ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά και στην Πλαζ Αλίμου

    Κυριακή πρωί και ξεκινάμε δυνατά με ένα αναπάντεχο δώρο που δέχτηκα από το Κατερινάκι μου και τον Γιώργο. Μην με ρωτάτε τι! Δεν πρόκειται να σας πω! Το μόνο που θέλω να ξέρετε είναι ότι είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτούς τους δύο στην ζωή μου!!! Συνέχεια με βόλτα στο Πάρκο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Έχετε πάει ποτέ;;; Α, χάνετε!

    Ένα τριημεράκι ήταν και πέρασε κι αυτό! Παλιά, π.Μ. (δηλ. προ Μελίτας) τριήμερο σήμαινε σχεδόν πάντα εκδρομούλα, κάπου κοντά ή ακόμα και στην Θεσσαλονίκη. Δεν μας σταματούσε τίποτα… εκτός από το οικονομικό… ίσως! Τώρα, όμως, τα πράγματα έχουν γίνει πιο απλά… μια βολτούλα με τη μικρή, φαγητό στον παππού και στη γιαγιά, λίγοι καλοί φίλοι και το τριημεράκι γίνεται όαση μέσα στην  τρέλα της καθημερινότητας.

    Και μόνο που ξέρεις ότι ξημερώνει Δευτέρα κι ο Κώστας δεν θα πάει στην δουλειά, νιώθεις ανακούφιση και ετοιμάζεσαι για μια ακόμα όμορφη μέρα. Σήμερα όμως, όχι, δεν θα σας πω πως περάσαμε ανήμερα του Αγίου Πνεύματος γιατί ομολογώ ότι τελικά δεν ήταν και τόσο υπέροχα όσο το περίμενα… τρέχαμε για τη βάπτιση (χωρίς αποτέλεσμα) και μετά βγήκε μία έκθεση που έπρεπε οπωσδήποτε να πάει ο Κώστας οπότε τζάμπα η χαρά μου ότι θα έμενε στο σπίτι. Ωστόσο… η Κυριακή μας ήταν, μετά από καιρό, μια ημέρα που με έκανε να ξεχάσω όλες τις σκοτούρες που έχω μέσα στο μυαλό μου.  

    Πάρκο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό

    Να ακόμα ένα μέρος που μπορείτε να πάτε βολτίτσα με τα ποδήλατα και τα καρότσια σας. Αν και η αλήθεια είναι ότι, όπως και κάθε δημόσια περιουσία, αποπνέει ένα αίσθημα εγκατάλειψης, υπάρχει πολύ πράσινο και όμορφα γήπεδα για να παίξετε με τα παιδιά σας. Όσο για ποδηλατάδα… η χαρά του άπειρου ποδηλάτη!!! Και φυσικά, επειδή δεν θα παρέλειπα να ρωτήσω… ναι, υπάρχουν και δυο τρία ξύλινα τραπέζια για πικ-νικ με θέα θάλασσα!!! 

    Εάν πάλι θέλετε να το συνδυάσετε με μπάνιο… στο τέλος του πάρκου, υπάρχει η ανοιχτή παραλία του Ελληνικού…. γεμάτη ασφυκτικά για 3 Ιουνίου! Όσο για εμάς… καροτσάκι, μπάσκετ, ποδήλατα (ε,όχι όλοι), οφθαλμόλουτρο για τις ελεύθερες (μην ξεχνάμε ότι εκεί προπονούνται και οι εθνικές αθλητικές ομάδες) και… καφεδάκι από το σπίτι ή στο αναψυκτήριο του πάρκου! 

    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό
    Φυσικά, όπως πάντα, κατέληξαν να παίζουν μόνοι τους!!! Όχι, πλάκα κάνω, τα παιδιά ήθελαν κι άλλο, αλλά οι Μπαμπάδες τα έφτυσαν!
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά και στην Πλαζ Αλίμου 9
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά και στην Πλαζ Αλίμου 10

    Μία τέτοια εξαντλητική βόλτα δεν θα μπορούσε από να καταλήξει σε καλό φαγητό. Η πεθερούλα μου μας είχε έτοιμο ωραίο σπιτικό φαγάκι και μετά βουρ… για ύπνο. Κοιμήθηκα για δύο ολόκληρες ώρες μετά από …. ούτε θυμάμαι πόσο!!! Ισως και πριν από την εγκυμοσύνη! Η Μελίτα κοιμήθηκε μετά από πολύ καιρό μεσημέρι (γιατί το πρωί είχε στο μυαλό της τα ποδήλατα και τις μπάλες) και μαζί της κι εγώ! Δεν μπορώ να σας το περιγράψω!!Δεν ήθελα να τελειώσει. Ευτυχώς ο μπαμπάς μας την ανέλαβε μόλις ξύπνησε κι εγώ μπόρεσα να χουζουρέψω… Αχχχχ!

    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά και στην Πλαζ Αλίμου 11

    Και ναι, μην βλέπετε το ηλιοβασίλεμα….η μέρα μας είχε και συνέχεια… στην παραλία. Πλαζ Αλίμου (Ακτή του Ήλιου), η οποία είναι και δωρεάν για τους δημότες, και ο Κώστας έκανε την πρώτη του βουτιά. Εμείς με την Μελίτα αρκεστήκαμε στο να βρέξουμε τα πόδια μας γιατί την ώρα που φτάσαμε το αεράκι του το είχε. Δεν μπορώ να σας περιγράψω το βλέμμα της Μελίτας όταν είδε την θάλασσα. Κούρνιασε στην αγκαλιά της ξαδέρφης μας (που ήταν κι αυτή εκεί) και δεν έπαιρνε τα μάτια της από την θάλασσα!!! Ήταν υπέροχη! 

    Στην Πλαζ Αλίμου
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά και στην Πλαζ Αλίμου 12
    Στην Πλαζ Αλίμου
    Στο πάρκο του Αγίου Κοσμά και στην Πλαζ Αλίμου 13
    στην Πλαζ Αλίμου
    Το μπαράκι της πλαζ ανακαινισμένο και πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον… καλέ Χαβάη γίναμε!
    Στην Πλαζ Αλίμου
    Αντίο Θαλασσίτσα. .. προς το παρόν! Το καλοκαιράκι είναι μπροστά μας

    Επιστροφή στο σπίτι με… κατασκευή παιδικών μπομπονιέρων και ταινιούλα έως τη μία… φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, μετά τον δίωρο μεσημεριανό ύπνο το μάτι μου γαρίδα. Δεν πειράζει όμως!!! Σήμερα δεν είχα δουλειά κι έτσι όλα ήταν υπό έλεγχο!

    Ελπίζω να μην σας κούρασα…. ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτή την υπέροχη για μένα Κυριακή, με το παιδάκι μου να έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με την θάλασσα. Ελπίζω να μάθει να δαμάζει τα κύματα της ζωής όπως και της θάλασσας!

    Σας φιλώ και σύντομα πάλι κοντά σας…. 

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    10 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Η ΖΩΉ ΕΙΝΑΙ ΤΈΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΉ ΜΑΣ ΠΡΙΓΚΊΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΎ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ….. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ….

    2. Περάσατε υπέροχα και δεν το ήξερα! Πρώτα το μίνι ταξίδι στην Καβάλα και μετά οι πονόλαιμοι (της Μαρία και ο δικός μου) σου μίλησα μόνο για τα βασικά στο τηλέφωνο!
      Χαίρομαι πού όταν θα ρθούμε το καλοκαιράκι θα έχουμε πολλά και καινούργιο μέρη να επισκεφτούμε! Θα ξετρελαθούν τα παιδιά! Αν και αυτά δώστους ξαδέρφη, θείο και θεία και τους φτάνει! Και οι φωτογραφίες όμως υπέροχες!
      Όσο για το άλλο…εδώ είμαστε εμείς για σας για όποτε μας χρειαστείτε! Σας αγαπάμε πάρα πολύ!Φιλάκια!
      kathy

    3. Τι ωραία που μοιράστηκες μαζί μας αυτές τις όμορφες στιγμές! Πάντα τέτοια! Πολύ ωραία δείχνει να είναι στον Αγ. Κοσμά. Περνάμε απ' έξω αλλά ποτέ δε φαντάστηκα ότι είναι ωραία για βόλτα και ποδηλατάδα. Καλή σου μέρα!

    4. Τι όμορφες φωτογραφίες! Όπως τα περιέγραψες είχατε ένα πραγματικά γεμάτο 3ήμερο! Πάντα να περνάτε τόσο όμορφα και ακόμη περισσότερο! 🙂

    5. Μα τι φοβερές εικόνες…Τι χαρά που ήσασταν μαζί και περάσατε τόσο όμορφα…Τι θέλει τελικά ο άνθρωπος…μια αγκαλιά να γείρει κοιτάζοντας ένα όμορφο ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα…αχ!! Πολλές ευχές γλυκιά μου και καλή συνέχεια με τις μπομπονιέρες…φιλιά!!

    6. Τι υπέροχη Κυριακή ήταν αυτή!! Πανέμορφες εικόνες! Ειδικά αυτή του ηλιοβασιλέματος! Με θάμπωσε λες κι ήμουν εκείνη τη στιγμή εκεί και το έβλεπα!! Πάντα όμορφες στιγμές να ζείτε! Φιλάκια!!

    7. Απ' ολα είχε η Κυριακή, και με το παραπάνω! Απίστευτη η ομορφιά του ηλιοβασιλέματος στη θάλασσα αλλά και η ποδηλατάδα !! Να περνάτε όμορφα :))

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης