ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα!

    Υπέροχο αυτό το Σαββατοκύριακο!!! Είχε τα πάντα… από δουλειές του σπιτιού, πλύσιμο των χαλιών (ομολογώ πως αυτό το έκανε ο Κώστας με το πιεστικό), βόλτα στο πάρκο με φίλους και τα παιδιά τους, πίτσα στο μπαλκόνι με υπέροχο καιρό και πάνω απ’ όλα με παιδιά που κοιμόντουσαν και πρωινό κυριακάτικο καφεδάκι στον Μαραθώνα
     
    Παρόλο που για εμάς τους νότιους ο Μαραθώνας πέφτει λίγο μακρυά, είχα βαρεθεί τα κλασικά (γλυφάδα, φλοίσβο φαλήρου και καλαμάκι) και πρότεινα στους βόρειους φίλους μας να πάμε προς τα μέρη τους επιλέγοντας την λίμνη του Μαραθώνα που είχα πάει μόνο μια φορά πριν περίπου 3 χρόνια. Πραγματικά δεν το μετανιώσαμε!!! Αν και από εμάς το “ταξίδι” κράτησε περίπου μία ώρα (ευτυχώς η Μελίτα κοιμήθηκε), η διαδρομή μετά τον Άγιο Στέφανο ήταν υπέροχη (αν και το καμένο σκηνικό κατάφερε να επισκιάσει λίγο την ομορφιά του τοπίου), και η λίμνη πιο γαλάζια από θάλασσα. 
     
    Αφού περάσετε το φράγμα υπάρχει μία καφετέρια (νομίζω ότι μπορείς να φας κιόλας), η οποία πραγματικά έχει πιάτο τη λίμνη. Ολως παραδόξως την ώρα που φτάσαμε δεν είχε πολύ κόσμο και πιάσαμε τραπέζι πρώτη θέση!!! Καιρός φανταστικός, χρώματα λαμπερά και φωτεινά, παρεάκι σούπερ και διάθεση στο φουλ (φυσικά εννοείται πως δεν ξεχάσαμε τα εκλογικά μας δικαιώματα… τα είχαμε καλύψει από νωρίς το πρωί). 
     
    Δεν θα σας κουράσω άλλο με τα σχόλιά μου. Σας αφήνω με τις υπέροχες φωτογραφίες του Τάκη-φίλου-φωτογράφου (στο χρώμα που θα δείτε στον υπολογιστή σας προσθέστε άλλο τόσο και ίσως καταφέρετε να φανταστείτε το υπέροχο χρώμα που είχε η φύση την Κυριακή το πρωί). 
    Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 1Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 3 Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 5

    Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 7 Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 9 Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 11

    Κι επειδή με όλα αυτά που περνάμε, με τις χθεσινές εκλογές, με τα χρέη, με τα ψυχολογικά ζόρια και λοιπά “υπέροχα” συναισθήματα, ξεχνάμε ότι η ζωή είναι ωραία… θέλω να σας ευχηθώ καλή εβδομάδα με την φωτογραφία της φίλης μου Ε. και να σας υπενθυμίσω ότι η ζωή θέλει χαμόγελο, αισιοδοξία και τρέλα!!! Πατήστε το γκάζι και… Φύγαμε!!!

    Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα! 13

    Callie

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Callie
    Callie
    Γεια σας! Είμαι η Κάλη και αγαπώ να γεμίζω τη ζωή μου με μικρές όμορφες στιγμές! Και είμαι εδώ για να εμπνεύσω κι εσάς, ως δασκάλα, μαμά, σύζυγος, αδερφή, κόρη και φίλη. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να γκρινιάζουμε οπότε και της χαρίζουμε απλόχερα το χαμόγελό μας. Will you follow me?

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Εμείς Κάλη πήγαμε σε τραπέζι σε φιλικό σπίτι. Είχαν πολλά γατάκια και σκυλάκι, πολλά παιχνίδια στην αυλή αλλά και μέσα πιο πολλά. Μετά κουραστήκαμε και παίζαμε κρυφτό.
      Maria anipsia

    2. Τί όμορφες εικόνες είναι αυτές! Δεν έχω επισκεφτεί ποτέ αυτήν την περιοχή και από αυτά που είδα, πραγματικά αξίζει να πάει κάποιος εκεί! Χαμόγελα, ακόμη και στα δύσκολα, έτσι θέλει, αλλά ποιός μπορεί να το καταφέρει; χαχα! Καλή εβδομάδα! Φιλάκια!!

    3. Η τελευταία φωτογραφία μ'αρέσει πολύ!!!Μου θυμίζει ελληνική ταινία!!!
      Και εμείς προς τον Μαραθώνα ήμασταν και ήταν ωραία πράγματι…και μετά καλό φαγητό σε μια υπέροχη ταβέρνα. Εγώ πήρα γεμιστά με σταφίδες και κουκουνάρι τέλεια!!Και βλέπαμε και λίγα αποτελέσματα στο internet έτσι να μην ξεχνιόμαστε κιόλας…

    4. Ήρθατε προς τα μέρη μουυυυυ!!!!
      Αν κανονίσετε ξανά, ενημερώστε να πιούμε μπλογκο-καφεδάκι.
      Αλήθεια λέει πάντως η Callie, είναι υπέροχα!

    5. Πολύ ωραίες εικόνες!! Τον έχουμε συνδυάσει κι εμείς τον Μαραθώνα με κυριακάτικη βόλτα, πριν αρκετά χρόνια που μέναμε Αθήνα,2-3 φορές, η καφετέρια έχει απίστευτη θέα. Πάντα έτσι όμορφα να περνάτε!!

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης