ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πρωινή έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά

    Σήμερα για το σπίτι μας είναι μια μέρα χαράς!!! Σαν σήμερα γεννήθηκε ο αντρούλης μου και πατέρας των παιδιών μου, ο Γιώργος… και ξέρετε τι λένε… όπου Γιώργος και μάλαμα!!! Έτσι μέσα από την σημερινή μου ανάρτηση θα ήθελα να του ευχηθώ από καρδιάς Χρόνια Πολλά και πάνω απ’ όλα με υγεία και πολύ οικογενειακή ευτυχία!  Τα γενέθλιά του, λοιπόν, δεν θα τα αφήναμε να περάσουν χωρίς να τα γιορτάσουμε. Με τα παιδιά ετοιμάσαμε μια πρωινή έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά τους! Ας πούμε έκπληξη δηλαδή γιατί κάποια πράγματα τα γνώριζε ήδη αφού ο μικρός μαρτυριάρης μας χτες το πρωί που τον ξύπνησε του λέει: Μπαμπά αύριο είναι τα γενέθλιά σου! Δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο! Χιχι!

    Εκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά
    Εκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά

    Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό δεν τον βλέπουμε πολύ μιας και η δουλειά του αυτή την περίοδο απαιτεί πολλές ώρες εκτός σπιτιού! Τα παιδιά, δυστυχώς, και το βράδυ αλλά και το πρωί πριν φύγουν για το σχολείο τον βλέπουν για πολύ λίγο ή και καθόλου. Έτσι για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε τούτη την μέρα των γενεθλίων του σκέφτηκα να σβήσει τα κεράκια το πρωί πριν να φύγουν τα παιδιά για το σχολείο!

    Την προηγούμενη πήγα να παραλάβω το δώρο που του παρήγγειλα (συλλέκτη σκόνης για τρυπήματα στον τοίχο με τρυπάνι. Μαστοράτζας ο μπαμπάς!) και τα παιδιά ζωγράφισαν χαρτί περιτυλίγματος και του έφτιαξαν και δύο ζωγραφιές με ευχές! Όσο για την τούρτα, αυτή  ετοιμάστηκε αργά το βράδυ αφού γύρισα από την δουλειά. 

    Σήμερα το πρωί ξύπνησα κατά τις 6.30 για να προετοιμάσω τον χώρο, ξύπνησα τα παιδιά γύρω στις 7 κι εκείνα πετάχτηκαν αμέσως από το κρεβάτι και όσο πιο γρήγορα μπορούσαν ήπιαν γάλα, ντύθηκαν, πλύθηκαν και μετά έτρεξαν να τον ξυπνήσουν λέγοντας του χαρούμενα Χρόνια Πολλά!

    Πρωινή έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά 2
    Ετοιμα όλα για τα γενέθλια του μπαμπά

    Πόσο μεγάλη ήταν η χαρά τους που ετοίμασαν την έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά τους, δεν το φαντάζεστε! Στο σκοτεινό ακόμα σπίτι μας μιας και δεν είχαμε ακόμα ανοίξει τα πατζούρια αντηχούσαν οι χαρούμενες φωνούλες τους που τραγουδούσαν Να ζήσεις μπαμπάκα και χρόνια πολλά… και Happy Birthday!

    Πρωινή έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά 4
    Γενέθλια του μπαμπά

    Και μετά αγκαλιές, γελάκια και εξιστόριση των γεγονότων που συνέβησαν στο σχολείο τις τελευταίες μέρες! Νέα που ο μπαμπάς δεν γνώρισε και ήθελαν οπωσδήποτε να τα μοιραστούν μαζί του.  

    Πρωινή έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά 6
    Τα γενέλια του μπαμπά

    Και μόλις γύρισα από τα σχολεία, καφεδάκι και κεκάκι για πρωινό χαλάρωμα πριν ξεκινήσει μια γεμάτη μέρα! 

    Ανυπομονούμε να τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος για την δουλειά του και να το έχουμε σπίτι πιο πολλές ώρες και φυσικά να τον βάζουμε να κάνει και κανένα μαστόρεμα… τζάμπα το πήραμε το μηχάνημα;

    Σε αυτό το σημείο να προσθέσω, έτσι για να τα θυμόμαστε μετά από χρόνια, ότι την ίδια ώρα στην Αθήνα η μικρή μας ανιψούλα όταν της είπε η Κάλη ότι ο θείος Γιώργος σήμερα έχει γενέθλια και θα σβήσει τα κεράκια ξέρετε τι έκανε; Της λέει η μαμά της “τι θα πεις στον θείο Γιώργο;” Κι εκείνη μην μπορώντας να πει χρόνια πολλά έκανε με τα χεράκια της έλα-έλα!  

    Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Γιώργο μου! Σε αγαπάμε! Σ΄ ευχαριστούμε που μας φροντίζεις και μας αγαπάς!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    39 ΣΧΟΛΙΑ

    1. σε ευχαριστώ πολύ αγάπη μου,η έκπληξη ήτανε τέλεια. Από τα καλύτερα γενέθλια μου. Και εμένα μου λείπετε.

    2. Εντάξει τώρα…με κάνετε να δακρύζω πρωί πρωί..μεσημεριάτικα!Με τον μπαμπά πάνω από το σχόλιο μου και εσένα Κατερίνα μου..τι να πω!Χρόνια πολλά στον μπαμπά Γιώργο,να ζήσει χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!Τυχερός που σας έχει Κατερινάκι και εσείς το ίδιο επίσης!!
      Σας φιλώ!

    3. χρόνια του πολλά !!πάντα αγαπημένοι ,κι αν ,αν λέω ,μαλώσετε καμιά φορά ,να διαβάζετε αυτή την ανάρτηση και κυρίως ο μπαμπάς (πάντα αυτοί δε φταίνε ;)χαχαχα
      βάλε μας και τη συνταγή της τούρτας γιατί μια υπογλυκαιμία την έπαθα!!!

      • Ευχαριστούμε πολύ για την συμβουλή αλλά και τις ευχές!
        Το link της συνταγής της τούρτας θα το βρεις εδώ (devil' s cake) και με βγάζει για μια ακόμη φορά ασπροπρόσωπη!

    4. Χρόνια πολλά μπαμπά Γιώργο!!!!!! Η 1/4 ψυχή του Ανθομέλι!! Γιατί πίσω από ένα επιτυχημένο γυναικείο blog, κρύβεται πάντα ένα δυναμικό αντρικό μυαλό:)))
      Να είστε πάντα έτσι ευτυχισμένοι Κατερινάκι και να έχετε χρόνο για εκπληξούλες και χαρούμενες στιγμές!!!

      • Η 1/4 ψυχή του Ανθομέλι!! Ναι έχεις δίκιο αν σκεφτείς πόσες αναρτήσεις μας βασίζονται σε κατασκευές του αλλά και πόσο υπομονή κάνει μαζί μου όταν ασχολούμαι με το Ανθομέλι! Χαχα!

    5. Κατερίνα μου να τον χαίρεστε τον μπαμπά σας. Μου άρεσε πολύ η τούρτα, τα χαμόγελα των παιδιών σου και το σχόλιο που αφησε ο μπαμπας Γιώργος. Δεν θα σου κρύψω πως στεναχωρήθηκα που τα παιδιά δεν τον βλέπουν πολύ 🙁 Εχεις δουλεια εισαι στεναχωρημενος, δεν εχεις δουλεια παλι εισαι στεναχωρημενος… μια μεση λύση υπάρχει; Φιλια πολλα, λίγες μερες εμειναν να τα πούμε κι απο κοντά!

      • Ευτυχώς δεν τον βλέπουνε κάποια διαστήματα έντονης δουλειάς. Αυτό συμβαίνει 2 + 2 περίπου μήνες τον χρόνο. Τον υπόλοιπο καιρό είναι πιο χαλαρά και χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον πολύ περισσότερο. Απλά είναι μικρούλια και κάθε φορά που έρχεται αυτή η δύσκολη περίοδος πρέπει να τους το εξηγώ και να κάνουν υπομονή!

      • Για να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα αν έπρεπε να την κάνω την ανάρτηση. Την έκανα περισσότερο για μένα και το Γιώργο. Χαίρομαι που σας άγγιξε! Ευχαριστούμε για τις ευχές!

    6. Να τον χαίρεσαι κορότσι μου, να τον αγαπάς και να τον εκτιμάς.Σου το λέω εγώ με τη πείρα της ζωής με το σύντροφο μετά από τα παιδιά που πέταξαν από τη..φωλιά.Αυτός θα είναι εκείνος που θα είναι δίπλα σου. θα σε συντροφεύει και θα σε ξέρει περισσότερο από οποιοδήποτε στη ζωή σου.Να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά.

      • Με συγκίνησες με το σχόλιό σου αχτιδούλα μου! Ξέρω ότι μιλά εκ πείρας γιατί βλέπω πόσο δεμένοι είστε με το άντρα σου! Ευχαριστούμε από καρδιάς για τις ευχές σου!
        Kathy

    7. Να χαίρεστε τον πάτερ φαμίλια σας Κατερίνα μου! Να είναι πάντα γερός και δυνατός και να τον ξαφνιάζετε ευχάριστα με τόσο όμορφες εκπλήξεις!

      Δε μας είπες όμως. Το δώρο του άρεσε; Γιατί εγώ ψυλλιάζομαι ότι το δώρο το πήρες για τον εαυτό σου; Για να μη χρειάζεται να βάζεις ηλεκτρική σκούπα κάθε φορά που βάζει τρυπάνι ο μπαμπάς; Χαχαχα!

      Σε φιλώ!

    8. Ε, δεν το πιστεύω! Να κάνετε παρέα εσείς οι δύο! Το ίδιο έλεγε κι αυτός στα παιδιά "δήθεν" για πλάκα! "Καλά λένε τέτοια στα παιδιά ..να το πιστέψουν κιόλας; Αντί να μας λες ευχαριστώ για το δώρο σας!" Χαχα! Eίχε πολύ γέλιο! Eγώ πάντως την γλίτωσα την σκούπα! Χιχι!

    9. Να τον χαίρεστε Κατερινάκι μου γλυκό! Όμορφη η έκπληξη που του κάνατε 🙂 Εκτός από υγεία και ευτυχία, εύχομαι να μπορεί να βρίσκεται κοντά σας περισότερο χωρίς να σας λείψει τίποτα! 🙂
      Υ.Γ. Ε, το δώρο για σένα είναι…παραδέξου το 😛

    10. Α! Τι καλύτερο από μια έκπληξη και πόσο μάλλον όταν εισπράττεται από τον μπαμπά σας με τέτοια χαρά (μέχρι και μας έγραψε για αυτό). Να στε καλά και ευτυχισμένοι (και θα βρεθούν και περισσότερες ώρες μαζί) και τώρα σειρά έχει η Κάλη (μην μείνει παραπονεμένο το 2/4 του blog). Nα στε καλά κορίτσια και πάντα χαρές !

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης