Χαρτί περιτυλίγματος για αμπαλάζ με σφραγίδες

Kathy
Τι σας έχω σήμερα! Νέα ιδέα για αμπαλάζ! Χριστούγεννα έρχονται όλο και κάποια δωράκια θα δώσετε!Πάρτε μια ιδέα και περνάω στις λεπτομέρειες…
 

Το χαρτί που έφτιαξα το χρησιμοποίησα για να τυλίξω δωράκια για παιδιά σε παιδικό πάρτυ
Το πάρτυ της κόρης μου φέτος είχε θέμα την ζωγραφική. Τι άλλο θα επέλεγα για δώρο για τους καλεσμένους της από υλικά ζωγραφικής!

Αγόρασα μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, τέμπερες και κηρομπογιές (από 0,70 Ε – 1,40 Ε το ένα).  Η αρχική μου σκέψη ήταν να τα βάλω σε ένα καλάθι και να τα δίνουμε στα παιδάκια κατά την αποχώρηση, αλλά επειδή δεν βρήκα για όλους το ίδιο δώρο και δεν ήθελα να έχω παράπονα αποφάσισα να τα τυλίξω. 

Πήρα λοιπόν σφραγίδες από το εργαστήριο του μπαμπά μου (δείτε εδώ μέρος της δουλειάς του)  και στο γνωστό χαρτί του ΙΚΕΑ σε ρολό έφτιαξα αυτά:

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Αν δεν έχετε σφραγίδες αλλά την δική μου τρέλα μπορείτε να φτιάξετε σε τυπογραφείο ό,τι σχέδιο και μέγεθος τους δώσετε. Ακόμα μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας. (Στο pinterest στην κατηγορία wrapping έχω κάποιες ιδέες που έκανα pin.)

Επόμενο στάδιο το τύλιγμα και το δέσιμο με σπάγγο. 

 Προσωπικά λάτρεψα αυτά τα μικρα πακετάκια! 

 

Τα έβαλα σε ένα καλάθι με χαρτί κόκκινο  και τα στόλισα στο μπουφέ.

Απ΄ ότι μου είπαν κάποιοι φίλοι στο τέλος του πάρτυ, δεν φαινόταν ότι ήταν χειροποίητο! Και με την κόκκινο-μπεζ κορδέλα έδεσε πάρα πολύ! 

Δείτε εδώ κι εδώ  και άλλες πρότασεις για αμπαλάζ!

Kathy