ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    Μανία Ανανέωσης και ένας ρεντές με χρήση διαφορετική

    Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μανία ανανέωσης! Και αφού λόγω καιρού δεν μπορώ να βγω στην αυλή για φύτεμα και καθάρισμα, αποφάσισα να συμμαζέψω το εσωτερικό του σπιτιού. Έτσι η άνοικη θα με βρει συμμαζεμένη εσωτερικά κι εγώ θα είμαι έτοιμη για εξόρμηση στην αυλή μου! Ξεκίνησα από την κρεβατοκάμαρα. Εξαφάνισα την σιδερώστρα, που μου καθότανε στο στομάχι και έκρυψα το σίδερο στην ντουλάπα. Καθάρισα και τακτοποίησα επιτέλους ένα συρτάρι στην συρταριέρα που ήθελα να το κάνω από τον Σεπτέμβριο και το ανέβαλα συνεχώς. Στην επιφάνεια της συρταριέρας υπήρχαν της Παναγιάς τα μάτια! Τα εξαφάνισα όλα! Έφτιαξα ένα είδος μίνι βιβλιοθήκης με κάποια από τα βιβλία μου που ως τώρα τα φιλοξενούσε η κόρη μου στην δική της βιβλιοθηκούλα. Τα υπόλοιπα βιβλία μου τα φιλοξενεί η μαμά μου σπίτι της μαζί με τα δικά της μιας και έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη που τα χωράει όλα. Η μικρούλα μου έβαλε το χεράκι της να τα στήσουμε και να διακοσμήσουμε την συρταριέρα. 
    Μανία Ανανέωσης και ένας ρεντές με χρήση διαφορετική 1

    Κι επειδή βαρέθηκα να ψάχνω τα σκουλαρίκια μου (τα λατρεύω) μέσα σε κουτιά στο συρτάρι μπερδεμένα με μεταξύ τους,χρησιμοποίησα ένα ρεντέ (κάτι που από καιρό έβλεπα στα blogs και το ζήλευα εδώ,  εδώ) για να τα οργανώσω. Τις επόμενες μέρες αποδείχθηκε πολύ εύχρηστος τρόπος κρεμάσματος. Τα βλέπεις όλα μαζεμένα και είναι πάντα σε ζευγάρια! Στην αρχή σκέφτηκα να τον βάψω με σπρέι αλλά το μετάνιωσα. Η κορδελίτσα το στόλισε αρκετα.

    Μανία Ανανέωσης και ένας ρεντές με χρήση διαφορετική 3

    Το ντεκόρ συμπλήρωσε αυτό το  ξεχωριστό διακοσμητικό! Αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το έφτιαξε η Μαρία από την Πτολεμαίδα. Blogoφίλη που γνώρισα στην συνάντηση για καφεδάκι των blogger από Θεσσαλονίκη την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου που οργάνωσε η aMarillys. Παρόλο που είμαι νέα blogger παρεβρέθηκα στην συνάντηση και με μεγάλη μου χαρά γνώρισα πολλές γυναίκες που έχουν τα δικά τους blog αλλά και άλλες που απλά τα διαβάζουν. Οι περισσότερες γνωρίζαμε η μία την άλλη μόνο μέσα από το διαδίκτυο και ήταν μεγάλη μας χαρά να γνωριστούμε και από κοντά! Η Μαρία λοιπόν είχε φτιάξει για όλες μας κονκάρδες με το όνομα μας και το όνομα του blog που διαχειριζόμαστε. Μας χάρισε από ένα πανέμορφο χειροποίητο αναμνηστικό (διαφορετικό για την κάθε μιά μας). Στο πίσω μέρος μας το αφιέρωσε αποκαλώντας μας Bασίλισσες του Βορρά! Το απόγευμα αυτό θα είναι μια όμορφη ανάμνηση για όλες μας. Φύγαμε με την ελπίδα να το ξαναεπαναλάβουμε σύντομα για να μπορέσουν να παραβρεθούν και οι υπόλοιπες που λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν μαζί μας.

    Μανία Ανανέωσης και ένας ρεντές με χρήση διαφορετική 5

    Όσο για το το υπόλοιπο της συρταριέρας μου…..
    Το ντεκόρ ολοκλήρωσε ένας καθρέπτης που μου έχει χαρίσει στην αρχή της καριέρας μου μια μαθήτριά μου. Μια γυάλινη κοσμηματοθήκη κειμήλιο από την προγιαγιά μου, και μια κορνίζα με μια οικογενειακή φωτογραφία. Α! κι ένα κουτάκι από πλεξι γκλας για τα δαχτυλίδια.Μανία Ανανέωσης και ένας ρεντές με χρήση διαφορετική 7

    Όσοι διαβάσετε αυτό το κείμενο και έχετε καμιά ιδέα για το πως μπορώ να κρεμάσω  μακριά κολιέ  γράψτε μου τον σύνδεσμό σε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση. Οι αλλαγές συνεχίζονται….

    Kathy

    Ακολουθήστε το Ανθομέλι στο Facebook, στο Instagram και γίνετε μέλη της ταξιδιωτικής μας ομάδας Ταξίδια με το Ανθομέλι στο Facebook.

    Kathy
    Kathyhttps://www.anthomeli.com
    Είμαι η Κατερίνα, μουσικός στο επάγγελμα και ζω με την οικογένειά μου στη Θεσσαλονίκη. Λατρεύω ό,τι έχει να κάνει με τις τέχνες και τα ταξίδια και το Ανθομέλι είναι η μεγάλη μου αδυναμία.

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Kathy μου την εκανες πολυ ομορφη. Η ιδεα να βαλεις τα βιβλια σου μου άρεσε πολυ.. οπως και αυτο να για τα σκουλαρίκια σου!! το δε καθρεφτακι σου απαιχτο!!!!!!

      για τα κολιε σου παρε μικρα κρεμμασταρακια όμορφα και γλυκα και βαλτα στο τοιχο πανω απο την συρταριερα σου

      Φιλακια

    2. Ωραία ιδέα η βάση για τα σκουλαρίκια!!!
      Όσο για τα κολιέ, εγώ έχω φτιάξει ένα ταμπλώ με κορνίζα και έχω βιδώσει πόμολα…στο επάνω μέρος μια σειρά για τα μακριά κολιέ και στη μέση περίπου μια σειρά για τα κοντά!!!Δυστυχώς δεν μπορώ να στο βγάλω φωτό γιατί είναι στο πατρικό μου 250χλμ μακρυά!!!
      Δοκίμασέ το βολεύει!!!ΧΧΧ

    3. Πες μου, τώρα που το έφτιαξες και μάζεψες και τη σιδερώστρα και τακτοποίησες και το συρτάρι, δεν νιώθεις 10 κιλά ελαφρύτερη. Εγώ έτσι νιώθω όταν επιτέλους τελειώνω κάτι μου το είχα άχτι.
      Καλά η ιδέα του ρεντέ τέλεια ε;

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Διαβάστε Επίσης