Διακοπές στην… Αθήνα (Μέρος 1)

Callie
Καλησπέρα Ανθομελάκια μου, 
 
Όπως σας είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση, φέτος το καλοκαίρι μας πέρασε στην Αθήνα…. οι λόγοι πολλοί και διάφοροι αλλά και πολλοί κατανοητοί φαντάζομαι. Εγώ (η Callie είμαι), όπως ίσως γνωρίζετε, τα καλοκαίρια κάθομαι ούτως ή άλλως διότι ως ελεύθερη επαγγελματίας κανονίζω το πρόγραμμά μου μόνη μου. Ο Κώστας όμως, από την άλλη, έχει μόνο διακοπές μέσα στον Αύγουστο που κλείνει και η εταιρεία του. Έτσι, καθώς δεν θα πηγαίναμε πουθενά, αποφασίσαμε να το διασκεδάσουμε μόνοι. Ευτυχώς είχαν επίσης μείνει πίσω οι κολλητοί μας και οι κουμπάροι μας και δυο-τρία ζευγάρια ακόμα που είχαμε να τους δούμε και αρκετό καιρό. Έτσι, σχεδόν μέρα παρά μέρα κανονίζαμε να βγαίνουμε έξω για να μην βαριόμαστε στο σπίτι. Να πω φυσικά ότι φέτος προσπάθησα να κινηθώ σύμφωνα με την υπέροχη συνήθεια της οικογένειας ΚαΠα και της Εβδομάδας της Χαράς τους (Γεια σου Κατερίνα μου με τα ωραία σου). Παρόλο που η Μελίτα είναι μικρή για να μας πει τα «θέλω» της, αποφασίσαμε εμείς ως γονείς να κάνουμε κάποια πράγματα που θεωρούσαμε ότι θα την ευχαριστήσουν (όπως το Λούνα Παρκ) και τελικά δεν πέσαμε έξω. (γι’ αυτό όμως θα σας μιλήσω σε μια επόμενη ανάρτηση).
 
Αυτό, όμως, που δεν θα ξεχάσω ποτέ από τις φετινές μας «διακοπές» είναι τα μπάνια. Εμείς μένουμε στον Αλιμο… δηλαδή πέντε λεπτά από την θάλασσα, αλλά ποτέ δεν πηγαίναμε, καθώς χωρίς παιδί, την κάναμε πάντα για άλλη γη και άλλα μέρη. Φέτος όμως, βγάλαμε τις περίφημες κάρτες δημοτών (όπου μπαίνεις δωρεάν στην πλαζ) και την επισκεπτόμασταν σχεδόν μέρα παρά μέρα (είπαμε, όταν δεν είχαμε κανονίσει έξοδο). Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα πρώτα μας μπάνια με την Μελίτα και τα παιχνίδια στη θάλασσα και στην άμμο. Πραγματικά αυτές τις διακοπές θα τις θυμάμαι λόγω αυτών των υπέροχων απογευμάτων στην θάλασσα.
Ετσι, την σημερινή ανάρτηση θα ήθελα να την αφιερώσω σε αυτήν.. στην θάλασσα που μας συντρόφευε στις φετινές μας «διακοπές»!
 
Απόλαυσα….
 …την φουρτουνιασμένη και μαστιγωμένη από την καταιγίδα θάλασσα που ξέσπασε ξαφνικά! 
 
 
 
 
 
 
 
…τα παιδιά που ξεχύνονται στην θάλασσα παρά την συννεφιά και τον αέρα!
 
 
…τον ήλιο να προσπαθεί να παίξει κρυφτούλι πίσω από τα σύννεφα!
 
 
…τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα!
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
…το παιχνίδι με τα κύματα και το απαλό τους χάδι!
 
 
 
…το βραδινό μας μπάνιο με καλή παρέα
 

 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.
…τα καθαρά και γαλάζια νερά της που με έκαναν να ονειρεύομαι ότι βρίσκομαι διακοπές!
 
 
 
 
…τη ζεστή άμμο που μας πρόσφερε ατελείωτα παιχνίδια
 
 
 
 
 

…. Μα πάνω απ’όλα απόλαυσα την κορούλα μας και τις αγκαλιές της!

 
 
Δεν λέω ακόμα καλό φθινόπωρο γιατί οι ζέστες καλά κρατούν… θα ευχηθώ σε όλους όμως να έχουν την ψυχή να χαίρονται τις μικρές αλλά υγιείς στιγμές της ζωής. 
 
Καλή συνέχεια…
Callie