ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο δώρο

    Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!! Ξέρω ότι χαθήκαμε αρκετά αυτές τις ημέρες αλλά θα μας δικαιολογήσετε καθώς όπως καταλάβατε είμαστε παρεϊτσα τα δύο Ανθομελάκια και προτιμάμε να κάνουμε πράγματα που μας έχουν λείψει… όπως π.χ. να κάνουμε παζλ! Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα αυτές τις άγιες ημέρες και να χαρήκατε τις οικογενειακές στιγμές. Την εβδομάδα αυτή μέχρι την Πρωτοχρονιά θα σας δώσουμε κάποιες ιδέες για δώρα ώστε να προετοιμαστείτε για τον “ερχομό του Άγιου Βασίλη”!

    Ιδέες για προσωποποιημένο δώρο

    Πριν περίπου 3 χρόνια η αδερφούλα μου (η Kathy) και ο γαμπρούλης μου (o George) μας έκαναν ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο… τόσο απλό και τόσο μικρό… αλλά τόσο ιδιαίτερο και πρωτότυπο συγχρόνως. 

    Ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο δώρο 1

    Μπορεί να σας ενδιαφέρουν κι άλλες ιδέες για προσωποποιημένα δώρα:

    Μας χάρισαν αυτές τις υπέροχες κούπες… μια για μένα και μια για τον Κώστα. Όπως βλέπετε, δεν είναι απλές κούπες αλλά έχουν τις φωτογραφίες του καθενός μας παρέα με τα ανίψια μας (τα οποία λατρεύουμε). Στην δικιά μου κούπα που είναι κόκκινη έχει εμένα με την Μαρία και τον Θάνο και στου Κώστα που είναι κίτρινη έχει τις αντίστοιχες. 

    Ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο δώρο 3

    Τέτοιες κούπες μπορείτε να φτιάξετε πατώντας εδώ επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γραφικών. Υπάρχουν και μαγικές κουπές η οποία εμφανίζει τις φωτογραφίες όταν μπαίνει ζεστό ρόφημα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποιο είδος θέλετε (απλή ή μαγική) και ανεβάσετε τη φωτογραφία της επιλογής σας (θα βρείτε κι άλλες ιδέες για προσωποποιημένα δώρα).

    Μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω σε κούπες, mousepad, μαξιλάρια, puzzle, βιβλία, θήκες κινητών, αντζέντες και ημερολόγια, ρολόγια, ζυγαριές ό,τι φωτογραφία θέλετε ακόμη και αυτές που έχετε ανεβάσει στο facebook ή στο instagram!!

    Ένα ξεχωριστό προσωποποιημένο δώρο 5

    Είμαστε σίγουρες πως θα βρείτε και άλλες ιδέες για προσωποποιημένα δώρα που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας. Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μας και να την αξιοποιήσετε σύντομα! Τι καλύτερο από το να πίνεις το καφεδάκι σου και να βλέπεις τα πρόσωπα που αγαπάς!

    Περισσότερες ιδέες για δώρα

    Φυσικά δεν θέλουμε να ξεχάσουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες και από καρδιάς ευχές σας!! Να είστε όλοι καλά!

    Callie 

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    18 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά!!!
      οι κούπες είναι πολύ ωραίο δώρο.. μπορείς να φτιάξεις και magic mug, δηλαδή μια κούπα που η φωτογραφία εμφανίζεται μόνο όταν βάζεις κάτι ζεστό μέσα!! δείτε εδώ.. https://www.google.gr/search?q=magic+mug&hl=en&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=76raUIHtIIHPhAen84CIBQ&sqi=2&ved=0CCoQsAQ&biw=1183&bih=567

    2. Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και ευτυχία μαζί με τους αγαπημένους σας!!! πολύ τρυφερό το δωράκι να είναι πρωσοποποιημένο!!!
      Φιλιά πολλά!!!

    3. Πραγματικά αυτή η αγάπη που έχετε μεταξύ σας είναι υπέροχη!!!! Να είστε πάντα τόσο αγαπημένες και ενωμένες μέχρι και δισέγγονα να καμαρώσετε παρούλα!
      Απορώ που κάνατε και ανάρτηση με τέτοια όμορφη παρέα:)
      Οι κούπες είναι σούπερ!

    4. Χρόνια πολλά κορίτσια με υγεία και χαρά εύχομαι και συγχαρητήρια για το βραβειάκι σας. Κι εγώ έχω χαθεί από την γειτονιά για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Αφήνω τώρα τις ευχές μου και θα επανέλθω να δω τι έχασα.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης