ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κουτάκι για καλούδια!!!

    Γεια σας γλυκά μου Ανθομελάκια. Πέρασε μια βδομαδούλα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε αλλά δεν φταίω εγώ… κάθε φορά που πήγαινα να γράψω κάτι, τσουπ η Κατερίνα με προλάβαινε με κάτι δικό της. Μ’ αρέσει που είπε ότι θα ξεκουραστεί μόλις τελειώσει η φωτογραφική πρόκληση… αυτή πήρε περισσότερο τα πάνω της. Πάντως (για να σας πω κι ένα μυστικό) τώρα λείπει διημεράκι με τον αντρούλη της… δήθεν για δουλειές αλλά τις είδατε και την προηγούμενη φορά τις δουλειές της!!! 
     
    Τέλος πάντως, σας χρωστώ μαρμελαδίτσα όμορφη από την προηγούμενη Κυριακή. Συνταγή, είπαμε, δεν θα σας την γράψω… όποια θέλει ανατρέχει εδώ. Εγώ θα σας γλυκάνω μόνο με τις λίγες φωτογραφίες που έβγαλα γιατί μαρμελάδα, Μελίτα και φωτογραφίες δεν γίνεται… Όσο για την γεύση γλυκιά σαν μέλι!
     
    Κουτάκι για καλούδια!!! 1
     Κόκκινες και μοσχομυριστές…
     
    Κουτάκι για καλούδια!!! 3
     
    Ένα κιλό φράουλες μου έβγαλε μόνο αυτό… και μάλιστα για να μείνει και λίγη και σε μένα έβαλα λιγότερη στη νονά μας… συγνώμη! Βαζάκια εννοείται αποστειρωμένα!
     
    Κουτάκι για καλούδια!!! 5
     
    Θυμάστε που σας είχα πει ότι η νονά μας μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι; Ε, αποφάσισα, λοιπόν, να μην τους ξαναπάρω γούράκι (μιας και την τελευταία φορά δεν τους πήγε και τόσο γούρι) και να φτιάξω ένα μικρό καλαθάκι για να είναι πάντα γεμάτο το σπιτικό τους. Καλαθάκι είπα; Τέλος τα καλαθάκια στο σπίτι μας. Τα έδωσα όλα και τα ανάλογα καλούδια. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω κάτι εξίσου όμορφο και να δικαιώσω και το Λιτσάκιμε την ωραία ιδέα της να αγοράσουμε αυτοκόλλητα χαρτιά. 
     
    Πήρα το κουτάκι από τα πρώτα παπουτσάκια της Μελίτας (εξίσου συμβολικό) και το τύλιξα με το αυτοκόλλητο χαρτί. Ε, φυσικά αυτό δεν φαντάζομαι να θέλετε να σας το δείξω….λίγο πολύ όλοι μπορούμε να το κάνουμε!
     
    Κουτάκι για καλούδια!!! 7
     
    Για μένα που είμαι λίγο “κουλή” ήταν αρκετά εύκολο, πόσο μάλλον για κάποιον που είναι μάστορας σε αυτά… καλός τρόπος και για αξιοποίηση των κουτιών που μαζεύουμε κατά καιρούς από δώρα. 
    Κουτάκι για καλούδια!!! 9
     
    Και το αποτέλεσμα βγήκε έτσι. 
     
    Κουτάκι για καλούδια!!! 11
     
    Το κουτάκι μας δεν γέμισε με πολλά γιατί χρόνος πολύς δεν υπήρχε, αλλά δεν πειράζει… μαρμελαδίτσα φράουλα, λεμονάδα (το μπουκάλι ήταν από μια absolute και ο Κώστας μου το μετέτρεψε σε Melita’s drink) και κουλουράκια με σουσάμι!
    Κουτάκι για καλούδια!!! 13
     
    Νονέ μας και Νονά μας να είστε ευτυχισμένοι στο καινούργιο σας σπίτι, να είναι πάντα γεμάτο με κάθε λογής αγαθά και φυσικά να γεμίσει και με πολλές παιδικές φωνούλες, που τόσο ξέρω ότι σας αρέσει να ακούτε!
     
    Να μην ξεχάσω να σας πω ότι σήμερα η Μελίτα μου γίνεται 10 μηνών και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πριν από λίγες ημέρες άρχισε να λέει, εκτός από Μπαμπά, και Μαμά. Η πιο γλυκιά λέξη στον κόσμο!!! Καμιά φορά μάλιστα από την χαρά της φωνάζει…. ΜπαΜά!!! Τέλειο;
     
    Σας φιλώ και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας… αχ μπήκε το καλοκαιράκι και έχω πολλές ιδέες και πολύ όρεξη! 
     
    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!Καλό μήνα!όσο για το κουτάκι….πίστεψέ με εγώ δεν μπορώ να το κάνω!!Θα το κολλήσω στραβά!!Στάνταρ!!Πολύ ωραία ιδέα!!!!!!!

    2. Καλλι μου καλως σε βρηκα,σε ευχαριστω για το περασμα σου απο το σπιτακι μου.τι ομορφα πραγματα φιαχνεις.φανταζομαι χαρα η νονα με τα καλουδια που της πηγες.φιλια κ καλο καλοκαιρι σου ευχομαι.

    3. Πολύ γλυκιά η χειρονομία σου, να πας όλα αυτά τα καλούδια, φτιαγμένα από τα χεράκια σου. Όσο για τη μικρή σου, αφού ήρθαν οι πρώτες λέξεις… δε θα προλαβαίνεις το στόμα της σε λίγο καιρό! Φιλιά!

    4. Λιγουρεύτηκα σπιτική μαρμελαδίτσα μμμ!! Και πρώτες λεξούλες από μωράκι!
      Τα δύο πιο γλυκά πράγματα στον κόσμο 🙂
      Φιλάκια πολλά **

    5. υπέροχα δωράκια από τα χεράκια σου..Το κουτί έγινε τέλειο!! Μπράβο μικρή…όσο για τη Μελίτα….μπαίνει στην περίοδο της απόλυτης γλύκας…Μπράβο βρε παιδιά μου να είστε πάντα τόσο καλά να γεμίζεται τον κόσμο με τα γλυκά σας…Η μαρμελάδα…τι χρώμα!!

    6. Υπέροχο και το κουτί και τα δωράκια που περιείχε!! Αυτό που το κάνει ακόμη καλύτερο, βέβαια, είναι πως είναι όλα φτιαγμένα με αγάπη!! Να το χαρούν το καινούριο τους σπίτι οι κουμπάροι σου!! Φιλιά!!

    7. nona kai nonos calling..(xixi)
      Oti kai na sa po einai ligo…Einai toso omorfo to koutaki me ta kaloudia pou pragmatika akoma den exoume vgalei ta pragmata apo mesa! mas aresei na to koitame.To exoume stolisei sto kainourgio mas spitaki kai pisteuo pos tha mas ferei polu polu xara kai tyxi! To poio sugkinitiko kai ousiastiko gia mas tous nonous tis melitoulas einai pos tha exoume gia panta spiti mas to proto kouti ton papoutsion tis! einai megali mas timi pou mas to prosferan aploxera o Kostas kai i Kali..kserete kai oi nonoi exoun anagki na sundeontai me ta vaftistiria tous kai merika pragmata kai kiniseis exoun anektimiti aksia ..
      sas agapame polu kai tous treis kai sas euxaristoume gia ola
      (sugnomi gia tous agglikous xaraktires.Den to sunithizoume alla o upologistis pou xrisimopoio twra exei mono agglikous xaraktires)
      filia polla
      STRATOS-FLORA

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης