Κυριακάτικος καφές στον Μαραθώνα!

Callie
Υπέροχο αυτό το Σαββατοκύριακο!!! Είχε τα πάντα… από δουλειές του σπιτιού, πλύσιμο των χαλιών (ομολογώ πως αυτό το έκανε ο Κώστας με το πιεστικό), βόλτα στο πάρκο με φίλους και τα παιδιά τους, πίτσα στο μπαλκόνι με υπέροχο καιρό και πάνω απ’ όλα με παιδιά που κοιμόντουσαν και πρωινό κυριακάτικο καφεδάκι στον Μαραθώνα
 
Παρόλο που για εμάς τους νότιους ο Μαραθώνας πέφτει λίγο μακρυά, είχα βαρεθεί τα κλασικά (γλυφάδα, φλοίσβο φαλήρου και καλαμάκι) και πρότεινα στους βόρειους φίλους μας να πάμε προς τα μέρη τους επιλέγοντας την λίμνη του Μαραθώνα που είχα πάει μόνο μια φορά πριν περίπου 3 χρόνια. Πραγματικά δεν το μετανιώσαμε!!! Αν και από εμάς το «ταξίδι» κράτησε περίπου μία ώρα (ευτυχώς η Μελίτα κοιμήθηκε), η διαδρομή μετά τον Άγιο Στέφανο ήταν υπέροχη (αν και το καμένο σκηνικό κατάφερε να επισκιάσει λίγο την ομορφιά του τοπίου), και η λίμνη πιο γαλάζια από θάλασσα. 
 
Αφού περάσετε το φράγμα υπάρχει μία καφετέρια (νομίζω ότι μπορείς να φας κιόλας), η οποία πραγματικά έχει πιάτο τη λίμνη. Ολως παραδόξως την ώρα που φτάσαμε δεν είχε πολύ κόσμο και πιάσαμε τραπέζι πρώτη θέση!!! Καιρός φανταστικός, χρώματα λαμπερά και φωτεινά, παρεάκι σούπερ και διάθεση στο φουλ (φυσικά εννοείται πως δεν ξεχάσαμε τα εκλογικά μας δικαιώματα… τα είχαμε καλύψει από νωρίς το πρωί). 
 
Δεν θα σας κουράσω άλλο με τα σχόλιά μου. Σας αφήνω με τις υπέροχες φωτογραφίες του Τάκη-φίλου-φωτογράφου (στο χρώμα που θα δείτε στον υπολογιστή σας προσθέστε άλλο τόσο και ίσως καταφέρετε να φανταστείτε το υπέροχο χρώμα που είχε η φύση την Κυριακή το πρωί). 
 

  

Κι επειδή με όλα αυτά που περνάμε, με τις χθεσινές εκλογές, με τα χρέη, με τα ψυχολογικά ζόρια και λοιπά «υπέροχα» συναισθήματα, ξεχνάμε ότι η ζωή είναι ωραία… θέλω να σας ευχηθώ καλή εβδομάδα με την φωτογραφία της φίλης μου Ε. και να σας υπενθυμίσω ότι η ζωή θέλει χαμόγελο, αισιοδοξία και τρέλα!!! Πατήστε το γκάζι και… Φύγαμε!!!

Callie