ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!)

    Καλησπέρα σε όλους!

    Ξέρω ότι αυτές τις ημέρες έχετε βομβαρδιστεί από αναρτήσεις αφιερωμένες στις Ψηφιακές Γειτονιές και ίσως και μερικοί που δεν ήρθατε να έχετε κουραστεί από όλους εμάς τους τρελούς που γράφουμε και γράφουμε και γράφουμε… ωστόσο, το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς τους ανθρώπους που κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα είναι να τους αφιερώσουμε τουλάχιστον μία αναρτησούλα… τι είναι μια αναρτησούλα ακόμα μπροστά στην αιωνιότητα. Τίποτα! Γι’ αυτό κάντε το διαλειμματάκι σας και απολαύστε την!

    Η χαρά μου ήταν τεράστια όταν η Κατερίνα είπε το μεγάλο “Ναι” στους διοργανωτές των Ψηφιακών Γειτονιών και όταν τελικά έκλεισε το αεροπορικό της εισιτήριο για Αθήνα. Ένα τριήμερο αφιερωμένο σε εμάς τις δύο, με Teacher Tom, Ψηφιακές γειτονιές, και φυσικά όλα αυτά παρέα με το γνωστό παρεάκι (Β15) αλλά και τόσες άλλες μπλογκοφίλες που θέλαμε να ξαναδούμε ή να γνωρίσουμε. Μας περίμεναν μεγάλες στιγμές!!!

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 1
    Ωστόσο, οι μέρες λίγο πριν αυτό το τόσο σημαντικό για εμάς τριήμερο, μας επιφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις. Πρώτο και πιο αγχωτικό, η μόλυνση που έπαθε η Κατερίνα στο πρόσωπό της και δεν ήξερε τι να κάνει για να ηρεμήσει… γιατροί, γιατροσόφια και εκτενής καθαρισμός κάθε λίγο και λιγάκι ήταν οι σύντροφοί της για 5 μέρες πριν το μεγάλο Σάββατο. Όχι τίποτα άλλο αλλά οι οργανωτικοί Μικροί Μεγάλοι είχαν και live streaming και κάμερες και όλα… βρε παιδιά δεν σκεφτήκατε και λίγο όλους εμάς με την ακμή,χιχι!!! Με το ζόρι την έπεισα να μην το ακυρώσει. Πώς θα την έβλεπε τόσος κόσμος, σκεφτόταν!!! Παρ’ όλα αυτά, ομολογώ ότι όλοι ήσασταν απείρως διακριτικοί.. και ευχαριστούμε πολύ….έστω κι αν από μέσα σας μπορεί να απορούσατε αν αυτό ήταν το φυσιολογικό της πρόσωπο… όχι, δεν ήταν. Ελπίζω να σας έλυσα την απορία, χιχι!

    Δεύτερο σοκ, το ξαφνικό ταξίδι του Κώστα στο εξωτερικό, όπου μας ζόρισε καθώς δεν ήξερα τι να κάνω την Μελίτα… καθώς (τρίτο σοκ) η πεθερά μου ήταν άρρωστη με πυρετό! Άγιο είχαμε την Παρασκευή στον Teacher Tom που κατάφερε να την κρατήσει μέχρι της 9!

    Στην ζωή μου όμως θα το βροντοφωνάζω για να με ακούσουν όλοι οι απαισιόδοξοι (σε βλέπω εσένα, εκεί!)… κάθε εμπόδιο σε καλό! Το άγχος μου τελικά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο αν δεν την είχα μαζί μου… η παρουσία της μου έδινε χαρά, δύναμη και νομίζω και τύχη! Όσο η ίδια χαμογελούσε και έπαιζε με τις υπέροχες παιδαγωγούς, τόσο εγώ ήμουν ήσυχη. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση, τα καλά σας λόγια και την βοήθεια. Και όσο κι αν ο Χρήστος την έβλεπε στη σκηνή και σκεφτόταν, “μα δεν θα την πάρει επιτέλους;”, τουλάχιστον ήταν αρκετά κύριος για να μην με κάνει να αισθανθώ άσχημα. Χρήστο μου την επόμενη φορά υπόσχομαι να της βγάλω τις μπαταρίες,χιχι! Εξάλλου συνδυάστηκε πολύ καλά με την παρουσίαση της Κατερίνας για το Ανθομέλι και γιατί το ονομάσαμε έτσι! 

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 3
    Το βραχιολάκι δεν ήθελε να το βγάλει με τίποτε για τις επόμενες 2-3 μέρες! Κι αυτή blogger θα γίνει όταν μεγαλώσει μάλλον!
    Από αυτό το τριήμερο, ωστόσο, δεν θα ξεχάσω και το τρέξιμο… καλέ ούτε μαραθωνοδρόμοι! Για να προλάβουμε όλα αυτά και να είμαστε στην ώρα μας, τρέχαμε και γελούσαμε, βάζαμε hansaplast στα πόδια και τρέχαμε… αλλά τελικά άξιζε τον κόπο! 
    Φυσικά όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να ξεχάσω την κάρτα της φωτογραφικής μηχανής στο σπίτι! Ε, εντάξει, άγιο είχα που η Κατερίνα δεν με μαλλιοτράβηξε. Να είναι καλά η τεχνολογία των κινητών και φυσικά όλοι οι καλοί μας φίλοι που μας έστειλαν τις φωτογραφίες τους!

    Τρέχοντας λοιπόν, φτάσαμε και την Παρασκευή στο σεμινάριο του Teacher Tom, κάνοντας το Σοφάκι και τη Μαρώ να περιμένουν (κορίτσια σόρι). Ο δάσκαλος από την Αμερική μας άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα αλλά σίγουρα μας έδωσε τροφή για σκέψη… γίνεται άραγε όλο αυτό  να μεταφερθεί με επιτυχία στο ελληνικό σύστημα; Μεγάλη συζήτηση!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκμάθηση μέσα από το παιχνίδι είναι διασκεδαστική και για τον γονιό αλλά και για το παιδί και σίγουρα η επεμβατικότητα είναι ένα θέμα που όλοι οι Έλληνες γονείς θα πρέπει λίγο να κοντρολάρουμε!Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 5

    Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε την ομιλία του λίγο πιο διαδραστική. Φωτογραφίες, τρόπους παιχνιδιού περισσότερα παραδείγματα προσέγγισης των παιδιών γιατί, κακά τα ψέματα, η εικόνα παίζει μεγάλο ρόλο.  Επίσης μας ξένισε το γεγονός ότι από την μια ήθελε να μιλήσει ως παιδαγωγός και άρα εμάς τους γονείς μας άφησε λίγο με τις απορίες κι από την άλλη όταν τον ρωτήσαμε πως το σύστημά του μπορεί να συνδεθεί με την πρωτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας μας είπε ότι εκείνος μπορεί να μιλήσει μόνο για το εκπ/κό σύστημα της Αμερικής.
    Εμείς όμως περάσαμε τέλεια μιας και τελικά το highlight της βραδιάς ήταν η επανασύνδεση με καλές φίλες και η γνωριμία με αγαπημένες μπλόγκερς! 

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 7
    Καλέ τι χαμόγελα είναι αυτά…γέμισε η φωτογραφία ευτυχία!

    Και επιτέλους την επομένη, ώρα για Ψηφιακές Γειτονίες! Τι; Δεν τις ξέρετε; Ψέμματα! Νομίζω ότι δεν υπάρχει blogger ή ακόμα και αναγνώστης που να μην το πήρε μυρωδιά! 
    Τι οργάνωση, τι προσεύλεση, τι χαμόγελα και αγκαλιές, τι ενημέρωση! Παιδιά ήδη ανυπομονούμε για το επόμενο (διήμερο να το κάνετε καλύτερα). Ανεβάσατε τον πήχη πολύ ψηλά!

    Highlight της ημέρας… η ομιλία της Κατερίνας (KaPa world), εμπνευσμένη και όπως πάντα συγκινητική! Οσο για την αίθουσα, κατάμεστη από κόσμο που την χειροκρότησε με την καρδιά του!!!

    Εδώ το βίντεο με την ομιλία της που μας ξεσήκωσε!

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 9

    Οι σαΐτες μας με μήνυμα για Αγάπη και Οικογένεια (άραγε σε ποιανού τα χέρια να φτάσανε; Μέχρι τώρα δεν τις είδαμε σε κάποιον blogger)… δύο αγαθά που τα τιμάμε και προσπαθούμε να διαδίδουμε την ιδέα τους! 

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 11
     
    Fly high, fly fearlessly, fly to me!!!
     
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 13

    Kαι τα μηνύματα που λάβαμε…. “Αυτό που η κάμπια το λέει τέλος, η ζωή το λέει πεταλούδα” από την Ευγενία Δουβαρά και “Love to be loved” από την/τον Alex… παιδιά το μήνυμά σας ελήφθη!!!

    Επόμενο highlight… το πάνελ των αγαπημένων μου… αδερφή και φίλες με λίγο άγχος αλλά έχοντας ένα όμορφο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη… απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων… και ξέρετε τι, τα είπαν ωραία… γιατί ήταν ειλικρινείς! Μπράβο κορίτσια! Άνθρωποι καθημερινοί, άνθρωποι σας εσάς και εμάς που ξεδίπλωσαν κομμάτια από την ζωή και την ψυχή τους και μας έδειξαν ότι ο καθένας μπορεί αν το θέλει! 
     
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 17
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 19
    Όσο για τον Γιώργο, άμεσος, με χιούμορ και άνεση! Εύγε!
    Και κάπου εκεί, πέντε λεπτά πριν μιλήσει η θεία Κατερίνα… με παίρνουν στο τηλέφωνο… ότι η Μελίτα έκανε κακά της!!! Τρέχω (κάτι ήξερα που δεν φόρεσα τακούνια) και μην έχοντας χρόνο να την αλλάξω την παίρνω μαζί μου. Σαν είδε την θεία της αφηνίασε… και πώς κρατάς καθηλωμένο ένα σαλταμπιγκάκο; 
    Τι είπα όμως… κάθε εμπόδιο σε καλό! Η Κατερίνα βλέποντας την Μελίτα… άλλαξε με μιας τον λόγο που είχε ετοιμάσει και μίλησε γιατί άλλο…. για το όνομα του Ανθομέλι! Αυτό θα πει άνεση, κυρίες και κύριοι… δεν την χαρακτήρισαν τυχαία άνετη και έτοιμη πανελίστρια… τρέμετε πανελίστες!!! Ωστόσο, αν σας μύρισε κάτι δεν τα είχε κάνει η Κατερίνα από τον φόβο της… αλλά η Μελίτα!
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 21
    Ευχαριστούμε την Δήμητρα για κάποιες από τις φώτο που μας έστειλε
     
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 23

    Και κάπου εκεί γύρω στις 8.30 οι Ψηφιακές γειτονιές μας αποχαιρέτησαν με τον πιο ευφάνταστο τρόπο!!! Ραντεβού για του χρόνου και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε εκεί για να σας στηρίξουμε με την παρουσία μας!  Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 25

    Μας βλέπω μετά από χρόνια, να ερχόμαστε με τα μπαστουνάκια μας ως παλαίμαχοι blogger και να μας παρασημοφορείτε,χαχα!

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 27
    Ευχαριστούμε την Μαρία για την φωτογραφία!
    Μερικές από τις Β15 σε δράση. Από αριστερά… Κατερίνα, Κάλη, Μαρία, Σίνα, Ασπασία, Γεωργία, Βέρα, Μαρώ, και κάτω από αριστερά…. Μαρία, Δήμητρα, Αναστασία. Κορίτσια μου είστε το γλυκό παρεάκι που ανυπομονώ να δω κάθε μήνα! Κάθε μία ξεχωριστή, κάθε μία με την δική της προσωπικότητα αλλά όλες μαζί μια δύναμη και μια έμπνευση!

    Θα μπορούσα να γράφω ως αύριο για το συνέδριο και κυρίως για τα όσα μάθαμε σχετικά με τις τεχνικές blogging, την γιόγκα στην καρέκλα από την Ελένη Πετρουλάκη, τo speed dating, τις υπέροχες ομιλίες, την καταπληκτική διοργάνωση αλλά δεν θέλω να σας κουράσω. 

    Όταν τελείωσαν οι Ψηφιακές Γειτονιές, ήμασταν τόσο ενθουσιασμένες αλλά και συγχρόνως υπερφορτισμένες που το μόνο που θέλαμε είναι να συζητάμε γι’ αυτό, χωρίς όμως να έχουμε ακόμα την διάθεση να καταγράψουμε στο Ανθομέλι όλα αυτά που ζήσαμε. Προτιμούσαμε να μιλάμε για αυτά που ζήσαμε, για όλους αυτούς που γνωρίσαμε και για το τι τελικά αποκομίσαμε. 

    Στο μεταξύ συνεχίσαμε την γιορτή στο σπίτι γιατί οι αγαπημένοι μας διοργανωτές δώρισαν σε όσους μίλησαν στο συνέδριο ένα Home Alone kit που περιελάμβανε σαμπανίτσα και σιρόπι από φρούτα του δάσους, ποτήρια σαμπάνιας και μία συνταγή για το κοκτέιλ. Φράουλες δεν είχε το kit αλλά τα ανθομελάκια δεν μπόρεσαν να αντισταθούν…

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 29
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 31

    Ωστόσο, όταν άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες αναρτήσεις φίλων και γνωστών, το μυαλό μας έτρεχε στο τι τελικά θέλαμε να καταγράψουμε. Τι απ’ όλα… σχεδόν όλα τα είχαν πει οι φίλοι μας αλλά κι εμείς σε αυτούς διαπροσωπικά. Μμμμ…μεγάλη περισυλλογή!

    Η απάντηση, όμως, ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας όπου στο πρώτο μου μάθημα, η καλή μου η μαθήτρια, η Ελεάννα με υποδέχτηκε όλο χαρά λέγοντάς μου ότι μας είχε δει το Σάββατο στις Ψηφιακές Γειτονιές μέσω live streaming! Ναι, αγαπητοί μου φίλοι… η μόλις 12 ετών μαθήτριά μου είχε καταφέρει να μας δει και να έχει και άποψη μάλιστα σχετικά με το ποιος είχε μιλήσει και το τι είχε πει!!!

    Η Ελεάννα, που λέτε, ήταν ήδη εδώ και μερικούς μήνες μεγάλη φαν του Ανθομέλι. Διστακτικά στην αρχή της είχα αναφέρει για το μπλογκ και τελικά κατέληξε κάθε φορά που είχαμε μάθημα να μου μιλάει για τις καινούργιες μας αναρτήσεις… για το δωμάτιο της Μελίτας, τις συνταγές που δοκίμαζε, τους διαγωνισμούς που λαχταρούσε να κερδίσει. 

    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 33
    Πριν μερικούς μήνες η Ελεάννα μας έκανε δώρο ένα cupcake φτιαγμένο από πηλό για να μας εκφράσει την αγάπη της…
    Α για το Ανθάκι και Μ για το Μελάκι! Μα είδατε τι γλυκό παιδί που είναι!!! Ελεάννα μου σε ευχαριστούμε πολύ! 

    Κάπου εκεί, λοιπόν, άρχισα να αισθάνομαι ότι όλο αυτό που κάνουμε όλοι εμείς η μπλογκοπαρέα δεν είναι απλά ένα παιχνίδι… είναι μια μεγάλη ευθύνη!

    Σκεφτείτε πόσο παιδιά καθημερινά έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και πόσα από αυτά μπορεί να πέσουν πάνω στα μπλογκ μας και έχοντας το παράθυρό τους ανοιχτό (βλ. αγαπημένη Κατερίνα) να γίνουν δέκτες όλων αυτών που γράφουμε. Και να είστε σίγουροι ότι σε ένα παιδί, το μήνυμά σας σίγουρα δεν πρόκειται να περάσει κάτω από την μύτη του.

    Σε αυτό το συνέδριο μάθαμε πολλά… τρόπους ανάπτυξης του μπλογκ μας, είδαμε εταιρείες, γνωρίσαμε κόσμο, γελάσαμε… αλλά τι μας έμεινε όμως;

    Αν, λοιπόν, ρωτάτε εμένα θα σας πω ότι αυτό που μου έμεινε είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που το μήνυμά τους αξίζει να φτάσει ακόμα και στα αυτιά ή στα μάτια ενός μικρού παιδιού, χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές και με την ελπίδα ότι αυτό το μήνυμα θα κάνει τη νέα γενιά ακόμα καλύτερους ανθρώπους.

    Εμαθα ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν εμάς… να νοιάζονται για την αυτο-βελτίωση, άνθρωποι που δημιουργούν και θέλουν να προσφέρουν, άνθρωποι που ακόμα έχουν το θάρρος να σε αγκαλιάζουν από καρδιάς και άνθρωποι που προσφέρουν χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα.

    Αυτό φαίνεται είδε και η Ελεάννα και μου είπε ότι θα ήθελε και η ίδια όταν μεγαλώσει λίγο να φτιάξει το δικό της μπλογκ και … γιατί όπως είπε και η ίδια με απλά λόγια… “υπάρχουν τόσα όμορφα πράγματα που μου αρέσουν και θα ήθελα να τα μοιραστώ με όλον τον κόσμο!”

     Η ομορφιά άλλωστε πρέπει να μοιράζεται!

    Έχει ήδη μάθει το μπλογκ της Λίτσας (και έχει ενθουσιαστεί με τα γλυκά της) και της Σοφίας και έχω ακόμα πολλά να της προτείνω! Σας ευχαριστώ, λοιπόν, που έχω φίλους που είναι άξιοι για να διαβαστούν από ένα μικρό παιδί!!!

    Η πρώτη  γουλιά του κοκτέιλ ήταν για τους Μαμά…δες Μπαμπά..δες που τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο, η δεύτερη γουλιά ήταν για όλους τους υπέροχους φίλους που κάναμε και το υπόλοιπο ποτήρι ήταν για όλους εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά και είτε αφήνετε το σχόλιό σας είτε όχι ξέρουμε ότι είστε κάπου εκεί έξω με το παράθυρό σας ανοιχτό και μας επιτρέπετε να μπαίνουμε στην ζωή σας …. ελπίζοντας ότι την κάνουμε λίγο πιο γλυκιά…γλυκιά σαν μέλι!!!

    Στην υγειά σας!!!
    Digital Neighbourhoods (σε άπταιστα ελληνικά!) 35

    Υ.Γ. Για όσους θέλουν να διαβάσουν περισσότερα για τις ψηφιακές γειτονιές από bloggers δεν έχουν παρά να επισκεφθούν την σελίδα των ψηφιακών γειτονιών και να βρουν μαζεμένες όλες τις αναρτήσεις που γράφτηκαν πριν αλλά και μετά το συνέδριο

    Υ.Γ. Λυπάμαι που δεν έχω βάλει link σε όλα τα ονόματα αλλά ο χρόνος με πιέζει πολύ! Σας αγαπάμε όμως όλους! Επίσης δεν έχω αναφέρει τα ονόματα πολλών αξιόλογων ανθρώπων που γνωρίσαμε από φόβο μήπως ξεχάσουμε κανέναν καθώς αυτή η ανάρτηση γράφτηκε αργά το βράδυ. Ζητάμε συγνώμη για αυτό! 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    15 ΣΧΟΛΙΑ

    1. εγω πάλι λατρεύω να διαβάζω αναρτήσεις για τις Ψηφιακές Γειτονιές κι ας ζηλεύω απίστευτα που δεν μπόρεσα να έρθω!
      Του χρόνου όμως θα είμαι!!!

    2. Ανθομελάκια μας είστε υπέροχες!!
      Όλα καλά πήγαν τελικά και ούτε καν δείξατε ότι συνέβησαν όλα αυτά! Είστε αξιέπαινες που δεν το βάζετε κάτω στην παραμικρή αναποδιά και γνωρίζετε πως το blogging δεν είναι ένα παιχνίδι αλλά τεράστια ευθύνη..
      Κατερίνα ειλικρινά δεν πρόσεξα αυτό που έπαθες γιατί σε κοιτούσα στα μάτια που μου έκανε εντύπωση η ζεστασιά τους! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα!! Κάλη η μικρούλα σου είναι απίστευτη, έκλεψε την παράσταση εκεί πάνω!!
      Την φωτογραφία πότε την βγάλατε;;Στο πάρτυ που είχα φύγει;; Πολύ πολύ όμορφη φωτογραφία, κρίμα που δεν ήμουν καλά και δεν έμεινα στο πάρτυ!
      Πολλά φιλιά και να συνεχίσετε με το ίδιο κέφι,πάθος και υπευθυνότητα!!

    3. Καλησπερα σας κ.Καλη!Ευχαριστω παρα πολυ για την ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΣ σε εμένα στην ανάρτηση αυτή και πιστεύω πως ΟΣΑ γραψατε για εμενα ισχυουν!!!
      Ελεαννα!

    4. Ανθομελένιες μου τέλεια ανάρτηση! τόσο περιεκτική και τόσο συνειδητοποιημένη! ναι έχουμε ευθύνη, αυτό είναι το μόνο σίγουρο! Χάρηκα πάρα πολύ που διάβασα για τον Teacher Tom αν και απο οτι κατάλαβα πολύς κόσμος έμεινε με λίγο γλυκόπικρη γεύση… Για τις Ψηφιακές Γειτονιές δεν θα πω τίποτα περισσότερο καθως δεν ημουν εκει αρα;; ΑΡΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΠΑΛΙ!!!
      Είστε γλύκα και οι δυο!

    5. Κορίτσια μου! Είστε πια "μου"…Τώρα περισσότερο από ποτέ.Και καποιος μπορεί να ήθελε να σας ανατρέψει τα σχέδια και να σαμποτάρει την εμφάνιση σας και την super άνετη παρουσιαση της Κατερίνας μα…τα έβαλε με λάθος κορίτσια!
      Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν.Δώσατε στο κοκτέιλ ότι ακριβώς χρειαζόταν για να απογειωθεί…φράουλες.Είστε απίθανες.Χάρηκα που γνώρισα την μικρή της παρέας κι όχι δεν έννοώ τη μελλοντική μου νύφη, ενννοώ τη συμπεθέρα! Είσαι η χαρά της ζωής Κάλη και νιώθω να σε ξέρω από πάντα!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα για τα λόγια και τα σχόλια και τη ζεστασιά σας.Με γεμίζετε ενθουσιασμό κι ενέργεια.
      Να είστε καλά κορίτσια μου!!! Καλά πετάγματα, καλές γιορτές και τέλος, να ακούτε τις μεγαλες αδερφές εσείς οι μικρές…

    6. Κοριτσάρες μου απίστευτες!!!! Πως γίνεται και οι δύο να στάζετε ανθομέλι;;;! Είχαμε γνωρίσει τη μία, ήρθε και η κατάσκοπος από το Βορρά να μας ξετρελάνει με το μπρίο, το κέφι, την άνεση, την ειλικρίνεια και τις απανωτές ερωτήσεις στα workshops!! Ήταν η καλύτερη μαθήτρια:)
      Είστε και οι δυο καταπληκτικά άτομα, φωτεινά και γεμάτα ζωή. Μου αρέσει η αλήθεια σας και όταν θέλετε να πείτε κάτι, θα το πείτε κι ας μην αρέσει. Το εκτιμώ πολύ αυτό.
      Η Μελίτα ήταν η μασκότ της ημέρας και άντεξε η άτιμη μέχρι το τέλος. Τι να πω γι'αυτό το πλασματάκι παρά μόνο να είναι πάντα γερή και ζωηρή!! Χα χα χα
      Ώστε τα πίνατε μετά και βάλατε και φράουλες στις αμαρτίες!!
      Μπράβο για την έμπνευση που δώσατε στη μαθήτριά σου Κάλη. Αυτά είναι τα ωραία του blogging. Να είμαστε το μέσον για έμπνευση, για δημιουργία, για ένα καλύτερο αύριο!!!
      Γεια σας μελιστάλαχτα αδελφάκια!!!

    7. Ανθομελάκια τα είπατε όλα τόσο όμορφα. Στην υγειά σας λοιπόν.
      Και μήπως, λέω μήπως, να αρχίζαμε να σχεδιάζαμε από τώρα το blog για το Μελιτάκι???
      Α μπα όχι μωρέ, η τεχνολογία εξελίσσεται από λεπτό σε λεπτό, όταν έρθει η ώρα:)) Φιλιά

    8. Κάλη μου πόσο χαίρομαι που σε έχω γνωρίσει, είσαι σκέτη γλύκα (μέλι στάζεις!) κι εσύ Κατερίνα μου τόσο φιλικη, άμεση και προσιτή! Τα πήγες περίφημα στο πάνελ, ο λόγος σου ρέει (σε αντίθεση με μένα)
      Φιλιά πολλά πολλά και στις δυο αλλά και στη Μελίτα που έδωσε ρεσιταλ στις Ψηφιακές γειτονιές

    9. Καλημέρα γλυκά μου Ανθομελάκια! Πόση γλύκα μου άφησε η ανάρτησή σας!!! Κάθε ανάρτηση που διαβάζω για την ημερίδα μ' αφήνει με μια όμορφη αίσθηση… Περιμένω και τα επόμενα posts σας με το ίδιο χαμόγελο! Φιλιά, Μαρία

    10. Πραγματικά χάρηκα τόσο πολύ που βρεθήκαμε!!
      Highlight και των δυό σας το γέλιο σας!!

      Να είστε πάντα έτσι! Τόσο γλυκές, χαμογελααστές και αγαπημένες!!
      Ανυπομονώ να ξανασυναντηθούμε!!

      Σας φιλώ!! 🙂

    11. Εγώ δεν θα μιλήσω για τις καταπληκτικές αδελφές που είναι κεφάτες και χαρούμενες όλη την ώρα, αλλά για την Μελίτα! Μα τι ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?!?! Είναι ένα γλυκύτατο, ζωηρό πλάσμα που ακτινοβολεί από χαρά! Να το χαίρεσαι, Κάλη μου! Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα!!!!!!!!!!

    12. Νομίζω πως έπειτα από αρκετό καιρό οι κόποι σας, το ενδιαφέρον σας και η προσπάθεια σας ανταμείφθηκε με το καλύτερο τρόπο! Εγώ δεν έχω παρά να σας ευχηθώ να "μη σταματήσετε ποτέ αυτό που κάνετε" …
      με αγάπη

    13. Μα τι όμορφα που τα περάσαμε βρε κοριτσάκια μου! Ήταν σαν όνειρο! Όλα πέρασαν τόσο γρήγορα που με δυσκολία προσπαθώ να συγκρατήσω στη μνήμη μου τον καταιγισμό των εικόνων που έζησα και είδα! Αυτό που δεν ξεχνάω βέβαια είναι τη Μελίτα να ανεβαίνει στην σκηνή και την Κάλη να την κυνηγάει 🙂 Τι ζουζούνι είναι αυτό!!! Να το χαίρεσαι Κάλη μου!
      Κατερίνα σε συμπάθησα πάρα πολύ και εύχομαι να τα ξαναπούμε σύντομα.
      Κάλη μου, εσύ είσαι συμπάθειά μου και το ξέρεις 😉
      Σας φιλώ γλυκά!
      Ασπασία

    14. Εντάξει έχω ζηλέψει πολύ και μετάνιωσα που δεν ήρθαμε με την Νίκη.
      Πραγματικά απο το live streaming και απο τις αναρτήσεις όλων σας πήρα μια πολύ γλυκιά γεύση:) Μπράβο σας κορίτσια σε όλες!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης