Διαγωνισμός Scarabeo Kids Απριλίου 2013- Νέα collection!-ΕΛΗΞΕ!

Kathy & Callie

Σήμερα ξεκινάει και πάλι ο μηνιαίος διαγωνισμός μας σε συνεργασία με την εταιρεία παιδικών ρούχων SCARABEO KIDS. (Εδώ μπορείτε να κάνετε like στην νέα τους σελίδα τους στο Facebook!)

Θυμάστε τον διαγωνισμό Δεκεμβρίου; Τόσο καιρό δεν είχαμε οργανώσει άλλο διαγωνισμό για τα ρούχα Scarabeo, επειδή περιμέναμε να ετοιμαστούν τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ρούχα της εταιρίας έτσι ώστε να σας χαρίσουμε δύο από αυτά. Ρούχα μοντέρνα, γεμάτα χρώματα για κορίτσια μικρά και μεγάλα που θέλουν να νιώθουν ξεχωριστά!!! Και θα τα καταφέρουν γιατί τα ρούχα Scarabeo έχουν το κάτι της τους! Εκτός από την καλή εφαρμογή, την σωστή ραφή, τα ποιοτικά τους υφάσματα ξεχωρίζουν και για τα ιδιαίτερα πατρόν και σχέδιά τους! Δείτε και μόνοι σας!

Κάθε μήνα η εταιρεία SCARABEO KIDS  χαρίζει όχι ένα, αλλά δύο κοριτσίστικα ρούχα σε δύο τυχερούς νικητές

Η collection περιλαμβάνει ρούχα για κορίτσια από 3 μηνών ως 13 ετών! Οπότε μαμάδες, μπαμπάδες, θείες, νονοί, γιαγιάδες σπεύσατε!Ενημερώνουμε ότι το ρούχο πάντα είναι της επιλογής της εταιρείας. Και να είστε σίγουροι ότι πάντα επιλέγουμε δώρο από τα καλύτερα!!!

*Τα δώρα θα είναι από την νέα collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013!Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 1997 από τους Γ. Σκάρας – Κ. Δεβετζάκη με την επωνυμία “SCARABEO”, με σκοπό την κατασκευή παιδικών ενδυμάτων ηλικίας από οκτώ μηνών έως δώδεκα ετών. Σε μικρό χρονικό διάστημα καθιερώθηκε στην ελληνική αγορά δημιουργώντας ένα μοναδικό στυλ στο χώρο του παιδικού ενδύματος με βάση την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί. Τα παιδικά ρούχα “SCARABEO” ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και στο σύγχρονο σχεδιασμό και διακρίνονται για την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, έχοντας ανταγωνιστικές τιμές. Κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα. 
 Πώς θα συμμετάσχετε!  

Για όσους συμμετείχαν και σε προηγούμενους διαγωνισμούς παρακαλούμε λίγη προσοχή στο παρακάτω κείμενο γιατί ο τρόπος διεξαγωγής τους διαγωνισμού έχει αλλάξει λίγο! 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
ΠΡΟΣΟΧΗ! 

Την απάντηση για τον διαγωνισμό και τα στοιχεία σας τα συμπληρώνετε στην φόρμα συμμετοχής που θα δείτε στο τέλος αυτής της ανάρτησης και όχι στα σχόλια!!! Συμμετοχές στα σχόλια της ανάρτησης δεν θα γίνουν δεκτές!  

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό πρέπει να απαντήσετε με ακρίβεια (και άσχετα με την ηλικία του δικού σας παιδιού) στην ειδική φόρμα που ακολουθεί στο τέλος αυτής της ανάρτησης στην ερώτηση:  «Ποιος οδηγός της collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 σας αρέσει περισσότερο;»Πατήστε στο παραπάνω link για να σας οδηγήσει  στο site της εταιρείας και επιλέξτε. Πατώντας πάνω στις εικόνες ανοίγει ένα παράθυρο με τα νούμερα των οδηγών. Ανατρέξτε στις σελίδες με το βελάκι.

Μην ξεχάσετε να γράψετε όνομα, το e-mail σας αλλά και την περιοχή σας σε περίπτωση που θέλετε να σας ενημερώσουμε για το που μπορείτε να βρείτε τα ρούχα SCARABEO KIDS στην περιοχή σας! (θα σας σταλεί e-mail) 

Σε περίπτωση που κληρωθείτε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και τότε θα μας πείτε το φύλο και την ηλικία του παιδιού για να σας στείλουμε το δώρο σας!

Επίσης παρακαλούμε όσοι έχετε Facebook, Twitter ή Google + να μην παραλείψετε να το κοινοποιήσετε  και στους φίλους σας!

 Προσοχή!!! 

  • Τα σχόλια και τα likes στο facebook δεν θα γίνονται δεκτά!!!! 
  • Συμμετοχές στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεν θα γίνουν δεκτές!
  • Ο νικητές θα ενημερωθούν με e-mail και θα πρέπει να απαντήσουν σε τρεις μέρες αλλιώς η κλήρωση επαναλαμβάνεται.
  • Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές ως τις 14 Απριλίου στις 12 το βράδυ και αμέσως μετά θα γίνει η κλήρωση. 
  • Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι της Ελλάδας και της Κύπρου
  • Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε αυτή την ανάρτηση! 

Το banner του διαγωνισμού μπορείτε να το βρείτε στην δεξιά στήλη του Ανθομέλι. 

Για διευκρινίσεις σε σχέση με τον διαγωνισμό γράψτε μας κάποιο σχόλιο ή στείλτε μας e-mail στο kathycallie@gmail.com. 

Καλή σας επιτυχία! Περιμένουμε τις συμμετοχές σας!

Αποτελέσματα Διαγωνισμού!

15/4/2013 (updated)
Σύνολο συμμετοχών: 222
Έγκυρες: 184

Και τα ονόματα των νικητών είναι
1) Μαρία Φωτοπούλου Αθήνα/Πετρούπολη
2) Θεόφιλος Παπαδόπουλος από Αθήνα/Ν. Σμύρνη

Πολλά πολλά συγχαρητήρια! Οι νικητές θα ενημερωθούν με μέιλ σε περίπτωση που δεν μας απαντήσουν σε 3 μέρες από σήμερα θα επαναληφθεί η κλήρωση.
     
Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.