Ένα ξεχωριστό δώρο!

Callie

Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά!! Ξέρω ότι χαθήκαμε αρκετά αυτές τις ημέρες αλλά θα μας δικαιολογήσετε καθώς όπως καταλάβατε είμαστε παρεϊτσα τα δύο Ανθομελάκια και προτιμάμε να κάνουμε πράγματα που μας έχουν λείψει… όπως π.χ. να κάνουμε παζλ, χιχι! Ελπίζουμε να περάσατε όμορφα αυτές τις άγιες ημέρες και να χαρήκατε τις οικογενειακές στιγμές. Την εβδομάδα αυτή μέχρι την Πρωτοχρονιά θα σας δώσουμε δυο τρεις ιδέες για δώρα ώστε να προετοιμαστείτε για τον «ερχομό του Άγιου Βασίλη»!
  
Πριν περίπου 3 χρόνια η αδερφούλα μου (η Kathy) και ο γαμπρούλης μου (o George) μας έκαναν ένα πραγματικά ξεχωριστό δώρο… τόσο απλό και τόσο μικρό… αλλά τόσο ιδιαίτερο και πρωτότυπο συγχρόνως. 

Μας χάρισαν αυτές τις υπέροχες κούπες… μια για μένα και μια για τον Κώστα. Όπως βλέπετε, δεν είναι απλές κούπες αλλά έχουν τις φωτογραφίες του καθενός μας παρέα με τα ανίψια μας (τα οποία λατρεύουμε). Στην δικιά μου κούπα που είναι κόκκινη έχει εμένα με την Μαρία και τον Θάνο και στου Κώστα που είναι κίτρινη έχει τις αντίστοιχες. 

Φυσικά, τέτοιες κούπες μπορείτε να φτιάξετε πολύ εύκολα σε ένα φωτογραφείο. Το θέμα είναι να τους ζητήσετε να στολίσουν τις κούπες με σχεδιάκια ή να κάνουν ένα όμορφο κολάζ και όχι απλά να κοτσάρουν μια φωτογραφία και τελείωσε.

Στα φωτογραφεία θα βρείτε και άλλες ιδέες για προσωποποιημένα δώρα που θα εντυπωσιάσουν τους φίλους σας… όπως αυτό με την χριστουγεννιάτικη μπάλα της Ελπίδας. Ελπίζω να σας άρεσε η ιδέα μας και να την αξιοποιήσετε σύντομα! Τι καλύτερο από το να πίνεις το καφεδάκι σου και να βλέπεις τα πρόσωπα που αγαπάς!

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω σε κούπες, mousepad, ηχεία, αναπτήρες, ρολόγια, ζυγαριές ό,τι φωτογραφία θέλετε ακόμη και αυτές που έχετε ανεβάσει στο facebook ή στο instagram!!Φυσικά δεν θέλουμε να ξεχάσουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τις υπέροχες  και από καρδιάς ευχές σας!!! Να είστε όλοι καλά!

Callie