ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  1 χρόνος με ένα Ανθάκι και μια κουταλίστα Μέλι! Ένας χρόνος Ανθομέλι!

  Ναι, ναι, είναι γεγονός!! Το Ανθομέλι έχει σήμερα γενέθλια… κλείνει ακριβώς 1 χρόνο παρουσίας στην bloggoσφαιρα καθώς πέρσι στις 11/11/2011 σας παρουσιάσαμε την πρώτη μας ανάρτηση με τίτλο Καλή Αρχή

  1 χρόνος με ένα Ανθάκι και μια κουταλίστα Μέλι! Ένας χρόνος Ανθομέλι!
  Ευχαριστούμε τον Κώστα για την υπέροχη φωτογράφιση!

  1 χρόνος Ανθομέλι

  Κατερίνα: Η αλήθεια είναι ότι ως τότε δεν ξέραμε ακριβώς τι σημαίνει blog! Επισκεπτόμουνα κάποιες σελίδες αλλά δεν γνώριζα ότι λέγονταν blog ούτε και το πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα! Μια μέρα, λοιπόν, παίρνω την Κάλη στο τηλέφωνο για να της προτείνω να  δημιουργήσουμε ένα μαζί. Είχα πολλές δημιουργικές ιδέες και ήθελα να τις μοιραστώ και με άλλους. Άλλωστε ήμουν σίγουρη ότι μόνη μου δεν θα το έκανα ποτέ. Μαζί με την αδερφή μου όμως; 

  Ψάξαμε και ανακαλύψαμε ότι το να φτιάξεις ένα δωρεάν blog είναι πανεύκολο. Ιδέες είχαμε, θέληση είχαμε οπότε χρειαζόμασταν μόνο λίγο χρόνο! Κι έτσι ξεκίνησε η δημιουργία του Ανθομέλι!

  Στην αρχή παιδευτήκαμε πολύ γιατί τελικά δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις ένα blog, να φαίνεται όπως το θέλεις, να είναι ευπαρουσίαστο και να περιέχει όλα όσα έχεις σκεφτεί. Χρειάζεται χρόνος και ψάξιμο για να το ομορφύνει κανείς… ο καθένας με τα δικά του γούστα. Ευτυχώς εμείς ταιριάζαμε και όπως πάντα η μία συμπλήρωνε την άλλη! Σημαντική βοήθεια όμως δεχτήκαμε και από παλαιότερους bloggers τους οποίους ευγνωμονούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

  Σε αυτό το σημείο όμως θέλω να σας μιλήσω για κάτι πολύ σημαντικό για μένα…. την ημερομηνία που έτυχε (;) να το δημιουργήσουμε! Και πραγματικά δεν έγινε εσκεμμένα! Το ανακαλύψαμε την επόμενη μέρα βλέποντας το ημερολόγιο και πέσαμε από τα σύννεφα! 

  11 /11 / 2011

  Ίσως αυτός ο αριθμός να μην σημαίνει τίποτα για εσάς, για μένα όμως είναι κάτι το μοναδικό!
  Όλα ξεκίνησαν από το ημερολόγιο που μου είχε γράψει η μαμά μου όταν ήμουν μωρό. Μεταξύ άλλων λοιπόν έγραφε:

  Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή αν το 11 είναι ένας αριθμός σημαδιακός για σένα. Πάντως έγιναν τα εξής:
  Στις 11 Μαίου  1975 παντρεύτηκε η μαμά και ο μπαμπάς σου.
  Στις 11 Αυγούστου του 1975 πέθανε ο παππούς σου που εσύ δεν τον γνώρισες.
  Στις 11 Απριλίου 1977 βαπτίστηκες. 
  Ένας γάμος, ένας θάνατος, μία βάπτιση!!!

  Λίγα χρόνια αργότερα στις 18/11/2003 συνεχίζω αυτά που έγραφε η μαμά μου και γράφω!

  Είμαι σχεδόν 28 χρονών, αρραβωνιασμένη πια κι ετοιμαζόμαστε να παντρευτούμε. Συνειδητοποιώ ότι το 11 συνεχίζει να στιγματίζει σημαντικές μέρες στην ζωή μου. 

  25/11 είναι η γιορτή μου
  11/11/1995 τα φτιάξαμε με τον τώρα αρραβωνιαστικό μου  
  11/07/99 βάφτισα τον Ν. (ο οποίο έχει γενέθλια 11/11/98!)
  11/11/03 κλείσαμε τα έπιπλα για το κανουργιο μας σπίτι
  15/11/2006 γέννησα την κόρη μου
  11/11/2011 έφτιαξα το Ανθομέλι
  22/12/2011 (1 μήνα και 11 μέρες μετά) φτιάξαμε την σελίδα του Ανθομέλι στο facebook!

  Δεν είναι συγκλονιστικό; Άραγε τι άλλο να μου φυλάσσει αυτός ο αριθμός για το μέλλον; Ποιος ξέρει!

  Ωστόσο υπάρχει και κάτι ακόμα που θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Σε πολλούς ανθρώπους, ίσως και σε εσάς, η ονομασία του  blog μας τους ακούγεται πολύ παράξενη και κάθε τόσο μας ρωτάνε από πού την εμπευστήκαμε. Την απάντηση όμως θα σας την δώσει η Κάλη:

  1 χρόνος με ένα Ανθάκι και μια κουταλίστα Μέλι! Ένας χρόνος Ανθομέλι!
  Ε, να σας αποκαλύψουμε και ποιες είμαστε! Στο αριστερό σας χέρι η Κάλη και από δεξιά η Κατερίνα!
  Για όσες δεν μας ξέρετε καιρός να μας μάθετε. Τι λέτε, μοιάζουμε;

  Κάλη:

  Καλησπέρα κι από εμένα Ανθομελάκια. Η συγκίνησή μου είναι πολύ μεγάλη για όλους τους προφανείς λόγους… αλλά κυρίως γιατί εκείνη την ημέρα που με πήρε η Κατερίνα για να μου προτείνει να ξεκινήσουμε το blog δεν λειτούργησε η κλασική μου αντιδραστικότητα! Η συνηθισμένη αντίδρασή μου θα ήταν: πολύ δύσκολο αυτό που μου ζητάς, δεν έχω χρόνο, δεν έχω ιδέες, αποκλείεται! Ως διά μαγείας όμως, δεν είπα τίποτα από όλα αυτά… είπα απλά, ωραία ιδέα, δύσκολη μεν αλλά θα το σκεφτώ.


  Η αδερφή μου, η οποία ξέχασε να σας πει ότι είναι η ψυχή αυτού του blog, πάντα με παρακινούσε στη ζωή μου να κάνω πράγματα καθώς εγώ είμαι λίγο αναβλητική και ανοργάνωτη. Έτσι, λοιπόν, κι αυτή τη φορά, με παρότρυνε να ξεκινήσουμε μια τρελή βόλτα στο ανθομελολούναπαρκ! Και ναι, δεν σας κρύβω ότι δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή! Αν και δεν ξέρω που θα οδηγήσει και πόσο θα κρατήσει… δεν με νοιάζει καθόλου. Γιατί πιστεύω ότι σημασία έχει το ταξίδι!

  Διαβάστε όλες τις σχετικές αναρτήσεις με το blog Ανθομέλι

  Ήρθε η ώρα όμως να σας πούμε και για την ονομασία του blog… Ανθομέλι!

  Πριν μείνω έγκυος είχα ακούσει για πολλές ιστορίες ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης που έφερναν χαμόγελα χαράς και δάκρυα συγκίνησης σε όλους τους συγγενείς και πραγματικά σκεφτόμουν με μανία ποια θα ήταν η δικιά μου ιδέα. Έλα, μου ντε, που η εγκυμοσύνη μου δεν ήταν καθόλου έκπληξη για κανέναν καθώς ήταν με εξωσωματική και έτσι όλοι έμαθαν τα νέα πολύ γρήγορα. Τι να κάνω κι εγώ, μάζεψα τις ιδέες μου για μια επόμενη εγκυμοσύνη.Όπως ίσως ξέρετε, λέξη ανθομέλι δεν υπάρχει… υπάρχει όμως το γνωστό με σε όλους ανθόμελο… έλα μου ντε όμως που δεν μου έκανε ομοιοκαταληξία… τι εννοώ; Διαβάστε και θα καταλάβετε!

  Η σκέψη όμως του να προσφέρω χαρά μου στους συγγενείς μας μου τριβέλιζε το μυαλό και τελικά βρήκα τον κατάλληλο τρόπο.Ένα ακόμα πράγμα που πάντα σκεφτόμουν ήταν το όνομα που θα δώσω στα παιδιά μου. Διάβαζα λίστες με ονόματα και λεξικά εδώ και πολλά χρόνια και προσπαθούσα να καταλήξω σε μερικά από αυτά.

  Ευτυχώς, λοιπόν, η τύχη με ευνόησε καθώς ούτε οι γονείς μου αλλά ούτε και τα πεθερικά μου είχαν την απαίτηση (για τους δικούς τους λόγους ο καθένας) να δώσω το όνομά τους. Οπότε η ανεύρεση του κατάλληλου ονόματος άρχισε αμέσως αφού γέννησα. Μπεμπούλα, πριγκίπισσα, εξωγηινάκι, Εκ, ομορφιά μου, καρδιά μου, ψυχή μου, ήταν μόνο λίγα από τα ονόματα που χρησιμοποιούσαμε. Όλοι είχαν σκάσει να μάθουν ποια ήταν η απόφασή μας. Έτσι, μετά από 3 μήνες… καλή ώρα πέρσι την 28η Οκτωβρίου τους σκάσαμε το όνομα. Πως όμως;

  1 χρόνος με ένα Ανθάκι και μια κουταλίστα Μέλι! Ένας χρόνος Ανθομέλι!
  Τα ποιήματα τα έγραψα μέσα σε δύο υπέροχες κάρτες… ειδικά για πριγκίπισσες,χιχι!

  Έγραψα δύο ποιήματα (ένα για τους μεν και ένα για τους δε) μέσα στα οποία ανέφερα το όνομα και φυσικά την λέξη ανθομέλι που τότε ούτε ιδέα είχα ότι θα μας στιγμάτιζε τόσο πολύ. Τα ποιήματα τα έγραψα σε καρτούλες και τους τα διαβάσαμε  με τον Κώστα και την Μελίτα όταν ήμασταν όλοι μαζί. Θέλετε να το ακούσετε; Να είστε επιεικής όμως!!!

  Μια φορά κι ένα καιρό

  Ήταν ζευγάρι ζηλευτό

  Που με έφερε κοντά σας

  Για να ζήσω τη χαρά σας.

  Με περιμένατε αρκετά

  γιατί ήμουν μακριά

  Μα ήρθα τελικά

  Και είναι όλα μαγικά.

  Είναι καιρός, λοιπόν, κι εγώ

  Να έχω ένα όνομα μικρό

  Που να θυμίζει ανθομέλι

  Και ένα νόστιμο παστέλι!

  Μελίτα θα με λέτε όλοι όσοι

  Θέλετε χαρά καμπόση!

  Κι όταν με φωνάζετε

  Να με γλυκοκοιτάζετε!

  (Οι πρώτες τέσσερις στροφές ήταν κοινές για όλους. Η συνέχεια για τους γονείς μου, τους θείους και τα ξαδέρφια)

  Είμαι ‘γω μία γλυκούλα

  Του παππού η νεραϊδούλα!

  Της γιαγιάς μου τη φωνούλα

  Με χαμόγελα ακούω ,

  Και της θείας τα δωράκια

  Για τα επόμενα χρονάκια

  Θα με γεμίζουν με χαρά

  Και θα περνάω χαλαρά.

  Ο θειούλης κι ο Θανούλης

  Που είναι τόσο τσαχπινούλης

  Θα με παίρνουν απ’ το χέρι

  Γιατί είμαι έν’ αστέρι.

  Και η Μαρίτσα η γλυκιά μου

  Η ξαδέρφη η δικιά μου

  Θα ναι πάντα στο πλευρό μου

  Φυλαχτό μονάκριβό μου!

  (Αυτή ήταν η συνέχεια για τα πεθερικά μου)

  Η γιαγιά μου η καλή

  Με φροντίζει με στοργή

  Κι ο παππούς μου με κοιτάει

  Λες και θέλει να με φάει

  Κι όταν πάρκο αγοράσω

  Σαν σπουργίτι θα κουρνιάσω

  Στου σπιτιού σας τη φωλίτσα

  Και θα μοιάζω μια σταλίτσα.

  Παραμύθι σαν ζητήσω

  Πριν τα μάτια μου να κλείσω

  Η γιαγιά θα μου διαβάζει

  Όλο γλύκα κι όλο νάζι.

  Κι όταν πάω στο σχολειό

  Του παππού το κολατσιό

  Θα το τρώω μάνι-μάνι

  Και θα γίνω και τζιμάνι.

  Δεν σας κρύβω ότι τώρα που το ξαναδιαβάζω κλαίω όπως εκείνη την ημέρα που τους το διάβαζα. Κλάμμααααα!! Όλοι μας! Τώρα, λοιπόν, δεν έχει μείνει κανένα μυστικό από εσάς! Ξέρετε ότι την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Ανθομέλι… αλλά και πως θα γινόταν διαφορετικά αφού εσείς είστε αυτοί που στηρίξατε με τόσο θέρμη όλη αυτή την προσπάθεια και μας κάνετε καθημερινά περήφανες για την ποιότητα αυτού που σας προσφέρουμε. Θα ήταν ψέμα να πω ότι πολλές φορές δεν κουράζομαι ή ότι δεν μου “τρώει” πολύ χρόνο. Ωστόσο, οι χαρές που έχω πάρει είναι τόσο μεγάλες που δεν θα τις άλλαζα με τίποτα.

  Σας ευχαριστούμε θερμά που ένα χρόνο τώρα μας στηρίζετε, μας εμπνέετε, μας διδάσκετε και μας προτρέπετε να κοιτάμε την όμορφη πλευρά της ζωής!

  Θα σας αφήσουμε με ένα αγαπημένο τραγούδι που είναι ουσιαστικά και το κίνητρό μας για να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη!

  Always look at the bright side of life!

  ή αλλιώς 

  Δες τη Φωτεινή Πλευρά της ζωής

  Μείνετε μαζί μας γιατί τις επόμενες μέρες ακολουθούν εκπλήξεις….

  Kathy & Callie

  Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

  51 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Χρόνια πολλάαααααααααααααααα!!!Κορίτσια έβαλα τα κλάματααααα!!Τι ιστορία!!!Να είστε πάντα καλά και ευτυχισμένες ,να χαίρεστε τα παιδάκια σας και ένα μεγάααααααλοοοοο ευχαριστώ και από εμένα που με βοηθήσατε και που με βοηθάτε καθημερινά ..κυρίως με την μαγειρική!!!!!!!!!!Φιλάκια πολλά πολλά και στις δύο πάμε για πολλάααααααα χρόνια ακόμη!!!!!!μάκιαααααααααα

  2. Χρόνια πολλά και δημιουργικά..
   Να έχετε πάντα η μια την άλλη αλλά και όλους όσους σας αγαπάνε μαζί σας..Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βρήκα και τα λέμε ενα χρόνο τώρα..Ενας χρόνος και μερικοί μήνες πέρασαν απο τότε που ξεκίνησε και το δικό μου ταξίδι στη μπλογκόσφαιρα και όπως εσείς..
   ..δεν το μετάνιωσα!..Χαίρομαι που ήσασταν απο τις πρώτες που ανακάλυψα και μου αρέσει πολύ να περνάω χρόνο μαζί σας..Έχετε μια θετική ενέργεια και ενα τεράστιο χαμόγελο που μας παρακινεί να βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής,παρέα με τους στίχους που μόλις μας αφιερώσατε..
   Απαιτεί χρόνο και κόπο,να κρατάς ενα όμορφο επίπεδο και να σέβεσαι τους αναγνώστες σου,χαρίζοντας τους όμορφες αναρτήσεις,αλλά εσείς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε,γιατί το έχετε καταφέρει..
   Σας αγαπώ και σας στέλνω πολλά φιλιά..
   Ελπίζω να είμαστε για πολύ καιρό εδω μαζί και να ανταλάσουμε θετικές σκέψεις και χαμόγελα..
   Καλή συνέχεια,κορίτσια*

  3. Κατερίνα και Κάλη, αρχικά να σας πώ ότι 'χάρηκα για την γνωριμία'! Είμαι πολύ όμορφο να ξέρεις σε ποιόν μιλάς. Εύχομαι να τα εκατοστήσει το blogάκι σας, να χιλιάσετε τους αναγνώστες σας και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.
   Χρόνια σας πολλά!
   Φιλιά και καλή Κυριακή !

  4. καλημέρα..χρονια πολλα στο μπλογκ σας.να συνεχισε για πολλα χρονια ακομη με την ιδια ορεξη και τις ιδιες ωραιες και ενδιαφερουσες αναρτησεις.
   Κι εγω οταν δημιουργουσα το δικο μου μπλογκ, δεν ηξερα τι ειναι μπλογκ, ουτε ως λεξη, ουτε ως σελιδα..και δεν ειχα ιδεα ουτε γω πως δημιουργειται..καποια τα εκανα μονη μου, ομως ειχα βοηθεια κι γω απο παλιουτερους μπλογκερς (τους οποιους ευχαριστω), αυτο με το 11/11/11 ομορφη εντυπωση μου εκανε οπως και οτι το 11 ειναι ο τυχερος σου αριθμος..μου αρεσε που εχω και οπτικη σας εικονα τωρα..επισης μου αρεσε και η εξηγηση της ονομασιας Ανθομέλι ,παντα ειχα απορία 🙂

  5. Χρόνια πολλά κορίτσια για το πολύ όομορφο blog σας!! όντως πολύ συγκινητική η ιστορία σας.. καταλαβαίνω πως μπορεί να αισθανόσουν όταν το ανακοινωνες γιατί ουσιαστικά δεν μπορεσες να έχεις την χαρά της ανακοίνωσης της εγκυμοσύνης-εκπληξη!! που ξέρεις μπορεί να την έχεις στην επόμενη!! έχω χαρεί πολύ που σας βρήκα (δυσκολεύτηκα με το follow βεβαια αλλά τώρα όλα καλά) και που μου κρατάτε παρεούλα!! Να είστε καλά να κάνετε και άλλες πολλές καλές αναρτήσεις!!
   Σας φιλώ και τις δυο!

  6. Αχ βρε κορίτσια πέρασε ένας χρόνος,ε;;; Τι όμορφα! Το ποίημα πολύ συγκινητικό για το Μελιτάκι, είμαι σίγουρη ότι όλοι θα είχαν πλαντάξει..
   Να είστε καλά και να μας κάνετε παρέα! Με τις συνταγές σας, τις κατασκευές σας, τα ΠΑΡΤΥ σας, τις λίστες, τα ταξίδια της μαμάς και φυσικά το να μοιράζεστε τις προσωπικές διακοπές και στιγμές! Χαίρομαι πολύ που έστω έχω γνωρίσει τη μία Ανθομελού από κοντά!
   Χρόνια Πολλά λοιπόν με εμπνεύσεις και δημιουργίες!
   Γιούχουουουουουου! Χρόνια Πολλά!!!

  7. Χρόνια πολλά, καλά και δημιουργικά!!!!
   Να συνεχίσετε να μας κρατάτε συντροφιά για πολλά χρόνια ακόμα!!

   Σα να γεννιέται μια ποιήτρια!!
   Φιλιά Ανθομελάκια..

  8. Σας εύχομαι να είστε πάντα δημιουργικές και πάντα αγαπημένες.Η προσπάθεια που καταβάλετε για το ανθομέλι ξέρω πως είναι κάποιες φορές πάνω από τις δυνάμεις σας και από τον χρόνο σας.Είναι όμως κάτι που σας ευχαριστεί και πολλές φορές σας ξεκουράζει.Γιαυτό σας λέω ΔΥΝΑΤΑ συνεχίστε!!!!!!!! Ισως πολύ γρήγορα γιορτάσουμε τον χιλιοστό φίλο του ανθομέλι,και όχι μόνο τα ετήσια γενέθλια.Τώρα τι να πω για τα γραφόμενά σας! Κρατούσα τα δάκρυα μου για να μπορέσω να τα διαβάσω.Κατερίνα,πραγματικά ούτε και εγώ η ίδια δεν γνώριζα πως ο αριθμός 11 σε στιγμάτισε τόσες φορές στην ζωή σου.Ηξερα κάποιες από αυτές.Η συμβουλή μου είναι από τώρα να παίρνεις και ένα λαχείο που να λήγει στο 11…….ίσως και εκεί να σταθείς τυχερή.Κάλυ,τι να πω για εσένα!! Παρόλο που οι στιγμές με την ανακοίνωση του ονόματος της Μελίτας είναι προσωπικές ,έχω να πω πως από την στιγμή που ξαναδιάβασα τα ποιηματάκια η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη σαν να τις ξαναζούσα.Και βέβαια έχω να πω πως περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη ποιητική συλλογή σου…..

  9. Χρόνια πολλά πολλά κορίτσια με τις υπέροχες ιδέες και τις όμορφες δημιουργίες σας. Έχετε πάντα ένα γλυκό λόγο και για μας και το εκτιμώ πολύ. Να είστε πάντα καλά και αγαπημένες. Κατερίνα ,σκέψου πως 11 παίχτες έχει μια ομάδα ποδοσφαίρου………. Κάλη ,άντε και ποιήτρια τώρα………

  10. Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στο τόσο όμορφο και φιλόξενο μπλογκ σας!!
   Από την μια η Κατερίνα με όλα αυτά που έχουν συμβεί στο 11, από την άλλη η Κάλη και ο τρόπος που βγήκε η ονομασία του μπλογκ σας…τόσο συγκινητικά και τα δυο.
   Η παρουσία σας στο χώρο είναι αξιοσέβαστη, έχω λατρέψει τα ταξίδια της μαμάς, τα όμορφα πάρτυ σας και τις όμορφες δημιουργίες σας.
   Χαίρομαι που σας γνώρισα! Να είστε πάντα αγαπημένες και τα χαμόγελα σας να είναι πάντα το ίδιο φωτεινά! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!

  11. Χρόνια σας πολλά!!!
   Έχετε ένα πολύ όμορφο μπλογκ και μου αρέσει πολύ και το όνομα..
   Τώρα που έμαθα πως το εμπνευστήκατε, μου αρέσει περισσότερο…
   Είστε και οι δυο κούκλες και ναι, μοιάζετε!!
   Να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να μας κάνετε πάντα όμορφη συντροφιά!
   Φιλιά πολλά!!

  12. Χρόνια πολλά αγαπημένες μου bloggers και πάντα τόσο δημιουργίκά . Οι ιδέες σας είναι πάντα υπέροχες όπως και εσείς στη φωτογραφία ( να μοιάζετε αρκετά )και γι'αυτό είμαι φανατική αναγνώστριά σας .Χρόνια Πολλά και πάλι και περιμένω για τις εκπλήξεις που ετοιμάζετε με αγωνία….

  13. Χρόνια πολλά στο υπέροχο αυτό blogoσπιτάκι σας που σήμερα φοράει τα γιορτινά του απ'ότι βλέπω!!! Να είστε πάντα έτσι αγαπημένες και χαρούμενες και να μεταδίδετε την θετική σας στάση ζωής όπως τώρα. Πώς να μην έχει τόσους πιστούς αυτό το τόσο αισιόδοξο και συγχρόνως χρήσιμο blog που μας βοηθάει σε τόοοοοσα πράγματα στην καθημερινότητά μας. Το Ανθομέλι, είναι ένας τόσο οικείος και φιλικός χώρος που όλοι θέλουμε να επισκεπτόμαστε καθημερινά, επειδή το θέλουμε πραγματικά και όχι για δημόσιες σχέσεις!!!
   Το ποίημα σου Κάλη τσαχπίνικο, συγκινητικό και εμπνευσμένο:)

   Y.Γ. Το ξένο βίντεο κορίτσια δεν παίζει.

  14. Χρονια σας πολλα. Ειστε πολυ γλυκες γι αυτο και ο τιτλος του Blog σας ερχεται γαντι. Σας αγαπαμε πολυ και χαιρομαστε να σας διαβαζουμε. Οτι καλυτερο για την συνεχεια σας ευχομαι.

  15. Kαλημέρα Κατερίνα και Κάλη,χάρηκα για την γνωριμία! Εύχομαι να τα εκατοστήσει το blogάκι σας, να χιλιάσετε τους αναγνώστες σας και να χαίρεστε τις οικογένειές σας.
   Χρόνια σας πολλά!Καλή Κυριακή!Φιλιά!

  16. κορίτσια χρόνια πολλάααααααα!!! Να είναι πάντα γεμάτο με χαρές το blogοσπιτάκι σας!! Πάντα γεμάτο με δημιουργίες και ιδέες και χρώματα!! Κάλη μου το ποίημα τέλειο !!! πολλά πολλά φιλιά!!

  17. Κορίτσια… πρώτα να σας πώ πως είσαστε κούκλες..!!!!!να τα εκατοστήση το ομορφο μπλοκ σας…χρονια σας πολλα!!!!! …ειναι πολύ ομορφο να υπαρχει τόση αγάπη και συμπνεια αναμεσα σε δυό ανθρώπους… να συνεχίσεται έτσι αγαπημενες…και δημιουργικές παντα…Κατερινα…. για παρε παιδί μου κανενα λαχείο!!!! γραψε και κανενα τζόκερ…δεν ειναι τυχαιο να σε κυνιγάει ο αριθμός 11….!!!!!!!!οταν διαβασα για το ξεκίνημα σας.. θυμήθηκα το δικό μου ξεκίνημα πριν ενα χρόνο και δύο μηνες… ουτε τα πλήκτρα να πατήσω δεν ήξερα….χι..χι. σιγά σιγά μαθαίνουμε πραγματα.. εδω μεσα νομίζω οτι έχουμε γίνει μια όμορφη μεγαλη παρέα..!!!!! παντα να έχετε θετική σκεψη για τα πράγματα.. και να κάνετε αυτό που σας γεμίζει χαρα΄….φιλακια πολλα….

  18. Χρόνια πολλά και δημιουργικά στο μπλογκοανθομέλι!!!
   Μοιάζετε πολύ οι αδερφούλες με τα υπέροχα χαμόγελα!!!!Καταπληκτικά τα ποιηματάκια για την μικρη Μελίτα!!!Να χαίρεστε τις οικογενειες σας!!φιλιά!!!!

  19. Γλυκά μου, γλυκά μου Ανθομελάκια. Ναι, νομίζω ότι μοιάζετε!
   Τι όμορφα όσα γράφετε, γέλασα με το Μελιτάκι, το παιδί τζιμάνι!
   Νομίζω ότι το όνομα σάς πάει πολύ και είναι σπάνιο και ξεχωριστό!
   Εύχομαι το Ανθομέλι σας να μας συντροφεύει για πολλά χρόνια ακόμη και να κάνουμε ωραίο παρεάκι!
   Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα όμορφα που μου γράφετε, Κάλη μου δεν ξέρεις πόσο χάρηκα με την φίλη σου που με διαβάζει…
   Και ναι Κατερινάκι μου τα μαλλιά μου τα έκοψα και τα έβαψα, γιατί είχα βαρεθεί…
   Σας ευχαριστώ για τη συντροφιά που μου κρατάτε!
   Χαίρομαι που πλησιάζουν οι γιορτές, γιατί ξέρω ότι τα καλύτερα έρχονται στο Ανθομέλι.
   Σας φιλώ Ανθομελάκια!!
   ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

  20. κορίτσια Χρόνια πολλά στο όμορφο blogoσπιτάκι σας με τις τόσο διαφορετικές, συγκινητικές και όμορφες αναρτήσεις σας πάντα.. πολύ μου άρεσε το πώς έδεσε το όνομα σε συνδυασμό με την τυχαία ημερομηνία! είναι πολύ όμορφο το όνομα όσο και εσείς οι δυο. 🙂 είναι όμορφο που συμπληρώνετε η μια την άλλη και πάντα να είστε τόσο αγαπημένες. τα ποιηματάκια πολύ συγκινητικά. τέλος, θέλω να σας ευχαριστήσω που είστε από τις πρώτες μου αναγνώστριες και με έχετε στηρίξει από την αρχή έως σήμερα με τα σχόλια και την αγάπη σας! φιλάκια πολλά και στις δυο σας!

  21. Κοριτσάκια γλυκά να χαιρόσαστε το blogoσπιτάκι σας να είναι πάντα ζεστό και φιλόξενο και να μας χαρίζετε τις όμορφες δημιουργίες σας. Χάρηκα πολύ που σας είδα τώρα είναι σαν να σας ξέρω χρόνια,τι σου είναι μια εικόνα(μια εικόνα όσες χίλιες λέξεις).Να είστε πάντα καλά κορίτσια φιλιά πολλά!!!!

  22. Χρόνια πολλά καλά και δημιουργικά Ανθομελένιες….Τίποτε δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται λοιπόν!! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια , για το μοίρασμα και για τον ενα χρόνο απίστευτης δημιουργικότητας!!!!Περιμένουμε μια νέα χρονιά να ξεδιπλωθεί και να τη ζήσουμε μαζί σας!!!Φιλιά πολλά κι ευχές.Να είστε πάντα μαζί, πάντα ένα!!

  23. Να τα 100στήσετε! Και να συνεχίσετε με την ίδια όρεξη να μοιράζεστε μαζί μας όλα αυτά τα υπέροχα πραγματάκια…από προσωπικές εμπειρίες και συνταγές…μέχρι χειροτεχνίες και διάφορες όμορφες ιδέες.
   Είστε από τα αγαπημένα μου blog και δεν παραλείπω να σας επισκέφτομαι σχεδόν σε καθημερινή βάση. Άλλες φορές περνάω βιαστικά ενώ άλλες προλαβαίνω να αφήσω το σχόλιό μου. Πάντως να ξέρετε ότι σας διαβάζω ανελλειπώς, άσχετα που μπορεί να μη βλέπετε πάντα κάποιο σχόλιό μου.

   Έχετε both, πολύ θετική ενέργεια και κέφι! Και αυτό είναι μεταδοτικό. Σήμερα μαθαίνω και μία άλλη πλευρά σας…είστε και ποιήτριες!!! Χαριτωμένο το ποιηματάκι (ή μάλλον τα ποιηματάκια) σας.

   Κοριτσάκια μου γλυκά, χάρηκα πολύ που σας γνώρισα, έστω και έτσι (διαδικτυακά)! Ελπίζω κάποια στιγμή να γνωριστούμε και κανονικά.

   Keep blogging! Φιλάκια xxx

  24. ρε κοριτσια πολυ συγκινηθηκα και σας αγαπησα κι ακομα περισσοτερο..
   τι γλυκα πλασματα που ειστε!
   και η ιστορια σας σταζει μελι..μακαρι ολες οι οικογενειες να ηταν ετσι αγαπημενοι σαν τη δικη σας!
   να τα εκατοστησει το blog σας!

   • Θώμη μου θυμάμαι ότι και η δική σου η αδερφή είναι Θεσ/νίκη και δυστυχώς είστε μακριά… μα, η αγάπη δεν κοιτά χιλιόμετρα! Σε ευχαριστούμε πολύ και σε φιλούμε γλυκά γλυκά γλυκά! Callie by Anthomeli

  25. Καλή σας μέρα κορίτσια,
   και να'στε πάντα έτσι καλά, αγαπημένες και δημιουργικές. Είμαι καινούρια στην περατζάδα μου απ' τα μέρη σας αλλά γλυκάθηκα απ' τ' ανθομέλι σας και θα ξανάρθω να πάρω καμιά κουταλιά. Καλή γλυκειά συνέχεια,με απόλαυση για ό,τι κάνετε!

  26. Κορίτσια πολύ συγκινητική η ιστορία πίσω από το όνομα του μπλογκ σας!
   Να συνεχίσετε να δημιουργείτε με αγάπη και γλύκα!
   Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας!

   Φιλιά και καλή συνέχεια!

  27. Χρόνια πολλά anthomeli και από μένα την φίλη και κουμπάρα!!!!!!!!!!!
   Κοριτσάκια μου γλυκά όλο αυτό που έχετε δημιουργήσει εδώ και ένα χρόνο (τουλάχιστον για μένα) είναι τόσο ωραίο, τόσο πρωτότυπο, τόσο δημιουργικό, τόσο ρομαντικό, τόσο συγκινητικό μα πάνω από όλα ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ..
   Συνεχίστε να αγαπάτε ..
   Συνεχίστε να δίνετε απλόχερα γνώσεις και απόψεις..
   Συνεχίστε να ενώνετε κόσμο και να προσφέρετε χαμόγελα…
   Συνεχίστε να είστε "ΕΣΕΙΣ"

   ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΚΕΛΛΥ
   Πάντα δίπλα σας ΦΛΩΡΑ

  28. χρόνια σας πολλά κορίτσια και χρόνια γλυκά πάνω από όλα!!!!
   να στε πάντα καλά και αγαπημένες!!!
   Σας εύχομαι να συνεχίσετε έτσι με όμορφες και εμπνευσμένες αναρτήσεις!!
   όποτε μπορείτε
   στείλτε μου τα στοιχεία σας για την μυστική ανταλλαγη!!
   Φιλάκια πολλά!!!
   [email protected]

  29. χρόνια πολλά και γλυκά κορίτσια!!!να είστε πάντα αγαπημένες και να σκορπάτε χαμόγελα!!!
   Σας εύχομαι να γεμίζετε το blog σας με όμορφες κι εμπνευσμένες αναρτήσεις!!!
   όποτε μπορείτε
   στείλτε μου τα στοιχεία σας για την μυστική μας ανταλλαγη!!
   φιλάκια πολλά!!!!
   [email protected]

  30. Λοιπόν δεν θα χΑσω και αυτο δεν γίνεται σας ακούω και δεν έχω προλάβει να σας απόλαυσω λοιπόν ανθομελενιες μου χαίρομαι ιδιαίτερα για την γνωριμία και υπόσχομαι να μην σας εγκατάλειψη ποτε άντε βρε με συγκινήσατε φιλία

  31. Κορίτσια μου γλυκά! Χρόνια πολλά για το blog σας!
   Είστε δυο απίστευτες φυσιογνωμίες, με ζεστά μάτια και χαμόγελα!
   Για μένα, η μία είναι το ανθάκι και η άλλη το μελάκι, και μαζί είστε τα ανθομελάκια!
   Συνεχίστε να μας δροσίζετε με τις αναρτήσεις σας, τις ιδέες σας, συνταγές που με κάνουν να θέλω να πάω αμέσως στην κουζίνα, ιστορίες προσωπικές σας και εικόνες που ταξιδεύουν! Πόσο όμορφη είναι αυτή η μοιρασιά !!
   Καλή συνέχεια :))

   υγ.αυτό με το 11 είναι μεγάλη ιστορία, έχω ακριβώς το ίδιο πράγμα και συνεχίζει να με ακολουθεί.. και στην αριθμολογία είμαι και ο αριθμός 11 😉

   Φιλιά πολλά και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!

  32. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!
   ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΥΧΝΑ!ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ!ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
   Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ,ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΚΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ ΤΟ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ…
   ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ!

   ΜΑΡΙΑ ( ΛΟΛΛΙΠΟΠ)

  33. Χρόνια σας πολλά κορίτσια!!! Πάντα χαρούμενες κι αγαπημένες να είστε, όπως τώρα, έτσι και πάντα!! Το σπιτάκι σας να είναι πάντα γεμάτο και να σας προσφέρει την ίδια χαρά που προσφέρει και σε εμάς! Συνεχίστε όπως είσαστε, αυθεντικές και υπέροχες!! Και εύχομαι το "11" να είναι γεμάτο μόνο με όμορφες στιγμές και αναμνήσεις!!! Και το Ανθομέλι, να σας συνοδεύει πάντα με χαμόγελο και ευτυχία!!
   Φιλάκια!!!

  34. Χρόνια Πολλά κορίτσια, γεμάτα δημιουργικότητα και ενέργεια για να συνεχίσετε το blogging!Η φωτογραφία σας είναι εξαιρετική και μ' αρέσει που επιλέξατε να μας ξανα-συστηθείτε μ' αυτόν τον τρόπο!Φιλιά!

  35. Χρόνια πολλά κορίτσια.Ελπίζω να τα δέχεστε ετεροχρονισμένα:)
   Μοιάζετε όντως πολύ.
   Σου εύχομαι Κατερίνα ο αριθμός 11 να σου χαρίζει μόνο ευχάριστες στιγμές:)
   Κατερίνα είναι πολύ όμορφα τα ποιηματάκια:)
   φιλιά και στις δυο<3

  36. Eυχές πολλές για χρόνια πολλά και γλυκά σαν ανθομελάκια!!!
   Χαρήκαμε πολύ που σας γνωρίσαμε και δια προσώπου. Είστε γλυκύτατες και οι δυο!
   Την αγάπη μας!!!

  37. Κοριτσάκια μου τι ομορφιές είναι αυτές!?? Τι γλυκιά ανάρτηση! Γεμάτη χαρά, αποκαλύψεις, συγκίνηση! Να είστε πάντα καλά να μας χαρίζετε όμορφη συντροφιά! Έχω πολλές μέρες να κάνω την καθιερωμένη βόλτα μου από τον Ανθομελάκι σας, λόγω πολλών υποχρεώσεων, και τώρα που μπήκα χάρηκα τόσο πολύ με όσα διάβασα! Έχετε και οι 2 την αγάπη μου και πολλά πολλά φιλιά! Καλή συνέχεια!
   Υ.Γ. Βρε τι πάθαμε με αυτό το "11"!

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  εισάγετε το σχόλιό σας!
  παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

  Διαβάστε Επίσης