ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μάιος – Day 1- Peace (ειρήνη)

    Όπως ίσως οι περισσότεροι γνωρίζετε το Ανθομέλι είναι ένα blog φτιαγμένο από εμένα (Kathy) και την αδερφή μου (Callie). (Περισσότερα εδώ). Πριν λίγες μέρες, ενώ συζητούσαμε στο skype πίνοντας καφέ και  τρώγοντας το πρωινό μας μιας και δεν μπορούμε να τα πούμε από κοντά, μου ανέφερε το blog της  Μυρτώς και τη φωτογραφική “πρόκληση” στην οποία συμμετέχει. Η ιδέα μου άρεσε και με την πρώτη ευκαιρία μπήκα και είδα τις φωτογραφίες της. Η πρόκληση αυτή είναι μια αλυσίδα της οποία κρίκος είναι και η Marian από το 365 days of bliss. Τι είναι αυτή η πρόκληση και από που έρχεται; Από τη μακρινή Αυστραλία και το blog της Chantelle, Fat Mum slim.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βγάζουν μία φωτογραφία για κάθε ημέρα του μήνα (με φωτογραφική μηχανή ή ακόμα κι από κινητό) έχοντας σαν τίτλο τα παρακάτω θέματα: 

    Μάιος - Day 1- Peace (ειρήνη) 1

    Μάιος -Μέρα 1-Peace (ειρήνη) Λοιπόν ξεκινάμε! Πρώτη μέρα του Μαίου και θέμα η ειρήνη. Το βρήκα δύσκολο το θέμα όσο εύκολο κι αν ακούγεται! Όσο κι αν σας φαίνεται αστείο, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν ένα κρεμαστό που είχα φτιάξει στον γυμνάσιο από τσερνίτ (fimo) με το σήμα της ειρήνης. Ωστόσο επειδή δεν ήξερα αν ακόμα υπήρχε μέσα στα ενθύμιά μου, αποφάσισα να μην κάνω τον κόπο να το ψάξω. Έτσι αποφάσισα να βγάλω φωτογραφία το δεύτερο πράγμα που μου ερχότανε στο μυαλό ακούγοντας την λέξη  ειρήνη. Τελικά κατέληξα σε αυτή την φωτογραφία, η οποία μοιάζει και λίγο με ζωγραφιά (ύστερα φυσικά από ανάλογη επεξεργασία). 

    Μάιος - Day 1- Peace (ειρήνη) 3

    Περιμένω και τις δικές σας φωτογραφίες! Καλή συνέχεια! Καλό μήνα σε όλους!

    Kathy

    ΥΓ. Αξίζει να διαβάσετε τι γράφει η γυναίκα που είχε την ιδέα για αυτή την φωτογραφική πρόκληση πατώντας εδώ.

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    12 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Καλή αρχή αδερφούλα!!! Πραγματικά καλλιτεχνική η προσπάθειά σου. Σε φιλώ και μην μου κακοκαρδίζεις που δεν συμμετέχω! Μπορεί λίγο να ζηλεύω αλλά ξέρω ότι δεν θα είχα τον χρόνο να απολαύσω αυτό που θα έκανα, και σημασία έχει να κάνεις κάτι όχι ως αγγαρεία αλλά ως χαρά. Φιλάκια. Callie by Anthomeli

    2. Καλό μήνα και καλή αρχή!
      Παιχνιδιάρικη η πρώτη φώτο, αλλά με έναν ιστορικό συμβολισμό!
      Καλή συνέχεια, ανυπομονώ!
      Φιλιά

    3. Καλό μήνα κορίτσια, εύχομαι να'ναι γεμάτος με χαρά και πολλά χαμόγελα!! Πολύ ωραίος διαγωνισμός… καλή αρχή και καλή συνέχεια! Φιλιά!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης