σας και φυσικά κι εμείς τον δικό μας! Callie

    2. Αχ! Τι συγκινητικό! Πολύ γλυκιά έκπληξη!! Είμαι σίγουρη πως ο μπαμπάς της οικογένειας το χάρηκε!! Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες!! 🙂
      Φιλιά!

    3. Χρόνια σας πολλά ! Τώρα μόλις το είδα (αν είσαι εξώ από το χορό..) Εμ, και ο μπαμπάς (ο κάθε) να μην γιορτάσει ? Μόνο η μάνα θα έχει την τιμητική της? Πολύ interactive μέρα Kathy και μπράβο για τις ιδέες !! Το κατα διασκεδάσατε όλοι σας (και ο μπαμπάς σας, θα φούσκωσε σαν παγώνι με τέτοιες εκπλήξεις).Φιλιά!

    4. Και του χρόνου!!! Φαίνεται πόσο το χάρηκε ο μπαμπάς! Έλιωσε νομίζω χιχιχιχι
      Φανταστική ιδέα τα γυαλιά. Χάρηκα που μια ιδέα που βρήκες στο μπλογκ μου έγινε μέρος του…σχεδίου 😉 🙂
      Σε φιλώ Κατερινάκι μου

    5. πω πω ομορφα δωρα για τον μπαμπα!!!πολυ γελασα με τις απαντησεις των παιδιων στο ερωτηματολογιο…ειναι υπεροχο πως βλεπουν τα παιδια τον μπαμπακα τους!!

    6. ΑΠολαυστική καισυγκινητική η ανάρτησή σας κορίτσια!να τον χαίρεστε τον μπαμπάκα σας και να του κάνετε πάντα εκπλήξεις αγάπης!να περνάτε καλά ξένοιαστα και χαρούμενα!!Σας στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!

    7. Δεν είχα δει την ανάρτησή σας εγκαίρως και μου ξέφυγε η περσινή ιδέα της Σοφίας "όλα για το μπαμπά μου"!!! Φτου και ξαναφτού!!! Αλλά μεγαλουργήσατε εσείς καλέ! Και τα γυαλάκια και όλα σας!!! φορούσε πάνα ο μπαμπάς σας????
      Εμείς του φτιάξαμε με φωτογραφίες μας κάρτες μαζι μετα παιδιά και τις στειλαμε με email για εκπληξη!! του κάναμε και πρωινο με τα όλα του και όλα τα χατίρια τη μέρα εκείνη!!!
      Φυλάω την ανάρτησή σας για του χρόνου λοιπόν! Μπράβο για τις όμορφες ιδεές και των mommywiki!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης