Μανία Ανανέωσης και ένας ρεντές με χρήση διαφορετική

Kathy
Τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μανία ανανέωσης! Και αφού λόγω καιρού δεν μπορώ να βγω στην αυλή για φύτεμα και καθάρισμα, αποφάσισα να συμμαζέψω το εσωτερικό του σπιτιού. Έτσι η άνοικη θα με βρει συμμαζεμένη εσωτερικά κι εγώ θα είμαι έτοιμη για εξόρμηση στην αυλή μου! Ξεκίνησα από την κρεβατοκάμαρα. Εξαφάνισα την σιδερώστρα, που μου καθότανε στο στομάχι και έκρυψα το σίδερο στην ντουλάπα. Καθάρισα και τακτοποίησα επιτέλους ένα συρτάρι στην συρταριέρα που ήθελα να το κάνω από τον Σεπτέμβριο και το ανέβαλα συνεχώς. Στην επιφάνεια της συρταριέρας υπήρχαν της Παναγιάς τα μάτια! Τα εξαφάνισα όλα! Έφτιαξα ένα είδος μίνι βιβλιοθήκης με κάποια από τα βιβλία μου που ως τώρα τα φιλοξενούσε η κόρη μου στην δική της βιβλιοθηκούλα. Τα υπόλοιπα βιβλία μου τα φιλοξενεί η μαμά μου σπίτι της μαζί με τα δικά της μιας και έχει μια μεγάλη βιβλιοθήκη που τα χωράει όλα. Η μικρούλα μου έβαλε το χεράκι της να τα στήσουμε και να διακοσμήσουμε την συρταριέρα. 

Κι επειδή βαρέθηκα να ψάχνω τα σκουλαρίκια μου (τα λατρεύω) μέσα σε κουτιά στο συρτάρι μπερδεμένα με μεταξύ τους,χρησιμοποίησα ένα ρεντέ (κάτι που από καιρό έβλεπα στα blogs και το ζήλευα εδώ,  εδώ) για να τα οργανώσω. Τις επόμενες μέρες αποδείχθηκε πολύ εύχρηστος τρόπος κρεμάσματος. Τα βλέπεις όλα μαζεμένα και είναι πάντα σε ζευγάρια! Στην αρχή σκέφτηκα να τον βάψω με σπρέι αλλά το μετάνιωσα. Η κορδελίτσα το στόλισε αρκετα.

Το ντεκόρ συμπλήρωσε αυτό το  ξεχωριστό διακοσμητικό! Αυτό που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία το έφτιαξε η Μαρία από την Πτολεμαίδα. Blogoφίλη που γνώρισα στην συνάντηση για καφεδάκι των blogger από Θεσσαλονίκη την πρώτη Κυριακή του Μαρτίου που οργάνωσε η aMarillys. Παρόλο που είμαι νέα blogger παρεβρέθηκα στην συνάντηση και με μεγάλη μου χαρά γνώρισα πολλές γυναίκες που έχουν τα δικά τους blog αλλά και άλλες που απλά τα διαβάζουν. Οι περισσότερες γνωρίζαμε η μία την άλλη μόνο μέσα από το διαδίκτυο και ήταν μεγάλη μας χαρά να γνωριστούμε και από κοντά! Η Μαρία λοιπόν είχε φτιάξει για όλες μας κονκάρδες με το όνομα μας και το όνομα του blog που διαχειριζόμαστε. Μας χάρισε από ένα πανέμορφο χειροποίητο αναμνηστικό (διαφορετικό για την κάθε μιά μας). Στο πίσω μέρος μας το αφιέρωσε αποκαλώντας μας Bασίλισσες του Βορρά! Το απόγευμα αυτό θα είναι μια όμορφη ανάμνηση για όλες μας. Φύγαμε με την ελπίδα να το ξαναεπαναλάβουμε σύντομα για να μπορέσουν να παραβρεθούν και οι υπόλοιπες που λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν μαζί μας.

Όσο για το το υπόλοιπο της συρταριέρας μου…..
Το ντεκόρ ολοκλήρωσε ένας καθρέπτης που μου έχει χαρίσει στην αρχή της καριέρας μου μια μαθήτριά μου. Μια γυάλινη κοσμηματοθήκη κειμήλιο από την προγιαγιά μου, και μια κορνίζα με μια οικογενειακή φωτογραφία. Α! κι ένα κουτάκι από πλεξι γκλας για τα δαχτυλίδια.

Όσοι διαβάσετε αυτό το κείμενο και έχετε καμιά ιδέα για το πως μπορώ να κρεμάσω  μακριά κολιέ  γράψτε μου τον σύνδεσμό σε σχόλιο κάτω από αυτή την ανάρτηση. Οι αλλαγές συνεχίζονται….

Κάντε like στη σελίδα του Ανθομέλι στο Facebook, follow στο προφίλ μας στο Instagram και ακολουθήστε μας στο Pinterest.

Kathy