ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Λευκός κορμός με… παστέλι!

    Καλημέρα ανθομελάκια! Ένα Σαββατοκύριακο ξεκίνησε για ακόμα μια φορά. Ας δούμε την ζωή με αισιοδοξία! Μια νέα μέρα ξεκίνησε!  Ελπίζω να περάσετε όμορφα και να κάνετε σχέδια για κάτι ξεχωριστό όσο μικρό κι αν είναι αυτό! Μια βόλτα, μια εκδρομή, παιχνίδι με τα παιδιά, κηπουρική ή έστω και παρασκευή μιας γλυκιάς γλυκιάς συνταγής! Σε προηγούμενη ανάρτηση σας είχα μιλήσει για μια βραδιά φοντύ με φίλους. Σας χρωστάω λοιπόν ακόμα μια συνταγή! Τη συνταγή του λευκού κορμού με παστέλι!! Μετά λοιπόν το κορμό με mixer μπισκότων, τον οποίο φορμάρουμε σε πλαστικό μπουκάλι, που σας είχαμε δείξει παλιότερα, σειρά έχει ένα λευκός κορμός με παστέλι!!!

    Λευκός κορμός με... παστέλι! 1

    Είναι πολύ ελαφρύ, δροσιστικό και νόστιμο γλυκό. Φτιάχνεται πολύ εύκολα και γρήγορα και το παστέλι με τους ξηρούς καρπούς το κάνουν πολύ ιδιαίτερο.  

    Καλή σας επιτυχία! Να περνάτε καλά!

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον το γλυκό και λατρεύω το παστέλι (και το σουσάμι)! Καλώς σε βρήκα!
      Έρχομαι από το λινκ πάρτυ του "Μάνα, μανούλα, μαμά".

    2. Αυτό το γλυκό νομίζω ή θα σε κερδίσει με την πρώτη μπουκίτσα, ή όχι… και στην περίπτωσή μου εγγυημένα με κερδίζει! Αν και δίνει την εντύπωση ότι θα σε λιγώνει, φαίνεται πολύ ελαφρύ στη σύνθεσή του… Μόλις παραλάβω σπιτικά παστέλια θα τη δοκιμάσω! Σ' ευχαριστώ Κατερινάκι που ήρθες στο πάρτυ μου!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης