Φωτογραφική Πρόσκληση Μαίου. Είμαστε μέσα!

Kathy

Όπως ίσως οι περισσότεροι γνωρίζετε το Ανθομέλι είναι ένα blog φτιαγμένο από εμένα (Kathy) και την αδερφή μου (Callie). (Περισσότερα εδώ). 

Πριν λίγες μέρες, ενώ συζητούσαμε στο skype πίνοντας καφέ και  τρώγοντας το πρωινό μας μιας και δεν μπορούμε να τα πούμε από κοντά, μου ανέφερε το blog της  Μυρτώς και την φωτογραφική «πρόκληση» στην οποία συμμετέχει. Η ιδέα μου άρεσε και με την πρώτη ευκαιρία μπήκα και είδα τις φωτογραφίες της. Η πρόκληση αυτή είναι μια αλυσίδα της οποία κρίκος είναι και η Marian από το 365 days of bliss

Τι είναι αυτή η πρόκληση και από που έρχεται; Από την μακρινή Αυστραλία και το blog της Chantelle, Fat Mum slim.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βγάζουν μία φωτογραφία για κάθε ημέρα του μήνα (με φωτογραφική μηχανή ή ακόμα κι από κινητό) έχοντας σαν τίτλο τα παρακάτω θέματα: 

Δεν ξέρω για πιο λόγο, αλλά αυτή η πρόκληση μου άρεσε. Την βρήκα δημιουργική. (Αν και με τρομάζουν κάποιοι από τους τίτλους του μήνα Μαίου). Θα δοκιμάσω όμως κι ότι βγει! Δεν πρόκειται να το παίξω φωτογράφος (ούτε καν ερασιτέχνης) απλά από μικρή στην οικογένειά μου βγάζαμε πάρα πολλές φωτογραφίες (Οι συνήθειες δεν κόβονται!). Τα φωτογραφικά άλμπουμ είναι οι αναμνήσεις μας! Τα τελευταία χρόνια έβγαζα φωτογραφίες με θέμα τα παιδιά και την οικογένεια. Ούτε τοπία ούτε τίποτα! Mε το ανθομέλι αναγκάστηκα να αλλάξω αυτήν την κατάσταση. 

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Δειλά δειλά λοιπόν θα ξεκινήσω κι εγώ….Την πρωτομαγιά θα δείτε την πρώτη μου φωτογραφία…Ίσως πείσω και την Callie να ξεκινήσει μαζί μου

Kathy
————————————————————————————–

Ελληνικά ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής, είναι:

365 days of bliss 
Έκανε κι η μύγα blog 
Moments
marianth 
beloved ideas 
aMaryllis
Νέες συμμετοχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες!