ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Let’s party or not? 20+ ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ για παιδιά και εφήβους

  Η μέρα σήμερα είναι εορταστική μιας και η αδερφή μου, η Κατερίνα, έχει τα γενέθλιά της. Μια τέτοια μέρα, λοιπόν, το θέμα της σημερινής ανάρτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από “Πάρτυ” και συγκεκριμένα τα εναλλακτικά πάρτυ! Όχι για μεγάλους αλλά για τους μικρούς μας φίλους που έχουν περάσει την ηλικία που τα μπαλόνια και τα τα δυο-τρία ξαδέρφια τους ως καλεσμένους τους αρκούσαν. Πάρτυ, λοιπόν, αλλά για λίγο μεγαλύτερα παιδιά που μπήκαν στην προεφηβεία ή είναι στην εφηβεία και το παν γι’ αυτά είναι οι φίλοι τους και το να περάσουν καλά μαζί τους!

  Εναλλακτικά πάρτυ για εφήβους, πάρτυ για μεγάλα παιδιά (προεφήβους), πάρτυ πρωτότυπα, πάρτυ για παιδιά που τους αρέσει το κάτι διαφορετικό. Το κείμενο το έχει γράψει η Κατερίνα και σας αφήνω να το απολαύσετε και να εμπνευστείτε!!

  Για ποιους λόγους μια μαμά δεν θέλει να κάνει πάρτυ στο σπίτι

  Το τελευταίο διάστημα ακούω πολύ συχνά μαμάδες με παιδιά 8-10 χρονών ή και μεγαλύτερα του γυμνασίου να είναι προβληματισμένες γιατί θα ήθελαν πολύ να κάνουν ένα πάρτυ για τα παιδιά τους αλλά να μην το αποφασίζουν τελικά για διάφορους λόγους.

  • Για οικονομικούς λόγους (ένα πάρτυ το διακοσάρι του το θέλει πλάκα πλάκα. Το λιγότερο!)
  • Για θέμα χώρου (μικρά διαμερίσματα δεν χωράνε πολλά άτομα και τα παιδιά θέλουν να καλέσουν πολλούς φίλους τους. Πολλές φορές πάλι εκτός από τους καλεσμένους από το σχολείο υπάρχει το κάλεσμα των θείων, των ξαδέρφων, των γειτόνων και ο κατάλογος δεν τελειώνει)
  • Για λόγους κούρασης (σου λέει η εργαζόμενη μαμά (ή μη) “Θα πρέπει να καθαρίζω το σπίτι πριν αλλά και μετά το πάρτυ”)
  • Για λόγους προετοιμασίας του μπουφέ (Σου λέει η δόλια η μάνα: “Δυο μέρες καθαρίζω και μαγειρεύω και μετά άλλες δυο μέρες τρώμε αυτά που περίσσεψαν και καθαρίζουμε όσα λερώσαμε!”)

  Και αφού για παιδότοπο δεν γίνεται λόγος (εκτός αν ο παιδότοπος έχει κάποια αίθουσα disco ή κάτι παρόμοιο), σε αυτή μας την ανάρτηση θα σας δώσουμε ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ για πιο μεγάλα παιδιά, για παιδιά στην προεφηβεία ή στην εφηβεία. Και φυσικά ανάλογα με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε θα πείτε και στα παιδιά να καλέσουν και τα ανάλογα άτομα.

  Ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ

  Πάρτυ σε αίθουσα bowling

  Αν τους αρέσει το bowling ή έστω κι αν πιστεύετε ότι θα τους αρέσει, συνδυάστε το παιχνίδι με το πάρτυ σας. Στους χώρους αυτούς συνήθως οργανώνουν και πάρτυ καθώς σας παρέχουν φαγητό και για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους καλεσμένους σας. Τέλειο και για τα σχετικά πιο μικρά παιδιά (τύπου 8-10 χρονών) γιατί ο χώρος είναι σχετικά φυλασσόμενος. Η Μελίτα πρόσφατα πήγε σε δύο και ενθουσιάστηκε. Βέβαια η διάρκεια συγκέντρωσης ενός 6χρονου είναι σαφώς μικρότερη, οπότε ένα παιχνίδι της ήταν αρκετό. Συνήθως όμως σε αυτούς του χώρους προσφέρουν σίγουρα δύο παιχνίδια ανά ομάδα.

  enallaktika_party_1
  Πάρτυ σε bowling

  Πάρτυ στο Luna park

  Το πάρτυ αυτό είναι ιδανικό για παιδιά στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου. Προσφέρετε στα παιδιά σας και στους φίλους τους την είσοδο του λούνα παρκ (τα γνωστά βραχιολάκια) και ένα γεύμα που θα επιλέξετε εσείς για όλους ώστε να σας βγει και πιο οικονομικά. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά θα σας λατρέψουν!! Δώστε τους λίγο χώρο να νομίζουν ότι είναι και μόνα τους και τότε σίγουρα θα σας ευχαριστούν για πολύ καιρό!

  enallaktika_party_2
  Πάρτυ στο Λούνα Παρκ

  Πάρτυ στην παραλία ή στο camping

  Έχει τύχει να παραβρεθώ σε πάρτυ στην αμμουδιά στο camping και ήταν πραγματικά υπέροχα. Έτσι όπως ήμασταν με τα μαγιώ μετά το απογευματινό μπάνιο κατευθείαν ξεκίνησε το πάρτυ! Χρειάζεται, ωστόσο, καλό ηχοσύστημα και καλή επιλογή στην μουσική. Λίγα φαγητά ή γλυκά και μια τούρτα! Και φυσικά νερό! Πρώτα όμως εννοείται πως θα έχει πολύ πολύ παιχνίδι, όπως ομαδικά παιχνίδια που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Αν πάλι δεν θέλετε να κουραστείτε με την οργάνωση, απλά κλείστε κάποιο beach bar  ξεφαντώστε στην παραλία με μουσικούλα, φαγητό και μπανάκι!!!

  Διαβάστε στο ανθομέλι: Πάρτυ με θέμα Paw Patrol στο camping

  enallaktika_party_3
  Το δικό μας πάρτυ στο κάμπινγκ είχε και νεροπόλεμο

  Διαβάστε περισσότερα:


  Πάρτυ στην πυλωτή της πολυκατοικίας ή στην αυλή ή στο υπόγειο χώρο ενός σπιτιού

  Μην γκρινιάζετε… απλά χρειάζεται λίγο κουβάλημα παραπάνω για να μεταφέρετε όλες τις καρέκλες και τα τραπέζια στο χώρο. Κατά τ’  άλλα το σπίτι σας θα παραμείνει καθαρό και ανέπαφο. Αν υπάρχει κάποιος χώρος με ψυγεία καλώς αλλιώς θα χρειαστείτε επίσης φορητά ψυγειάκια ή φελιζολένια κούτα με πάγο. Αν δεν έχετε ψυγειάκια δείτε το δικό μας κόλπο για τη διατήρηση του πάγου εδώ. Η εμπειρία μας στα πάρτυ στην αυλή και στην πυλωτή είναι μεγάλη. Σίγουρα χρειάζεστε αρκετά χέρια για βοήθεια πριν και μετά και… καλούς φίλους για το κουβάλημα. Ωστόσο δεν το αλλάζω με τίποτα, ευτυχώς έχουμε καλοκαιρινά γενέθλια, γιατί έχω την δυνατότητα λόγω ανοιχτωσιάς να φωνάξω πολύ κόσμο και να απολαύσουμε όλοι το πάρτυ σε ανοιχτό χώρο.

  Party%2BWinx%2BClub%2B5.jpg
  Δείτε επίσης το πάρτυ Χαβάη, το πάρτυ Winx, το πάρτυ Γοργόνα και εδώ το πάρτυ Μονόκερο

  Δείτε στο Ανθομέλι: Πάρτυ Tutti Frutti για τη Μελίτα που έγινε 8 στην πυλωτή.

  Δείτε ακόμα: Δείτε το πάρτυ με θέμα μονόκερος στην πυλωτή.

  Πάρτυ στο σινεμά/θέατρο

  Επιλέξτε μια καλή ταινία και καλέστε λίγους και καλούς ώστε να μην σας βγει ακριβά. Ποπ κορν και αναψυκτικό είναι αρκετά για κέρασμα. Αν και στις μέρες μας θα βρείτε άπειρες επιλογές… ακόμα και οι πίτσες επιτρέπονται στα μεγάλα σινεμά!!! Για να μην πω ότι μπορείτε να κλείσετε την Golden αίθουσα για πριβέ ταινιούλα με πίτσα ή χάμπεργκερ για τα παιδιά και καφέ για τους μεγάλους! Έχουμε πάει δύο φορές και έχουμε περάσει μικροί και μεγάλοι θαυμάσια! Στο τέλος μπορεί να συνδυαστεί με βόλτα στα μαγαζιά γιατί πολλοί κινηματογράφοι βρίσκονται μέσα σε εμπορικά.

  Το αν θα είστε κι εσείς ή οι μαμάδες μαζί με τα παιδιά εξαρτάται από την ηλικία των παιδιών και την περιοχή όπου μένετε. Δεν χάνετε ωστόσο να ρωτήσετε…οι μεγάλοι κινηματογράφοι προσφέρουν πλέον πακέτα πάρτυ.

  Δείτε το cinema πάρτυ εδώ σε χώρο εκτός σπιτιού.

  Πάρτυ προβολής ταινίας στο σπίτι

  Ποπ κορν και hot dog ή πίτσα και πατατάκια σε συνδυασμό με αναψυκτικά ή χυμούς και φυσικά μια καλή ταινία! (Έχετε και μια ακόμα για σιγουριά). Πάρτυ για λίγους και καλούς. Και για το τέλος λίγη σοκολάτα ή καραμελάκια. Αν πάλι δεν θέλετε να ετοιμάσετε τίποτε συνδυάστε το με το πάρτυ delivery (βλ. παρακάτω)! Για ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία αφήστε τα παιδιά να επιλέξουν την ταινία μαζί με τους φίλους τους!

  Let's party or not? 20+ ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ για παιδιά και εφήβους 6
  Στο δικό μας cinema party τα παιδιά είχαν δει το Dirty Dancing

  Δείτε το δικό μας Πάρτυ με θέμα το σινεμά εδώ

  Πάρτυ Delivery

  Καλείτε κάποιους φίλους του παιδιού ένα απόγευμα και παραγγέλνετε πίτσες ή γύρους και σουβλάκια. Τα παιδιά λατρεύουν το fast food.  Μπορείτε να το συνδυάσετε με το πάρτυ προβολής ταινίας στο σπίτι. Ειδικά τα μεγάλα παιδιά θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα το junk food!!

  enallaktika_party
  Εντάξει, πάρτυ μπορεί να μην κάναμε αλλά το ντερλίβερι… ε, ντελίβερι εννοούσα, το τιμήσαμε!

  Πάρτυ barbeque στην αυλή ή στο μπαλκόνι

  Εδώ αναλαμβάνει ο μπαμπάς! Εσείς ετοιμάζετε 1-2 σαλάτες, κάποιες αλοιφές ενώ ο μπαμπάς ψήνει πιτούλες και σουβλάκια. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται ποικιλία. Είπαμε θέλουμε να χαρούν τα παιδιά αλλά όχι να κουραστούμε! Αν πάλι επιμένετε… τι θα λέγατε για ψητές πατάτες και ψητά καλαμπόκια; Πλαστικά πιάτα και ποτήρια, λίγα αναψυκτικά και καλή μουσική! Μετά το φαγητό θα προτείνουμε ένα τύπου επιτραπέζιο όπως ζωγραφομαχίες, ταμπού ή παντομίμα; Πολύ γέλιο!! 

  Για πιο μεγάλα παιδιά του Λυκείου και με μαμά με καλή διάθεση και αγάπη για μαγειρική θα προτείναμε και το πάρτυ-τραπέζι στο σπίτι. Δεν θα ξεχάσω τα πάρτυ της Κάλης με καλεσμένους 12-15 άτομα. Στρώναμε τραπέζι μεγάλο στο υπόγειο του σπιτιού και η μαμά ετοίμαζε ταψιά με φαγητά και σαλάτες. Πιάνο εγώ, κιθάρα οι φίλοι μας, τραγούδι και πολύ κουβέντα και το πάρτυ ήταν σούπερ! Αν πάλι δεν γνωρίζουν κάποιο μουσικό όργανο και τo spotify είναι σπέσιαλ! Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με το Πάρτυ καραόκε (βλ. παρακάτω)

  camping%2B%25289%2529.JPG
  Πάρτυ με μπάρμπεκιου στο κάμπινγκ

  Πάρτυ καραόκε (ε, αυτό θα το ζήλευαν και μεγάλοι!)

  Χρειάζεστε μια συσκευή καραόκε που συνδέεται με την TV ή έναν υπολογιστή και βίντεο καραόκε από το youtube! Χρειάζεστε επίσης κι ένα μικρόφωνο! Αν δεν έχετε τίποτε από αυτά, υπάρχουν εταιρείες που παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

  Πριν κάποια χρόνια γιορτάζαμε την Πρωτοχρονιά στο σπίτι της αδελφής μου. (δυστυχώς χάσαμε όλες τις φώτο). Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο καλά περάσαμε με το καραόκε! Τραγουδούσαμε μέχρι το πρωί και οι γείτονες… δεν κοιμήθηκαν μέχρι το πρωί! Xιχι!

  enallaktika_party_5
  Πάρτυ καραόκε στο σπίτι κάποιων φίλων μας

  Πάρτυ  πικ νικ

  Πολλές ιδέες για πικ νικ μπορείτε να βρείτε στην ανάρτησή μας Ανοιξιάτικο Πικ νικ με την οικογένεια  και 10 βήματα για ένα υπέροχο πικ νικ. Πάντως για να κάνετε ένα τέτοιο πάρτυ δεν είναι απαραίτητο να πάρετε τα βουνά. Λίγη φαντασία και φύγαμε! Δες επίσης πώς να μετατρέψεις ένα πικ νικ σε παιδικό πάρτυ και την ανάρτησή μας ο απόλυτος οδηγός για ένα ανοιξιάτικο πικ νικ στην εξοχή. Είναι σίγουρο πως θα βρεις πολλές ιδέες.

  Αν έχετε αυλή τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, ειδικά εάν πρόκειται για μικρά παιδιά θα ενθουσιαστούν ακόμα κι αν δεν πάρετε τα βουνά! Αν το κάνετε σε κάποιο πάρκο ή κάποιο κτήμα ή κάπου που να έχει χώρο οργανώστε από πιο νωρίς τα παιχνίδια. Παιχνίδια που θα μπορούσαν να παίξουν μικροί και μεγάλοι. Σκοινάκι ομαδικό, λάστιχο, κρυφτό, τζαμί, αγαλματάκια, μήλα κ.λ.π. Μην ξεχάσετε να ετοιμάσετε κι ένα μίνι φαρμακείο! Παιδιά είναι αυτά! Τραπεζάκια δεν χρειάζονται. ίσως όμως οι γονείς μπορούν να φέρουν μαξιλάρια για να κάθονται. Τι θα λέγατε να  κάνατε το πάρτυ σε ένα πάρκο ή άλσος της περιοχής σας; Η φίλη Δήμητρα το τόλμησε και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό! 

  enallaktika_party_6

  Πάρτυ breakfast

  Το πάρτυ ξεκινάει στις 10.30 και τελειώνει στη 13.00 το μεσημέρι. Αν τα παιδιά δεν είναι πολλά μπορείτε να στρώσετε την τραπεζαρία και να τους ετοιμάσετε ένα σούπερ πρωινό. Κέικ, τηγανίτες, γάλα, δημητριακά κ.λ.π. Το πάρτυ θα κλείσει με παιχνίδι στο δωμάτιο του παιδιού ή στο κήπο (αν υπάρχει).

  Ιδέες για πρωινό ή brunch θα βρείτε εδώ.

  breakfast+party.jpg

  Δείτε το δικό μας πρωινό πάρτυ εδώ

  Πάρτυ spa (μόνο για κορίτσια)

  Είδη μακιγιάζ, όζες, φυσικές μάσκες για το πρόσωπο, αγγούρια για τα μάτια είναι ίσως τα βασικά για να πλαισιώσουνε ένα πάρτυ μόνο για κορίτσια! Η κόρη σας και οι φίλες της θα ενθουσιαστούν και φυσικά θα κουτσομπολέψουν μέχρι τελικής πτώσεως όλα τα αγόρια του σχολείου. Τι καλύτερο!!! 

  Μια ωραία έκπληξη για ένα spa πάρτυ είναι και οι πινιάτες μας με θέμα το spa. Πινιάτα κορίτσι με μάσκα προσώπου αλλά και η πινιάτα μανόν (όζα). Θα τις βρείτε στο κατάστημά μας We Love Pinatas στο jamjar και απ’ ευθείας από εκεί μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας!

  enallaktika_party_7

  Δείτε το Pyjama Party μας με στοιχεία από spa αλλά και τι παιχνίδια να παίξετε σε ένα υπέροχο pyjama party.

  Pάρτυ paintball (ειδικά για αγόρια)

  Σε ειδικούς χώρους για paintball μπορεί να κλείσετε για 1 ή 2 ώρες το χώρο και να αφήσετε τα παιδιά να ξεφαντώσουν!!! Μάχη με χρώματα και οι μικροί πολεμιστές έτοιμοι για επίθεση! Πρόσφατα κάναμε πάρτυ paintball στο Θάνο μας και τα παιδιά πέρασαν υπέροχα! Το προτείνω ανεπιφύλακτα! 

  Στο We Love Pinatas κατάστημά μας θα βρείτε χειροποίητη πινιάτα για πάρτυ με θέμα paintball (στόχος). Μπορείτε να κάνετε την αγορά σας από εδώ.

  Πάρτυ Golf 

  Να μια ακόμα ιδέα που μπορείτε να αξιοποιήσετε. Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ειδικός χώρος για mini golf και επειδή κάναμε εκεί τα γενέθλια του Θάνου μας να σας πω ότι ήταν μια πολύ ωραία ιδέα. Υπάρχει δάσκαλος που είναι μαζί τους για 2 ώρες και τα παιδιά μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Με μια πίτσα και λίγα αναψυκτικά ή χυμούς, τα παιδιά περνάνε ένα υπέροχο πρωινό!

  Πινιάτα με θέμα το mini golf μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας πατώντας εδώ.

  party_mini_golf_9
  Το πάρτυ του Θάνου μας σε αίθουσα mini Golf

  Δείτε το πάρτυ μας σε χώρο Mini Golf εδώ

  Πάρτυ σε κάποιο μουσείο 

  Πλέον πολλά είναι τα μουσεία που οργανώνουν πάρτυ ανάλογα με το είδος τους. Η φίλη μας Σοφία  (η γνωστή Shareyourlikes!) οργάνωσε το πάρτυ του γιου της στο μουσείο Πειραμάτων με πολύ επιτυχία! Μια άλλη πρόταση είναι και πάρτυ στον Ελληνικό Κόσμο ένα πάρτυ σχεδιασμένο από το εξειδικευμένο τμήμα Μουσειοπαιδαγωγών του ΙΜΕ (Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού) και γίνονται μέσα στους χώρους του μουσείου, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. Mία βόλτα στο διαδίκτυο θα σας δώσει πολλές λύσεις καθώς το “φαινόμενο” Μουσεία γίνεται, ευτυχώς, όλο και πιο οικείο στα παιδιά.

  Disco Πάρτυ

  Aααα έχουμε πάει και έχουμε περάσει εξαιρετικά. Υπάρχουν πλέον ειδικοί χώροι σαν μίνι ντίσκο που διατίθενται για παιδικά πάρτυ. Σε αυτό που είχαμε πάει εμείς υπήρχε επίσης ένας φανταστικός ανιματέρ που έπαιξε παιχνίδια με τα παιδιά, τραγούδησαν καραόκε, έκαναν χορογραφίες και στο τέλος σηκωθήκαμε μικροί και μεγάλοι σε μια ξέφρενη και άκρως χιουμοριστική χορογραφία. Για κάντε την έρευνά σας!

  Πάρτυ σε πισίνα

  Έχετε σπίτι με πισίνα ή μπορεί να σας την παραχωρήσει κάποιος συγγενής; Πάρτυ για λίγους  γιατί το νερό θέλει προσοχή για να μην έχουμε παρατράγουδα! Φυσικά υπάρχουν και οι πισίνες επί πληρωμή όπου διοργανώνουν και πάρτυ!!! Μια μαθήτριά μου το είχε κάνει και είχαν περάσει υπέροχα με τους συμμαθητές της! Επίσης πριν δύο χρόνια το δοκίμασε και η Κάλη για την μικρή της Μελίτα διοργανώνοντας ένα πάρτυ με θέμα το Φλαμίνγκο και τα αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Το καταδιασκέδασαν μικροί και μεγάλοι. 

  Ωστόσο υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές όπως το να κάνετε το πάρτυ σας σε ένα κολυμβητήριο. Μπορεί να παιδιά σας να μην παρακολουθούν μαθήματα κολύμβησης αλλά υπάρχουν ίσως στην περιοχή σας κάποια κολυμβητήρια που προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες.  

  enallaktika_party_2
  Από το πάρτυ της Μελίτας στην πισίνα

     Δείτε το πάρτυ μας με θέμα το Φλαμίνγκο στην πισίνα 

  Πάρτυ σε καφετέρια/beach bar

  Ξέρω πως σας ακούγεται κάπως αλλά τι να κάνουμε που τα παιδιά μεγαλώνουν και θέλουν και αυτά τον ελευθερία και τους φίλους τους. Αν λοιπόν είστε γονιός προ-εφήβου, δείξτε λίγο κατανόηση και στα θέλω του παιδιού και δίνοντας συγκεκριμένες ελευθερίες και συγκεκριμένο drink list επιτρέψτε του να βγάλει έξω τους φίλους του σε μια καφετέρια ή για φαγητό (έστω κι αν εσείς κάθεστε λιγο πιο πέρα,χιχι). 

  party_efiviko
  Και φυσικά επειδή το αλκοόλ απαγορεύεται, κεράστε τους δροσερές γρανίτες

  Δείτε το πάρτυ μας σε beach bar με… γεύση λεμονιού εδώ.

  Πάρτυ σε Escape Room  

  Πολύ μόδα τελευταία, δεν μπορείτε να πείτε! Τα παιδιά τρελαίνονται για αυτά τα δωμάτια δύσκολης διαφυγής και πλέον όλοι αυτοί οι χώροι προσφέρουν πακέτα για πάρτυ. Διαλέξτε ένα ανάλογα με την ηλικία του παιδού σας και αφήστε τους για 2+ ώρες να διασκεδάσουν και να χτυποκαρδίσουν και λίγο παραπάνω. 


  Οι πινιάτες του Ανθομέλι (we love pinatas) μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στα εναλλακτικά πάρτυ!

  Πριν κλείσουμε να σας θυμίσουμε ότι ανεξάρτητα από το πάρτυ που θα επιλέξετε, μια πινιάτα είναι πάντοτε must! Μπορείτε να παραγγείλετε τη δική σας από το Ανθομέλι και το #WeLovePinatas και συγκεκριμένα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση:

  Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα σχέδια για πινιάτες We Love Pinatas.

  we_love_pinatas_piniates_party

  Κι άλλες ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ

  Δείτε επίσης την ανάρτησή μας Ώρα για παιδικό πάρτυ με πολλές ιδέες και συμβουλές για το πως να οργανώσετε ένα υπέροχο πάρτυ. 

  Επίσης μπορείτε να βρείτε στην κατηγορία Ιδέες για δώρα όλες τις αναρτήσεις μας για να μην σπάτε το κεφάλι σας τι δώρω να πάρετε!

  Αν πάλι είστε party freak… τότε ρίξτε μια ματιά και στα πάρτυ για ενήλικες!

  Προετοιμαστείτε για το πάρτυ σας με το δωρεάν εκτυπώσιμο οργάνωσης πάρτυ 

  Ό,τι και να διαλέξετε μπορείτε να το προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες και φυσικά στα δικά σας οικονομικά. Δεν μου αρέσει που ακούω μαμάδες με παιδιά 8-10 χρονών “Σιγά μην κάνω πάρτυ, τόσα χρόνια πάρτυ τους κάνω…φτάνει πια μεγάλωσαν!” Ε, όχι δεν μεγάλωσαν! Παραδεχθείτε το ότι όλα είναι μια δικαιολογία για να μην κάνετε το πάρτυ για τους δικούς σας λόγους! Πάρτυ μπορεί να μην κάνετε με την έννοια του πάρτυ αλλά φανταστείτε πόσο χαρούμενα θα τα κάνετε αν καλέσετε τους φίλους τους να σβήσουν μαζί την τούρτα για τα γενέθλιά τους! Άσε τα δώρα που θα λάβουν!

  Υπάρχουν πολλά μέρη – ειδικά στις μεγάλες πόλεις – που μπορείτε να κάνετε τα πιο πρωτότυπα και εναλλακτικά πάρτυ αλλά δεν είναι σκοπός μας να σας τα ονομάσουμε ένα ένα. Δεν είναι σκοπός μας η διαφήμιση κάποιων συγκεκριμένων χώρων. Και ειλικρινά επειδή δεν το έχω ψάξει από οικονομικής απόψεως όλα είναι και σχετικά ανάλογα με την τσέπη του καθενός.

  Επίσης το τι θα επιλέξετε εξαρτάται άμεσα από την ημερομηνία γενεθλίων ή γιορτής του παιδιού σας. Εγώ για παράδειγμα έκανα πάντα πάρτυ τον Νοέμβριο για την γιορτή μου γιατί τα γενέθλιά μου ήταν τον Ιούνιο αφότου έκλειναν τα σχολεία. Η αδερφή μου πάλι γιόρταζε άλλοτε τα γενέθλιά της που ήταν το Ιανουάριο και αργότερα όταν μεγάλωσε γιόρταζε στην γιορτή της που ήταν στις αρχές του Ιουνίου.

  Τώρα τι να σας πω! Αν μετά απ’ όλα αυτά δεν βρήκατε κάτι που να σας αρέσει τότε καλά θα κάνετε τουλάχιστον να περάσετε ποιοτικό χρόνο οικογενειακά. Βόλτα στα μαγαζιά για επιλογή του δώρου, φαγητό όλοι μαζί, μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή ακόμη κι ένα ταξίδι αν το πρόβλημά σας δεν είναι το οικονομικό! 

  Να μην ξεχάσω να πω φυσικά ότι όσο πιο μεγάλα είναι τα παιδιά σας τόσο πιο πολύ ανάγκη έχουν τους φίλους τους. Καλοί και οι γιαγιάδες, οι οικογενειακοί φίλοι, οι θειάδες και όλοι αυτοί οι υπέροχοι συγγενείς σας αλλά ειδικά από τα μέσα του δημοτικού και έπειτα καλό θα είναι να καλούνται με μέτρο και φυσικά ανάλογα με το είδος του πάρτυ… να δω την Γιαγιά Τάδε να παίζει paintball και τι στον κόσμο,χιχι!!!

  Kathy (+Callie) 


  Υ.Γ. θα ήθελα να ευχηθώ στην αδερφή μου Κατερίνα, Χρόνια Πολλά!!! Σαν σήμερα 24/6 πριν μερικά (λίγα, καλέ) χρόνια, η οικογένεια της Μαμάς μου και του Μπαμπά μου έγινε τριμελής και αυτό τους έκανε πραγματικά πολύ ευτυχισμένους. Κατερίνα μου να σε χαιρόμαστε όλοι και να είσαι  πάντα τόσο γεμάτη και δημιουργική όσο σήμερα! Σε αγαπάω και χωρίς εσένα δεν θα ήμουν αυτή που είμαι! Να είσαι γερή εύχομαι και να είμαστε αγαπημένες για πάντα!!

  Pin it for later

  Ιδέες για εναλλακτικά πάρτυ για εφήβους και παιδιά από το www.anthomeli.com

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  Kathy
  Kathyhttps://www.anthomeli.com
  Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

  17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Α, όλα κι όλα! Let's Party θα πω κι εγώ! Λίγοι/πολλοί, μικροί/μεγάλοι δεν έχει σημασία! Τα πάρτυ φέρνουν πάντα χαρά! Ωραίες ιδέες μας δώσατε!
   Και Χρόνια Πολλάαααααα Κατερινάκι!

  2. Χρόνια πολλά!!!
   Λοιπόν,σε παραδέχομαι!Έχεις κάνει μεγάλη έρευνα για τα πάρτυ και μας έδωσες πολλές ιδέες!Συμφωνώ μαζί σου.Τα παιδιά σε όλες τις ηλικίες θέλουν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους και λυπάμαι κι εγώ που ακούω να λένε στα παιδιά,τι τα θέλετε τώρα…μεγαλώσατε…Μια φορά στην ζωή τους γίνονται 1,2,3,…χρονών.'Οσο για τα έξοδα συμφωνώ,αλλά μπορούν να γίνουν γενέθλια και με λίγα χρήματα!
   Σας φιλώ κορίτσια μου!

  3. Κάλη μου χρόνια πολλά στην αδερφούλα σου!
   Σε λίγες μέρες θα σου στείλω και το δικό μας Link απο το Αραχνοπάρτι κι εύχομαι να έχει επιτυχία! Φιλιά

  4. Καταρχήν χρόνια πολλά και καλά στο Κατερινάκι!
   Κατά δεύτερον αυτη η ανάρτηση ''πινάρεται'' για τωρινή και μελλοντική χρήση! τελειες ιδέες!
   να στε καλα και οι δυο ζουζουνες!

  5. Κατερινάκι χρόνια πολλά και καλά να είσαι γερή και ευτυχισμένη!!!!!
   Κάλη μου να τη χαίρεσαι την αδελφούλα σου!!!!!!
   Όσο για τις ιδεές για πάρτυ πραγματικά η χαρά μικρών και μεγάλων!!!!Ιδέες για όλα τα βαλάντια!
   Σας φιλώ γλυκά κορίτσια!!!

  6. Ηθελα ηχητικο ντοκουμεντο απο την Καλη να τραγουδαει καραοκε!!!
   Χρονια πολλα Κατερινακι μας γλυκο και δημιουργικο. Υπεροχη μανουλα, ακουραστη blogger, αισθαντικη μουσικο και αξια συγυζο.
   Καλα, υπαρχει περιπτωση να μην βρουμε τελειες ιδεες για παρτι εδω μεσα?? μας εδωσες πολλες. Εχω στο μυαλο μου πολυ το παρτι πικ νικ, σε μουσειο ή στον κινηματογραφο. Δυστυχως εχουμε μικρο σπιτακι και δεν χωρανε ολοι οι φιλοι των παιδιων μας. Ασε που δεν μου αρεσει να κανω διαχωρισμο ποιους θα καλεσω.
   Η αναρτηση φυλασσεται για παντα!!!

  7. Χρονια πολλά Κατερίνα! Και ότι σήμερα σκεφτόμουν τι θα κάνω όταν μεγαλώσουν τα αγόρια μου. Τελικά αρκει να δουμε μαζι την ανάρτηση αυτή και να αποφασισουν.Φιλάκια

  8. Μπράβο κορίτσια είστε ανεξαντλητες!!!! Χρονια πολλα κ στη μια αδερφούλα, η οποία κέρδισε κ δωράκι! Σας έστειλα μήνυμα που δε λάβατε , γι αυτό δείτε το σχόλιο που άφησα στη σχετική ανάρτηση για να μου στείλετε μια διευθυνση. Φιλακια !

  9. Παιδια χρειάζομαι βοηθεια …. θελω να κανω παρτυ, είμαι 14 και θα ειναι 80 άτομα, θα το κανω μαζι μ μια φιλη.. ξερετε κανεναν ενοικιαζομενο χωρο__ παρακαλώ απαντήστε

   • Ema καλησπέρα! Ολα εξαρτώνται από το που μένεις και το τι μπάτζετ έχετε. Θέλεις να μου στείλεις ένα προσωπικό μήνυμα στο [email protected] με περισσότερες λεπτομέρειες για να σου πω. Μια πρώτη πάντως περίπτωση θα είναι να πάτε σε κάποιο χώρο με πισίνα ή νεροτσουλήθρες για να διασκεδάσετε κιόλας τώρα που καλοκαιριάζει. Πες μου όμως περισσότερα για να σου στείλω κι άλλες ιδέες! Κάλη

   • Παιδια και εγωω χρειάζομαι βοηθεια …. θελω να κανω παρτυ, είμαι 14 και γινομαι 15 και θα εινα100 άτομα, . ξερετε κανεναν ενοικιαζομενο χωρο__ παρακαλώ απαντήστε

  10. Κοριτσάρες μου σας ευχαριστώ πολύ που προσθέσατε και το δικό μας πάρτυ στην τόσο χρήσιμη και καταπληκτική ανάρτησή σας!!! Τώρα το είδα:))
   Είστε μαγικές φιλενάδες!!!!!!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης