ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Πρωτιά… λίγο πριν φύγει το 2012!

    Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για το δώρο που μας κάνατε όλες εσείς!!!!

    Χθες το βράδυ, και ενώ πλέον τα δύο Ανθομελάκια είναι παρεϊτσα για να περάσουνε μαζί τα Χριστούγεννα, πηδήξαμε κυριολεκτικά από την χαρά μας όταν είδαμε ότι είχαμε λάβει το πρώτο βραβείο στην Κατηγορία Παιδί και Οικογένεια του Greek Blogs by Women!!! Αν και καταβάθος ξέρουμε ότι οι πρωτιές και τα βραβεία δεν έχουν και μεγάλη αξία…. δεν σας κρύβουμε πως η θέση αυτή μας έφτιαξε τη διάθεση… Γιούπι!!!!!

    Πρωτιά... λίγο πριν φύγει το 2012! 1
     
    Σας ευχαριστούμε πολύ για την στήριξή σας, την αγάπη σας και την εμπιστοσύνη σας! Κι εμείς με την σειρά μας θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε με το ίδιο κέφι και τη νέα χρονιά!!!
     
    Πρωτιά... λίγο πριν φύγει το 2012! 3
     
    Κι έτσι για την ιστορία να πω ότι βρισκόμαστε και στην τέταρτη θέση της συνολικής κατάταξης!
    Το Greek Blogs by Women φιλοξενεί πολλά και ενδιαφέρονται blogs φτιαγμένα από γυναίκες και φυσικά να τους δώσουμε και τα δικά μας συγχαρητήρια. 
    Πρωτιά... λίγο πριν φύγει το 2012! 5
     
    Έμεινε μόνο μία μέρα για τα Χριστούγεννα. Εμείς όμως το δωράκι μας το έχουμε ήδη πάρει και είστε όλοι εσείς που με τα κλικ σας, τα like σας, τα σχόλιά σας ή απλά με την παρουσία σας μας κάνετε να θέλουμε να γίνουμε όλο και καλύτερες!
     
    Kathy and Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    24 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Συγχαρητήρια κοριτσάρες μου γλυκές!!!! Διάβασα το πρωί τα νέα της Σίνας και μετά είδα και τα δικά σας και των υπόλοιπων κοριτσιών!!! Πολύ χάρηκα που τα αγαπημένα μου blogs ήταν στις πρώτες θέσεις και που πήρα μέρος στην ψηφοφορία!!!
      Αξίζετε τη νίκη με το παραπάνω γιατί το αγαπάτε στο σπιτάκι σας και εμάς φυσικά και το δείχνετε με κάθε ανάρτηση!!!

    2. Συγχαρητήρια κορίτσια !!
      Πέρασα να ευχηθώ να έχετε καλές γιορτές, χαρούμενα Χριστούγεννα και να τα περάσετε όμορφα (αφού είστε και μαζί ακόμα καλύτερα!!) με αγάπη και υγεία :))!!
      Φιλιά πολλά ανθομελάκια γλυκά 🙂

    3. Συγχαρητήρια σε όλους και σε σας που φιλοξενείτε τα ιστολόγιά μας και διοργανώσατε το διαγωνισμό!Θερμές ολόψυχες ευχές για τις Άγιες μέρες και τη νέα χρονιά που έρχεται!

    4. Συγχαρητήρια κορίτσια!!και εις ανώτερα! Σας νιώθω, είναι μεγάλη η χαρά..Και το δικό μου βγήκε πρώτο στην κατηγορία του και είναι μεγάλη τιμή! Καλή συνέχεια με δύναμη! Καλά χριστούγεννα!

    5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΘΟΜΕΛΑΚΙΑ!!! ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΕΙΣΤΕ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΟΥΛΕΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!

      ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

      ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΧΧ

    6. Συγχαρητήρια κορίτσια!!!!Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι!!!
      Να περάσετε υπέροχα και μοναδικά με τις οικογένειες και τους φίλους σας!!!
      ˛.°★。˛ °.★** **★* *˛.
      ……………….*。*./ .˛* .˛.*.★* *★ 。*…………………….
      …………..*˛°*/.♫.♫*˛.* ˛_Π_____. * ˛*…………..
      …………. ˛°./• ‘♫ ‘ •.˛*./______/~\*. ˛*.。…..
      ……….. *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ ……..
      ¯˜”*°••°*”˜¯`´¯˜”*°••°*”˜¯ `¬´¯˜”*°´¯˜”*
      Φιλάκια πολλά!!!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης