ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό

    Τα πάντα ξεκίνησαν από τα προσκλητήρια βάπτισης! Αρχικά δεν είχα σκεφτεί καν ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο θέμα για την βάπτιση… πίστευα ότι δεν ήταν ανάγκη να υπάρχει ένα κεντρικό θέμα! Όταν όμως άρχισαν όλοι να με ρωτάνε ποιο θα είναι το θέμα της βάπτισης κι ότι μόνο έτσι θα καταφέρω να κατασταλάξω σε κάποιες ιδέες, σκέφτηκα ότι για να μου το λένε κάτι θα ξέρουν. Και όντως είχαν δίκιο. Έτσι, άρχισα να κάνω αυτό που κάνω γενικότερα τελευταία… άρχισα το σερφάρισμα! Δεν θα σας κρυφτώ… τα ίδια και τα ίδια… πριγκίπισσες, φράουλες, νεράιδες… ουφ, αυτά τα είχα ξαναδεί και τα είχα βαρεθεί!

    Μετά από μερικές μέρες, λοιπόν, πέφτω πάνω σε ένα blog το οποίο έχει φοβερές ιδέες για πάρτι… κι εκεί που έψαχνα… πέφτω πάνω στο υπερφανταστικό προσκλητήριο με θέμα το Παγωτό. Το ερωτεύτηκα! Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα αλλά δεν το ήξερα μέχρι τότε… δροσερό, πρωτότυπο, χρωματιστό και φυσικά καλοκαιρινό!

    Πώς φτιάχτηκαν τα προσκλητήρια βάπτισης της Μελίτας

    Και κάπου εδώ αρχίζει ο Μαραθώνιος! Για να είμαι πλήρως ειλικρινής το ίδιο το προσκλητήριο το βρήκα και σε ένα ελληνικό site δύο υπέροχων και ταλαντούχων κοριτσιών από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίες παρόλο που μου έδωσαν μια πολύ λογική τιμή για το προσκλητήριο, ήταν αρκετά υψηλή για το budget που εγώ είχα βάλει ως όριο. Μην ξεχνάμε ότι είχα σχεδόν 170 προσκλητήρια.

    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό
    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό 5

    Τελικά ξαναγύρισα στην ιδέα να το φτιάξω μόνη μου ή σχεδόν μόνη μου. Η κοπέλα που έχει το blog δίνει κανονικά το προσκλητήριο σε pdf αρχείο… το οποίο όμως ήταν κλειδωμένο και κι εγώ δεν είχα το πλήρες πρόγραμμα για να το ανοίξω (να σημειωθεί ότι τα ηλεκτρονικά δεν είναι το φόρτε μου)! Και κάπου εδώ μπαίνει στη ζωή μου η Λία!!!! Τι εστί Λία;  Γραφίστρια που έκανε το όνειρό μου πραγματικότητα και μου έλυσε τα χέρια!

    Η Λία πήρε το αρχείο και το μετέτρεψε έτσι ώστε να ταιριάζει στα δικά μου δεδομένα. Συμπλήρωσε τα στοιχεία της βάπτισης, έκανε αλλαγές στα χρώματα, στη γραμματοσειρά και φυσικά συμπλήρωσε όλη την πίσω σελίδα του προσκλητηρίου με το κείμενο που της έστειλα… το οποίο ήταν ειδικά γραμμένο από μένα για τη Μελιτούλα μας ώστε να θυμόμαστε πάντα τα πράγματα που έκανε όταν ήταν 11 μηνών! Να φανταστείτε, το κείμενο ενθουσίασε τόσο πολύ που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι ήταν από αυτά τα τυποποιημένα που γράφουν στα μαγαζιά με προσκλητήρια. Κι όμως, το είχε γράψει η Μαμά (εγώ, δηλαδή) για να θυμάται η Μελίτα όταν μεγαλώσει, τι μικρή σκανδαλιάρα που ήταν!

    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό
    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό 6

    Μετά από δυο-τρεις μέρες, η Λία μου έστειλε 4 δείγματα για να επιλέξω αυτό που μου ταίριαζε καλύτερα! Πρέπει να σας πω ότι όταν τα είδα άρχισα να κλαίω (χαζό μεν, αλλά αληθινό). Ήταν υπέροχα και… δεν ήξερα ποιο να διαλέξω. Η αλήθεια είναι ότι άργησα να επιλέξω και γενικά την ταλαιπώρησα αρκετά γιατί είμαι φοβερά αναποφάσιστη αλλά νομίζω ότι το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!!

    Ο φάκελος για το προσκλητήριο βάπτισης

    Το δεύτερο βήμα ήταν ο φάκελος. Εκεί φάγαμε πάρα πολύ χρόνο. Φάκελος στο μήκος και στο μέγεθος που θέλαμε δεν υπήρχε πουθενά… (ότι βρίσκαμε παρόμοιο με αυτό που θέλαμε ήταν από μαγαζιά με προσκλητήρια και δεν μας έδιναν μόνο τον φάκελο). Τι πήρα τηλέφωνο σε πρατήρια, τι αλλάξαμε το μέγεθος του φακέλου, τι έψαξα για τούλινο πουγκάκι… τζίφος. Αυτό που είχα στο μυαλό μου, δεν υπήρχε. Φτάσαμε λιγότερο από ένα μήνα πριν από τη βάπτιση και δεν είχαμε στα χέρια ολοκληρωμένο προσκλητήριο. Κι όμως εκεί που δεν περιμένεις, εκεί σου έρχεται. Μας είχε μείνει ένα τελευταίο βιβλιοπωλείο στην περιοχή μας που δεν είχα πάει γιατί δεν χωνεύω αυτούς που το έχουνε (αφού είναι αγέλαστοι όλοι τους, εγώ φταίω;)!  

    Και ναι, εκεί βρήκα έναν φάκελο που παρόλο που δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό, το αποτέλεσμα ήταν τέλειο. Φάκελος διαφανής από ρυζόχαρτο… ο οποίος σε συνδυασμό με τη φαντασία μου και την μαστοριά του Κώστα πήρε ζωή! Τρυπήθηκε στην άκρη… πέρασα χρωματιστή κορδέλα και νομίζω ότι αν το blog από το οποίο πήρα την ιδέα το έβλεπε θα μου ζητούσε αυτή δικαιώματα, χιχι (είμαι λίγο ψώνιο αλλά τι να κάνουμε)!!

    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό
    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό 7
    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό
    Προσκλητήρια βάπτισης με θέμα το παγωτό 8

    Τελευταία πινελιά, η αγορά γυαλιστερού χαρτιού, η εκτύπωση που έγινε στον εκτυπωτή με λέιζερ του Κώστα, κόψιμο γύρω-γύρω σε ένα βιβλιοπωλείο και φυσικά τα χαρτάκια με τα ονόματα που δέθηκαν στην κορδέλα! Ταχυδρομείο ή μοίρασμα… και ουφ τελειώσαμε… ευτυχώς εγκαίρως!

    Υ.Γ. Σε όλη αυτή την προσπάθεια θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως δύο ανθρώπους:

    Πρώτον τη Λία Ζουμπουλιάδου (όποιος ενδιαφέρεται για γραφίστα ας επικοινωνήσει μαζί της στο τηλ. 6944 996342), η οποία εκτός από τα προσκλητήρια μου έφτιαξε με υπομονή και μεράκι και τις κάρτες ευχών αλλά και τα ευχαριστήρια καρτελάκια (τα οποία θα σας δείξω σε επόμενη ανάρτηση) και μάλιστα όλα αυτά δώρο για την Μελίτα (Λία μου η βοήθειά σου ήταν ανεκτίμητη)!!!

    Και δεύτερον τον κ. Χ. στο βιβλιοπωλείο που κόψαμε τα προσκλητήρια, ο οποίος κι αυτός με τη σειρά του δεν μας πήρε ούτε ευρώ για αυτή τη διαδικασία. Ο,τι κόψαμε μας το έκανε δώρο για την Μελίτα (την οποία γνώριζε για πρώτη φορά). Τελικά, πολλές φορές οι άνθρωποι σε εκπλήσσουν χαρούμενα και νιώθεις ότι ακόμα υπάρχουν Άνθρωποι με Α κεφαλαίο!

    Ελπίζω να σας άρεσαν…

    Κάλη

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    35 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Μπράβο!!! Να σας ζήσει η νεοφώτιστη με το γλυκό ονοματάκι! Μου αρέσει πολύ το θέμα παγωτό τη συγκεκριμένη πρόσκληση την ειχα δει στο onecharming party αλλά ναι, ο φάκελός σου υπερτερεί! Επίσης, τρελαινομαι για τη δεκαδα των πραγματων που αγαπα η κορη σου! Τι ομορφη ιδεα! 🙂 Πανεμορφα τα κανατε!

      • Ευχαριστούμε Σοφάκι μου για τα καλά σας λόγια! Αντε και τώρα που η γοργονίτσα σου κολυμπάει για να έρθει στον κόσμο… ένα σωρό "κοριτσίστικες" ιδέες είμαι σίγουρη ότι θα σε ξετρελάνουν!!!

    2. Μπράβο Callie μου είναι πράγματι πανέμορφο! Έξυπνη η ιδέα με όλα όσα αγαπάει το Μελιτάκι!
      Καταλαβαίνω απόλυτα την ταλαιπωρία σου, μιας και την τραβάω κι εγώ τώρα. Φτιάχνω τα προσκλητήρια μόνη μου και δεν είναι απλή υπόθεση… Εντός των ημερών θα καταφέρω να τελειώσω και ν'ανεβάσω ποστ. Επίσης κι εγώ θα συμφωνήσω ότι έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια που κυκλοφορούν στην αγορά!
      Το δικό σας έγινε τέλειο και μου κίνησες την περιέργεια και για όλα τα υπόλοιπα!
      Μπράβο και πάλι και να σας ζήσει το Μελιτάκι!!

      • Να σαι καλά Λιτσάκι μου!!! Φαντάζομαι τι τραβάς! Το αποτέλεσμα όμως θα σε δικαιώσει, όχι τόσο στο αν θα σου πουν ¨"αχ τι ωραίο που είναι", όσο στο ότι έβαλες το χεράκι σου για τη βάπτιση του παιδιού σου. Ανυπομονώ να δω το θέμα σας (να είδες τι έπαθα κι εγώ με το θέμα) της αγορίστικης βάπτισής σας!!!

    3. Μπραβο!!!!παρολη την ταλαιρωρια,στο τελος τα καταφερες!
      το αποτελεσμα σε δικαιωνει!!!!να σαι καλα (ναναι κι η Λια καλα χαχαχα)
      και να εχεις μια ομορφη και απολαυστικη εβδομαδα!πολλα φιλια

    4. Πράγματι η ιδέα ήταν φανταστική! Το πιο όμορφο πράγμα να βλέπεις λιθαράκι λιθαράκι να πραγματοποιείται κάτι που έχεις απλά φανταστεί ή έστω δει κάτι παραπλήσιο! Το κείμενο προσωπικά και συγκίνησε όταν το διάβαζα στα παιδιά μου για πρώτη φορά! "Κλαψιάρα"!(Όπως μας λέει και η κόρη μου)
      θεία kathy by anthomeli (xaxa)

      • Να σαι καλά Μελινάκι (άσε που το ένα τρίτο των γνωστών μπερδεύονται και την φωνάζουν Μελίνα,χιχι) για τα καλά σου λόγια. Εύχομαι με το καλό σύντομα να οργανώσεις και τη δική σας βάπτιση!!!

      • Χιχιχιχι!!Ε,εντάξει τι Μελίτα τι Μελίνα..και τα δύο ονόματα έχουν την λέξη μέλι μέσα οπότε μια χαρά!! 🙂 Ξεκινώντας πάντως από το προσκλητήριο που το είδα στην ανάρτηση σας φαντάζομαι τι άλλα υπέροχα πράγματα κάνατε..περιμένω με αγωνία να τα δω 🙂 Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,να είσαι καλά 🙂

    5. Μπράβο Κάλη μου τέλεια δουλειά άντε να δούμε και τα υπόλοιπα που φαντάζομαι ότι θα είναι και αυτά τέλεια.Κι εγω μαζεύω πληροφορίες και συμβουλές για την βάφτιση του ανηψούλη μου γι αυτό heeeelp αν μπορείς,φιλιά καλή εβδομάδα!!!!!

      • Ροδάνθη μου ειδήμων δεν είμαι ούτε και το παίζω. Εγώ απλά σας προσφέρω τις ιδέες μου (που άλλες είναι εντελώς δικές μου κι άλλες τις "δανείστηκα") και με χαρά να απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις που θέλετε αν διοργανώνετε την δική σας βάπτιση.. γιατί κι εγώ προσωπικά έλυσα πολλά ερωτήματά μου από άλλες φίλες μπλόγκερς που είχαν βαπτίσει πριν από μένα!Σε φιλώ και με το καλό να βαπτίσετε τον αγόραρό σας!

    6. Υπέροχο!!!Φωτεινό, χαρούμενοι, χρωματιστό και λιχούδικο! Τέλειο!! Και η ιδέα με τα 10 πράγματα που της αρέσουν επίσης πολλή συγκινητική! Μπράβο μανούλα!!Καταπληκτική δουλειά…

      • Ευχαριστούμε Κατερίνα μου… αν και χωρίς βοήθεια δεν θα μπορούσα να το κάνω μόνη μου… ίσως μόνο αν είχα κανένα χρόνο στην διάθεσή μου και μάθαινα σε καμιά σχολή το adobe,χιχι!!!!

    7. Καλησπέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Να σας ζήσει η κουκλίτσα σας και να'ναι πάντα γερή και καλότυχη! Το προσκλητήριο και το κείμενο είναι καταπληκτικά…. Μπράβο σας, πάντα έχετε πανέμορφες και πρωτότυπες ιδέες! Περιμένω μ'αγωνία και να δω και τις υπόλοιπες δημιουργίες σας!! Πολλά φιλιά! 🙂

    8. Υπέροχα ροζ και λιχούδικο το προσκλητήριο… υπέροχα γλυκό και τρυφερό το κείμενο! Με το καλό και να είναι πάντα γερή και τυχερή η Μελιτούλα σας κι εσείς να την καμαρώνετε. Κι όσο για το ότι έκλαψες…προσωπικά, δεν το βρίσκω καθόλου χαζό γιατί κι εγώ το ίδιο έπαθα όταν διαλέξαμε το προσκλητήριο της μεγάλης μου ανιψιάς, Ιωάννας (και με κορόιδευε η αδερφή μου, χαχαχα)!!!
      Φιλιά και καλή εβδομάδα!

    9. Και πρωτότυπο και καταπληκτικό!!
      Με συγκίνησες βρε!
      Καλά για το φάκελο δεν το συζητώ….έγινε τέλειος..ε για αυτό δε βρίσκατε αμέσως..σας παίδεψε λίγο για να σας αποζημιώσει μετά!!
      Περιμένουμε και τα υπόλοιπα….έχω και τα λουλούδια που σκέφτομαι!

    10. Το έκανες φα-ντα-στι-κό Κάλη! Και τα χρώματα τέλεια! Μπράβο βρε κορίτσι, έτσι να ξεφύγουμε λίγο! Κι εγώ τα έχω βαρεθεί τα νεραϊδάκια και τις πριγκίπισσες στα βαφτίσια και στα πάρτυ..Ξέρεις τι σκέφτομαι πονηρούτσικα; Όσο δεν καταλαβαίνουν..ας κάνουμε λίγο του γούστου μας..χιχι..και μετά όλο Barbie πριγκίπισσες, τι να κάνουμε;
      Σε φιλώ*

    11. Υπέροχο!Μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν!! Έγινε πολύ ωραία δουλειά!! τι γλυκά τα 10 πραγματάκια που κάνει η Μελίτα!!Η ιδέα του παγωτού πολύ μου άρεσε!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης