ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 6: You (Εσύ, δηλαδή…εγώ)

    Σήμερα δεν έχω και πολλά να πω! 

    Το θέμα της φωτογραφικής πρόκλησης είναι You (Εσύ) δηλαδή εγώ

    Εδώ στον γάμο μου, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο για να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας! Όλα τα βλέμματα στην νύφη!
     Τι όμορφες μέρες αυτές τις προετοιμασίας του γάμου αλλά φυσικά και η εβδομάδα πριν από τον γάμο κατά την διάρκεια της οποίας πήγα στο πατρικό μου. Κρατήσαμε όλα τα έθιμα! Μακρυά από τον μέλλοντα σύζυγο, στρώσιμο του κρεβατιού, το νυφικό που το φέρνουν στην νύφη οι ελεύθερες από το σόι του γαμπρού, το bachelor (αν και  ξενόφερτο), το γλέντι στο πατρικό από βραδύς…. Δεν ήμουν από τις αγχωμένες νύφες. Έζησα όλες τις στιγμές! Όλα έγιναν όπως τα ονειρεύτηκα!

    Day 6: You (Εσύ, δηλαδή...εγώ) 1
    Facebook Album
     

    Kathy
    ————————————————————————————

         Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    11 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Υπέροχη νύφη ήσουν!!! Αν και θα προτιμούσα να σε δω κανονικά, δεν πειράζει… εσύ αποφασίζεις!!! Αν πάντως το ζητήσει ο μπλογκολαός θέλουμε και την κανονική φωτογραφία!!!!Callie by Anthomeli

    2. Τί υπέροχη φωτογραφία! Είναι απο τις στιγμές που θέλει κάποιος να ζει ξανά και ξανά.. (πολύ θα ήθελα να την δω και χωρίς την επεξεργασία αλλά κι έτσι είναι πανέμορφη!) Καλή εβδομάδα να έχεις, φιλιά!

    3. Hello!!! Ήμουν στο τρέξιμο τόσες μέρες τώρα και επιτέλους από σήμερα αρχίζω να επιστρέφω…και έχω ένα σωρό κείμενα να δω και ένα σωρό φωτογραφίες να χαζέψω.. Καλή συνέχεια!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης