Χαρτί περιτυλίγματος από τα χεράκια σας

Kathy
Μετά από μια ανάρτηση που διάβασα στην Misirloumisirlou αποφάσισα να φτιάξω χαρτιά περιτυλίγματος με δικό μου χαρτί και σχέδια. Συνεργός μου σε αυτό μου το εγχείρημα ήταν η κόρη μου που λατρεύει την ζωγραφική.
Χρησιμοποίησα χαρτί σε ρολό από το ΙΚΕΑ και παιδικές μπογιές σε μπουκάλι (θα τις βρείτε στα βιβλιοπωλεία και κατα καιρούς στο Liddl ).  Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και νερομπογιές ή τέμπερες.
Θα χρειαστείτε ακόμα πινέλα και μπολάκια πλαστικά για τα χρώματα (εμείς κρατάμε τις αυγοθήκες και τα μπολάκια από τα γιαουρτάκια). Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και σχεδιάστε!
 
Κάτι τέτοιο μπορεί να το πετύχει και κάποιος που δεν πιάνει καθόλου το χέρι του. Εξάλλου θα ήταν όμορφο να βγει κάτι αφαιρετικό ή κάτι που να μοιάζει με παιδική ζωγραφιά.

Με το πρώτο χαρτί που έφτιαξα, πακετάρισα το δώρο της δεύτερη νικήτριας του διαγωνισμού μας!

Είχε πλάκα στο ταχυδρομείο που κοιτούσαν το πακέτο με περιέργεια όταν ειδικά του είπα προσοχή που θα μπουν τα αυτοκόλλητα!

Άφησα καταρχάς κενά σχεδιάζοντας ορθογώνια με ένα μολύβι ώστε να μου μείνει χώρος για τον αποστολέα, τον παραλήπτη και τα γραμματόσημα. Αφού τελείωσα και στέγνωσαν τα χρώματα, έσβησα το μολύβι και ήμουν έτοιμη για πακετάρισμα!

Δείτε εδώ και άλλες προτάσεις για αμπαλάζ και χαρτί περιτυλίγματος.

Kathy

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.