ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 9: Something you do everyday (Κάτι που κάνεις κάθε μέρα)

    Κάτι που κάνω καθημερινά; Αχ, δεν θέλει και ρώτημα. Τι άλλο! Βάζω πλυντήριο πιάτων! Καλά να είναι τα παιδάκια μου κι άντρας μου αλλά πολλά ποτήρια βρε παιδί μου! Μια ο καφές, μια το γάλα τους, μια το ρόφημα, μια το νερό, μια το αναψυκτικό… ε, δεν είναι και τάνκερ! Γεμίζει κι αυτό κάποια στιγμή! Μην παραπονιέμαι όμως… φαντάζεστε να τα έπλενα και στο χέρι!
     
    Day 9: Something you do everyday (Κάτι που κάνεις κάθε μέρα) 1


    Kathy 

    Υ.Γ. Θα με δικαιολογήσετε αν αύριο δεν βάλω ανάρτηση και φωτογραφιούλα γιατί θα λείπω… γαργαλιστικές λεπτομέρειες όταν γυρίσω!!! Φιλάκια
    ———————————————————————————

       Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Εγώ τα πλένω στο χέρι! Κλάψ! Σνίφ! Θα σε δικαιολογήσουμε για την αυριανή παράληψη της πρόκλησης!! (Μιλάει αυτή που ανεβάζει κάθε 2-3 μέρες τις φωτογραφίες!!) χαχα! Καλό σου βράδυ και καλά να περάσεις όπου κι αν πας! Φιλιά!!

    2. αχ το απωθημένο μου!! πλυντήριο πιάτων!! το είχα δεδομένο στο πατρικό μου και σε όποιο σπίτι πήγα μετά δεν χωράει πουθενά!! κλαψ κλαψ κλαψ

    3. Αν δεν βαριόμουν αφάνταστα πολύ να το αδειάζω θα γέμιζε και τρεις φορές την μέρα! Σπάνια βάζω κατσαρόλες. Χρησιμοποιώ το πιο σύντομο και οικονομικό πρόγραμμα! Ευτυχώς ο αντρούλης μου το αδειάζει κάποιες φορές για να με απαλλάξει! Mεγάλη εφεύρεση!
      Kathy by anthomeli

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης