ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πως να αλλάξετε τα τραπεζάκια σας που χτυπήθηκαν από την χρήση

    Καλημέρα και καλή εβδομάδα ανθομελάκια! Πως περάσαμε το Σαββατοκύριακο;  Ελπίζω καλά! Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν και για τις δυο μας γεμάτο με πολλά και διάφορα αλλά θα σας πούμε σιγά σιγά σε επόμενες αναρτήσεις μας όλες τις λεπτομέρειες. Για σήμερα σας έχω καινούργια ανάρτηση σε σχέση με ανανέωση επίπλων! Αγαπημένη μου η κατηγορία-αναρτήσεις με θέμα τις κατασκευές και τις μετατροπές επίπλων στο Ανθομέλι. Πάμε να δούμε πώς μετατρέψαμε σε καινούρια 3 τραπεζάκια με γρατζουνιές.

    Τις τελευταίες μέρες λοιπόν ο αντρούλης μου μετακόμισε σε νέο γραφείο και είχαμε δουλειές με φούντες μιας και την κάναμε μόνοι μας!  Μετακόμιση, συναρμολόγηση παλιών και νέων επίπλων, καθάρισμα, τακτοποίηση…. Καταλαβαίνετε! Είχε 3 μικρά τραπεζάκια βοηθητικά τα οποία από τη χρήση είχαν στην επιφάνειά τους κάποιες γρατζουνιές και σε κάποια σημεία κάποιες κόλλες που δεν έβγαιναν με τίποτα!  Έτσι για να μην πάνε χαμένα σκεφτήκαμε να τα μεταμορφώσουμε!

    Πως να αλλάξετε τα τραπεζάκια σας που χτυπήθηκαν από την χρήση 1

    Πήραμε αυτοκόλλητα  (είχαν γύρω στα 10 Ε αλλά το πακέτο με τα συγκεκριμένα σχέδια ήταν σε προσφορά 3 Ε περίπου) και τα κολλήσαμε στην επιφάνειά τους με διάφορους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων σε τέτοια θέση που να καλύψουν τις ατέλειες! Το σετάκι με τα τραπεζάκια ανανεώθηκε εύκολα και πολύ οικονομικά!

    Πως να αλλάξετε τα τραπεζάκια σας που χτυπήθηκαν από την χρήση 3

    Εάν ωστόσο η καταστροφές στην επιφάνεια των δικών σας επίπλων είναι μεγαλύτερες σκεφτείτε και μια άλλη επιλογή του να καλύψετε όλη την επιφάνεια με ένα ενιαίο αυτοκόλλητο για έπιπλα. Πάρα πολλά σχέδια σε αυτοκόλλητα επίπλων, ηλεκτρικών συσκευών, τοίχων αλλά και ταπετσαρίες μπορείτε να βρείτε στο sticky.gr πατώντας εδώ. 

    Ανανέωση τώρα λοιπόν!

    Περισσότερες ιδέες για μετατροπές επίπλων μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link:

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    20 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κάλλη καλημέρα, καλή εβδομάδα. Έχω ένα τραπεζάκι του μικρού, το οποίο είναι σε άθλια κατάσταση, αλλά ακόμα γερό. Σκεφτόμουν κάπως να το σουλουπώσω και αυτό με τα αυτοκόλλητα μου φαίνεται απλό. Θέλει πέρασμα μετά με κάτι για να κρατήσει πιο καλά?

    2. Υπέροχη ιδέα! Την κρατάω για μελλοντική χρήση! Εγώ σήμερα έκανα ανάρτηση στο νέο μου μπλογκ για διακόσμηση βάφοντας έπιπλα σε ένα ζωηρό χρώμα! Μπορείτε να την δείτε εδώ:
      Νομίζω ότι θα σας αρέσει πολύ! Καλή εβδομάδα!

    3. τα τραπεζάκια έγιναν πολύ ωραία ,αλλά για μένα δεν είναι τα μαστορέματα!δεν ξερω ούτε το πινέλο να πιάσω ,πάντα στραβοκολλάω και μένουν φυσαλίδες και και….ακαμάτα εντελώς!μου φτανει να καμαρωνω τα δικά σας χαχαχαχα

    4. Αχ αυτή η οικογένεια Ανθομέλι!!! Γυναίκες και άντρες όλοι χρυσοχέρηδες βρε παιδί μου!!! Τα τραπεζάκια είναι σούπερ ντούπερ!!! Μπράβο στον αντρούλη σου Cathy!!!
      Καλή εβδομάδα γλυκά μας Ανθομελάκια!!!!
      Μα δεν γίνεται να μην σχολιάσω το πόσο μα πόσο γλυκιά και όμορφη είναι η Callie απο κοντά και πόσο μα πόσο χάρηκα που την γνώρισα χτες βράδυ αλλά την είδα και σήμερα το πρωί και πήρα μια ακόμα Ανθομέλι-τζούρα και ξεκίνησε υπέροχα η εβδομάδα μου!!!!
      Χωρίς να έχω γνωρίσει και εσένα από κοντά Cathy, θέλω να δηλώσω ότι "βγάζετε" μια αρχοντιά, μια αυθεντικότητα και μια καλοσύνη και γι'αυτό είστε τόσο διάσημες και πολυδιαβασμένες στη μπλογκο-γειτονιά!!! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζώη:)

    5. μπραβο βρε κοριτσια………μα τι ομορφο σπιτακι πως μου ξεφυγε? καλα που ειναι οι κοινοι φιλοι κ βρισκομαστε θα ξαναπερασω γιατι μ ενδιαφερουν πολλα απ αυτα που κανετε……..εισαστε δυο ή οχι?……….τα αυτοκολλητα ειναι φοβερη ιδεα………ειχα ντυσει ολη την κουζινα μου τωρα εκανα καινουρια κ το γραφειο μου κ τις παλιες πορτες………ειναι πολυ ομορφο υλικο…………το λατρευω……….τα λεμε θα ξαναρθω……παω γιατι θα μου καει το κοτο πουλο….χαχαχχαχχα………αααααααααααα……..σας βρηκα μεσα απ τα βραβεια στο ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης