ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ)

    Να σας πω πως δεν κουράστηκα με το κυνήγι των φωτογραφιών θα είναι ψέματα. Αυτές τις μέρες λοιπόν πήρα μπλογκορεπό για να ετοιμάσω τις φώτο με την ησυχία μου και να μπορέσω να αντεπεξέλθω και στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις (εξετάσεις, γραπτά, μουσικές εκδηλώσεις) αλλά και να είμαι κοντά στην οικογένεια μου. Ανέλαβε η αδελφούλα μου με δύο πολύ όμορφες αναρτησούλες γεμάτες χρώμα. (δείτε εδώ κι εδώ). Επανέρχομαι με  6 φωτογραφίες της φωτογραφικής πρόκλησης Μαίου. 

    Day 24: something new  (κάτι καινούργιο)
    Το τελευταίο διάστημα κάναμε διάφορες αγορές και είχα πολλά στο μυαλό μου για φωτογράφιση. Όμως εκεί που καθόμουν και έγραφα αυτή την ανάρτηση το μάτι μου έπεσε σε αυτό ακριβώς: 

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 1


    Μου άρεσε έτσι όπως έτυχε να είναι στημένα τα 3 αντικείμενα (ποτήρι, τηλέφωνο, φωτιστικό) και τα φωτογράφισα. (Το  καινούργιο είναι οι συσκευή του τηλεφώνου).

    Day 25: unusual (ασυνήθιστο)
    Μια βδομάδα τώρα σκέφτομαι τι ασυνήθιστο μπορούσα να φωτογραφίσω! Νομίζω
    ότι με δυσκόλεψε πιο πολύ απ όλες τις φωτογραφίες έως τώρα.

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 3

    Τώρα θα μου
    πείτε τι είναι το ασυνήθιστο! Είναι η δική μου συνήθεια να βάζω το
    μικρό μου δαχτυλάκι πάνω στο διπλανό του όταν ξαπλώνω και ειδικότερα
    όταν θέλω να χαλαρώσω! ΧΑΧΑ! Μέχρι να το συνηθίσει ο άντρας μου είδε κι έπαθε!!

    Day 26: 12 o’ clock (12  η ώρα)

    Σπάνια κοιμάμαι αργά! Προτιμώ να ξυπνάω νωρίς και  για να ευχαριστιέμαι την ημέρα. Εκείνο το βράδυ την άραξα στην τηλεόραση αφού το μάτι ήταν γαρίδα. Τρελά ξενύχτια! 

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 5

    Day 27: something sweet (κάτι γλυκό)
    Ζαχαρούχο γάλα μέσα σε λιωμένη κουβερτούρα. Μέρος μιας συνταγής για παρφέ παγωτό την οποία επιφυλάσσομαι να σας πω σε επόμενη ανάρτηση! 
     

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 7

    Τι μου θύμισα τώρα! Καλοκαίρι στο camping και εγώ με την
    αδερφή μου με ένα κουταλάκι του γλυκού στο χέρι να κάνουμε βουτιές μέσα
    στο ζαχαρούχο  καθισμένες στο κρεβάτι του τροχόσπιτουΑγαπημένη
    καλοκαιρινή συνήθεια
    κατά την διάρκεια των διακοπών όταν ήμασταν παιδιά!

    Day 28: the weather today (ο καιρός σήμερα)
    Βαρέθηκα την βροχή! Καιρός είναι αυτός! Κάναμε αμάν για να καταφέρουμε να τακτοποιήσουμε τα καλοκαιρινά και τώρα ψάχνουμε να βρούμε φθινοπωρινά για να φορέσουμε!
     

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 9

     

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 11

     Day 29: a number (ένας αριθμός)

    Ο αριθμός 11! (Τον φωτογράφισα από την οθόνη του υπολογιστή και έπεσε επεξεργασία μετά.) Απ όσο φαίνεται σημαδιακός αριθμός για μένα. Αλλά γι αυτό θα σας μιλήσω κάποια άλλη στιγμή πιο αναλυτικά!  

    Days 24-29 (κάλιο αργά παρά ποτέ) 13

    Ελπίζω να σας άρεσαν…

    Kathy 
    ————————————————————————————

      Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχες όλες!! Από τη στιγμή που είδα τη φωτογραφία με το μικρό σου δαχτυλάκι, μέχρι και που τελείωσα να διαβάζω την ανάρτηση προσπαθούσα να το κάνω κι εγώ.. Μάταια! Δεν με ακούει να σκαρφαλώσει!!! Αναμένω την ανάρτηση με τη συνταγή του παγωτού!! Η φωτογραφία από μόνη της ανοίγει την όρεξη!! Φιλάκια!!

    2. καλημέρα Ανθομελάκια σε μια πρωινή συνάντηση μιας και το δικό μου μάτι γαρίδα σήμερα…όμορφες εικόνες.Ιδίως εκείνη με το σακχαρούχο γάλα να πέφτει στην κουβερτούρα είναι όνειρο!!!Και η άλλη με το τηλεκοντρόλ στο χέρι και το μάτι γαρίδα…Με γειά το κινητό και καλημέρα….σήμερα βγήκε ο ήλιος επιτέλους!!!

    3. Καλημέρα! Χεχε, αστεία η φώτο με το δαχτυλάκι! Στις ερωτήσεις σου, να σου πω πως η μηχανή μου είναι η nikon d3000 την έχω πάνω από δύο χρόνια και είμαι ευχαριστημένη σαν φωτογραφική μηχανή. Τη διάλεξα για διάφορους λόγους, εύκολη χρήση για κάποια αρχάρια σαν εμένα, αλλά να σου πω ότι έκανα και κάποια σεμινάρια φωτογραφίας. Αν είναι να την πάρεις και να την έχεις στο auto δεν αξίζει τόσα λεφτά (και τόσο βάρος στο κουβάλημα!), υπάρχουν οικονομικότερες που βγάζουν πολύ καλές φωτογραφίες. Όμως επειδή είναι μια οικονομική dslr δεν τραβάει βίντεο (κάτι που μου λείπει τώρα) και μπορείς να βγάζεις φωτογραφίες κοιτώντας μέσα από το ματάκι (και όχι από την οθόνη όπως θα έχεις συνηθίσει στις απλές ψηφιακές μηχανές). Θα πρέπει να το ψάξεις πολύ, να σε βαρεθούν στα μαγαζιά με φωτογραφικά είδη, να τουε ρωτάς όποια απορία έχεις και να τις κρατάς στα χέρια σου να δεις ποια σε βολεύει καλύτερα! Ελπίζω να βοήθησα!

    4. καλημέρα!!! Χρειάζεται και λίγη ξεκούραση… βγήκαν και τα καινούργια θέματα για την φωτογράφηση του Ιουνίου… αλλά δεν νομίζω να συνεχίσω, με κούρασε λίγο τελικά… μάλλον θα προτιμήσω να σας παρακολουθώ…

    5. Καλά σήμερα την απόλαυσα πολύ την ανάρτησή σου… αυτό το ζαχαρούχο γάλα κόλαση… ακόμα βουτάω καμιά φορά όταν δεν έχω γλυκό στο σπίτι!χιχι! Την συνήθειά σου, την εκνευριστική. την είχα ξεχάσει… χαρά στο κουράγιο του Γιώργου. Ο καιρός ομολογώ πως σε εσάς είναι εκνευριστικός… εμείς όμως… ανοιξιάτικος με λίγο δροσούλα για να μην χρειάζεσαι και aircondition! Ελα και μόλις φτιάξει, θα γκρινιάζουμε όλοι ότι σκάμε από την ζέστη… ουφ, στο ζουμί μας δεν βράζουμε! Σε φιλώ αδερφούλα! Callie

    6. Καλά η συνήθειά σου όλα τα λεφτά χαχα. Σε ξεκουράζει;
      Λοιπόν οι φωτό μου άρεσαν πολύ, βέβαια την παράσταση έκλεψε η προετοιμασία του παγωτού!! Όνειρο! Περιμένω συνταγή εννοείται.
      Callie πότε η βάφτιση με το καλό;
      Kathy έχεις δίκιο, τον Ανδρέα τον έχω αδικήσει στις φωτό, το σκέφτηκα κι εγώ. χεχε Θα επανορθώσω!
      Γλυκά μου Ανθομελάκια σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις όμορφες ευχές σας! Χάρηκα και σας νιώθω παρεάκι δικό μου!! Να χαίρεστε κι εσείς τις οικογένειές σας και να συνεχίζετε να δημιουργείτε!
      Σας ευχαριστώ και σας φιλώ

    7. απίστευτο το μαγικό σου δαχτυλάκι…α πα πα πα πα …έχω ανατριχιάσει!!!!!!
      ευτυχώς έχεις μετά και την φωτογραφία με την λιωμένη σοκολάτα και το έσωσες!!!α πα πα πα!!!!
      και παρακάτω τι υπέροχα τα δέντρα σου!!!
      πως πάνε οι προετοιμασίες?εγώ τα πάω γρηγορότερα από ότι περίμενα οπότε πιστεύω σύντομα να σας έχω νέα
      φιλιά μουσικοδασκάλα!!!(τι ωραία δουλειά)

    8. πω πω τι κολασμένο γλυκό!! Καλά το ζαχαρούχο είναι τέλειο, δεν το συζητώ! Περιμένω συνταγή με αγωνία!! πολύ ωραίες και οι υπόλοιπες φωτό,δε λέω! χι χι 🙂 Το γλυκό έκανε τη διαφορά!! χι χι

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης