ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Day 23: Technology (τεχνολογία)

    Ακούγοντας τον όρο τεχνολογία μου έρχονται πολλά πραγματα στο μυαλό. Από τις ηλεκτρικές συσκευές, που έχουν απλουστεύσει τη ζωή μας, ως  τα διαστημόπλοια και την νανοτεχνολογία.Σε γενικές γραμμές η σχέση μου με την τεχνολογία είναι αρκετά καλή… η Callie μάλιστα πολλές φορές με φωνάζει Bob o Μάστορας γιατί όταν αποφασίσω να φτιάξω κάτι ή απλά να καταπιαστώ με κάτι τεχνολογικό, τελικά τα καταφέρνω μια χαρά… Ε, εντάξει μην φανταστείτε ότι μπορώ να φτιάξω και το ψυγείο που χάλασε! 

    Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η σχέση που έχω αναπτύξει ιδιαίτερα είναι αυτή με τον υπολογιστή μου και για αυτό αποφάσισα να φωτογραφίσω το laptopάκι μου. 

    Day 23: Technology (τεχνολογία) 1

    Σίγουρα αν αποφασίσει κανείς να μιλήσει για το ίντερνετ θα έχει πολλά να πει! Για τα οφέλη που σου προσφέρει και την αστείρευτη πηγή πληροφοριών. Πολλές φορές νιώθω ότι είναι σαν να έχω δίπλα στον καναπέ μου μια εγκυκλοπαίδεια και όταν έχω μια απορία για κάτι απλά λέω τσακ! και μπαίνω να το ψάξω αμέσως! Άλλες πάλι φορές νιώθω ότι έχω φάει μεγάλο κόλλημα με το να το έχω συνέχεια δίπλα σου. Όχι θα κάνω το blog, όχι θα δω τα μέιλ, όχι το ένα, όχι το άλλο… τελικά τρως την μέρα σου! 

    Προφανώς χρειάζεται μέτρο! Κι εγώ πολλές φορές το χάνω!  Το παραδέχομαι! 

    Kathy
    ————————————————————————————

      Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

     

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    6 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Κι εγώ παρόμοια φωτογραφία έχω βγάλει!! Οι υπολογιστές έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας κι αν τους αφήσουμε μας τρώνε όλο το χρόνο που έχουμε!! χαχα! Καλή ημέρα να έχεις!

    2. Εγώ πάλι κάποιες φορές νομίζω πως το' χω με την τεχνολογία και άλλες πάλι καθόλου!! Πάντως το κόλλημα με το internet είναι πολύ μεγάλο! Αν κάνεις την αρχή δύσκολα ξεκολλάς!

    3. Εμένα πάντως πολύ μου αρέσει το laptopάκι σου (όπως το είπες…) και σου λέω ότι δεν πειράζει που και που να παθαίνουμε κι εμείς ένα κόλλημα!!! Όλο δουλειές θα κάνουμε!!! Ας χάσουμε και λίγο χρόνο… χιχιχιχι…

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης