ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 7: Someone that inspires you (κάποιος που σε εμπνέει)

    Έχω σπάσει το κεφάλι μου από το πρωί για το σημερινό θέμα. Έχω συζητήσει με την αδερφή μου μπας και μου κατέβει καμιά ιδέα αλλά τίποτα. Ξεκινάω λοιπόν να γράφω σκέψεις χωρίς να έχω αποφασίσει κάτι συγκεκριμένο.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που με εμπνέει γενικά. Για κάθε τι με το οποίο ασχολούμαι υπάρχει κάτι που με εμπνέει, αλλά κάποιος; 
    Έμπνευση συνήθως είναι κάτι που θα δω σ ένα περιοδικό, σε μια εικόνα στο ίντερνετ, σε μια εκπομπή στην τηλεόραση, κάτι που θα κάνει κάποιος και μου αρέσει. Αλλά κάποιος; 

    Το μυαλό μου πάει στην τέχνη όταν σκέφτομαι την λέξη έμπνευση. Ε, ποιος άλλος θα μπορούσε λοιπόν να με εμπνέει από τον ίδιο μου τον πατέρα που ασχολείται με τα καλλιτεχνικά από πολύ μικρή ηλικία; Το σπίτι μου, το σπίτι της αδερφής μου αλλά και το πατρικό μου είναι γεμάτο με πίνακές και κατασκευές του. Στην πορεία θα δείτε και πολλά έργα του. Κάτι έχω πάρει από τον μπαμπά μου κι όταν φτιάχνω κάτι δικό μου αναρωτιέμαι κάπου εκεί στο μυαλό μου αν θα του αρέσει ή αν θα είναι σωστό τεχνικά.

    Όμως και η μαμά μου με εμπνέει τώρα που το σκέφτομαι. Με εμπνέει για να γίνομαι καλύτερη μαμά. Μια μαμά που ακούραστα θα φροντίζει, θα νοιάζεται για τα παιδιά της, θα γελάει και θα κλαίει μαζί τους, θα πίνουν καφέ και θα πηγαίνουν βόλτες αλλά και θα μαλώνουν διαφωνώντας. Μια μαμά που θα βοηθάει, θα δίνει ιδέες, λύσεις αλλά κυρίως θα έχει μια μεγάλη αγκαλιά που θα κλείνει μέσα της όσους αγαπά. Μακάρι να γίνω μια τέτοια μαμά! 

    Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω περισσότερα γιατί με πιάσανε τα κλάματα και τα μικρά μου ανησυχούν χωρίς να μπορώ να τους εξηγήσω γιατί ακριβώς κλαίω. 

    Δεν ξέρω αν θα τους δω και τους δύο μαζί για να τους φωτογραφίσω ως τέλος της ημέρας. Έτσι επέλεξα μια φωτογραφία παλιότερη από Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι μας.

    Day 7: Someone that inspires you (κάποιος που σε εμπνέει) 1
    Facebook Album

    Μαμά, μπαμπά σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που είστε η έμπνευσή μου!
     
    Kathy 
     ———————————————————————————-
         Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    16 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχη φωτογραφία!! αυτά τα γλυκά βλέμματα μεταξύ 2 ανθρώπων που έχουν αγαπηθεί, έχουν μεγαλώσει μαζί με τα παιδιά τους, έχουν αντιμετωπίσει μαζί καταστάσεις, προβλήματα και αγωνίες, έχουν κρατηθεί χέρι χέρι για να βρουν λύσεις, ζουν τα εγγόνια τους, κλπ κλπ με συγκινούν πολύ!!
      καλό απόγευμα

    2. πραγματικά η γυναίκα μου με τις δημοσίευσης της λέει πράγματα που με εκπλήσσουν αλλά και βλέπω στοιχεία του χαρακτήρα της που με έκαναν να την αγαπήσω.Μπράβο κορίτσι μου.Σ' ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!

    3. Επειδή το ότι με συγκίνησες και κλαίω με δάκρυ κορόμηλο εννοείται, θα πω μόνο ότι οι γονείς μας είναι απλά καταπληκτικοί… με όσα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα κι αν έχουν! Αυτό που έχει σημασία είναι ότι μας μεγάλωσαν με αγάπη!!! Σας αγαπώ κι εγώ!!!Callie by Anthomeli

    4. Είναι τρομερό πάντως τι μπορεί να μάθει κανείς για τον εαυτό του μέσα από αυτήν την πρόκληση! Χαίρομαι που τα κατάφερα σήμερα και όχι μόνο ανέβασα την σημερινή φώτο αλλά και ανακάλυψα νέα πράγματα για τον ίδιο μου τον εαυτό. Χαίρομαι που σας άρεσε! Το πρωί που μιλούσα με την αδερφή μου σχεδόν της έλεγα ότι κουράστηκα. Τελικά όμως αφού κατάφερα να φέρω εις πέρας το σημερινό στόχο, συνεχίζω ακάθεκτη. Ελπίζω μόνο να μην σας κουράζω.
      kathy by anthomeli

    5. Παιδια, εχω πεσει στα πατωματα!!!Θα με παρουνε κι εμενα τα…ζουμια!
      Ειστε πολυ τρυφερη οικογενεια!!!
      Μπραβο σε ολους! Τα συγχαρητηρια μου…
      χαιρομαι που σας διαβαζω! θα σχολιαζω πιο συχνα!
      That's a promise… ;o)
      Φιλια και καλο βραδυυυυ!!!!

    6. Καλως σας βρήσκω κορίτσια να ειστε πάντα τόσο αγαπημένες..όπως είναι και οι γονείς σας και μπραβο που κάνατε ανάρτηση με τους αγαπημένους σας ανθρώπους….θα χαρούν να διαβασουν αυτά που γραφετε…μπορεί να τα θεωρούμε αυτονόητα…αλλα πολλες φορές χρειάζεται να μτα λέτε κιόλας…ειναι ότι καλήτερο για τους γονείς…πιστέψτε το .. φιλακια απο μια γιαγιά…….

    7. υγ.αν θέλετε στείλτε στο e-mail μου διεύθυνση να στείλω ένα δωράκι χειροποίητο στη …μαμά σας μια και 1.είναι η εμπνευσή σας 2. την κόβω στην …ηλικία μου..χαχαχαχαχα

    8. καλημερα..δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα..να θες να βγαλεις ομορφες σιωπηλες λεξεις..για να μαγεψουν καποιον..αυτο ειναι το μαγικο..η καρρδια σ'αυτες τις περιπτωσεις ακολουθει τις Εικονες του μυαλου μας..να σται καλα κοριτσια..κοιτω με πολυ σεβασμο την φωτο..και παρατηρω τα χερια του Μπαμπα..ποσο ομορφα Αγκαλιαζει την Μαμα..ομορφη βδομαδα..σας φιλω..

    9. Αχ γλυκούλα μου….Τι υπέροχη ανάρτηση!! Η μαμά κι ο μπαμπάς θα είναι σίγουρα πολύ περήφανοι για εσένα κια για τη μικρή!!Εκείνοι είναι έμπνευση αλλά κι εσείς οι δυό είστε η απόδειξη ότι όλη η προσπάθεια των γονιών σας δεν πήγε χαμένη….Να είστε καλά γλυκές μου!! Κάλλη σε ευχαριστώ για το υπέροχο σημερινό σου σχόλιο…με συγκινείς πολύ!!

    10. Η πιο γλυκιά ανάρτηση! Αχ, αυτοί οι γονείς!!! είδες? Και εγώ αυτό είχα πάθει με την πρόκληση αυτή, ανακάλυπτα πολλά πράγματα για εμένα και νομίζω σου ανοίγει πολύ τους εσωτερικούς σου "δέκτες".. Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι εννοώ…δεν μπορώ να στο εξηγήσω ακριβώς…Φιλάκια! keep shooting !

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης