Πινεζούλες! Pin any time!

Kathy & Callie

Μιας και η άνοιξη έχει μπει ήδη για τα καλά, ξέρω ότι όλες έχετε κατακλυστεί από ιδέες για την ανανέωση του μπαλκονιού, του σπιτιού, του κήπου ή ακόμα και της γκαρνταρόμπας σας… και από που παίρνετε ιδέες οι περισσότερες από εσάς; Από το Pinterest!! Λογικά λίγο ή πολύ όλοι γνωρίζουμε έστω και θεωρητικά το Pinterest….Αλλά ίσως και όχι! Εσάς που δεν το ξέρετε δεν θα σας αφήσω, όμως, έτσι. Πριν μπω στο κυρίως θέμα της ανάρτησής μου θα σας δώσω κάποια link για να μάθετε γι’ αυτό. Αν πάλι το γνωρίζετε και το χρησιμοποιείτε ίσως όσα γράφω παρακάτω θα σας λύσουν τα χέρια! 

Τι είναι το pinterest, γιατί να το χρησιμοποιήσω; (από την Ελπίδα και την Λίνα)
Πως να εγγραφώ και να το χρησιμοποιήσω; 

Αν θέλετε να βάζετε πινεζούλες (pins) σε ενδιαφέροντα θέματα-φωτογραφίες που βλέπετε όταν σερφάρετε και να τα αποθηκεύετε στους πίνακές σας (boards) έτσι ώστε να μη γεμίζετε τον σκληρό σας δίσκο με φωτογραφίες που σας ενδιαφέρουν, αλλά ούτε εσείς έχετε το pin it button στους σελιδοδείκτες σας, (κάτω από την διεύθυνση στον firefox), ούτε και η σελίδα που επισκεφθήκατε έχει το αντίστοιχο «κουμπάκι» για να το κάνετε τότε.. υπάρχει λύση! Φτάνει βέβαια να έχετε firefox  ή google chrome.

Πάτε εδώ για τον firefox:

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/pinterest-right-click/?src=api

Κάνετε εγκατάσταση και μετά θα σας ζητήσει επανεκκίνηση του  περιηγητή σας. Δεξί κλικ πάνω στις εικόνες που σας ενδιαφέρουν, πατάτε pin image, επιλέγετε τον board που θέλετε, πατάτε  PIN IT και είστε ΟΚ!

Πάτε εδώ για τον chrome:

https://chrome.google.com/webstore/detail/quickpin/bhogoimaoahmedeeahleijnpljdbammj

Ελπίζω να βοήθησα και να «καρφιτσώνετε» με περισσότερη ευκολία  τώρα!

Ακολουθείστε μας στο pinterest πατώντας τα αντίστοιχα link που θα βρείτε στην δεξιά στήλη του Ανθομέλι.

Kathy