ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μάιος – Day 2- skyline (ορίζοντας)

    Σήμερα πέρασα ένα υπέροχο πρωινό με τα παιδιά μου. Τα παιδιά δεν είχαν σχολείο λόγω της αργίας για τον πολιούχο μας Άγιο Αθανάσιο. Έτσι τους πήρα και πήγαμε να κάνουμε κάποιες μικρολουλίτσες που είχα. Τους υποσχέθηκα ότι αν ήταν φρόνιμα και κυρίως αν δεν μάλωναν μεταξύ τους (τελευταία τρώγονται σαν τα σκυλιά για το παραμικρό) θα τους κερνούσα παγωτό και θα το τρώγαμε στην παραλία. Γιούπι! Τρελή χαρά! Οι δουλειές τελειώσανε γρήγορα και πράγματι απολαύσαμε υπέροχο παγωτό σ ένα παγκάκι μπροστά στη θάλασσα με θέα την Θεσσαλονίκη. Ο καιρός ήταν υπέροχος! Το δεντράκι δίπλα στο παγκάκι έκανε σκιά στην άμμο και τα άφησα ελεύθερα και ξυπόλητα να παίξουν με την άμμο και να μαζέψουν  κοχυλάκια! Εγώ φυσικά πριν ξεκινήσω να ψάχνω για κοχύλια έβγαλα τις φωτογραφιούλες μου για να συνεχίσω το φωτογραφικό challenge. Σήμερα θέμα ο ορίζοντας!

    Μάιος - Day 2- skyline (ορίζοντας) 1
    Μάιος - Day 2- skyline (ορίζοντας) 3

    Χόρτασαν παιχνίδι τα παιδούλια μου! Το κατανευχαριστήθηκαν και με παρακάλεσαν να το ξανακάνουμε! Ήταν τόσο όμορφες οι ώρες που περάσαμε μαζί που εύχομαι να επαναληφθεί η σημερινή μέρα όσο πιο σύντομα γίνεται!

    Να περνάτε καλά!
    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Aχ..τί ωραία που περάσατε!Αυτές οι απλές,όμορφες στιγμές που περνάμε με αυτούς που αγαπάμε,δεν τις αλλάζω με τίποτα!!
      Μακάρι να είστε πάντα έτσι,όπως σήμερα..ξένοιαστοι και χαμογελαστοί!!

    2. ουάου….τέλεια ημέρα στην όμορφη παραλία μας…τι ειδυλλιακές εικόνες!! Να χαίρεσαι τα μικρά σου κοριτσάκι μου …και καλό κουράγιο με το "φάγωμα" μεταξύ τους!!!!

    3. Όποτε ευκαιρήσεις να το ξανακάνετε! Και φαντάζομαι ούτε μετά μαλώσανε..ξεσκάσανε, ε?
      Οι φωτογραφίες όμορφες αλλά το παγωτό τι το'θελες..? Το καταλάβαμε, κεραστήκατε παγωτό..πρέπει να το δούμε κιόλας, τι μας τυραννάς? Χιχι, άτιμη δίαιτα!

      • Αχ και που να το γευόσουνα κιόλας! Παρφέ σοκολάτα και κασσάτο με κομματια βύσσινο! Τώρα που το ανακάλυψα αυτό το ζαχαροπλαστείο θα το τσακίσουμε!

    4. Τί όμορφες εικόνες,μύρισε καλοκαιράκι!
      Είναι λες και είσαστε σε κάποιο εξωτικό νησί και μπαίνω σε mode διακοπών μόνο π τις κοιτάζω! Πάντα τέτοια όμορφα να μένουν στις "κάρτες μνήμης" σας κ ιδιων των παιδιών.

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης