Κουτάκι για καλούδια!!!

Callie
Γεια σας γλυκά μου Ανθομελάκια. Πέρασε μια βδομαδούλα από την τελευταία φορά που μιλήσαμε αλλά δεν φταίω εγώ… κάθε φορά που πήγαινα να γράψω κάτι, τσουπ η Κατερίνα με προλάβαινε με κάτι δικό της. Μ’ αρέσει που είπε ότι θα ξεκουραστεί μόλις τελειώσει η φωτογραφική πρόκληση… αυτή πήρε περισσότερο τα πάνω της. Πάντως (για να σας πω κι ένα μυστικό) τώρα λείπει διημεράκι με τον αντρούλη της… δήθεν για δουλειές αλλά τις είδατε και την προηγούμενη φορά τις δουλειές της!!! 
 
Τέλος πάντως, σας χρωστώ μαρμελαδίτσα όμορφη από την προηγούμενη Κυριακή. Συνταγή, είπαμε, δεν θα σας την γράψω… όποια θέλει ανατρέχει εδώ. Εγώ θα σας γλυκάνω μόνο με τις λίγες φωτογραφίες που έβγαλα γιατί μαρμελάδα, Μελίτα και φωτογραφίες δεν γίνεται… Όσο για την γεύση γλυκιά σαν μέλι!
 
 Κόκκινες και μοσχομυριστές…
 
 
Ένα κιλό φράουλες μου έβγαλε μόνο αυτό… και μάλιστα για να μείνει και λίγη και σε μένα έβαλα λιγότερη στη νονά μας… συγνώμη! Βαζάκια εννοείται αποστειρωμένα!
 
 
Θυμάστε που σας είχα πει ότι η νονά μας μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι; Ε, αποφάσισα, λοιπόν, να μην τους ξαναπάρω γούράκι (μιας και την τελευταία φορά δεν τους πήγε και τόσο γούρι) και να φτιάξω ένα μικρό καλαθάκι για να είναι πάντα γεμάτο το σπιτικό τους. Καλαθάκι είπα; Τέλος τα καλαθάκια στο σπίτι μας. Τα έδωσα όλα και τα ανάλογα καλούδια. Έτσι αποφάσισα να φτιάξω κάτι εξίσου όμορφο και να δικαιώσω και το Λιτσάκιμε την ωραία ιδέα της να αγοράσουμε αυτοκόλλητα χαρτιά. 
 
Πήρα το κουτάκι από τα πρώτα παπουτσάκια της Μελίτας (εξίσου συμβολικό) και το τύλιξα με το αυτοκόλλητο χαρτί. Ε, φυσικά αυτό δεν φαντάζομαι να θέλετε να σας το δείξω….λίγο πολύ όλοι μπορούμε να το κάνουμε!
 
 
Για μένα που είμαι λίγο «κουλή» ήταν αρκετά εύκολο, πόσο μάλλον για κάποιον που είναι μάστορας σε αυτά… καλός τρόπος και για αξιοποίηση των κουτιών που μαζεύουμε κατά καιρούς από δώρα. 
 
Και το αποτέλεσμα βγήκε έτσι. 
 
 
Το κουτάκι μας δεν γέμισε με πολλά γιατί χρόνος πολύς δεν υπήρχε, αλλά δεν πειράζει… μαρμελαδίτσα φράουλα, λεμονάδα (το μπουκάλι ήταν από μια absolute και ο Κώστας μου το μετέτρεψε σε Melita’s drink) και κουλουράκια με σουσάμι!
 
Νονέ μας και Νονά μας να είστε ευτυχισμένοι στο καινούργιο σας σπίτι, να είναι πάντα γεμάτο με κάθε λογής αγαθά και φυσικά να γεμίσει και με πολλές παιδικές φωνούλες, που τόσο ξέρω ότι σας αρέσει να ακούτε!
 
Να μην ξεχάσω να σας πω ότι σήμερα η Μελίτα μου γίνεται 10 μηνών και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί πριν από λίγες ημέρες άρχισε να λέει, εκτός από Μπαμπά, και Μαμά. Η πιο γλυκιά λέξη στον κόσμο!!! Καμιά φορά μάλιστα από την χαρά της φωνάζει…. ΜπαΜά!!! Τέλειο;
 
Σας φιλώ και σύντομα θα είμαι πάλι κοντά σας… αχ μπήκε το καλοκαιράκι και έχω πολλές ιδέες και πολύ όρεξη! 
 
Callie