ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Όμορφες στιγμές… τριανταφυλλένιο αμπαλάζ… και αν έχεις τύχη διάβαινε!

    Καλημέρα σε όλα τα υπέροχα Ανθομελάκια!! Σήμερα Παρασκευή και για κάποιον λόγο είμαι ενθουσιασμένη από χθες το βράδυ! Τον τελευταίο καιρό προσπαθούμε να ξεζουμίζουμε το Σ/Κ όσο περισσότερο μπορούμε. Η εβδομάδα μας είναι τόσο γεμάτη από δουλειές και υποχρεώσεις, άγχη και πηγαινέλα που το Σ/Κ φαντάζει σαν όαση. Από χθες έχω ήδη μπει σε mood Σαββατοκύριακου και ποιος με πιάνει!!
    Το προηγούμενο Σάββατο βράδυ η γιαγιά Μπέμπα ανέλαβε τη Μελίτα το βράδυ κι έτσι εμείς πήγαμε στους κολλητούς μας για φαγάκι, γλυκάκι, ποτάκι και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας. Περάσαμε φίνα και φύγαμε γεμάτοι, ξεκούραστοι και σκεπτόμενοι ήδη την επόμενη μέρα. Κυριακή, λοιπόν, και το πρόγραμμα είχε πάρτυ έκπληξη, στη φίλη μας την Βίκυ. Ο άντρας της και η κουμπάρα μου η Εύη (που είναι και δικής της κουμπάρα!) οργάνωσαν ένα τρελό σκηνικό για να την “εξαπατήσουμε”. Ραντεβού στις 1.30 στην Νέα Μάκρη και όλα έτοιμα… τούρτα, καπελάκια, φουρφούρια, μπαλόνια, παιδομάνι και φυσικά καλή διάθεση!!!
    Όμορφες στιγμές... τριανταφυλλένιο αμπαλάζ... και αν έχεις τύχη διάβαινε! 1

    Ε, αφού δεν χώρισαν εκείνη την ημέρα οι φίλοι μας πάλι καλά!!! Τελικά δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το κόλπο για ένα πετυχημένο πάρτυ έκπληξη. Και στα δύο που έχουμε πάει όλο και κάτι έχει καταλάβει ο εορτάζων… μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά! Βέβαια το αποκορύφωμα ήταν ότι για να την πείσει να μπει στο σπίτι… της είπε ότι τους κλέψανε! Με βλέμμα δολοφονικό, λοιπόν, αντίκρισε όλους εμάς τους τρελούς και φυσικά από την σύγχυση πέρασε στο γέλιο. Τα υπόλοιπα, λίγο ή πολύ τα φαντάζεστε. Μια υπέροχη μέρα με φίλους και όλα τα σχετικά!!!

    Όμορφες στιγμές... τριανταφυλλένιο αμπαλάζ... και αν έχεις τύχη διάβαινε! 3

    Έτσι θέλω να περνάω βρε παιδί μου το Σ/Κ μας… με γέλιο! Μας έλειψε τόσο τον τελευταίο χρόνο και νιώθω την ανάγκη να γελάω συνέχεια… αφού πολλές φορές απαγορεύω και τις σοβαρές συζητήσεις (η Γκεστάπο!χιχι). Εχω την ανάγκη του γέλιου, όπως το οξυγόνο. Μου έλειψε τόσο!

    Επειδή όμως εξίσου σημαντικό είναι να χαμογελάνε και οι φίλοι μου, φρόντισα να πάρω ένα πολύ όμορφο δώρο στην φίλη μου φυσικά να το αμπαλάρω (για περισσότερες ιδέες δείτε εδώ) με τον πιο γλυκό τρόπο! Το δωράκι μου ήταν ένα σετ καλλυντικά του Κορρέ (γιατί όλες οι γυναίκες έχουμε δικαίωμα στην ομορφιά,χιχι) το οποίο έβαλα μέσα σε ένα κουτί  από παπούτσια της Μελίτας που είχα καλύψει με το γνωστό χαρτί περιτυλίγματος που κολλάει (βλ. και εδώ).
    Την διακόσμηση την εμπνεύστηκα από εδώ… αλλά έκανα την εξής παραλλαγή. Φτερό από παγώνι είχα… αλλά μου έλειπε το χαρτί περιτυλίγματος. Ετσι, σκέφτηκα, τι έχω; Μμμμ, χαρτί με τριαντάφυλλα… άρα θα το στολίσω με ένα τριαντάφυλλο! Και το αποτέλεσμα αυτό!
    Όμορφες στιγμές... τριανταφυλλένιο αμπαλάζ... και αν έχεις τύχη διάβαινε! 5Όμορφες στιγμές... τριανταφυλλένιο αμπαλάζ... και αν έχεις τύχη διάβαινε! 7
    Για το τέλος θέλω να σας πω και κάτι που με έκανε πολύ μα πολύ χαρούμενη. Ίσως να έπεσαν στην αντίληψή σας οι φωτογραφίσεις που έκαναν με τα παιδιά τους οι καλές μας bloggofriends κουκουβαγιομαμά και daeira mommy… δεν σας κρύβω, λοιπόν, ότι είχα αρχίσει να ψήνομαι… αν και όχι για τώρα… αλλά στα μελλοντικά σχέδιά μας. Ο καλός Θεούλης όμως, ποτέ δεν μ’ αφήνει έτσι… δεν θα το πιστέψετε! Σε μια βόλτα μας στον Φλοίσβο πριν δύο εβδομάδες, ο Κώστας συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό και τι λέτε να κερδίσαμε!!!! Μια οικογενειακή φωτογράφιση!!! Απίστευτο! Τελικά νομίζω ότι η τύχη μου τον τελευταίο καιρό θέλει να εξαντλήσει κάθε της περιθώριο. Είμαι ενθουσιασμένη και σύντομα θα έχετε τα νέα αυτής της φωτογράφισης!!!
    Σας αποχαιρετώ προσφέροντάς σας το μεγαλύτερο χαμόγελό μου!!!!
    Να έχετε ένα υπέροχο Σ/Κ και να μην ξεχνάτε ότι όταν θέλετε κάτι πάρα πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσετε!
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    21 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλημέρα Κάλη μου!! τι υπέροχο αμπαλάζ…αλλά και το δώρο πολύ ωραίο…Έτσι ωραία να περνάτε πάντα..Παρέα με φίλους και με πολλά γέλια. Τι τυχεροι που κερδίσατε τη φωτογράφιση…Αντε περιμένουμε να δούμε και τις φωτογραφίες.. Καλό Σαββατοκύριακο!! πολλά φιλιά

    2. Kαλη σας μέρα κορίτσια μου και καλό μήνα!!
      Πάντα χαρούμενες, περιτριγυρισμένες με αγαπημενους να είστε!
      Και πάντα τυχερές!
      Η τούρτα,το δωράκι το αμπαλάζ..τέλεια!
      Φιλιάαα*

    3. Καλημέρα Ανθομελάκια! Μ' αρέσει η αισιόδοξη σκέψη σας και η διάθεση για γέλιο! Κόψτε και τις ειδήσεις και θα δείτε αποτέλεσμα, τουλάχιστον σε μένα είχε. Διαβάζω κάποια νέα από το δίκτυο και αυτό είναι.
      Τι ωραία τα πάρτι έκπληξη και ας το έχει καταλάβει ο εορτάζων, πάλι κρυφοχαίρεται χα χα !!

    4. Καλημέρα Callie μου 🙂

      ΑΡΧΙΖΩ σχολιάζοντας το αμπαλάζ. Απλά τέλειο!!! (ερώτηση: που μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα χαρτιά; Έχεις να μου προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα ή είδος καταστήματος;)

      ΣΥΝΕΧΙΖΩ σχολιάζοντας ότι καλά κάνετε και ξεδίνετε όσο μπορείτε μόνοι σας με φίλους. Και γελάτε με την ψυχή σας! Και εγώ όταν βρίσκομαι με αγαπημένους φίλους και γελάω με την ψυχή μου, περνάω τέλεια! Καλές είναι και οι σοβαρές συζητήσεις, αλλά όχι για όλες τις ώρες.

      ΚΛΕΙΝΩ λέγοντας ότι ανυπομονώ να δω φωτογραφίες από τη φωτογράφησή σας 🙂 Και εγώ χρωστάω σχετικό post από τη δική μας φωτογράφηση (αυτό που έδειξα ήταν μόνο 1 photo) αλλά περιμένω πότε θα μου στείλει ο φωτογράφος όλες τις φωτογραφίες.

      Φιλάκια πολλά και εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο ΣΚ 🙂

      Ασπασία (aka Daeira mommy)

      • Ασπασία μου αρχίζω κι εγώ λέγοντάς σου ότι δυστυχώς δεν έχω βρει μεγάλη και ωραία ποικιλία σε τέτοιου είδους χαρτιά. Τα συγκεκριμένα τα έχω βρει στον Σκλαβενίτη, υπάρχουν στο Τζάμπο και έχω βρει και παρόμοια και στον Λερόι Μερλίν (είναι πολύ πιο ακριβά όμως ενώ ουσιαστικά τα ντεσέν είναι τα ίδια) Ωστόσο να πω ότι ίσως πιο ειδική σε αυτό να είναι η Λίτσα Φραουλίτσα που μου έδωσε και την αρχική ιδέα πέρσι την άνοιξη. Γενικά είναι λίγο κλασσικά. Αν πάντως βρεις και πουθενά αλλού πιο μοντέρνα, πες μου. Φιλάκια και ανυπομονώ για τις δικές σου φώτος. Εγώ προς το παρόν δεν ξέρω πολλά… μόνο ότι θα μας κάνουν δώρο ένα καμβαδάκι με την φωτογραφία μας (μίλησε ο Κώστας στο τηλέφωνο και ως άντρας δεν ρώτησε και πολλά) Λεπτομέρειες εν καιρό. Φιλάκια!

    5. Καλημέρα και καλό μήνα!!
      Τρελαίνομαι για εκπλήξεις και ειδικά όταν σκηνοθετούνται από μια ολόκληρη παρέα για έναν!! Να γελάτε πάντα και να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!!
      Όπως πάντα το αμπαλάζ σας πολύ όμορφο!!

    6. Αχ αυτά τα πάρτυ έκπληξη!!! όντως, σχεδόν πάντα, κάτι καταλαβαίνουν τα "θυματα"! Έχω οργανώσει και εγώ τουλάχιστον 10!!!
      Μπράβο σας που περνάτε όμορφα με τα φιλαράκια σας, έτσι πρέπει. Τέτοιες εποχές να λείπουν οι σοβαρές οικονομικοπολιτικές συζητήσεις, ας τα αφήσουμε αυτά για τους πολιτικούς/δημοσιογράφους/αναλυτές! Εμείς επιλέγουμε να γελάμε και να περνάμε καλά με αυτά που έχουμε. Ακόμα και τα λίγα! Είδες που ήθελες τη φωτογράφιση και τσουπ…ήρθε???
      Χαίρομαι πολύ πολύ για την φωτογενή φαμίλια σας και περιμένω με αγωνία τις φωτογραφίες!!!!
      Λατρεύω τα προϊόντα του Korres και πολλές φορές τα επιλέγω για δώρα, χωρίς αυτό το ονειρεμένο αμπαλάζ βέβαια!!!

      • Δήμητρούλα νομίζω ότι τώρα εκτός από την μαγειρική ήρθε η ώτα να κατακτήσεις και τον κόσμο του αμπαλάζ…. σε έχω καταλάβει… είσαι ικανή για όλα αν το θεσ! Θα ξεχάσω εγώ πόσες συνταγές έκανες τα χριστούγεννα,χιχι!!! Φιλάκια! Callie

    7. Τέλεια 🙂 Φωτογράφηση ήθελες, φωτογράφηση σου ήρθε 🙂
      Είμαι σίγουρη πως θα το χαρείς πολύ το αποτέλεσμα, αν κρίνω από τις δυο προηγούμενες φωτογραφήσεις που είδα !
      Καλό μας μήνα, και να περνάς έτσι όμορφα με παρεούλα και γέλια και μπόλικη τύχη!!

    8. Αν και αυτή τη φορά δεν μας είπες πολλές λεπτομέρειες για το πάρτυ έκπληξη σε συγχωρω γιατί η ανάρτηση ήταν πολύπλευρη! Χιχι! Και πάρτυ, και αμπαλάζ και φωτογράφιση! Ουάου! Ανυπομονώ να δω φώτος!
      kathy by anthomeli

    9. Καλό μήνα κορίτσια!!!!
      Callie, συγχαρητήρια για τη φωτογράφηση!!! Αυτό θα πει ουρανοκατέβατο δώρο!! Και μάλιστα ακριβώς αυτό που σκεφτόσουν!!!
      Το αμπαλάζ, απίθανο!!!! Σκεφτόμουν να πάρω κι εγώ τέτοια αυτοκόλλητα χαρτιά αλλά μετά λέω.. που θα μου χρησιμέψουν; Και τελικά να, που κάνουν ένα δώρο, πανέμορφο!!!
      Πάντα εκπλήξεις και ωραίες συγκεντρώσεις να έχεις με τους φίλους σου!! Και πολύ πολύ γέλιο!! Καλά κάνεις κι έχεις απαγορέψει τις σοβαρές συζητήσεις!! χιχι!
      Καλή εβδομάδα!!!
      Φιλιά!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης