Πρωινή έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά

Kathy

Σήμερα για το σπίτι μας είναι μια μέρα χαράς!!! Σαν σήμερα γεννήθηκε ο αντρούλης μου και πατέρας των παιδιών μου, ο Γιώργος… και ξέρετε τι λένε… όπου Γιώργος και μάλαμα!!! Έτσι μέσα από την σημερινή μου ανάρτηση θα ήθελα να του ευχηθώ από καρδιάς Χρόνια Πολλά και πάνω απ’ όλα με υγεία και πολύ οικογενειακή ευτυχία!  

Τα γενέθλιά του, λοιπόν, δεν θα τα αφήναμε να περάσουν χωρίς να τα γιορτάσουμε. Με τα παιδιά του ετοιμάσαμε μια έκπληξη! Ας πούμε έκπληξη δηλαδή γιατί κάποια πράγματα τα γνώριζε ήδη αφού ο μικρός μαρτυριάρης μας χτες το πρωί που τον ξύπνησε του λέει: Μπαμπά αύριο είναι τα γενέθλιά σου! Δεν μπορούσα να το κρατήσω άλλο! Χιχι!

Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό δεν τον βλέπουμε πολύ μιας και η δουλειά του αυτή την περίοδο απαιτεί πολλές ώρες εκτός σπιτιού! Τα παιδιά, δυστυχώς, και το βράδυ αλλά και το πρωί πριν φύγουν για το σχολείο τον βλέπουν για πολύ λίγο ή και καθόλου. Έτσι για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε τούτη την μέρα των γενεθλίων του σκέφτηκα να σβήσει τα κεράκια το πρωί πριν να φύγουν τα παιδιά για το σχολείο!

Την προηγούμενη πήγα να παραλάβω το δώρο που του παρήγγειλα (συλλέκτη σκόνης για τρυπήματα στον τοίχο με τρυπάνι. Μαστοράτζας ο μπαμπάς!) και τα παιδιά ζωγράφισαν χαρτί περιτυλίγματος και του έφτιαξαν και δύο ζωγραφιές με ευχές! Όσο για την τούρτα, αυτή  ετοιμάστηκε αργά το βράδυ αφού γύρισα από την δουλειά. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα κατά τις 6.30 για να προετοιμάσω τον χώρο, ξύπνησα τα παιδιά γύρω στις 7 κι εκείνα πετάχτηκαν αμέσως από το κρεβάτι και όσο πιο γρήγορα μπορούσαν ήπιαν γάλα, ντύθηκαν, πλύθηκαν και μετά έτρεξαν να τον ξυπνήσουν λέγοντας του χαρούμενα Χρόνια Πολλά!

Πόσο μεγάλη ήταν η χαρά τους που ετοίμασαν την έκπληξη για τα γενέθλια του μπαμπά τους, δεν το φαντάζεστε! Στο σκοτεινό ακόμα σπίτι μας μιας και δεν είχαμε ακόμα ανοίξει τα πατζούρια αντηχούσαν οι χαρούμενες φωνούλες τους που τραγουδούσαν Να ζήσεις μπαμπάκα και χρόνια πολλά… και Happy Birthday!

Και μετά αγκαλιές, γελάκια και εξιστόριση των γεγονότων που συνέβησαν στο σχολείο τις τελευταίες μέρες! Νέα που ο μπαμπάς δεν γνώρισε και ήθελαν οπωσδήποτε να τα μοιραστούν μαζί του.  

Και μόλις γύρισα από τα σχολεία, καφεδάκι και κεκάκι για πρωινό χαλάρωμα πριν ξεκινήσει μια γεμάτη μέρα! 

Ανυπομονούμε να τελειώσει αυτή η δύσκολη περίοδος για την δουλειά του και να το έχουμε σπίτι πιο πολλές ώρες… και φυσικά να τον βάζουμε να κάνει και κανένα μαστόρεμα… τζάμπα το πήραμε το μηχάνημα;

Σε αυτό το σημείο να προσθέσω, έτσι για να τα θυμόμαστε μετά από χρόνια, ότι την ίδια ώρα στην Αθήνα η μικρή μας ανιψούλα όταν της είπε η Κάλη ότι ο θείος Γιώργος σήμερα έχει γενέθλια και θα σβήσει τα κεράκια ξέρετε τι έκανε; Της λέει η μαμά της τι θα πεις στον θείο Γιώργο; Κι εκείνη μην μπορώντας να πει χρόνια πολλά έκανε με τα χεράκια της έλα-έλα!  

 
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Γιώργο μου! Σε αγαπάμε! Σ΄ ευχαριστούμε που μας φροντίζεις και μας αγαπάς!

Kathy