ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Όταν το virtual reality γίνεται real!

    Bloggoσυναντήσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

    Καλημέρα!

    Σήμερα η ανάρτηση είναι χωρισμένη στα δύο… Kathy και Callie σε σούπερ κέφι δίνουν την δική τους πινελιά στις τελευταίες bloggoσυναντήσεις ανά την Ελλάδα! Ξεκινάει η Kathy και συνεχίζει η Callie. Καλή σας ανάγνωση!

    Από τότε που ξεκινήσαμε το blogging γνωρίσαμε διαδικτυακά πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι μέσα από τα κείμενα και τις αναρτήσεις τους ή τις φωτογραφίες τους βγάζουν την δική του προσωπικότητα και μας μεταφέρουν την δική τους προσωπική αύρα!  
    Υπάρχουν όμως και τα blog που δεν αναρτούν προσωπικές φωτογραφίες οπότε απλά αρκείσαι στο να πλάθεις το πρόσωπο με την φαντασία σου, όπως όταν διαβάζεις ένα μυθιστόρημα. Τι γίνεται όμως όταν έχεις την τύχη να γνωρίσεις αυτό το άτομο από κοντά; 

    Πριν λίγες μέρες με κάλεσαν σε μία συνάντηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η Άσπα από το Aspa on line θα ερχόταν ταξίδι αστραπή στην πόλη μας και κανονίστηκε να συναντήσει κάποιες από εμάς.
    Καθίσαμε στον κάτω όροφο του καφέ Ολύμπιον στην Αριστοτέλους. Πολύ ζεστός χώρος πραγματικά…ζεστές και οι καρδιές μας λόγω της συνάντησης.  
    Ίσως σε εσάς που δεν ασχολείστε με τον blogging να σας φανεί παράξενο αλλά είναι πολύ ιδιαίτερο το συναίσθημα του να συναντάς ανθρώπους που γνωρίζεις ελάχιστα (ή καθόλου) και μόνο μέσα από τα κείμενά τους και να νιώθεις πως είναι φίλοι σου… πως τους ήξερες από παλιά, πως έχετε καιρό να βρεθείτε και τώρα που συναντηθήκατε πρέπει να πείτε όσα χάσατε τόσο καιρό! Και βέβαια να μάθετε και όσα δεν γνωρίζατε…επάγγελμα, οικογενειακά, το μέρος που μένει κ.λ.π. Ίσως ακούγεται αστείο…”δεν ξέρω που μένει, πόσο χρονών είναι, τι δουλειά κάνει ακριβώς, πόσα παιδιά έχει…αλλά τον ξέρω”!
    ‘Ολα αυτά σ’ ένα όμορφο χώρο, παρέα με καφεδάκι, κρουασανάκια, μικροσκοπικά κεκάκια που μας χάρισε η Λίτσα μέσα σε χαριτωμένα χάρτινα σακουλάκια… και φυσικά με δώρο τους σελιδοδείκτες της Ιωάννα της Πυγολαμπίδας. 

    Όταν το virtual reality γίνεται real! 1Μιλήσαμε για πολλά, γελάσαμε, χαρήκαμε και θέλουμε να ξαναβρεθούμε σύντομα!
    Όταν το virtual reality γίνεται real! 3

    Στην μεσαία φωτογραφία από αριστερά. Στην παρένθεση θα βρείτε τις δικές τους αναρτήσεις σε σχέση με την συνάντησή μας. (αν έχω παραλείψει κάποια αφήστε μου το λινκ για να το προσθέσω!)

    Ωστόσο, το όμορφο πρωινό δεν τελείωσε έτσι! Συνέχισε κάνοντας  με την Τζωρτζίνα μια βόλτα στα μαγαζιά γιατί βγήκαμε γειτόνισσες και επιστρέψαμε μαζί στο σπίτι. Τι καλύτερο από Shopping therapy για να κλείσει ευχάριστα η συνάντηση. Μικρές πύλινες γάστρες για την Τζωρτζίνα και μεταλλική μπισκοτοθήκη για μένα. 

    Ε, μπορούσα να την αφήσω άδεια;  Την άλλη μέρα έφτιαξα μπισκότα (συνταγές της Λίτσας που θα βρείτε εδώ κι εδώ) για να την γεμίσω!  
    Και όπως άλλωστε σας έχω πει τα μπισκότα χρειάζονται μεταλλικό  κουτί για να διατηρηθούν τραγανά!

    Όταν το virtual reality γίνεται real! 5

    Όταν το virtual reality γίνεται real! 7Για το τέλος δεν θα μπορούσα όμως να μην σας αναφέρω και για δύο παλιότερες blogoσυναντήσεις που είχα.  
    Η πρώτη συνάντηση έγινε στην αρχή της “blogoκαριέρας” μου και γράφω  λίγα σχετικά  εδώ (δεν είχα φωτογραφική δυστυχώς) και η δεύτερη συνάντηση ήταν με την Ελπίδα από το Two Boys and Hope όπου πραγματικά είχα περάσει υπέροχα και είχα πάρει και τα δωράκια μου!!! Αμέ! Η Ελπίδα χάρισε και στις δυο μας (έστω αν η Κάλη έλειπε) από ένα χειροποίητο γουράκι. Εγώ στόλισα την καράφα μου και η Κάλη το χριστουγ. δέντρο της!!!

    Δυστυχώς φωτογραφίες από την συνάντηση δεν έχω αλλά καμιά φορά τα ωραία μένουν μέσα μας για πάντα!

    Τα υπόλοιπα θα σας τα πει η Κάλη! 
    Φιλιά Kathy!

     

     

    Καλημέρα κι από μένα!

    Η αλήθεια είναι ότι ούτε για μένα η πρόσφατη αυτή bloggoσυνάντηση (που κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στα διάφορα blogs) ήταν καινούργια εμπειρία! Στα μέσα του Σεπτέμβρη είχα την τύχει να βρεθώ στην φιλανθρωπικού χαρακτήρα συνάντηση που είχε διοργανώσει η Σοφία και είχα την χαρά να συναντήσω για πρώτη φορά την Κουκουβαγιομαμά της παρέας! Και μια ακόμα φορά (στα μέσα του Δεκέμβρη) που παραβρέθηκα στο συνέδριο Mama Mila (μια υπέροχη εμπειρία) και εκεί γνώρισα περισσότερες bloggers και φυσικά άρχισα να νιώθω πιο οικεία με αυτό τον διαδικτυακό κόσμο που τόσο ξαφνικά είχα μπει!

    Όταν το virtual reality γίνεται real! 9
    Στο συνέδριο γνώρισα υπέροχους ανθρώπους… και χωρίς να θέλω να αδικήσω κάποιους από αυτούς ήταν μεγάλη η χαρά μου όταν γνώρισα τις Μαμάδες των Μαμάδων Μπαμπάδων! Ασπα και Κατερίνα κάνετε υπέροχη δουλειά!

    Και τώρα ερχόμαστε στα πιο πρόσφατα! Πράγματι αυτή η συνάντηση που έχει πολυσυζητηθεί τόσο πολύ αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο, και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με διοργανώτρια την Βέρα μαμακουκουβάγια, δεν ήταν τίποτα λιγότερο από Τέλεια!!!! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

    Όταν έγινε η πρόσκληση από την Βέρα, η αλήθεια είναι ότι αρχικά δεν ήθελα να συμμετάσχω στην επιλογή της ημέρας και της ώρας γιατί δεν ήμουν καθόλου σίγουρη ότι θα μπορέσω να πάω (οι υποχρεώσεις τον τελευταίο καιρό ήταν πάνω από το κεφάλι μου) και δεύτερον… δεν ήξερα αν ήθελα! Οχι, μην το πάρετε στραβά αλλά καμιά φορά όταν έχεις πλάσει κάποιους ανθρώπους μέσα στο κεφάλι σου με κάποιο τρόπο, φοβάσαι  μην απομυθοποιηθούν, ειδικά εάν μιλάμε για bloggers που παρακολουθώ τακτικά τα blogs τους όπως η Shareyourlikes, η Lovable baby ή η Είμαι παιδί! Τι θα γινόταν αν δεν τις χώνευα… θα χανόταν η μαγεία που ένιωθα όταν διάβαζα τα blog τους.

    Ωστόσο, η Κατερίνα δεν υπήρχε περίπτωση να μου επιτρέψει να μην πάω! Με είχε φάει όλη την εβδομάδα… και τελικά είχε δίκιο!

    Μετά από αρκετή καθυστέρηση (αφού άργησα να ξεκινήσω και φυσικά αφού χάθηκα!!!) έφτασα κουνάμενη σουνάμενη, με την κονκάρδα μου ανά χείρας… και ναι αυτά τα πρόσωπα τα ήξερα! Απίστευτο; Κάποιες όντως είχα δει σε φωτογραφίες και κάποιες άλλες ήταν σαν να τις είχα δει. Ωστόσο υπήρχαν και δυο τρία κορίτσια που δεν ήξερα ή κάποιες που τις είχα φανταστεί εντελώς διαφορετικά (βλ. For your friends που την είχα κάνει τουλάχιστον μια δεκαετία πάνω, χιχι)!

    Όταν το virtual reality γίνεται real! 11
    Η ταυτότητά μου από τα χεράκια του Κώστα μισή ώρα πριν φύγω από το σπίτι! Μα δεν είναι πολύ γλυκιά;

    Μέσα, λοιπόν, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον που επέλεξε η  Βέρα (ένα ακόμα χειροκρότημα παρακαλώ!) γίναμε κυριολεκτικά ένα. Χωρίς πηγαδάκια, αρνητισμό και σνομπισμό αλλά με κοινή μας αγάπη αυτό που κάνουμε, μιλήσαμε για όλους και για όλα, χωρίς ταμπού και ντροπές (από τις δουλειές μας, την κρίση των καιρών, τα παιδιά μας, το blogging και άλλα πολλά).

    Χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, πέρασα υπέροχα. Μάλιστα όταν ήρθα σπίτι (παρεπιπτόντως τζάμπα το άγχος, η Μελίτα μετά από 45λεπτη γκρίνια και κλάμα, τελικά κοιμήθηκε πριν φτάσω) ήμουν με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα και έπρηξα τον Κώστα κυριολεκτικά, λέγοντάς του τα πάντα. Όσο για την επόμενη μέρα; Καφεδάκι ιντερνετικό με αδερφούλα και όλα τα κους-κους της βραδιάς έφτασαν μέχρι Θεσσαλονίκη! 

    Όταν το virtual reality γίνεται real! 13

    Από αριστερά προς τα δεξιά. Στην παρένθεση θα βρείτε τις δικές τους αναρτήσεις σε σχέση με την συνάντησή μας
    Η Κατερίνα από το Positive Thinking Female Code (http://positive-thinking-greece.blogspot.gr/2013/02/diary-of-bliss-3.html)
    Η Μαρία από Parents Land Gr (http://parentsland-gr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2933.html)
    Η Μαρώ από το Marronblogger (http://marronblogger.blogspot.gr/2013/02/blog-post_12.html)
    Η Σίνα από το Είμαι Παιδί   (http://eimaipaidi.blogspot.gr/2013/02/1-bloggers.html)
    Η Μαρία από το Μεγαλώνω, μεγαλώνεις, μεγαλώνει, (http://megalono-megaloneis-megalonei.blogspot.gr/2013/02/blog-post_8721.html)
    Η Βέρα από το  Owl Mommy (https://www.anthomeli.com/2013/02/11/blog-post_11-6/)
    ΗΣοφία από το Share Your Likes (http://shareyourlikes.wordpress.com/2013/02/11/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF-blogging-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-meeting/#more-7803)
    Η Γιάννα από το Blogolicious Editoriolista  (http://blogoliciouseditoriolista.blogspot.gr/2013/02/blog-post_11.html)
    Η Δήμητρα από το For my Friends!! (http://dimitranik.blogspot.gr/
    Η Ασπασία από το For my Lovable Baby
    Η  Κάλλη από το Ανθομέλι (δηλαδή εγώ)
    Η Γεωργία από το 4seasons (http://geolamp.blogspot.gr/2013/02/blog-post_13.html)

    Κάθε φορά που κάποιος που με ξέρει μου λέει ότι όταν διαβάζει τα κείμενά μου νιώθει ότι πραγματικά είμαι εγώ αυτή, νιώθω πολύ περήφανη. Έτσι και προχθές, ένιωσα πολύ περήφανη για όλες εσάς που ήσασταν πραγματικά αυτό που τόσο καιρό διάβαζα.   

    Κορίτσια, υπόσχομαι ότι αν το επαναλάβουμε, ούτε θα αργήσω αλλά ούτε θα φύγω και από τις πρώτες, χιχι!

    Ανθομελάκια μου, δεν ξέρω αν το blogging είναι θεραπεία, για μένα πάντως είναι ένας υπέροχος τρόπος να γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους, να ακούω διαφορετικές απόψεις, να μοιράζομαι τις ιδέες και τους προβληματισμούς μου και φυσικά να σας προτρέπω να κοιτάτε πάντα την Θετική Πλευρά της Ζωής!

    Callie

    Υ.Γ. Δεν έχω γεμίσει την ανάρτηση με link προς τα διάφορα blog για ευνόητους λόγους. Κάτω από τις φωτογραφίες θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε!

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    21 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα Ανθομελάκιαααα!! Υπέροχες συναντήσεις όλες!! Κατερινάκι ευχαριστω για την αναφορά…Και τώρα που το σκέφτομαι..γιατί δεν είχαμε βγάλει καμιά φωτογραφία…;; Ούτε που το είχα σκεφτεί τότε…Κάλη μου κι εγώ το σκέφτομαι αυτό..Αυτό για την απομυθοποίηση…και τι θα γίνει αν δεν αλληλοσυμπαθειθούμε..αλλά τελικά νομίζω οτι ο χαρακτήρας της καθεμίας μας είναι αυτό που βγαίνει και δίνει τη μαγεία στα blog μας!! Οπότε δεν θα ήταν δυνατόν να μην συμπαθήσουμε η μια την άλλη!! πολλά φιλιά
      και ps…μηπως να κανονίσουμε καμία ανοιξιάτικη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη…Για να το κανονίσετε εσείς που είστε οργανωτικές!! πολλά φιλιά

    2. Καλημέρα Κάλη μου!!! Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Είσαι γεμάτη θετική ενέργεια, χαρούμενη, κεφάτη, χαμογελαστή! Με λίγα λόγια, πολύ αυθεντική!
      Θα χαρώ πολύ να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε από κοντά και με εσένα και με τα υπόλοιπα 10 κορίτσια 🙂

      Φιλάκια πολλά και στο επανιδείν λοιπόν!

      By the way, τελικά με χώνεψες; Χαχαχα!!! (στο γράφω με αφορμή τη σχετική σου παράγραφο)

      Ασπασία ♥

    3. Πάντα να ανταμώνουμε κορίτσια! Απόλαυσα και τις δυο σας και ευχομαι να σας ξαναδώ σύντομα. Την Κάθυ σίγουρα, την έχω και γειτονιά! Μακάρι να μου επέτρεπε το νήπιο περισσότερο χρόνο να αναλάβω να μας οργανώσω αλλά ούτε τα βασικά δεν προλαβαίνω. Ελπίζω στην καλή θέληση μιας από σας και πάλι τουλάχιστον για το προσεχές μέλλον. Φιλιά σας!

    4. Τι όμορφες συναντήσεις Ανθομελάκια!!! Callie, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Χαμογελαστή και ζεστή! Είδες που τζάμπα ανησυχούσες για την μικρή? Κατάλαβε ότι η μαμά περνάει καλά!!
      Ελπίζω να συναντηθούμε και πάλι σύντομα και με περισσότερες συμμετοχές αυτή τη φορά!!
      Στην συνάντηση του Mama Mila ήθελα να έρθω, αλλά τελικά δεν μου προέκυψε…άκουσα όμως θετικές εντυπώσεις για την διοργάνωση.
      Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια και στις 2 αδελφές!!!

    5. Γλυκούλα μας Callie και άγνωστη ακόμα αλλά εξίσου γλυκιά Cathy!! Είστε αδελφές μάλαμα βρε παιδί μου!!! Αυτό που "φαίνεστε" στο μπλογκ σας, αυτό είστε! Απλά και ξεκάθαρα!!
      Ευτυχώς που σε στρίμωξε η αδελφούλα σου κ σε απολαύσαμε. . Να μην πω για την επόμενη μέρα που ήρθες να με δεις από δουλειά με το πανέμορφο μικρό ζουμερό πλασματάκι με το ονομα Μελίτα και χάρηκα ακόμα περισσότερο!!!
      Όταν ειχα διαβάσει για τη βόρεια συνάντηση, πόσο ειχα ζηλέψει!!!! Αλλά ευτυχώς ζήσαμε και εμείς τη μαγεία αυτή εδώ στα νότια και επιβεβαιώσαμε οτι η διαδικτυακη μας φιλία, μπορεί άνετα να επιβιώσει και εκτός δικτύου!! Έχει γερές βάσεις!!
      Ζήτω λοιπόν για όλες τις μπλογκοσυναντήσεις παντού και πάντα!!!

    6. Αγαπητές αδερφούλες τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά!!
      Ακόμα και μέσα από εδώ φαίνονται οι χαρακτήρες!
      Kathy θα χαρώ πολύ να σε γνωρίσω, ανέβηκα πρόσφατα Θεσ/κη και ίσως έρθω πάλι σύντομα! Callie μου τα είπαμε και προσωπικά θα στα πω και δημοσίως! Σ'έχω μέσα την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή! Εκπέμπεις θετική αύρα και με έκανες να αισθανθώ πολύ άνετα..Θα πιούμε σύντομα καφεδάκι! Αχ αυτές οι φωτογραφίες που βγάλαμε, όλες μας αδικούν αλλά δεν πειράζει! Όπως είπε και η Kathy τα ωραία μένουν μέσα μας και όχι στις φωτογραφίες!! Πολλά φιλιά και στις δύο!!

    7. Καταρχήν αν κανονιστεί συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, θα βάλουμε πουλμανάκι, το'χω πει! Κι αν κατέβεις Κατερίνα εννοείται θα σε δούμε κι εμείς!
      Όσο για σένα Κάλη ένα θα σου πω: τρελαίνομαι όταν μπαίνεις στο χώρο! Φωτίζεται το δωμάτιο! Έχεις τόση θετική ενέργεια που φτάνει για όλες μας! Σε φιλώ και σίγουρα θα σε ξαναδώ σύντομα!

    8. Κοίτα να δεις άλλος με ανακάλυψε, άλλος θα με χαίρεται! (Κατερίνα μου δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα σε αυτή τη ζωή…θα χαρώ να γνωρίσω και εσένα) και όπως λέει και η μαμα Κουκουβάγια Βέρα γιατί να μην οργανώσουμε και πουλμανάκι για μαζική εκδρομη-συνάντηση? Μασάν οι bloggers? ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΜΙΑ! Σας φιλώ και είμαι σίγουρη οτι η κάθεμια αντιπροσωπεύει την άλλη επάξια! Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση μας! εγώ και πολύς κόσμος όπως μας δείχνει

    9. Κορίτσια μου, γλυκά μου Ανθομελάκια τι ωραία όλα!
      Κατερινάκι μου πόσο σ΄ευχαριστώ για τις φωτό των μικρών κέικ (νόμιζα πως η αδερφή μου τα είχε "παστώσει" όταν κάθισε επάνω τους… χεχε), αλλά και τα μπισκότα που έφτιαξες! Χάρηκα πολύ που τα ξαναείπαμε και είμαι σίγουρη ότι θα τα πούμε πολλές φορές ακόμη. Δεν μπορούσα με τίποτα να έρθω, αλλά έπρεπε πάση θυσία να σας δω και η μόνη λύση ήταν να έρθει μαζί ο junior!
      Το μόνο που μένει Κάλη μου είναι να γνωρίσω κι εσένα και ξέρω ότι θα γίνει κι αυτό κάποια στιγμή. Είμαι σίγουρη ότι περάσατε κι εσείς καταπληκτικά, φαίνεται στα πρόσωπά σας!
      Σας φιλώ και σας ευχαριστώ!

    10. Τι όμορφη ανάρτηση!!! Πόσο χαίρομαι που διαβάζω για τις συναντήσεις σας!!!! Ήμουν σίγουρη πως θα τα περνούσατε υπέροχα αλλά να το διαβάζω κιόλας…! Πάντα όμορφα να περνάτε! Πάντα τέτοιες όμορφες συναντήσεις να κάνετε!!
      Φιλάκια!!!
      Καλό σ/κο να έχετε!!

    11. Τσαμπα εφυγες τελικα! Ειδες που κοιμηθηκε στο τέλος; Ηταν πραγματι υπέροχα! Και απ'οτι φαινεται και στην Θεσσαλονικη περασαν καταπληκτικα! Στο τέλος θα γίνουμε μια μεγάλη παρέα!Φιλάκια πολλα.

    12. καταλαβαίνω την αμφιθυμία σου ίσως γιατί είμαι πολύ πιο καινούργια από εσάς και εγώ δεν ξέρω αν θα τολμούσα μια τέτοια συνάντηση. από ότι διαβάζω όμως από τις αναρτήσεις σας τελικά περνάτε ωραία κορίτσια!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης