Καραμελένιο χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα!-17 μέρες ως τα χριστούγεννα!

Callie
 Καλημερούδια σε όλους!

Όσοι και όσες μας διαβάζετε καιρό τώρα, ξέρετε ότι με το αμπαλάζ έχουμε μια ιδιαίτερη αδυναμία! Νομίζω ότι θα μπορούσαμε τελικά να το κάνουμε και επάγγελμα. Ένα τεράστιο μαγαζί με είδη για αμπαλάζ, χαρτιά περιτυλίγματος, κορδέλες κ.λ.π. αλλά όχι σαν αυτά που υπάρχουν σε κάθε γωνία… του κιλού, όπως τα λέω κι εγώ. Ιδιαίτερα, πολύχρωμα και φυσικά οικονομικά. Τέλος πάντως! Όνειρα που δεν ξέρω ακόμα κι η ίδια αν θα ήθελα να γίνουν πραγματικότητα (αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία). 

Σε γενικές γραμμές, στολίζουμε πάντα τα δώρα μας (ε, εντάξει σχεδόν πάντα), ειδικά όταν το περιεχόμενο δεν είναι και το πιο ακριβό βρε παιδί μου! Έτσι και πέρυσι. Πάνω που είχαμε μπει βαθιά στην κρίση, τα δώρα μας ήταν αρκετά συμβολικά. Είχα πάθει ένα κόλλημα με τα προιόντα του Κορρέ και έτσι σε κάθε έναν από τους φίλους μας έκανα δώρο ένα σετάκι από τα προιόντα περιποίησης (σαμπουάν, αφρόλουτρο ή κρέμα σώματος ή καλλυντικά κ.ο.κ.) 

Στους κουμπάρους μου όμως, στην Φλ. και στον Στρ. που ξέρω ότι τρελαίνονται για τέτοια, έκανα ένα πολύ καραμελένιο αμπαλάζ. Έκανα είπα; Χμ,χμ! Ο Κώστας εννοούσα,χιχι!
 
Τα υλικά απλά και είμαι σίγουρη ότι έστω κάτι παρόμοιο όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Ύφασμα από τσουβάλι, χαρτί γυαλιστερό περιτυλίγματος και κορδέλες!
 
Τυλίγουμε κυκλικά και με τα δύο χαρτιά αρκεί το εσωτερικό να είναι πιο μακρύ ώστε να φαίνεται από την άκρη και στο τέλος τυλίγω με τις κορδέλες.  
 
 
Όπως βλέπετε η διαδικασία είναι απλή. Αυτοσχεδιάστε με τα υλικά και τα χρώματα (εγώ επέλεξα χριστουγεννιάτικα χρώματα) και φυσικά προσφέρετε με αγάπη ανεξαρτήτως του δώρου και της τιμής τους. Άλλωστε σημασία έχει η κίνηση!
 
Καραμελένιο αμπαλάζ και καραμελένιους φίλους!

Δείτε κι άλλες ιδέες για αμπαλάζ που μπορείτε να τις προσαρμόσετε για τα γιορτινά σας πακέτα δώρων.

Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό Scarabeo  αλλα και στον διαγωνισμό Funky!!!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Και φυσικά, μόλις βρείτε χρόνο ρίξτε και μια ματιά στο α και β΄μέρος των περυσινών χριστουγεννιάτικων αναρτήσεών μας! Θα σας αρέσουν σίγουρα! 

Πατώντας στην κατηγορία Εορταστικά μπορείτε να βρείτε και τις φετινές εορταστικές μας αναρτήσεις!

Callie

Συμμετέχουμε στην Χριστουγεννιάτικη πρόκληση του Everyday happy home 
 
Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής

                                                                     
365daysofbliss